Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim 24 kilonun hepsini dukanla vermedim , ama 2 ayda yaklaşık olarak 10.5 kilo civarında verdim

benim regl yaklaştı
2 gündür çok zorlanıyorum açıkcası sık sık açlık hissediyorum ama hiç yaramazlık yapmadım dukanın dışına çıkmadım
akşam için light meyveli yoğurt aldım onu yerim

Son düzenleme:

sagol canim tesekkur ederim bir daha bakayim ben.aslinda kitabi okuyorum ataktayken atak kismini okudum simdi seyirdeyim orayi okudum bitti ve arkadaki genel bilgileri okumaktayim hala demekki oraya daha gelmemisim.

canım benim 24 kilonun hepsini dukanla vermedim , ama 2 ayda yaklaşık olarak 10.5 kilo civarında verdim

Cok iyi vermissin:), ben de iki ayda 24 kilo veriliyosa benimkiler niye gitmedi diye karalar baglamak uzereydim. iyi madem.

Benim de toplam 24 kilo vermem lazimdi.13-14 kilosunu verdim. umarim devami gelir.

hic belli olmaz olurmu ya 11 kilo .ben 7 verdimde her goren zayiflamissin diyip duruyor.bence soylemeyenler seni kiskananlardir canim :))))ve en iyi anlayan tabiki eslerimiz oluyor hem bize destek olduklarindan hemde vucudumuzu bizim kadar iyi tanidiklarindan :)))))

okuyamadım canım ya

Kitabi okumadan baslama. Eger bu diyeti yalan yanlis yaparsan kendine zarar verebilirsin. ve ne yazik ki internette pek cok yerde yanlis bilgi veriliyor diyet hakkinda.

Bizim anlatacaklarimiz ise yeterli gelmez. Cunku oldukca ayrintili bir diyet. Hala kitaba donup, bakiyorum yanlisim eksigim var mi diye. O yuzden sen kitabi oku gel, ondan sonra burda sorularin hala varsa cevaplayalim.

Kitabi internetten bulabilirsin.

Son düzenleme:

Sen atakta misin. Atakta tolere gidalara izin yok. O yuzden o yogurtlari seyire gectikten sonra yersin.

Bu diyette verilen kilo cok cabuk farkediyor. $-5 Kilo vermis olsan bile, ilk protein evresi vucuttaki siskinlikleri attigindan, sanki 10 kilo vermissin gibi gorunmeni sagliyor.

O yuzden hic moralinizi bozmayin. kimi insanlarin farkindaliklari cok dusuk, gercekten farkedemiyorlar. Ama siz istikrarla devam edin, herkesin bir farketme siniri vardir. Dukan o sinirlari cok kolaylastiriyor.

hayır canım atak bitti seyirde de 4.günüm bugün 5 gün atak yaptım daha hiç yemedim bugün yerim belki

Pardon, ee o zaman senin baya olmus.

Bu tatlandiricili seyler guzel de kilo vermeyi yavaslatmasalarmis.

Ayrica biraz pahalica da meyveli yogurtlar. Aliye'nin bir tarifi vardi. Normalde yedigin yogurda az diyet recel katinca, hem meyveli yogurt gibi oluyor, hem de oldukca uyguna geliyor. Ama cok fazla yapmamak lazim. yani kurallari esnetmekte bi yere kadar.

evet canım 9.günüm de bitti hasarsız daha hiç tatlandırıcılı da olsa tatlı yemedim
meyve konusu azcık zorluyor ama sabrediyorum
bazı bünyelerde durdurmuyor galiba ufak kaçamaklar ama ben durmasından çok korktuğum için hiç ağzıma yasak gıda koymadım
diyet reçel yasaktır diye düşünmüştüm eğer light yoğurtla aynıysa ben de alıp arada yaparım o şekilde
zaten eşimle beraber yapıyoruz daha da ekonomik olur light ürünler pahalı malesef

Ne kadar guzel, umarim iyi verirsin. benim de aklima tatlandiricisiz gunlerim geldi:))
Azar azar eklersin diyetine bakarsin duraklama yapiyosa vaz gecersin, duraklama yapmiyorsa devam edersin.
Ilk tatlandiricili yaptigim tarif

nutella
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu*

Dondurunca harika sonuclar veriyor. light labne bulamazsan, light sutu activiayla mayalayip, yogurt yaptiktan sonra suzersin. Suzme yogurdu, light labne yerine kullanabilirsin.

Bazi arkadaslar, ogunlerine bir mandalin katiyorlar. soylediklerine gore mandalinin zayiflatma ozelligi varmis, bazi arkadaslarin duraklamalarini kirmakta ise yaradigini soyluyorlar.(kaynak Aliye)

Ben sebze gunlerimde bir kivi yiyorum onun yerine. Dukan chatte, kabizlik sorunu cekiyosaniz, ve rhubarb bitkisi bulamiyorsaniz yemek icin, bir kivi yiyebilirsiniz denmis. ben biraz kotuye kullansam da her sebze gunumde tuketiyorum.

Ama yine de senin meyve eklemen icin daha erken gibi. biraz daha ozle sonra eklersin, duraklama yapmazsa.

sincerelyesra teşekkür ederim canım deneyimlerini paylaştığın için
79a inmeden meyve de kaçamak da yok bana meyveli yoğurdu dün aldım daha yemedim son haddinde yerim artık olmadı light gazoz
kaçamaksız devam etmem lazım başka yolum yok

Ne kadar cabuk geldigini gorunce sen kendinde inanamicaksin. evet boyle kararli olmak lazim.
tebrikler. en kisa zamanda hedefine ulasirsin sen boyle.

kızlar zeytinyağı ve yumurta atakta serbestmi?

Aslinda kitapta zeytinyagi yok ama sanirim gecen sene Dukan amca kendi sitesinde Akdeniz insanlara izin verdi. Gunde 2 tatli kasik diye hatirliyorum. Bu arada yag kadin vucudu icin cok onemli oldugu icin bu izni mutlaka degerlendirmek lazim bence.))

Gunde 2 yumurta sarisi ve istedigin kadar beyaz aki yiyebilirsin.))

Bugunku menumu ben de paylasiyim dedim. Guclendirmenin 2.yaridayim ama bugun PS gibi bisey yaptim.))

Sabah:
2 krep yaptim, ondan da lavas niyetine uyudurma borek yaptim. Yumurta surdum, jambon, sosis ve kasar koydum. Obur kreple kapattim ve her iki taraftan biraz kizarttim.
Beyaz peynir
Domates, salatalik
Light sutlu nescafe
Oglen:
Sebze corba (dunden kalan et suyuna azar azar yer elmasi, brokoli, kereviz, kolorabi, bal kabagi:)))Kisacasi evde olan sersey..:)) Arti misir nisasta ve biraz sut. Blenderden gecirdim. Kocaman kase ictim.
1 kase yogurt.
Arada:
Splendali yogurt :))
Aksam:
Kocaman somon baligi
Bir o kadar da kocaman salata.:)))

Afiyet olsun canım!))
Kısırı mutlaka dene, bayilirsin. Eşime yedirdim. Bulgur sandı. Benden fazla yedi.)) Bir de pilav yaptım, kadına yedirdim. Ay bulgur pilavi ne kadar hafif olmuş dedi, tarif istedi.))) Bir tek bu ikisini çiğ bulguru rondoda geçirip kızartmak lazım önce haberin olsun.

Tebrik ederim! Çok iyi gidiyorsun!! Sadece küçük bir uyarı yapmak istiyorum. Sakın az yeme! Yoksa metabolizmayi bozarsın. Sık sık acıkıyorsan bil ki herşey yolunda. Ama hiç iştahın yoksa demek ki tehlikedesin. Zorla ye o zaman ki metabolizma kendine gelsin. Yoksa sonra "su içsem yarıyor" diyen kadınlara benzersin. Çok şükür öyle durumun yok tabii. Hiç olmasın diye söylüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…