Burada yeniyim aslında fakat umarım yardımcı olurum..)) Her mesajın sonunda sağ köşesinde gri renkli Alıntı ile Cepla diye bir yazı vvar onun yanında da bir işaret var. Alıntı almak itediğiniz mesajının altında bu işarete tıklarsanız onu hafızasına alır. Sonra aralarına ilgili cevap yazarsanız olur biter.)
Kuzum benim kıyamam sana :))
Şöyle yapılıyor canım, sen okuyup cevap vermek istediğin mesajların altında bir "alıntı ile cevapla" var , bir de onun yanında "+ diye bir işaret var o işareti birden çok mesajda tıklayıp en son mesajda da alıntı ile cevaplaya ya da "konuya cevap ver" e tıkladığında açılan sayfaya alıntı yaptığın mesajlar alt alta gelecek. MesajlarQUOTE ile başlatıp QUOTE ile biter. Sen araya yazabilirsin. Umarım anlatabilmişimdir. :)
konu dışı olduğu için çok özür dilerim. Modlar sonra silsin lütfen. Hızlıca aradım ama bulamadım.. Bu beğen ne işe yarıyor ve ne anlamına geliyor? Tşkler.
Ben dukan egzersizlerini yapıyorum sabah akşam. 5 er dk mı alıyor. Callen de yapıyorum. Birde hafta da 4 gün falan salona gidiyorum. Bu dediğini anımsayamadım. Kitaba bir daha bakacağım. Belkide güncel basımlarda vardır emin olamadım çakı falann...
Ben kesin geliyorummmm ocaktaaa :)
Bu arada kızlar haftaya cumartesi bi buluşma ayarlayalımmıı. İzmir tayfasına inattt. :) Nesss ben levinekoyu ösledim. YİPEKKKKK teyzesi onu yemek istiyorrrr. Hem Aliş le konuşacak şeyler var nede olsa Yalovaya taşıyacağız onu. Sevgide bekarlardann. o Da gelir belkiii. Ness zaten dünden razı Yalovaya yerleşmeye....
İpekçim inşallah bizlerde istanbul buluşmalarına geliriz...
Siz de bu taraflara gelirseniz buluşma ayarlayıveririz..
İzmir tayfası bizim buluşmaya gelmek isteyen kimsecikler yok mu kıslarr..
Son listeyi ekliyorumm..
11 Aralık Salı - İzmir Buluşması 19:00 Alsancak (tarih ve saate itirazı olan var mıı??? )
winniepooh
medesa
magrenta
77,9 Biliyorum :))ama aynı hatayı 2 yerde nasıl yapmışsın
Bi de şey dicektim: Eğer 68,5 kilo aolursan, vücut kitle indeksin 25'in altına düşüyor ve "normal kilolu" statüsüne giriyorsunHepsini verdikten sonra bi 500 gr daha verebilirsin bence Öptüüümmm
ASUUUU hoşgeldin kuzuuummsevgili dukancı güzel bayanlar
ben de yeniyim bilen vardır belki
yani konudaki 2 bayanı da tanımıyorum ama ikisinin de birbirini yanlış algıladığını düşünüyorum yazarak anlaşmak zor gerçekten
haddim olmayarak diyorum ki kapatın konuyu ve yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyerek başlayalım tekrar
eminim ki 2 bayan da çok iyi niyetliler
inşallah yanlış anlaşılmam:))
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)
Site bana da 7 gün ataktan sonra 148 gün ideal kiloya (-18 kg yazıyor) ulaşma süresi verdi. Ben biraz hayal kırıklığına uğradım. Ortalama 150 günde yani 5 ayda 18 kilo verebileceğimi söylüyor bu da ayda ortalama 4.5 kilo ediyor. Yani diğer diyetleri yapınca da ayda ortalama 4 kilo kadar veriliyor ki ideal olanı da bu sağlık açısından.
Dukan diğer diyetlere göre sıkıntılı ve tek farkı sıkıntılı olması yukardaki hesaba göre. Normal diyetle de 4 kilo veriyorsun dukanla da. Bu çıkarımım yanlış mı acabadukana olan inancımı kaybetmek istemem, kısa sürede çok kilo veren var mı bayanlar aranızda.
Site bana da 7 gün ataktan sonra 148 gün ideal kiloya (-18 kg yazıyor) ulaşma süresi verdi. Ben biraz hayal kırıklığına uğradım. Ortalama 150 günde yani 5 ayda 18 kilo verebileceğimi söylüyor bu da ayda ortalama 4.5 kilo ediyor. Yani diğer diyetleri yapınca da ayda ortalama 4 kilo kadar veriliyor ki ideal olanı da bu sağlık açısından.
Dukan diğer diyetlere göre sıkıntılı ve tek farkı sıkıntılı olması yukardaki hesaba göre. Normal diyetle de 4 kilo veriyorsun dukanla da. Bu çıkarımım yanlış mı acabadukana olan inancımı kaybetmek istemem, kısa sürede çok kilo veren var mı bayanlar aranızda.
kişilerin yaptığı yorumları beğeniyorsun, facebook gibi düşün :)
İpekçim inşallah bizlerde istanbul buluşmalarına geliriz...
Siz de bu taraflara gelirseniz buluşma ayarlayıveririz..
İzmir tayfası bizim buluşmaya gelmek isteyen kimsecikler yok mu kıslarr..
Son listeyi ekliyorumm..
11 Aralık Salı - İzmir Buluşması 19:00 Alsancak (tarih ve saate itirazı olan var mıı??? )
winniepooh
medesa
magrenta
Hayat paylaşınca güzel lala la laa lalaaaa
Kızlar benden size geliyor
Az değil canım, aynen devam et sen. Süt ve süt ürünleri sınırlı, toplamda günde 1 lt yi geçmemek gerekiyor. Sınırlı izinliler var burada, işinize yarar belki. Eki Görüntüle 570757
Dukanda saat ve miktar kısıtlaması yok izinli gıdalardan istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin...
Tatlım bi geçmişi oku biraz araştırma yapmalısınız süt tozundan ekmek ve dukanella yapıyorum ben bu çıtırlar neler yapar neler dahaÇok teşekkür ederim...Moralimi düzeltin. Dün baya bozulmuştu..Sütü 2 bardaktan fazla içimiyorum...İnsanın bünyeside zaten fazlasını kabul etmiyor. Bu arada birşey merak ettim. Süt tozunu niye kullanıyorsunuz? Anlıyamadım bana yardımcı olabilir misiniz ?
Dukan I'n farkı çok verdiğin kiloyu geri aşmıyorsun,aç kalmıyorsun,giden yağdan gidiyor ve yiyecek alternatifin çok fazla kızlar sizce
7 gün atak mı??.. Yanlışlık yok, değil mi?.. Bana 13 kilo için 3 gün atak verdi.
Kısa sürede vermek bayı mümkün dür.)) Fakat bu, metabolizmanıza bağlı. Mesela benimki hızlı. Hızlı alırım, hızlı da veririm. Ben Dukan la baştan haftada 2 kilo veriyordum ama bu bana pek sağlıklı gelmdi. O yuzden kaçamaklarla hafta 1'e indirmeyi çalıştım. Dediğim gibi durum tamamen vucudunuza bağlı.
Karışmak gibi olmasın... ama bence iyice düşünün. Size sıkıntılı geliyorsa hele hele meyve seviyorsanız fazla tutmazsınız bence. Ama Dukanı yarı yolda bırakırsanız verdiğiniz kilolar anında geri gelir, hem de akrabalarla beraber..) Bu da sağlık açısından pek iyi olmaz bence.
Teşekkürler!
Hiçbir diyet kolay değil ...Dukanın da kendine göre zorluğu var tabi ki...
Evet diğer diyetlerle de bu kilolar aynı sürelerde verilir ancak aç kalma ihtimali var...Hatta ihtimal değil aç kalıyorsun...Ben her türlü diyeti denedim ömrüm boyunca, beni en çok aç kalmak zorluyor diyetlerde...Dukanda saat ve miktar kısıtlaması yok izinli gıdalardan istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin ...
Karbonhidrata gelince, dukan diğer diyetlerden daha avantajlı çünkü tatlandırıcılarla yapılan tatlılara ya da zero gibi içeceklere belli ölçülerde izin var...Tatlı krizlerine de bunlarla çözüm buluyorsun...
Eğer et, süt, yumurtaya bayılırım, açlığa da tahammül edemem diyorsan en iyi seçenek dukandır...
Geçmiş sayfalara fırsat buldukça bakarsan çok güzel ve hatta hızlı kilo veren arkadaşları göreceksin....
Ben bile örnek olabilirim bu konuda sana,
Şöyle ki dukandan önce diyet + spor ve 5 den sonra hiçbir şey yememekle 2 ayda 2 kilo verdim...Ama dukanla 1 ayda 3 kilo verdim...Bence yeterince hızlıDaha ne olsun
Bir terslik olmazsa ben de gelmek istiyorum...
Küçük kızı bırakabilecek yer bulursam orada olacağım ...
Tabi Alsancak'ın neresinde olacak buluşma (hiç bilmiyorum desem yeridir..)
sanırım dukan hakkında yanlış bir önyargıya kapılmışsınız.
dukan diyeti kısa sürede kilo vermenizi sağlayacak, sağlıksız hatta mantıksız bikini diyeti, hollywood diyeti gibi saçmalaıklardan biri değildir.
ne yazık ki kilo problemi yaşayan herkes gibi, mucizevi bir yöntem bulunacak diye bekleyenlerdensiniz siz de. hemen söyleyeyim, mucize yok. dukan da diğer bütün diyetler gibi, sağlıklı sürede, sağlıklı miktarda kilo vermek ve çok daha önemlisi, diyet süresince de yeni bir yeme alışkanlığı kazanmak üzerine kurulmuş bir beslenme programı. diğer diyetlerden farkı daha tatmin edici besinlerle yapıldığı için, biraz daha uygulanabilir olması. ama bütün hayatınız boyunca uygulamanız gereken bir beslenme programı olduğunu da unutmayın.
en doğrusu öncelikle kitabı okuyun ve ona göre yapıp yapamayacağınıza karar verin. kitaptaki süreçleri eksik ya da yanlış yaparsanız verdiğiniz kiloyu kısa sürede geri alırsınız. diğer diyet programlarında olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?