Daha önceden böyle bir tarif verildimi bilemiyorum geçmişe dönüp okumaya zamanım yok şuan için.
Iş arkadaşım bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdi.
şöyle bir tarifi var kendisinin.
Bir paket yulaf kepeğine iki yumurta, light süt katıyor isteğe göre baharat. Dediğine göre biraz lezzet vermek için de çok az tuz katmış. Fırında pişirmiş. Ekmek niyetine.
Bana mantıklı geldi henüz denemedim. Bunu bilen veya deneyen var mı aranızda acaba.
ben denedim canım ama kuru oldu ben beğenmedim hatta poğaça da yaptım ama yok bana hitap etmiyor, ama haftasonu şu dukanda yazan krebi tatlandırıcıyla yapmayı deneyeceğim eee 11 gün anti kaçamak olarak sabrettim bi tatlıyı hakettim. Toz jelatini aktarlardanmı alıyorsunuz kızlar yoksa markette bulunuyormu, süt tozundan umudu kestim zaten netten sipariş edeceğim haftaya muhallebi yapmak istiyorum bende kendime biraz
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)
Daha önceden böyle bir tarif verildimi bilemiyorum geçmişe dönüp okumaya zamanım yok şuan için.
Iş arkadaşım bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdi.
şöyle bir tarifi var kendisinin.
Bir paket yulaf kepeğine iki yumurta, light süt katıyor isteğe göre baharat. Dediğine göre biraz lezzet vermek için de çok az tuz katmış. Fırında pişirmiş. Ekmek niyetine.
Bana mantıklı geldi henüz denemedim. Bunu bilen veya deneyen var mı aranızda acaba.
Yettim bacım yettimmmm
Hemen o görüntelerdeki poğaça tarifini aynen alıntılıyorum, not alınız lütfen...:126:
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1*yemek*kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
Benimkilerde bitti ben de yapayım bari :90:
Protein salatası neymiş ki ne??
Bilen yazıversin canlar...
süpersin valla cnm ben akşam mutfağa bi girerim bunları yaparım sonrada büroda aç kalmaktan kurtulurum sayende tabi.ya bu arada ben yulaf kepeğini böyle trifler bilmediğim için yoğurtla karıştırıp yiyordum.biraz fzla aldım sanırım aktardan başlarda tadı iyiydi ama geçen gün çok acı ve değişik geldi bozulmuş bayatlamış olabilirmi böyle bi sorun yaşayan varmı aranızda
%7 değil, 100 grda 0.7 yani %0.7, içiniz rahat olsun :)
Açık aldiysan belki bozulmuştur yada son kullanma tarihi geçmiş olmasın
Bu arada ben bir markete gideyim dedim tartışma olmuş burda bende yeniyim yaklaşık 1 hafta oldu yanılmıyorsam kitabimi çok önceden okuyup dersimi çalışıp daldım foruma belki kitabı okumaya usenmedigimden belkide üslubumdan bilmiyorum ama çok sıcak karşıladı beni grup hepinize çok çok teşekkür ediyorum gerçi dünkü soruma ustalardan cevap gelmedi birazcık alındım tekrar sorabilirmiyim activia yoğurt yiyebiliyormuyuz ??
Bu arada ben bir markete gideyim dedim tartışma olmuş burda bende yeniyim yaklaşık 1 hafta oldu yanılmıyorsam kitabimi çok önceden okuyup dersimi çalışıp daldım foruma belki kitabı okumaya usenmedigimden belkide üslubumdan bilmiyorum ama çok sıcak karşıladı beni grup hepinize çok çok teşekkür ediyorum gerçi dünkü soruma ustalardan cevap gelmedi birazcık alındım tekrar sorabilirmiyim activia yoğurt yiyebiliyormuyuz ??
eğer öyleyse yerim ben o balığıı ohhh be değişik birşey yicem sonunda
bugün benim doğum günüm....
abovvv hedefin 46 kilo muAbovvvv ölürsün kız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?