- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
Tamam kızlar 11 Aralık Salı 18:30 diyorum.. cute seni bekleriz tabiki de kuzumm..
Söylüyorum Peksimet Kafe dedik sevinç pastanesinin ordan denize doğru yürüyeceksiniz.(Kolay olsun diye orayı seçtik)
İzmir buluşmasıı Katılımcı listesiii
winniepooh
medesa
magrenta
Egotrik
cute77
Liste dışında gelmek isteyen süpriz yapmak isteyen de bize katılabilir.
Tüm kuzular davetlidirrr...
Bu arada medesanın bol bol selamları var hepicinizeee..
O sensin bu benim düşüncem kaderci ya da deil ben böyle düşünüyorum o an içimden o geldi.enteresans bulmakta sizin fikriniz Allah nasip etti şişmanladık ve o nasip ettiği için zayıflıyoruz istemeseydi hiçbiri olamazdı bu benim fikrim sevgiyle kal
Bende yazmıştım kişiden kişiye değişir diye zaten
sadece neden diye sormuştum
ama "neden" sorusu bilimselliğin getirdiği bir yaklaşımdır
kaderci anlayışta bu soruya cevap bulabildiğim pek olmadı zaten :)
Allah istedi biz bu dialogu yaptık zeynepfurkan :)
Allah standarttan ve dukandan ayrılmamayı nasip etsin :)
Saygı ve Sevgiyle ...
O sensin bu benim düşüncem kaderci ya da deil ben böyle düşünüyorum o an içimden o geldi.enteresans bulmakta sizin fikriniz Allah nasip etti şişmanladık ve o nasip ettiği için zayıflıyoruz istemeseydi hiçbiri olamazdı bu benim fikrim sevgiyle kal
Âmin kardeş.sen sorgulamış sın neden diyerek nedeni yok hem yazarak kaderciliği konuşamayız bu zor kapsamlı bir soru.İkna edemeyeceğim kadar da hassas vardır bu konuşmadada hayır Allah anlayabilmemizi nasip eder inş.hoşçakal
Önümüze çıkarılan bir sınavı verememek, başarısız olmak olarak görüyorum ben şişmanlığı yaşamış olmayı. İnsan olsaydık (değişik hastalıklar sonucu şişmanlamayı bunun dışında tutuyorum elbet), aklımızı kullansaydık ifrata girmez zaten bu hale gelmezdik. Kaderin bizim elimizde olan kısmını bozmuşuz, düzenlemeye uğraşıyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Hiçbir diyet kolay değil ...Dukanın da kendine göre zorluğu var tabi ki...
Evet diğer diyetlerle de bu kilolar aynı sürelerde verilir ancak aç kalma ihtimali var...Hatta ihtimal değil aç kalıyorsun...Ben her türlü diyeti denedim ömrüm boyunca, beni en çok aç kalmak zorluyor diyetlerde...Dukanda saat ve miktar kısıtlaması yok izinli gıdalardan istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin ...
Karbonhidrata gelince, dukan diğer diyetlerden daha avantajlı çünkü tatlandırıcılarla yapılan tatlılara ya da zero gibi içeceklere belli ölçülerde izin var...Tatlı krizlerine de bunlarla çözüm buluyorsun...
Eğer et, süt, yumurtaya bayılırım, açlığa da tahammül edemem diyorsan en iyi seçenek dukandır...
Geçmiş sayfalara fırsat buldukça bakarsan çok güzel ve hatta hızlı kilo veren arkadaşları göreceksin....
Ben bile örnek olabilirim bu konuda sana,
Şöyle ki dukandan önce diyet + spor ve 5 den sonra hiçbir şey yememekle 2 ayda 2 kilo verdim...Ama dukanla 1 ayda 3 kilo verdim...Bence yeterince hızlıDaha ne olsun
Bir terslik olmazsa ben de gelmek istiyorum...
Küçük kızı bırakabilecek yer bulursam orada olacağım ...
Tabi Alsancak'ın neresinde olacak buluşma (hiç bilmiyorum desem yeridir..)
valla tebrikler ne guzel anlatmissiniz.dukan gorse gozleri yasarirdi bu kadar destek gordugunu :))))ciddiyim gercekten boylesine benimsemek ,inanmak ve arkasinda durmak.supeeeer :)))(bu arada benim su oynayan gulen ziplayan sembollerim yok koyamiyorumsanırım dukan hakkında yanlış bir önyargıya kapılmışsınız.
dukan diyeti kısa sürede kilo vermenizi sağlayacak, sağlıksız hatta mantıksız bikini diyeti, hollywood diyeti gibi saçmalaıklardan biri değildir.
ne yazık ki kilo problemi yaşayan herkes gibi, mucizevi bir yöntem bulunacak diye bekleyenlerdensiniz siz de. hemen söyleyeyim, mucize yok. dukan da diğer bütün diyetler gibi, sağlıklı sürede, sağlıklı miktarda kilo vermek ve çok daha önemlisi, diyet süresince de yeni bir yeme alışkanlığı kazanmak üzerine kurulmuş bir beslenme programı. diğer diyetlerden farkı daha tatmin edici besinlerle yapıldığı için, biraz daha uygulanabilir olması. ama bütün hayatınız boyunca uygulamanız gereken bir beslenme programı olduğunu da unutmayın.
en doğrusu öncelikle kitabı okuyun ve ona göre yapıp yapamayacağınıza karar verin. kitaptaki süreçleri eksik ya da yanlış yaparsanız verdiğiniz kiloyu kısa sürede geri alırsınız. diğer diyet programlarında olduğu gibi.
sevgili arkadasim sana bir tavsiyem olacak bu konuda.benim yaptigim hatayi yapmani istemem.bende dukandan once 2 hafta sok bir diyet uyguladim bayagida verdim 2 haftada ve hemen arkasindan dukana basladim hazir diyet moduna girmisken bu moddan cikmayayim diye ama ne buyuk bir hata yapmisim simdi anliyorum.birincisi yaptigim diyetle vucudumdaki su kaybi falan yasandigi icin dukanin atak donemindeki o sevindirici sok kaybi goremiyosun ki ben 7 gun atak ile 1.5 kilo verdim sadece.ikincisi vucudum cok cabuk duraksamaya girdi ve bir haftadir gram dahi veremiyorum.o yuzden sana tavsiyem bu diyetinin arkasindan bir hafta falan normal beslen ondan sonra basla dukana.arkadaşlar ben de pzt günü dukana başlayacağım.şimdi lahana çorbası diyeti yağıyorum.5.günüm bugün.74.5den 71.3 e indim bu arada.kitabı okuyorum şimdi:))))))))))))))
Ben dukan egzersizlerini yapıyorum sabah akşam. 5 er dk mı alıyor. Callen de yapıyorum. Birde hafta da 4 gün falan salona gidiyorum. Bu dediğini anımsayamadım. Kitaba bir daha bakacağım. Belkide güncel basımlarda vardır emin olamadım çakı falann...
Ben kesin geliyorummmm ocaktaaa :)
Bu arada kızlar haftaya cumartesi bi buluşma ayarlayalımmıı. İzmir tayfasına inattt. :) Nesss ben levinekoyu ösledim. YİPEKKKKK teyzesi onu yemek istiyorrrr. Hem Aliş le konuşacak şeyler var nede olsa Yalovaya taşıyacağız onu. Sevgide bekarlardann. o Da gelir belkiii. Ness zaten dünden razı Yalovaya yerleşmeye....
EneeeBen de seni seviyom ki :) Beni böyle seeevv sevecekseeennn Ay çok seviyosan ben daha çok severim kiii Canıımmm
Bu benim 2. tur Dukan'ım da. Hiç tam bırakmadım ama uzun kaytarmalar oldu. Ben bi de çok zor kilo veriyorum. 5 ayda 10 kilo verdim anca daha önce de. O yüzden bi de şimdi vücut alışkın ya diyete, zor gider heralde dedim. Bakalım ne olcek.. İlk kilolar çabuk gitti ama; yeni almıştım zaten. İnşallah böyle devam eder :)) Sat tereleri alırım ben
Hayatımda 7 paket süt tozunu bir arada görmedimDemek o stok tüketici sensin Zaten markette bulamıyorum artık. 1 ya da 2 kere bulmuşumdur. Mistik chai de ben Migros'tan aldım. Bitki çayları reyonunda vardı. Doğuş
ben denedim canım ama kuru oldu ben beğenmedim hatta poğaça da yaptım ama yok bana hitap etmiyor, ama haftasonu şu dukanda yazan krebi tatlandırıcıyla yapmayı deneyeceğim eee 11 gün anti kaçamak olarak sabrettim bi tatlıyı hakettim. Toz jelatini aktarlardanmı alıyorsunuz kızlar yoksa markette bulunuyormu, süt tozundan umudu kestim zaten netten sipariş edeceğim haftaya muhallebi yapmak istiyorum bende kendime biraz
herkese merhaba,
ipek canım ayın 15inde toplancaksanız ya bizim düğünde toplanın. yoksa ben gelemem ve aklım sizde kalır
istanbuldaki buluşmalara balıklama dalan balina azradan sevgiler
Günaydın canlarım, Hayırlı Cumalar
Dün akşam callen yaptım ama bitiremedim itiraf ediyorumbacaklarım ağrıdı en azından başlangıç yaptım, 2 mil leslie yaptım...
ve deliksiz bi uyku çektim
Kızlar bazen düşünüyorumda hani kilo sorunu sadece bikaç gram olupta onuda gelip bizim gibi kronik kilolarıyla mücadele edenlere anlatıyorlar yaboğazına yapışmamak elde değil... Sabah sabah insanı tribe bağlıyolar neymiş ekmeği azaltmış 200 gr vermiş, yaw ben ekmeği ağzıma sürmeyeli uzun zaman olduuuu, neyseki sabırlı insanım kilolu olmanın yanında :82:
Karnıbahar aldım ama düzgün bi tarif bulamadım var mı deneyen beğenen ve yazabilecek bi dukaniçe
Zayıflama ayakkabılarından kullanan var mı ? tabanı kalın yarım ay şeklinde olan yürüyüş ayakkabıları, mbt diye bir markası da var.
ben de yaptım dukan ekmeği içine yoğurt ve süttozu da ekledim gayet güzel oldu mısır ekmeğine benzettim ben rahatlıkla yiyorum
bir de light meyveli yoğurt da sınırlı izinli galiba çok sık tüketmemek lazım
bir de aklıma takılan bişey var meyveli soda içsek acaba diyorum aslında pek kafama yatmıyor ama size de danışayım dedim
doğum günü olan arkadaşa nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim
Yalova'da benim evim var Fatih cad.yakın mı sana ipek Yalova'da buluşsak bana iyi bana yakın balıkçılara gideriz süper olur kızlar
Tabiki canım seve seve ayarlarızz.. Ya medesa da zaten 45 kilo bişey uçar gelir heryere (annem medesanın fotosunu görünce bu kız 45 kilo galiba dedi dukan mucizesi işte..)
Önümüzdeki hafta medesamdan tüm dukan inceliklerini öğreneceğim.. Zaten birsürü enfes tarif gönderdi bana hmm..
İnanılır gibi değil mucize gibi ye ye sonra zayıfla
Kocam ilk gördüğünde böyle zayıflanmaz demişti, sonra baktı kilolar aldı başını gidiyor, birden bir sıkılaşma falan onunda hoşuna gitmeye başladı..
Tamam listeye seni de ekliyorum o zaman.. Merak etme kolay ve dukana uygun bir yer ayarlayacağızz..
Kızın kaç yaşında bu arada? benim de bir oğlum var 3 yaşında..
11 Aralık Salı - İzmir Buluşması 19:00 Alsancak
winniepooh
medesa
magrenta
Egotrik
valla tebrikler ne guzel anlatmissiniz.dukan gorse gozleri yasarirdi bu kadar destek gordugunu :))))ciddiyim gercekten boylesine benimsemek ,inanmak ve arkasinda durmak.supeeeer :)))(bu arada benim su oynayan gulen ziplayan sembollerim yok koyamiyorum((
sevgili arkadasim sana bir tavsiyem olacak bu konuda.benim yaptigim hatayi yapmani istemem.bende dukandan once 2 hafta sok bir diyet uyguladim bayagida verdim 2 haftada ve hemen arkasindan dukana basladim hazir diyet moduna girmisken bu moddan cikmayayim diye ama ne buyuk bir hata yapmisim simdi anliyorum.birincisi yaptigim diyetle vucudumdaki su kaybi falan yasandigi icin dukanin atak donemindeki o sevindirici sok kaybi goremiyosun ki ben 7 gun atak ile 1.5 kilo verdim sadece.ikincisi vucudum cok cabuk duraksamaya girdi ve bir haftadir gram dahi veremiyorum.o yuzden sana tavsiyem bu diyetinin arkasindan bir hafta falan normal beslen ondan sonra basla dukana.
pksnmz dukanin bahsettigi o egzersiz fransiz cakisi degil isvec cakisi olarak geciyor.sayfa 305 de ve dukan diyetine ozel egzersiz diye ve oldukca ovguyle bahsetmis.eger sende yoksa (belki dedigin gibi yeni basimlarda var)sana o kismi yazabilirim..
Tebrik ederim...Bir ay için çok güzel ve ideal bir kilo vermişsin...
4.5 bile olsa üzülme çok iyi bir rakam...İyi seyirler...
Önümüze çıkarılan bir sınavı verememek, başarısız olmak olarak görüyorum ben şişmanlığı yaşamış olmayı. İnsan olsaydık (değişik hastalıklar sonucu şişmanlamayı bunun dışında tutuyorum elbet), aklımızı kullansaydık ifrata girmez zaten bu hale gelmezdik. Kaderin bizim elimizde olan kısmını bozmuşuz, düzenlemeye uğraşıyoruz. Allah yardımcımız olsun.
akşam kalan tavuk etleriyle ve yumurtayla çılbır yaptım kendime eşim yakında kanatların çıkcak diyor abarttım sanırım tavuk olayını pasta önerisi yapan arkadaşa deneyeceğim bir gün inşallah dukan pastalarını ama şimdilik şekere frenliyorum kendimi 11 gündür 6 tatlandırıcı hap 1 bardak ve 1 kutu light koladan öteye gitmedim fazla yapay şeyler kullanmamaya çalışıyorum seksenli sayıları bir göreyim farklı lezzetlere yolculuğum başlayacak inşallah
merhaba. yeni gelen herkes hoşgelmiş.
bugunku menum:
sabah:1 sutlu kahve +1 yogurt
ogle:5 izgara kofte+salata+biraz yesil fasulye
aksam:1 dilim fume hindi+1 yogurt
4 lt su+3 yesil cay+1.5 saat spor
ya simdi yazarken farkettim yulaf kepegimi unutmusum(((sorun olurmu yoksa simdi bir yogurda yada sute katip yesemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?