Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

okudum cnm okudumda geldim

bugun büyük bir hevesle dukan amcanın sitesine girdim..ne göreyim dukan amca bana 180 gün biçti..anammm ben 180 gün nasıl dayanırım...hele ilk 76 gün meyvesiz....gözüm korkuyor çok fena

sitenin linkini kopyalayabilir misin buraya :)

Ben de yulaf kepeğimi yemiyorum epeydir, göze ve beyne çok hoş geliyor :)) Damağa da gelirse oldu bu iş :)) Eline sağlık canım.

Neslim den sonra bir ar-ge cimiz daha oldu

Okuduysan daha bi hoşgeldin

Canım, sitedeki süreler genelde tutuyor, ben mesela tam dediği sürede vermiştim 12 kiloyu. Ama sen seyretmeye başlayıp kiloların indikçe gün saymak aklına bile gelmiyor. 76 gün meyvesiz dediğin nedir ki? Goji berry alırsın sen de o zaman :) Zaten sonraki süreç güçlendirmede ödül de var, meyve de, ekmek de. Ben korumaya geçtim bak, canım acımadı hiç :))

Merhaba, bence 5 günde 1.2 kg gayet güzeldir! Hiç moralinizi bozmayın. Sonuçta hepimiz farklıyız. Mesela biz kızımla beraber tuttuyorduk. Ben ilk 3 günde 1.8 kg verdiğim halde o, genç olduğuna rağmen bir gram bile vermedi. Enteresan.. Fakat 1 hafta sonra yavaş-yavaş ama istikrarlı bir şekilde vermeyi başladı. Şuan tam 13 kilo verdi. O yuzden sadece sabırlı olun yeter. Mutlaka hedefine ulaşacaksınız!

1 sene önce evlendim 62 kilo ile,şu anda 70 kiloyum..1 senede alınan bu 8-10 kg yu 180 günde vermek abartı geliyor bana

Yeni gelen callan cdim bana ben ona baktım sabahtan beri Ama artık dayanamadım ve taktım iş yerindeki bilgisayarıma tabi ödüm patlıyo bi gelen olcak görcek diye Amacım sadece izlemek Anammmm ne o öyle callan teyzenin altı 15 üstü 60 yaşında ...taş gibi hatun hareketlerde ilginç ve seksy yani kadının yüzünü görmesem .......ama zor geldi akşam ilk denememi yapıcam beni bayaaa zorlıycak gibi geliyo...

sitenin linkini kopyalayabilir misin buraya :)

dukandiet.co.uk dersen çıkar canım...

Merhabalar kızlar...
Hayırlı cumalar herkese...

scholarppty kullanıcısından alıntı
bugün benim doğum günüm....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)

Doğum günün kutlu olsun canım ...

Ben şu toplu alıntı işini çözene kadar kopyala yapıştır yapacağım anlaşıldı

Benden daha yeni olan dukancıların birkaç sorusu ile ilgili kendimce bilgi vermek istedim. Her nekadar bu foruma yeni gibi girmiş dursam da geçen senelerde dukanı denemiş ve denettirmiştim:)bilip de uygulamayan cins oldum sonra tabi gelsin kilolar..

Neyse bu forumda püf noktalar konusunda çok güzel bilgiler ve tecrübeler paylaşılıyor ben çok fayda görüyorum herkese teşekkürler. Cd konusunda da pksnmz gerçekten ekstra duyarlı hepimize uğraştı ve ayrı ayrı callan cd'si gönderdi sağolsun. Çizelge için de Dely aynı şekilde emek sarfediyor.. çok teşekkürler.

Dukan uyumlu ürünler için ben Gurmenet Sanal Maazaclk Hizmetleri Ltd ti sitesinden faydalandım. Hem online sipariş veriliyor hem de uygun içerikli ürünlerin marka ve çeşitliliğine bu siteden bakıp, ürünleri dışarda bu şekilde aramak daha kolay oluyor.

Dukan kilo hesaplamaları, dukan tarifleri , dukan ile ilgili herşey web sitelerinde fazlasıyla mevcut.. Yani google'a dukan tarifleri, dukan vs gibi konu arama yaparsanız çok güzel bloglara rastlayacaksınız ve o bloglarda da güncellemeler ve bilgiler detaylı olarak mevcut..

Kitap olmazsa olmaz tabii ki.. Temeli bilmek çok önemli..

Bu forum ise vazgeçilmezimiz. Herkes vakit bulabildikçe paylaşıyor, dertleşiyor, birbirine destek oluyor.. Oldukça samimi bir forum.
Herkese bol şans.. Güzel bir oluşumun içindeyiz. kıymetini bilelim derim..!

Çözünce yardımını bekliyorum :)) ben de yeni yeni çözdüm alıntı yapmayı beğen i. toplu alıntıyı da öğrenirsek tamam olacak sanırım :)

Kızlar nasıldınız ben taş gibiyim valla.saçlarıma fön çektirdim giydim diz altı etek altına çizme üste badi ful makyaj ve ilk iltifat kuaförümden geldi.1ay sonra eski Halime gelicem inş ama giden yağdan gidiyor diye çok inceldim şükürler olsun.herkes yapmalı bu diyeti ben son 7gündür köfte ayran salata yiyorum bi kere canım tatlı istemedi tokum ve fit sayılırım darısı isteyen herkesin başına inş.sağolun kızlar iyi ki varsınız şimdi Ocak'ta kim geliyor buluşmaya bakalım?

Çözünce yardımını bekliyorum :)) ben de yeni yeni çözdüm alıntı yapmayı beğen i. toplu alıntıyı da öğrenirsek tamam olacak sanırım :)

kendimi şu anda çok cahil hissediyorum

Burada yeniyim aslında fakat umarım yardımcı olurum..)) Her mesajın sonunda sağ köşesinde gri renkli Alıntı ile Cepla diye bir yazı vvar onun yanında da bir işaret var. Alıntı almak itediğiniz mesajının altında bu işarete tıklarsanız onu hafızasına alır. Sonra aralarına ilgili cevap yazarsanız olur biter.)

Kuzum benim kıyamam sana :))

Şöyle yapılıyor canım, sen okuyup cevap vermek istediğin mesajların altında bir "alıntı ile cevapla" var , bir de onun yanında "+ diye bir işaret var o işareti birden çok mesajda tıklayıp en son mesajda da alıntı ile cevaplaya ya da "konuya cevap ver" e tıkladığında açılan sayfaya alıntı yaptığın mesajlar alt alta gelecek. Mesajlar
QUOTE ile başlatıp QUOTE ile biter. Sen araya yazabilirsin. Umarım anlatabilmişimdir. :)

1 sene önce evlendim 62 kilo ile,şu anda 70 kiloyum..1 senede alınan bu 8-10 kg yu 180 günde vermek abartı geliyor bana

Canım, sen 76 günde o kilonu verip diğer günlerde verdiğin kiloyu sabitlemek için güçlendirme yapacaksın. Ama evet biraz zor bir diyet, karar vermediysen zaten başlama.

bu hikaye çok tanıdık geldi bana :) ben de 1 sene önce evlendim 52 kilo ile ve 64 kiloyu gördüm tartıda 1 ay önce....dukan amca bana da 176 gün biçmişti..38 gün oldu bile ve inanın çok rahat geçiyor.. meyveyi ben de özlerim diyordum ki arada cidden özlüyorum da ama vereceğiniz kiloları düşününce meyveler de çikolatalar ve tatlılar kadar uzak durulası oluyor..

yazıların ekranın sağ alt köşesine gelen yerde alıntı ile cevapla yazısının yanında bir kare işareti var içinde artı olan,ona tıkladığınızda toplu alıntı yaparsınız ama son seçtiğiniz mesajda yine alıntı ile cevapla demeniz gerekiyor.

Ben dukan egzersizlerini yapıyorum sabah akşam. 5 er dk mı alıyor. Callen de yapıyorum. Birde hafta da 4 gün falan salona gidiyorum. Bu dediğini anımsayamadım. Kitaba bir daha bakacağım. Belkide güncel basımlarda vardır emin olamadım çakı falann...

Ben kesin geliyorummmm ocaktaaa :)

Bu arada kızlar haftaya cumartesi bi buluşma ayarlayalımmıı. İzmir tayfasına inattt. :) Nesss ben levinekoyu ösledim. YİPEKKKKK teyzesi onu yemek istiyorrrr. Hem Aliş le konuşacak şeyler var nede olsa Yalovaya taşıyacağız onu. Sevgide bekarlardann. o Da gelir belkiii. Ness zaten dünden razı Yalovaya yerleşmeye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…