Ya diyete tekrar sarilcam. ya korumaya gecicem, ya da kilolari geri alicam. Umarim kilolari vermeyi sececek gucu kendimde bulabilirim.
Pazartesi güçlendirmeye geçiyoruuuuuuuuuuuummmmmm:124::122:
sevgili arkadaşlarım..
sebze protein günlerinde yaptığım bır yemek tarıfını paylaşmak istiyorum bu gece..
ister tavuk ister kırmızı et küçük parmak kalınlıgı ve uzunlugunda doğrayıp haşlıyorunuz..bır yandan da 3 domatesi rendeleyıp tavada bol baharatla özellıkle acı baharatlarla sos yapıyoruz..sonra ben uzun teflon kalıbı kullanarak alt kısma haşlanan etleri üzerıne suyunu hafıf çekmış domates sosunu döküp üzerıne lıght karper kaşarlarından 2 tane diziyorum ve fırına verıyorum..maksımum 10 dakıka sonra çıkartıyorum..çoook lezzetlı oluyor..tavuk göğsü sert oluyor yutamıyorum dıyen arkadaşlar yarım çay bardağı maden suyu ıle 1 saat dınlendırır sonra kullanırlarsa yumşacık oldugunu görecekler..inşAllah yapıp begenırsınız canlar..:))
İradenize hayranım!! Ben ilk zamanlar tatlısız hiç duramıyordum.)) Yapay mapay.. hiç farketmezdi..:))) Tekrar mutlu yıllara!!!
teşekkür ederiiiiim 30 yaşındayken inşallah dukanla formda olacağım...
Kendi kendime nazar değdirdim sanırım az önce bir kase yoğurt yedim üzerine tatlandırıcı koyarak, ya ben bu tatlandırıcının çok tatlı olduğunu sanırdım takita marka almıştım ben şöyle bir serpme yaptım yok olmadı bir seprme daha yaptım az biraz tatlandı yine de iyi geldi doğrusu sütüm bitmiş evde aranıp duruyordum ne yapsam ki diye, ben soğuk süt içmeden günü kapatamam da çocukluk alışkanlığı.
teşekkürler 4kilo 900gramla bitirdim 1 ayımı bende çok memnunum 100gram daha olsa 5 olacaktı ama:)
TebriklerPazartesi güçlendirmeye geçiyoruuuuuuuuuuuummmmmm:124::122:
ay saatti neden öne aldınız şimdi
ben uçaraktan anca park şu bu 19.30 bile iyimser oluyor
Azdırmayın beni uçar gelirim walaa
Ayrıca buluşmalarda dukan konuşulmuyorrr daha çok dedikodu yapılıyorr :)
hehe tembelliğim üzerimde spor yapamadım bugün az önce girdim eve yarın 1 saat koştur, evir çevir kıvır beli, bacakları pergel yap kolları kaldır. Callan yapacağım yarın ben videoyu tvye bağlayıp öyle şey alasım geliyor parlak pembe renk tayt tam motive etmek için kendimi. He he birde gülüyorum löpür löpür amma sallanır benim helkelerim... scholarrecep haha ya bu diyet kafa mı yapıyor ne ben 11 gündür pek neşeliyim sizde de oldumu? Aşk ve içki sarhoşluğunu biliyorum (ikinciyi hiç olmadım ama) diyet sarhoşluğu da benim icadım olacak heralde tez yazayım ben bu konuda bari :))))))))))9
Cevap yazmıştı aslında bir arakadş.Kaçırdın sanırım elinde bebenlee :)
Çok mecbur kalmadıkça yemiyoruz ama 1 kaşık activa ve 1 kaşık süt tozunu karıştırıp yağsız sütü bununla mayalıyoruzzz. Çıkanı süzüyoruzz. Oluyor sana labne peynir... Hem activa etkisi oluyor en azından benim için. Birde light olanları var sanırımm. ama formül şu.
Süt ürünlerinde %2, et ürünlerinde %10 üst sınırımız.
Markete gidiyoruzzz. Her şeyi inceliyoruzz.
Activada %10 falandı doymuş yağ oranıı. Meyveli falan da oluyorr.
Hem ne o ölee 2 kaşık şey var bi kutudaaa..
Sen yap babalar gibi labneni süzmenii. İçine gerekirse goji katarsın olursana meyveli yoğurtt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?