Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hayat paylaşınca güzel la la la laa lalaaaa

Kızlar benden size geliyor

buradaki dostluklar baya derin anladığım kadarıyla ne güzel bizimde böyle bi topiğimiz var...kk baya işe yarıyor yahu

Site bana da 7 gün ataktan sonra 148 gün ideal kiloya (-18 kg yazıyor) ulaşma süresi verdi. Ben biraz hayal kırıklığına uğradım. Ortalama 150 günde yani 5 ayda 18 kilo verebileceğimi söylüyor bu da ayda ortalama 4.5 kilo ediyor. Yani diğer diyetleri yapınca da ayda ortalama 4 kilo kadar veriliyor ki ideal olanı da bu sağlık açısından.

Dukan diğer diyetlere göre sıkıntılı ve tek farkı sıkıntılı olması yukardaki hesaba göre. Normal diyetle de 4 kilo veriyorsun dukanla da. Bu çıkarımım yanlış mı acaba dukana olan inancımı kaybetmek istemem, kısa sürede çok kilo veren var mı bayanlar aranızda.

Konu dışı olduğu için çok özür dilerim. Modlar sonra silsin lütfen. Hızlıca aradım ama bulamadım.. bu BEĞEN ne işe yarıyor ve ne anlamına geliyor? Tşkler.

konu dışı olduğu için çok özür dilerim. Modlar sonra silsin lütfen. Hızlıca aradım ama bulamadım.. Bu beğen ne işe yarıyor ve ne anlamına geliyor? Tşkler.

kişilerin yaptığı yorumları beğeniyorsun, facebook gibi düşün :)

İpekçim inşallah bizlerde istanbul buluşmalarına geliriz...

Siz de bu taraflara gelirseniz buluşma ayarlayıveririz..

İzmir tayfası bizim buluşmaya gelmek isteyen kimsecikler yok mu kıslarr..

Son listeyi ekliyorumm..

11 Aralık Salı - İzmir Buluşması 19:00 Alsancak (tarih ve saate itirazı olan var mıı??? )

winniepooh
medesa
magrenta

wALLA MEDESAM geçen sefer geldi İstanbula sağolsun.
Ben İZmire gelmek için havaların düzelmesini bekliyorum. Mayıs gibi falan ilk tatilime çıkarım benn o tarafa. Denizden de yararlanmak lazımm malumm dal olacağızz o tarihe kadar İNŞ.
Eğer fırsatınız olursa sizleri de bekleriz. ben hemen organize olurummm herkeside ayaklandırırımm. Face de gurupta resimlerimiz var her buluşmadan. Çok keyifliiii olduuu...
Bu arada ben Yalovadayımm ama evrenselim her yerde olabilrimm :)
Mesela Yılbaşında ANKARA planım var . Eğer olursaa ayarlayalım bişeyler :)

Selam kızlarr , ben geldiimm

bugün biraz karın ağrım , bağırsak problemim vardı geçti çookk şüküür , sizler nasılsınızz ???

ben halen internet paketimi kısıtlı kullanmaya çalışıyorum , yetirecem inşAllaahhh

kaynanam yanımda 4 gündür , dukana uydurmaya çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum tabikide , napalım bu haftayı böyle idare edecez artıkınnn

ehehe farkettim canım farkettim , neyin kafasını yaşıyosam bilemedim valla , sanırım aklım 80lerde kaldı ondan yazdım sanırsam , neyseki sen doğrusunu anlamışsın kuzumm , liste içinde ellerine emeğine sağlıkk , öpüyorummm

canım benim 69 benim için ütopik bi kilo , diyetisyen 70-80 aralığını ideal gördü bana , 54 kilo kas-kemik ağırlığım varmış , çok zor dedi 60lar için ama ben yinede deniyecem , senimi kırayım kuzummm , ayıpsın , 69 olsun 68,5

ASUUUU hoşgeldin kuzuuumm

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)

Doğum günün kutlu olsun canım , herşey gönlünce olsunn

Dukan I'n farkı çok verdiğin kiloyu geri aşmıyorsun,aç kalmıyorsun,giden yağdan gidiyor ve yiyecek alternatifin çok fazla kızlar sizce

7 gün atak mı??.. Yanlışlık yok, değil mi?.. Bana 13 kilo için 3 gün atak verdi.

Kısa sürede vermek bayı mümkün dür.)) Fakat bu, metabolizmanıza bağlı. Mesela benimki hızlı. Hızlı alırım, hızlı da veririm. Ben Dukan la baştan haftada 2 kilo veriyordum ama bu bana pek sağlıklı gelmdi. O yuzden kaçamaklarla hafta 1'e indirmeyi çalıştım. Dediğim gibi durum tamamen vucudunuza bağlı.

Karışmak gibi olmasın... ama bence iyice düşünün. Size sıkıntılı geliyorsa hele hele meyve seviyorsanız fazla tutmazsınız bence. Ama Dukanı yarı yolda bırakırsanız verdiğiniz kilolar anında geri gelir, hem de akrabalarla beraber..) Bu da sağlık açısından pek iyi olmaz bence.

kişilerin yaptığı yorumları beğeniyorsun, facebook gibi düşün :)

Teşekkürler!

Hiçbir diyet kolay değil ...Dukanın da kendine göre zorluğu var tabi ki...
Evet diğer diyetlerle de bu kilolar aynı sürelerde verilir ancak aç kalma ihtimali var...Hatta ihtimal değil aç kalıyorsun...Ben her türlü diyeti denedim ömrüm boyunca, beni en çok aç kalmak zorluyor diyetlerde...Dukanda saat ve miktar kısıtlaması yok izinli gıdalardan istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin...

Karbonhidrata gelince, dukan diğer diyetlerden daha avantajlı çünkü tatlandırıcılarla yapılan tatlılara ya da zero gibi içeceklere belli ölçülerde izin var...Tatlı krizlerine de bunlarla çözüm buluyorsun...

Eğer et, süt, yumurtaya bayılırım, açlığa da tahammül edemem diyorsan en iyi seçenek dukandır...
Geçmiş sayfalara fırsat buldukça bakarsan çok güzel ve hatta hızlı kilo veren arkadaşları göreceksin....

Ben bile örnek olabilirim bu konuda sana,
Şöyle ki dukandan önce diyet + spor ve 5 den sonra hiçbir şey yememekle 2 ayda 2 kilo verdim...Ama dukanla 1 ayda 3 kilo verdim...Bence yeterince hızlı Daha ne olsun

Bir terslik olmazsa ben de gelmek istiyorum...
Küçük kızı bırakabilecek yer bulursam orada olacağım ...
Tabi Alsancak'ın neresinde olacak buluşma (hiç bilmiyorum desem yeridir..)

sanırım dukan hakkında yanlış bir önyargıya kapılmışsınız.

dukan diyeti kısa sürede kilo vermenizi sağlayacak, sağlıksız hatta mantıksız bikini diyeti, hollywood diyeti gibi saçmalaıklardan biri değildir.

ne yazık ki kilo problemi yaşayan herkes gibi, mucizevi bir yöntem bulunacak diye bekleyenlerdensiniz siz de. hemen söyleyeyim, mucize yok. dukan da diğer bütün diyetler gibi, sağlıklı sürede, sağlıklı miktarda kilo vermek ve çok daha önemlisi, diyet süresince de yeni bir yeme alışkanlığı kazanmak üzerine kurulmuş bir beslenme programı. diğer diyetlerden farkı daha tatmin edici besinlerle yapıldığı için, biraz daha uygulanabilir olması. ama bütün hayatınız boyunca uygulamanız gereken bir beslenme programı olduğunu da unutmayın.

en doğrusu öncelikle kitabı okuyun ve ona göre yapıp yapamayacağınıza karar verin. kitaptaki süreçleri eksik ya da yanlış yaparsanız verdiğiniz kiloyu kısa sürede geri alırsınız. diğer diyet programlarında olduğu gibi.

Hayat paylaşınca güzel la la la laa lalaaaa

Kızlar benden size geliyor

Kızlar size bravo süper anlatıyorsunuz

Az değil canım, aynen devam et sen. Süt ve süt ürünleri sınırlı, toplamda günde 1 lt yi geçmemek gerekiyor. Sınırlı izinliler var burada, işinize yarar belki. Eki Görüntüle 570757

Çok teşekkür ederim...Moralimi düzeltin. Dün baya bozulmuştu..Sütü 2 bardaktan fazla içimiyorum...İnsanın bünyeside zaten fazlasını kabul etmiyor. Bu arada birşey merak ettim. Süt tozunu niye kullanıyorsunuz? Anlıyamadım bana yardımcı olabilir misiniz ?

Tatlım bi geçmişi oku biraz araştırma yapmalısınız süt tozundan ekmek ve dukanella yapıyorum ben bu çıtırlar neler yapar neler daha

Dukan I'n farkı çok verdiğin kiloyu geri aşmıyorsun,aç kalmıyorsun,giden yağdan gidiyor ve yiyecek alternatifin çok fazla kızlar sizce

Kitabın tamamını olmasa dahi özet kısımlarını ve dukanı anlamamı sağlayacak yerlerini okudum. Mantığı belli. Vücut aç kaldığında önce şekeri (karbonhidrat da bir şeker türüdür) yakar sonra yağları en sona da deposu bitince protein yakar ki bu da kas erimesidir, kaslardan yer vücut resmen erirsiniz. Dukan önce proteinle başlıyor diyete böylece bedeninize şeker ya da yağ almıyorsunuz önce proteini yakamayacağınıza göre şeker ve yağlar eriyor ziyadesiyle mantıklı. Ama 70 küsür gün boyunca meyve yok mesela. Dukan için bir mucize de beklemiyorum :) 4. günümdeyim ve 2 kilodan fazla verdim. Hepimiz içini hayırlısı artık. Sanırım bu saatten sonra vazgeçersem bu 4 günü heba etmiş olucam kendime saygısızlık :)

kitapta dikkatimi çeken en önemli şey şu, atak evresi sadece protein (yulaf kepeği var tabi) ama bir yerinde salatalık turşusuna da izin var buna çok sevindim.

ayrıca diyetisyen bir arkadaşımın dukan ile görüşünü de sizlerle paylaşmak isterim. "madem kekik nane kimi otlara izin veriyor o halde aşmamak şartıyla marol maydanoz yeşil soğan salatası da yenebilir, çünkü bunlar (kekik nane düşünüldüğünde) sebze sınıfına girmiyor."

diyetisyen de olsa ben dediklerini yemeye cesaret edemedim dukan bozulur diye :)

Ben ilk defa bu sene yani 30. doğum günümde karışık ızgaranın üzerinde dikilmiş bir mumla kutlama yaptım. Arkadaşlar diyetime tam destek oluyorlar saolsunlar :))))
Yediklerim:
Sabah: Süt ve yoğurt (4 kaşık kadar)
bitki çayları ve bir bardak form çayı bir şişe su
öğlen: kepekli galetam, az bişi hindi füme, light peynir
ara: doğumgünü pastam yani tavuk ızgara, pirzola ve bir tane de kanat (azap içindeyim ama yapacak birşey yok dayanamıyorum tavuk olayına)
serçe parmağımın ucu büyüklüğünde çikolata kırıntısı.
Hala yeşil çay ve su içmekteyim ama patlamak üzereyim bennnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…