Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Callanımı bitirdim!

Bugünkü menüm (sp)
Sabah: Ekmek (yarım kaşık yulaf), light beyaz peynir, yeşil çay, omega3
Ara: 2 poğaça (yarım kaşık yulaf), vanilya aromalı latte :)
Öğlen: Yoğurtlu ciğer
Akşam: Tavuk suyundan çorba

Geriye kalan yulaf hakkımı çorbaya serpsem mi diye düşündüm bir an. :44: Ama herhalde çorbaya bana bana ekmek halinde tüketmek daha iyi olacak, nefsimi iyice körletmiş bastırmış olurum. :44:
Tatlandırıcılı yoğurt hakkımı gizli tutuyorum, kullanabilirim dee kullanmayabilirim de.

Herkese iyi akşamlar!

ay saatti neden öne aldınız şimdi
ben uçaraktan anca park şu bu 19.30 bile iyimser oluyor

herkese merhaba,

ipek canım ayın 15inde toplancaksanız ya bizim düğünde toplanın. yoksa ben gelemem ve aklım sizde kalır

istanbuldaki buluşmalara balıklama dalan balina azradan sevgiler

Bende yazmıştım kişiden kişiye değişir diye zaten
sadece neden diye sormuştum
ama "neden" sorusu bilimselliğin getirdiği bir yaklaşımdır
kaderci anlayışta bu soruya cevap bulabildiğim pek olmadı zaten :)
Allah istedi biz bu dialogu yaptık zeynepfurkan :)
Allah standarttan ve dukandan ayrılmamayı nasip etsin :)
Saygı ve Sevgiyle ...

Âmin kardeş.sen sorgulamış sın neden diyerek nedeni yok hem yazarak kaderciliği konuşamayız bu zor kapsamlı bir soru.İkna edemeyeceğim kadar da hassas vardır bu konuşmadada hayır Allah anlayabilmemizi nasip eder inş.hoşçakal

Zayıflama ayakkabılarından kullanan var mı ? tabanı kalın yarım ay şeklinde olan yürüyüş ayakkabıları, mbt diye bir markası da var.

arkadaşlar ben de pzt günü dukana başlayacağım.şimdi lahana çorbası diyeti yağıyorum.5.günüm bugün.74.5den 71.3 e indim bu arada.kitabı okuyorum şimdi:))))))))))))))

Önümüze çıkarılan bir sınavı verememek, başarısız olmak olarak görüyorum ben şişmanlığı yaşamış olmayı. İnsan olsaydık (değişik hastalıklar sonucu şişmanlamayı bunun dışında tutuyorum elbet), aklımızı kullansaydık ifrata girmez zaten bu hale gelmezdik. Kaderin bizim elimizde olan kısmını bozmuşuz, düzenlemeye uğraşıyoruz. Allah yardımcımız olsun.

akşam kalan tavuk etleriyle ve yumurtayla çılbır yaptım kendime eşim yakında kanatların çıkcak diyor abarttım sanırım tavuk olayını pasta önerisi yapan arkadaşa deneyeceğim bir gün inşallah dukan pastalarını ama şimdilik şekere frenliyorum kendimi 11 gündür 6 tatlandırıcı hap 1 bardak ve 1 kutu light koladan öteye gitmedim fazla yapay şeyler kullanmamaya çalışıyorum seksenli sayıları bir göreyim farklı lezzetlere yolculuğum başlayacak inşallah

doğru konuyla ilgili o kadar çok kitap yazılmış ki bir kısmını okudum ve zevk aldım okurken , hatta okuduğum bazı kitaplar günümüz populer yaklaşımı sayesinde şimdi raflarda bile yok
ancak onlar üzerinden konuşulabilir bir konu onlarda dediğin gibi yazarak olmaz
artı kimsenin kimseyi ikna etme arzusunun da olduğunu sanmam , en azından benim yok , sanırım seninde yok :)
kal sağlıcakla ... her daim dukan

Ben hep şöyle düşünürüm bişeyin ya başı yada sonu hayırlıdır ben şişman olduğum 8ayı başarısızlık olarak nitelemem,yada kazanamadığım bir sınav için üzülmem elimden geleni yapıp kenara çekilirim ama sonuç ne olursa olsun üzülmem yani son 6aydır bu böyle tabi bu sürece kadar neler yaşadığımı ben biliyorum.hayır yada şer herşeyin Allah tan geldiğine inanıyorum biliyorum ki beni herkesten çok seven bana kaldıramayacağım yük vermez,annemden daha yakın ve şefkatli olan Rabbim gösterdiği herşeyde hayır vardır o diledi oldu ne güzel vesselam.

valla tebrikler ne guzel anlatmissiniz.dukan gorse gozleri yasarirdi bu kadar destek gordugunu :))))ciddiyim gercekten boylesine benimsemek ,inanmak ve arkasinda durmak.supeeeer :)))(bu arada benim su oynayan gulen ziplayan sembollerim yok koyamiyorum((
arkadaşlar ben de pzt günü dukana başlayacağım.şimdi lahana çorbası diyeti yağıyorum.5.günüm bugün.74.5den 71.3 e indim bu arada.kitabı okuyorum şimdi:))))))))))))))
sevgili arkadasim sana bir tavsiyem olacak bu konuda.benim yaptigim hatayi yapmani istemem.bende dukandan once 2 hafta sok bir diyet uyguladim bayagida verdim 2 haftada ve hemen arkasindan dukana basladim hazir diyet moduna girmisken bu moddan cikmayayim diye ama ne buyuk bir hata yapmisim simdi anliyorum.birincisi yaptigim diyetle vucudumdaki su kaybi falan yasandigi icin dukanin atak donemindeki o sevindirici sok kaybi goremiyosun ki ben 7 gun atak ile 1.5 kilo verdim sadece.ikincisi vucudum cok cabuk duraksamaya girdi ve bir haftadir gram dahi veremiyorum.o yuzden sana tavsiyem bu diyetinin arkasindan bir hafta falan normal beslen ondan sonra basla dukana.

pksnmz dukanin bahsettigi o egzersiz fransiz cakisi degil isvec cakisi olarak geciyor.sayfa 305 de ve dukan diyetine ozel egzersiz diye ve oldukca ovguyle bahsetmis.eger sende yoksa (belki dedigin gibi yeni basimlarda var)sana o kismi yazabilirim..

merhabalaar, herkese güzel haftasonları diliyorumm
2013 hedefi koydum kendime naçizane, 1 ocakta uyandığımda tartılıcam, görmek istediğim rakam 60lı bişi. 67- 68 arası bişi olsa mesela süper olur ama 69 bile olur valla hadi Bismillah

oleeeeeeyy ne de güzel yazmışsın oh oh da oh oh
biliyorum biliyorum takipteyim işte pekçok sevdiiim için
itinayla stok yapılır migros mu pofff ben de karfura baktım bugün de bulamadım malesef, migros yolu göründü şu durumda
teşekkür ederim

kutlu olsun doğum gününüüüüüüüüüzzzzz pek mutlu olsun çok mutlu olsun pek çıtır olsun çok sağlıklı olsun inşallaaah tüm sevdiklerinizle birlikte

herkese merhaba,

ipek canım ayın 15inde toplancaksanız ya bizim düğünde toplanın. yoksa ben gelemem ve aklım sizde kalır

istanbuldaki buluşmalara balıklama dalan balina azradan sevgiler

balıklama dalan balina yerine yunus olsaydı olmaz mıydı, çok tatlı da onlar o bakımdan yani
azrasılaya yunusların tatlılığını yakıştıran diladan öpücükler

ben karnıbaharı hiç sevmem hatta tadını bile doğru düzgün bilmem sevmediğim ve yemediğimden
ama sebzepro günümde karnabahar vardı evde, değerlendiriym diyerek karnabahar böreği diye bişi yaptım netten bulduğum bi tarifle. yaziym size defterimden, yaparsınız belki işe yarar

1 çiçek ortaboy karnabahar
2 yk yulaf kepeği
3 yumurta
4yk yoğurt
dereotu
maydonoz
tuz ve karabiber

karnabaharları haşlayıp ufalıyorsunuz, borcama koyup tuz ve biberle karıştırıyorsunuz. yumurta-yulaf kepeği ve yoğurdu başka bir kapta karıştırdıktan sonra karnabaharların üzerine ekliyorsunuz, bu karışımın da bütün karnabaharlara nüfuz etmesini sağlıyosunuz. maydonoz ve dereotunu da eklediniz mi tamamdır. 200derecede üstü ve hatta borcamın altı da kızarana kadar pişirmiştim ben. karnabahar tadı gelmesin diye boool bol yoğurtla yemiştim ama karnabahar sevenler için güzel bi alternatif olabilir afiyetler olsun :)

Zayıflama ayakkabılarından kullanan var mı ? tabanı kalın yarım ay şeklinde olan yürüyüş ayakkabıları, mbt diye bir markası da var.

merhaba. yeni gelen herkes hoşgelmiş. ben kullanmadım. gördüğüm kadarıyla odak noktanız dukanla kilo vermek değil de kilo vermek. ya da yazdıklarınızdan ben öyle anladım. böyle bi kaç şeyi bi arada yapmaya çalışırsanız zor olur düşüncesindeyim ben. odağa dukanı yerleştirmezseniz sıkıntı çekersiniz. kitabın sizin için gerekli olan yerlerinin dışında kalan yerlerini de yani okumadığınız yerlerini de okumanızı, tamamen dukan odaklı bu diyet macerasını sürdürmenizi tavsiye ederim yalnızca spor ve dukan kuralları olacak şekilde. yoksa o 180 gün içinde tökezleme ihtimaliniz yüksek olacaktır, başarılar

ben çok severek içerdim dukan öncesinde, sonra bi gün tesadüfi bi şekilde aspartamın kanserle alakalı olma ihtimalinden bahsetti birileri bana. hatta dukan da yazmıştı kitabında, altını da çizmiştim kanser ve aspartamla ilgili kısmın ama kitabı ablama verdiğim için size şimdi direk alıntı yapamıyorum.
böyle bi ihtimal bile beni ürkütüyor açıkçası, meyveli soda içmezsem ölmem yani :) içip zarar vermektense kendime, içmem daha iyi kanaatindeyim ben

Yalova'da benim evim var Fatih cad.yakın mı sana ipek Yalova'da buluşsak bana iyi bana yakın balıkçılara gideriz süper olur kızlar

Bende fatih cad. oturuyorumm. Buluşalım balıkçılara gidelim. Çay simit yapalım. Ben hayatımda sadece balıkçılarda çay içerimm. Aa simit bize yasak

Azdırmayın beni uçar gelirim walaa

Ayrıca buluşmalarda dukan konuşulmuyorrr daha çok dedikodu yapılıyorr :)

Bu gece bakacağım kitabaa. Yoksa yardım isterimmm..Teşekkürlerr

bugunku menum:

sabah:1 sutlu kahve +1 yogurt

ogle:5 izgara kofte+salata+biraz yesil fasulye

aksam:1 dilim fume hindi+1 yogurt

4 lt su+3 yesil cay+1.5 saat spor

ya simdi yazarken farkettim yulaf kepegimi unutmusum (((sorun olurmu yoksa simdi bir yogurda yada sute katip yesemmi?

hayallah kilo vermeyi hic gunah islemek olarak dusunmemistim. bakis acisi tabi.

Ben sadece yemeyi cokca seviyorum. sadece yeme istegi zayif olma isteginden agir bastigi icin kilo aldim.( tabi ilaclarin etkisini yok sayamam) yani kimi zaman cikolata dusundugum zaman acaba demiyor degilim:))

Sen yine tam gaz diyet yapmaya baslamissin. ben de artik ipleri elime alsam iyi olacak. bir kac haftadir. buyuk kacamak olmasada, cok saglikli bir diyet yapmiyorum. Herhalde Dukanin bir miktar kilo verdikten sonra rehavete kapilabilirsiniz. Size secim kapisi gorunur dedigi yerdeyim.
Ya diyete tekrar sarilcam. ya korumaya gecicem, ya da kilolari geri alicam. Umarim kilolari vermeyi sececek gucu kendimde bulabilirim.

İradenize hayranım!! Ben ilk zamanlar tatlısız hiç duramıyordum.)) Yapay mapay.. hiç farketmezdi..:))) Tekrar mutlu yıllara!!!

merhaba. yeni gelen herkes hoşgelmiş.

Hoş bulduuuk!:))) Bir süredir okuyordum sizleri ama ancak bugün üye oldum ve çok memnun kaldım!:)

Maşallah! Benim yediğimin 1/5 yiyorsunuz.))) Hem de kepeksiz. Başarılar!

Yulaf kepeği sakın atlamamalı çünkü pek çok değerli besin içeriyor. Bence bugünki hakkınızı bugün tüketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…