Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben toz jelatini çok aradım bulamadım sonra markette bana toz jelatin arayanlar genelde yerine bunu kullanıyor die tart jöle die meyveli deil ama böyle hamur kabartma tozu gibi küçük yeşil bi pakette bi ürün verdi.ama diyete ne kdr uygun bilmediğim için evde yatıyor.yerine geçermiki acaba kullansam.
süt tozu metro gross marketlerde bulunuyor pınarın ben belki bulmana yardımcı olurum die isim veriyorum böyle market ürün ismi fln ama yasaksa lütfen uyarın

canım ben ıspartadayım burda kipa ve migrostan başka büyük market yok, kipada baya bir aradım bulamadım sordum talep fazla olmadığı için gelmiyor artık dedi görevli aynısını hindi füme için de yaşadım. Fümeyi migrostan buldum ama tozu bulamadım olmadı ben getirteceğim bunları.

Yağmurlu bir istanbul sabahında binbir zorlukla geldim iş yerime ..ve o da ne Masamda bir kargo poşeti yüzümde güller açtı ..günlerdir beklediğim callen cd siydi o ..teşekkürler ipek ...

:) bende dün kargocu küçük bi poşetle gelince suratımı astım aman allahım yinemi karşıt inceleme oflamak üzereydim ki zarfı bi açtım beklediğim tutanaklar yerine bi cd çıktı içinden üstüne bakmak aklıma bile gelmedi bu neki dedim önce sonra ipeğin kartı çıkınca içinden yüzümde güller açtı. yardımların için çoookk tşkler ipek özverin takdir edilecek türden.bu arada kitabın arka sayfalarında dukan amcamın bi egzersizi fransız çakısı koymuş ismini.tek bir hareketle bir kaç problemli bölgeyi çalıştırıyor diyor dukan amcam sadece eritmek istediğin bölgeye göre güç aldığın bölgeyi değiştiriyorsun hepsi bu.deneyen varmı aranızda

bnm evime çok yakın metro mesai saatlerin nedeniyle çok sık gidemiyorum ama eğer istersen pazar günü snn için burdan metrodan alıp sana gönderebilirim süt tozunu

Ayy kaçırmışim canım cidden ben bu labneyi deneyim hemende goji yi nerde bulcam ??

Ayy o bayattir sen en iyisi netten sipariş ver

Az değil canım, aynen devam et sen. Süt ve süt ürünleri sınırlı, toplamda günde 1 lt yi geçmemek gerekiyor. Sınırlı izinliler var burada, işinize yarar belki.

vah vah yazık sana Demek sende benim gibi muhasebecisin Ah canımm inan senin için çok üzüldüm

vah vah yazık sana Demek sende benim gibi muhasebecisin Ah canımm inan senin için çok üzüldüm

dur kız naptın tmm muhasebe dünyanın en içler acısı mesleği ama bi an ölmüş gibi hissettim kendimi şaka bi yana ne olacak bizim bu halimiz milletin parasının hesabını yaparken ölüp gidecez

Son düzenleme:
ben de yaptım dukan ekmeği içine yoğurt ve süttozu da ekledim gayet güzel oldu mısır ekmeğine benzettim ben rahatlıkla yiyorum
bir de light meyveli yoğurt da sınırlı izinli galiba çok sık tüketmemek lazım
bir de aklıma takılan bişey var meyveli soda içsek acaba diyorum aslında pek kafama yatmıyor ama size de danışayım dedim
doğum günü olan arkadaşa nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)

Nice yıllara çıtır çıtır

Activayı light yoğurtla karıştırıp tüketiyorlardı canım. Tek başına yediğinde yağ oranı yüksek diye.. Birde activadan yoğurt mayalayanlarda vardı sanırım.

Ben tüketmedim hiç..

Ben ekmegimi soyle yapiyorum: 4 kaşik kepek, 3 kaşik yogurt, 2 yumurta, 1 silme cay kaşigi hamur kabartma tozu, bir tutam tuz. Tum malzemeyi kariştiriyorum. Birkac damla yagi 26 cm teflon tavamin dibine peceteyle yayiyorum. En kucuk ocaga koyp altini da en kisiga aliyorum. Malzemeyi tavaya dokup eşit yayilmasi icin bir sarsip kapagi kapatiyorum. Arada kapagin sularini siliyorum ki ekmegi islarmasin. Uzeri goz goz olunca spatulayla altini kontrol ediyorum pişmişse 2 spatula yardimiyla ters cevirip diger tarafini da pişiriyorum. Yine kapagi kapali olarak. 2 taraf da pişince ekmegi ateşten alip tavanin uzerini bir havluyla ortup sogumasini bekliyorum. Eşimle beraber diyet yaptigimizdan 2 eşit parcaya bolup poşetleyip buz dolabina koyuyorum. Ben her akşam yapiyorum ve cok da guzel oluyo. Halam da diyette o firinda yapiyordu şimdi o da boyle yapiyor. Cok pratik ve surekli firin acmaya gerek kalmiyor.

merhabalar,ben dukana yeni başlıcam bu topiği okumaya çalışıyorum ama maşallah 7000 sayfa oku oku bitmiyor.napsam araya dalsammı

merhabalar,ben dukana yeni başlıcam bu topiği okumaya çalışıyorum ama maşallah 7000 sayfa oku oku bitmiyor.napsam araya dalsammı

Hoşgeldin canım,

7000 sayfadan önce 300 küsür sayfa kitabı okuman yeterli bizim için :))) Kitabı okuduktan sonra buradaki sayfalara geçebilirsin. Dalışa açığız tabi ama kitap okumadan sen başarılı olamazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…