Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlım diyeti sevmediysen yapmazsın ama sana şunu söyleyim iradene hakim olursan tok olarak zayıflarsın kitap insanı gaza getiriyor yeterince herkes bişey diyo ama biz dukan ne derse onu yapıyoruz ben yapmaya çalışıyorum böyle işte

hayırlısı artık :) dukan için endişelerim oldu yalan söyleyemem ama yarıda da bırakmayayım :) teşekkürler zeynep hanım

4 gün cepte, şimdi kalan 4 ay tam gaz o zaman!:) Aslında genelde sadece ilk 2 hafta zor oluyor. Alışma süresi işte.. Sonraki aylar çok kolay.)

Ben ilk defa bu sene yani 30. doğum günümde karışık ızgaranın üzerinde dikilmiş bir mumla kutlama yaptım.
Hala yeşil çay ve su içmekteyim ama patlamak üzereyim bennnnn.

Helal olsun!! Ama neden Dukan kek-pasta ve cola-gazos yok ki?.. Doğum günün kutlu olsun! Nice yıllara!

itiraf ediyim ki ben saf protein günlerinde bazen yanında salata yediğim oluyo.kendimi kötü hissedip diyeti bırakmaktansa bugünde - görmem diyorum ama yinede - yi görüyorum bende ters bi etki yapmıyo ama seni bilemem ..mesela bol kıvırcık icine tavuk didekleyip yiyorum.

yani mantıklı duruyor sonuçta ete kekik nane katıyoruz değil mi, onlar da otun kuru hali su kaybetmiş hali. ama yine de atağın bitmesine 3 gün kaldı ben yapmayayım diyorum :)

yani mantıklı duruyor sonuçta ete kekik nane katıyoruz değil mi, onlar da otun kuru hali su kaybetmiş hali. ama yine de atağın bitmesine 3 gün kaldı ben yapmayayım diyorum :)

Benim arkadaşım kırmızı biber serbest ya baharat olarak sebze olanları közleyip yiyordu düz mantık sonuç olarak kilo veremedi Türküz biz bizde çare tükenmez ha o hao dimi kızlar?

Herkese merhaba!
Bugün Mervexz ile buluştum, inanılmaz motive oldum diyebilirim. Maşallah bu başlığın çıtırlarından biri kendisi, zapzayıf. Kaçamaksız, sınırlı şeyler olmadan bomba gibi yola devam etme isteğim tavan yaptı. Her akşam buraya gelip menü paylaşırsam şaşırmayın, yoldan sapmamam gerek.
Gideyim callanımı yapayım gecikmeden. Akşama aromalı tatlandırıcılı light yoğurt eşliğinde televizyon keyfi yapma hayalim var, güme gitmesin.

Aktardan aldım ben, su muhallebisi yapmakta kullandım birkaç kez. Helal sertifikalı olduğunu söylüyorlar ama tabii artık orası biraz Allah'a emanet...

Ben de gelem ben dee

Ben de gelmek istiyoomm:26: Yalova'ya yerleşmeye değil ama buluşmayaaa :)

Geçmiş olsuuunnn...

Rica ederim.. ve de ütopik falan değillll Olacaksın inşallaahhh!!

Ne güzel anlatmışsın Evlenince şişme Dünyada var heralde Ben de 10 kilo aldım 10 ayda Neyse verdim şimdi :))

Sabah ben de çok yemiyorum. Hatta bu sabah ben de yoğurt yidim accuk

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM....
Bakalım tartı bana ne hediye verecek :)

Mutlu yıllar sanaaaaa İyi ki doğduunnn scholarppty

İradeni sevem Tebrikler Mükafatı da tez olsun inşallaahh!!

Aktarlarda satılanın tadı marketlerde satılanlardan daha kötü oluyomuş diye bir duyumum var. Bi de evet.. Belki bozulmuş olabilir. Gerçi o tarz şeylerin tadı bozulmaz. Hani küflenir kurtlanır falan da... O şekilde bozulmaması lazım.. Yine de sen yeme onu boşver..

Dukan hem kuru hem taze otlara izin veriyor (bir cimdik kadar ve sırf tat vermesi için). Marul ise bir sebze dir.)) Sebzelerde de karbonhidrat var. Hızlı kilo kaybı için karbonhidratları en aza indiriyoruz. O yuzden saf protein günlerde sebzelerden uzak durmak lazım.)

Yalova'da benim evim var Fatih cad.yakın mı sana ipek Yalova'da buluşsak bana iyi bana yakın balıkçılara gideriz süper olur kızlar

Bu diyet hızlı kilo vermek amaçlı değil. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek amaçlı. Dukan diğer diyetlere göre en sıkıntısız olan. Bi de eğer hızlı kilo verdirdiğini düşünüp, öyle bir inanç içindeyseniz, inancınızı kaybedin bence de. Çünkü sıkılıp bırakınca misliyle kilo alabilirsiniz. Aliye gayet güzel açıklamış.

abovvv hedefin 46 kilo mu Abovvvv ölürsün kız!
ay ne talı demişin sen öyle hahah

Valla bana da çok az geldi.

Bunun için spor yapsan.. Yani ben göbeğim eriyene kadar diyet yapsam, heralde 50 kilo olmam lazım; ama 50 kilo olunca kemik kalıyorum zaten bi tek. Onun yerine sporla karın kaslarımı çalıştırıp 55 kilo civarı falan olmak istiyorum. Sen de bari 50 civarı olsan da, spor yapsan.. Tabi vücudunu yine sen bilirsin.

merhabalar,ben dukana yeni başlıcam bu topiği okumaya çalışıyorum ama maşallah 7000 sayfa oku oku bitmiyor.napsam araya dalsammı
Kitabı okumuşsun madem, buyur dal Hoşgeldin :))

Evet evet.. Yapmayın etmeyin.. Böyle yazınca yeni başlayacaklar yanlış anlar sonra hem. Öyle bişey yok. Size zararı olmamıştır da başkasına zararı olabilir. Hiç bir şeyin başını sonunu okumadan, burdan bi satırı okuyup sonra, "ben görmüştüm şu şu serbestmiş, yedim ama kilo veremediimm" falan diyen insanlar var inanaın. Protein günlerinde çeyrek soğan falan böyle bazı şeyler küçük küçük izinli, yemeklere tat vermesi için. Kitapta yazıyor bunlar. Ama dediğiniz şey doğru değil. Kurusunu yemek başka, sebzeyi öyle yemek başka şeyler. O zaman diyetin yapısı farklı oluyor. Burada önemli olan hayatımıza bazı şeyleri yavaş yavaş sokmak. Her gün sebze de yiceksek, o zaman bu diyet, "karbonhidratı yağı kes, zaten zayıflarsıınn" diyetine döner, ama öyle değil.

Tabiki canım seve seve ayarlarızz.. Ya medesa da zaten 45 kilo bişey uçar gelir heryere (annem medesanın fotosunu görünce bu kız 45 kilo galiba dedi dukan mucizesi işte..)
Önümüzdeki hafta medesamdan tüm dukan inceliklerini öğreneceğim.. Zaten birsürü enfes tarif gönderdi bana hmm..
İnanılır gibi değil mucize gibi ye ye sonra zayıfla
Kocam ilk gördüğünde böyle zayıflanmaz demişti, sonra baktı kilolar aldı başını gidiyor, birden bir sıkılaşma falan onunda hoşuna gitmeye başladı..

Bir terslik olmazsa ben de gelmek istiyorum...
Küçük kızı bırakabilecek yer bulursam orada olacağım ...
Tabi Alsancak'ın neresinde olacak buluşma (hiç bilmiyorum desem yeridir..)

Tamam listeye seni de ekliyorum o zaman.. Merak etme kolay ve dukana uygun bir yer ayarlayacağızz..
Kızın kaç yaşında bu arada? benim de bir oğlum var 3 yaşında..

11 Aralık Salı - İzmir Buluşması 19:00 Alsancak

winniepooh
medesa
magrenta
Egotrik

Evet eveettt :13:

acıktım ben yaaaa... evden birşey hazırlayamadan çıktım bugün.. muayenehanede de bir tek yoğurt kalmış..eve gitmeye de daha çook var bir de kınaya gideceğim şimdi.. pooffffff

acıktım ben yaaaa... evden birşey hazırlayamadan çıktım bugün.. muayenehanede de bir tek yoğurt kalmış..eve gitmeye de daha çook var bir de kınaya gideceğim şimdi.. pooffffff

Ben acil durumlarda en yakın markete dalıp jambon yada füme et ve de ayran alıyorum.. Gitmeden hemen onları mideye indiriyorum..
Ve dışarda da nescafe yada zero içiyorum.. Çantamda da mutlaka tatlandırıcım oluyorr..

kızlar kızlar azıcık buraya giremiyoruz valla görmesem haber vermiyorsunuz
hani bende geliyordum o yüzden 7den sonraydı içlendim şimdi
alsancakta nereye gidiyoruz :))
ben karşıyakadan gelicem biraz geç kalırım hemen dağılmazsınız herhalde

Allah bağışlasın canım...
Benim küçük kızım da 22 aylık...

Koordinatları bekliyorum...

fazla kaderci bir çözümleme olmamış mı bu
yani kişiden kişiye değişir ama ben bu yönde kaderciliği enteresan buluyorum
neden böyle bir güdümleme??
kilolarımızda kaderimizdi şimdi bunları yaşıyoruz :)

O sensin bu benim düşüncem kaderci ya da deil ben böyle düşünüyorum o an içimden o geldi.enteresans bulmakta sizin fikriniz Allah nasip etti şişmanladık ve o nasip ettiği için zayıflıyoruz istemeseydi hiçbiri olamazdı bu benim fikrim sevgiyle kal

Tamam kızlar 11 Aralık Salı 18:30 diyorum.. cute seni bekleriz tabiki de kuzumm..

Söylüyorum Peksimet Kafe dedik sevinç pastanesinin ordan denize doğru yürüyeceksiniz.(Kolay olsun diye orayı seçtik)

İzmir buluşmasıı Katılımcı listesiii

winniepooh
medesa
magrenta
Egotrik
cute77

Liste dışında gelmek isteyen süpriz yapmak isteyen de bize katılabilir.
Tüm kuzular davetlidirrr...

Bu arada medesanın bol bol selamları var hepicinizeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…