Hoşgeldin canım,
7000 sayfadan önce 300 küsür sayfa kitabı okuman yeterli bizim için :))) Kitabı okuduktan sonra buradaki sayfalara geçebilirsin. Dalışa açığız tabi ama kitap okumadan sen başarılı olamazsın :)
okudum cnm okudumda geldim
bugun büyük bir hevesle dukan amcanın sitesine girdim..ne göreyim dukan amca bana 180 gün biçti..anammm ben 180 gün nasıl dayanırım...hele ilk 76 gün meyvesiz....gözüm korkuyor çok fena
medesacım ben yulaf kepeğinin içine fındık aromalı mistik chai toz halinde katıyorum ve tavada ıyice kavuruyorum..Şimdi muz aromalı çayıda aldım hem fındık hem muz aromasını aynı anda katıp kepek ile kavuruyorum..sıcak süte katıp bıraz beklıyorum sonra çok güzel aromalı bebe biskuvisi gıbı bırşey çıkıyor ortaya..kepek dibe çöktükçe karıştırıyorum yada sıcak süt ilavesı yapıyorum..çayla denedım süt gıbı güzel olmuyor ama o bile kepeğin eskı halınden kat be kat daha ıyı..süper doyurucu ayrıca kokusu tadı çok güzel oluyor..4 kaşık kepek 1 poşet mıstık chai..aromayı artırmak ıstersen fazlalaştırabılırsın..hem bı saklama kutusu kadar yapıp kuruma götürdum her sabah içiyorum kahvaltı yerıne valla çok tok geçıyor sabahları :)) mutlaka bı deneyın derım cancazım..
okudum cnm okudumda geldim
bugun büyük bir hevesle dukan amcanın sitesine girdim..ne göreyim dukan amca bana 180 gün biçti..anammm ben 180 gün nasıl dayanırım...hele ilk 76 gün meyvesiz....gözüm korkuyor çok fena
KIzlar günaydın..Bugün motivasyonum geri geldi. Bugün atağın 5. günündeyim. Toplam 1,200 kg verdim şimdiye kadar. Sizce yavaş değil mi?
Kahvaltı : 1.5 yk yulaf kepekli krep
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir + çay
Not: Kendi tecrübeme göre süt içmediğim zaman kg vermem duruyor gibi. Dün süt içtim yine kg inişe geçti.
Okuduysan daha bi hoşgeldin
Canım, sitedeki süreler genelde tutuyor, ben mesela tam dediği sürede vermiştim 12 kiloyu. Ama sen seyretmeye başlayıp kiloların indikçe gün saymak aklına bile gelmiyor. 76 gün meyvesiz dediğin nedir ki? Goji berry alırsın sen de o zaman :) Zaten sonraki süreç güçlendirmede ödül de var, meyve de, ekmek de. Ben korumaya geçtim bak, canım acımadı hiç :))
sitenin linkini kopyalayabilir misin buraya :)
goji yi nerde bulcam ??
Çözünce yardımını bekliyorum :)) ben de yeni yeni çözdüm alıntı yapmayı beğen i. toplu alıntıyı da öğrenirsek tamam olacak sanırım :)dukandiet.co.uk dersen çıkar canım...
Merhabalar kızlar...
Hayırlı cumalar herkese...
scholarppty kullanıcısından alıntı
bugün benim doğum günüm....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)
Doğum günün kutlu olsun canım...
Ben şu toplu alıntı işini çözene kadar kopyala yapıştır yapacağım anlaşıldı
Çözünce yardımını bekliyorum :)) ben de yeni yeni çözdüm alıntı yapmayı beğen i. toplu alıntıyı da öğrenirsek tamam olacak sanırım :)
kendimi şu anda çok cahil hissediyorum
dukandiet.co.uk dersen çıkar canım...
Merhabalar kızlar...
1 sene önce evlendim 62 kilo ile,şu anda 70 kiloyum..1 senede alınan bu 8-10 kg yu 180 günde vermek abartı geliyor bana
1 sene önce evlendim 62 kilo ile,şu anda 70 kiloyum..1 senede alınan bu 8-10 kg yu 180 günde vermek abartı geliyor bana
dukandiet.co.uk dersen çıkar canım...
Merhabalar kızlar...
:) bende dün kargocu küçük bi poşetle gelince suratımı astım aman allahım yinemi karşıt inceleme oflamak üzereydim ki zarfı bi açtım beklediğim tutanaklar yerine bi cd çıktı içinden üstüne bakmak aklıma bile gelmedi bu neki dedim önce sonra ipeğin kartı çıkınca içinden yüzümde güller açtı. yardımların için çoookk tşkler ipek özverin takdir edilecek türden.bu arada kitabın arka sayfalarında dukan amcamın bi egzersizi fransız çakısı koymuş ismini.tek bir hareketle bir kaç problemli bölgeyi çalıştırıyor diyor dukan amcam sadece eritmek istediğin bölgeye göre güç aldığın bölgeyi değiştiriyorsun hepsi bu.deneyen varmı aranızda
Kızlar nasıldınız ben taş gibiyim valla.saçlarıma fön çektirdim giydim diz altı etek altına çizme üste badi ful makyaj ve ilk iltifat kuaförümden geldi.1ay sonra eski Halime gelicem inş ama giden yağdan gidiyor diye çok inceldim şükürler olsun.herkes yapmalı bu diyeti ben son 7gündür köfte ayran salata yiyorum bi kere canım tatlı istemedi tokum ve fit sayılırım darısı isteyen herkesin başına inş.sağolun kızlar iyi ki varsınız şimdi Ocak'ta kim geliyor buluşmaya bakalım?
Ben Malatya Pazarı ndan ve bazı büyük aktarlardan alıyordum. Baştan Kurt Üzümü diye soruyordum ama onlar meğer Goji Beri diyorlar.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?