ben denedim canım ama kuru oldu ben beğenmedim hatta poğaça da yaptım ama yok bana hitap etmiyor, ama haftasonu şu dukanda yazan krebi tatlandırıcıyla yapmayı deneyeceğim eee 11 gün anti kaçamak olarak sabrettim bi tatlıyı hakettim. Toz jelatini aktarlardanmı alıyorsunuz kızlar yoksa markette bulunuyormu, süt tozundan umudu kestim zaten netten sipariş edeceğim haftaya muhallebi yapmak istiyorum bende kendime biraz
ben toz jelatini çok aradım bulamadım sonra markette bana toz jelatin arayanlar genelde yerine bunu kullanıyor die tart jöle die meyveli deil ama böyle hamur kabartma tozu gibi küçük yeşil bi pakette bi ürün verdi.ama diyete ne kdr uygun bilmediğim için evde yatıyor.yerine geçermiki acaba kullansam.
süt tozu metro gross marketlerde bulunuyor pınarın ben belki bulmana yardımcı olurum die isim veriyorum böyle market ürün ismi fln ama yasaksa lütfen uyarın
Yağmurlu bir istanbul sabahında binbir zorlukla geldim iş yerime ..ve o da neMasamda bir kargo poşeti yüzümde güller açtı ..günlerdir beklediğim callen cd siydi o ..teşekkürler ipek ...
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)
canım ben ıspartadayım burda kipa ve migrostan başka büyük market yok, kipada baya bir aradım bulamadım sordum talep fazla olmadığı için gelmiyor artık dedi görevli aynısını hindi füme için de yaşadım. Fümeyi migrostan buldum ama tozu bulamadım olmadı ben getirteceğim bunları.
Günaydın kızlaaarr,
Adamın başının etini yemişsin, kaçırmışsın Yook! Kovulmuşsun
Bırakmayıızzzzz!! :13::13:
Sen doyuyo musun bhnlarlaaa... Sadece akşam yemeği yiyorsun gibi bişey..
Adamın başının etini yedim doğrudur, sen çok verdin kendini bu diyet olayına diyor bana az benle ilgilen diye mızmızlanıyor ama şöylede bir durum var ben 1,79 eşim 1,75 o 88 kilo ben 98dim yani az daha büyüsem annesimisin diye soracaklardı bana evlendiğimiz de ben 68 kiloydum kayınpederim söz yüzüğü takılcağı zaman oğlum eminmisin bak bu kız manken gibi kıskanırsın huzursun olursun demiş :)))))
annemde kızım yeter iri duruyorsun kocanın yanında diyince donk etti. Sanki keyfi aldım bu pkos yokmu bu pkos hap al map al adet olama şiştim iyice az daha olmazsa zaten tek ameliyatlık işim kaldı sonra hollandaya göç etcez (östorojen bombası oldum)
yediklerime gelince ben sabahları yoğurt yiyorum felaket tok tutuyor onun dışında hep bu kadar yiyordum ben, diyetin bir etkisi bitki çayı olayını fazlalaştırdım. Aradaki çayları yazsam hak verirsin.
Ne güzel anlatmışsın çekirge :)) Hollanda ya göç etme sen :)))
Canım, bende de tiroid var, salatayla dursam bile gün boyu zayıflayamıyordum hatta kilo alıyordum. Senin vücudun da sırf bu sebeple az yemeye alışmış. Şimdi proteinle şaşırtırken yeme ölçüsü olarak da şaşırtmalısın ki vücüdunu hem fazla yediğin için hem de proteinin sindirimi zor olduğu için daha çok çalışsın harcasın vücudun. Çay içmeye devam et, wc ye giderken de kalori harcarsın fena mı :)
Mutlu yıllar, umarım seneye doğum gününde nişanındaki gibi mankenlere rakip olursun fıstık
Bu arada ben bir markete gideyim dedim tartışma olmuş burda bende yeniyim yaklaşık 1 hafta oldu yanılmıyorsam kitabimi çok önceden okuyup dersimi çalışıp daldım foruma belki kitabı okumaya usenmedigimden belkide üslubumdan bilmiyorum ama çok sıcak karşıladı beni grup hepinize çok çok teşekkür ediyorum gerçi dünkü soruma ustalardan cevap gelmedi birazcık alındım tekrar sorabilirmiyim activia yoğurt yiyebiliyormuyuz ??
Canım benim, cevap verilmiştir mutlaka, ya da kazara atlamışızdır ziya kk da mesai yapmaktan hepimiş işlerimizi biraz aksattık :)) Ben hiç yemedim şu ana kadar, yiyen arkadaşlar var ama çok uygun olduğunu düşünmüyorum.
Cevap yazmıştı aslında bir arakadş.Kaçırdın sanırım elinde bebenlee :)
Çok mecbur kalmadıkça yemiyoruz ama 1 kaşık activa ve 1 kaşık süt tozunu karıştırıp yağsız sütü bununla mayalıyoruzzz. Çıkanı süzüyoruzz. Oluyor sana labne peynir... Hem activa etkisi oluyor en azından benim için. Birde light olanları var sanırımm. ama formül şu.
Süt ürünlerinde %2, et ürünlerinde %10 üst sınırımız.
Markete gidiyoruzzz. Her şeyi inceliyoruzz.
Activada %10 falandı doymuş yağ oranıı. Meyveli falan da oluyorr.
Hem ne o ölee 2 kaşık şey var bi kutudaaa..
Sen yap babalar gibi labneni süzmenii. İçine gerekirse goji katarsın olursana meyveli yoğurtt.
açıktı valla aktarda koymuşlar böyle koca bi kavanoza öyle kilo hesabı satıyorlardı ilk günler iyiydi ama son 3 gündür yenmeyecek birşeye dönüştü.marketlerde flnda kapalısını bulamam sanırım onu çöpe atmanın vakti geldi
KIzlar günaydın..Bugün motivasyonum geri geldi. Bugün atağın 5. günündeyim. Toplam 1,200 kg verdim şimdiye kadar. Sizce yavaş değil mi?
Kahvaltı : 1.5 yk yulaf kepekli krep
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir + çay
Not: Kendi tecrübeme göre süt içmediğim zaman kg vermem duruyor gibi. Dün süt içtim yine kg inişe geçti.
:) bende dün kargocu küçük bi poşetle gelince suratımı astım aman allahım yinemi karşıt inceleme oflamak üzereydim ki zarfı bi açtım beklediğim tutanaklar yerine bi cd çıktı içinden üstüne bakmak aklıma bile gelmedi bu neki dedim önce sonra ipeğin kartı çıkınca içinden yüzümde güller açtı. Yardımların için çoookk tşkler ipek özverin takdir edilecek türden.bu arada kitabın arka sayfalarında dukan amcamın bi egzersizi fransız çakısı koymuş ismini.tek bir hareketle bir kaç problemli bölgeyi çalıştırıyor diyor dukan amcam sadece eritmek istediğin bölgeye göre güç aldığın bölgeyi değiştiriyorsun hepsi bu.deneyen varmı aranızda
vah vah yazık sanaDemek sende benim gibi muhasebecisin Ah canımm inan senin için çok üzüldüm
Bu arada ben bir markete gideyim dedim tartışma olmuş burda bende yeniyim yaklaşık 1 hafta oldu yanılmıyorsam kitabimi çok önceden okuyup dersimi çalışıp daldım foruma belki kitabı okumaya usenmedigimden belkide üslubumdan bilmiyorum ama çok sıcak karşıladı beni grup hepinize çok çok teşekkür ediyorum gerçi dünkü soruma ustalardan cevap gelmedi birazcık alındım tekrar sorabilirmiyim activia yoğurt yiyebiliyormuyuz ??
bu tablo ya da çizelge olayı nedir ? Bilgilendirir misiniz ?
cevap verebilecek olanınız yok mu ? :)
merhabalar,ben dukana yeni başlıcam bu topiği okumaya çalışıyorum ama maşallah 7000 sayfa oku oku bitmiyor.napsam araya dalsammı
canım, her hafta perşembe öğleye kadar başlangıç, hedef, mevcut kilonu, boyunu yazıp bildiriyorsun, tatlı şirinemiz dely arkadaşımız onları fedakarlık yaparak tablo yapıyor yayınlıyor.
Kilo çizelgesi için de
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buradan yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?