Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben denedim canım ama kuru oldu ben beğenmedim hatta poğaça da yaptım ama yok bana hitap etmiyor, ama haftasonu şu dukanda yazan krebi tatlandırıcıyla yapmayı deneyeceğim eee 11 gün anti kaçamak olarak sabrettim bi tatlıyı hakettim. Toz jelatini aktarlardanmı alıyorsunuz kızlar yoksa markette bulunuyormu, süt tozundan umudu kestim zaten netten sipariş edeceğim haftaya muhallebi yapmak istiyorum bende kendime biraz

çizelgemi gördünmü..diyecektim ki o da neeeeee sen 7.. Leri görmüşsün bile tüh Ensende nefesimi hisset geliyorum

tadı biraz tuhaf, güzelleştirmeye çalışmak da fayda etmemiş anlaşılan :) yaptıklarınız kuru olduysa evet bana da hitab etmeyecek, hafta sonu deneyeceğiniz tarifin sonucu hakkında lütfen haberdar edin bizi :)

bu arada doğum gününüz kutlu olsun

süpersin valla cnm ben akşam mutfağa bi girerim bunları yaparım sonrada büroda aç kalmaktan kurtulurum sayende tabi.ya bu arada ben yulaf kepeğini böyle trifler bilmediğim için yoğurtla karıştırıp yiyordum.biraz fzla aldım sanırım aktardan başlarda tadı iyiydi ama geçen gün çok acı ve değişik geldi bozulmuş bayatlamış olabilirmi böyle bi sorun yaşayan varmı aranızda

Bu arada ben bir markete gideyim dedim tartışma olmuş burda bende yeniyim yaklaşık 1 hafta oldu yanılmıyorsam kitabimi çok önceden okuyup dersimi çalışıp daldım foruma belki kitabı okumaya usenmedigimden belkide üslubumdan bilmiyorum ama çok sıcak karşıladı beni grup hepinize çok çok teşekkür ediyorum gerçi dünkü soruma ustalardan cevap gelmedi birazcık alındım tekrar sorabilirmiyim activia yoğurt yiyebiliyormuyuz ??

KIzlar günaydın..Bugün motivasyonum geri geldi. Bugün atağın 5. günündeyim. Toplam 1,200 kg verdim şimdiye kadar. Sizce yavaş değil mi?

Kahvaltı : 1.5 yk yulaf kepekli krep
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir + çay

Not: Kendi tecrübeme göre süt içmediğim zaman kg vermem duruyor gibi. Dün süt içtim yine kg inişe geçti.

Açık aldiysan belki bozulmuştur yada son kullanma tarihi geçmiş olmasın

Açık aldiysan belki bozulmuştur yada son kullanma tarihi geçmiş olmasın

açıktı valla aktarda koymuşlar böyle koca bi kavanoza öyle kilo hesabı satıyorlardı ilk günler iyiydi ama son 3 gündür yenmeyecek birşeye dönüştü.marketlerde flnda kapalısını bulamadım sanırım onu çöpe atmanın vakti geldi

Cevap yazmıştı aslında bir arakadş.Kaçırdın sanırım elinde bebenlee :)
Çok mecbur kalmadıkça yemiyoruz ama 1 kaşık activa ve 1 kaşık süt tozunu karıştırıp yağsız sütü bununla mayalıyoruzzz. Çıkanı süzüyoruzz. Oluyor sana labne peynir... Hem activa etkisi oluyor en azından benim için. Birde light olanları var sanırımm. ama formül şu.

Süt ürünlerinde %2, et ürünlerinde %10 üst sınırımız.
Markete gidiyoruzzz. Her şeyi inceliyoruzz.
Activada %10 falandı doymuş yağ oranıı. Meyveli falan da oluyorr.
Hem ne o ölee 2 kaşık şey var bi kutudaaa..
Sen yap babalar gibi labneni süzmenii. İçine gerekirse goji katarsın olursana meyveli yoğurtt.

şekersiz meyveli light yoğurda günde 2 kutuyu geçmemek şartıyla izin var ama activia konusunda pek bi bilgim yok.sütaşın light meyveli yogurtları var onlara yönel istersen tabi activia gibi bi etkisi yok ama ek besin olur en azından

sorunuza cevap vermislerdi bir daha bakin bence gecmise ve hatirladigim kadari ile light tuketebilirsiniz denilmisti..

abovvv hedefin 46 kilo mu Abovvvv ölürsün kız!

cnm ben kendimi bildim bileli hep 46 kiloydum 47 demezdi tartı.bakma şimdi diyet peşine koştuğuma o zmnlar kilo almak için ne pekmezler ne balık yağları ne iştah açıcılar denedim sonuç sıfır makarnayı ekmeğin arasına koyupta yerdim kilo alcam die. ama kullandığım allerji ilacı böyle bit kdr bişi görsen bumu dersin onca kilonun sebebi bir ayda bomba gibi yaptı beni.en kötüsüde göbeğim.bu kiloyu ilk olarak 2007 de aldım sonra sporla zayıfladım tabi he türk kadını gibi bnmde yığılma göbekteydi göbek sıfır olana kdr ben geri 46 kiloya düştüm.yani anlayacağın 47 kilo olsan o bir kilo göbekte toplanıyor başka yerde yok.ilk göbeğe alıyor ve ne yazıkki en son göbekten veriyorum.böyle hiç doğuramayan hamileler gibiyim.aslında şu anki kilom boyuma göre iyi ama göbek müsade etmiyoki bi ohhh çekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…