Iki ayda 24 kilo mu verdin?? Kuzum napiyorsun sen:))
tebrikler.
canım benim 24 kilonun hepsini dukanla vermedim , ama 2 ayda yaklaşık olarak 10.5 kilo civarında verdim
Canım kitabı tekrar okursan bu sorularının cevabını bulucaksın emin ol ...
Sayfayı hatırlamıyorum ama bi bak göreceksin...
Hamileler ve emzirenler güçlendirme olarak sürdürüyor diyetini tabi ki doktor kontrolü altında...
Hakkında hayırlısı
kızlar zeytinyağı ve yumurta atakta serbestmi?
canım benim 24 kilonun hepsini dukanla vermedim , ama 2 ayda yaklaşık olarak 10.5 kilo civarında verdim
11 kiloya yakın verdim ama bir Allahın kulu çıkıpta zayıflamışşın demedi neden acaba çok belli olmuyo.
önceden derdim 5 kilo versem yeter ne güzel olurum derdim.
11 kilo verdim nafile.
sizde nasıl ya var mı farkeden.bir eşim diyo.zayıflamışşın diye.
okuyamadım canım ya
benim regl yaklaştı
2 gündür çok zorlanıyorum açıkcası sık sık açlık hissediyorum ama hiç yaramazlık yapmadım dukanın dışına çıkmadım
akşam için light meyveli yoğurt aldım onu yerim
hic belli olmaz olurmu ya 11 kilo .ben 7 verdimde her goren zayiflamissin diyip duruyor.bence soylemeyenler seni kiskananlardir canim :))))ve en iyi anlayan tabiki eslerimiz oluyor hem bize destek olduklarindan hemde vucudumuzu bizim kadar iyi tanidiklarindan :)))))
Sen atakta misin. Atakta tolere gidalara izin yok. O yuzden o yogurtlari seyire gectikten sonra yersin.
hayır canım atak bitti seyirde de 4.günüm bugün 5 gün atak yaptım daha hiç yemedim bugün yerim belki
Pardon, ee o zaman senin baya olmus.
Bu tatlandiricili seyler guzel de kilo vermeyi yavaslatmasalarmis.
Ayrica biraz pahalica da meyveli yogurtlar. Aliye'nin bir tarifi vardi. Normalde yedigin yogurda az diyet recel katinca, hem meyveli yogurt gibi oluyor, hem de oldukca uyguna geliyor. Ama cok fazla yapmamak lazim. yani kurallari esnetmekte bi yere kadar.
evet canım 9.günüm de bitti hasarsız daha hiç tatlandırıcılı da olsa tatlı yemedim
meyve konusu azcık zorluyor ama sabrediyorum
bazı bünyelerde durdurmuyor galiba ufak kaçamaklar ama ben durmasından çok korktuğum için hiç ağzıma yasak gıda koymadım
diyet reçel yasaktır diye düşünmüştüm eğer light yoğurtla aynıysa ben de alıp arada yaparım o şekilde
zaten eşimle beraber yapıyoruz daha da ekonomik olur light ürünler pahalı malesef
sincerelyesra teşekkür ederim canım deneyimlerini paylaştığın için
79a inmeden meyve de kaçamak da yok bana meyveli yoğurdu dün aldım daha yemedim son haddinde yerim artık olmadı light gazoz
kaçamaksız devam etmem lazım başka yolum yok
kızlar zeytinyağı ve yumurta atakta serbestmi?
İyi akşamlar hanımlar
bugün karnıbahar yaptım fırında çok güzel oldu.
Karnıbaharı haşladım blender dan geçirdim.
içine 1 yumurta kırdım ve baharatlardan ekledim ve biraz karıştırdım.
elimle mandalina büyüklüğünde alıp yassıladım.
pişirme kağıdına dizdim fırına verdim.çoook güzel oldu.
eşime tattrdım bu ne dedim bulgur dedi karnıbahar olduğunu farketmedi.
tariflerde karnıbahar kısırı diye bişey var ondan da yapcam bi ara.
çünkü karnıbaharı blender dan geçirince bulgur gibi oluyo.
evet canım 9.günüm de bitti hasarsız daha hiç tatlandırıcılı da olsa tatlı yemedim
meyve konusu azcık zorluyor ama sabrediyorum
bazı bünyelerde durdurmuyor galiba ufak kaçamaklar ama ben durmasından çok korktuğum için hiç ağzıma yasak gıda koymadım
diyet reçel yasaktır diye düşünmüştüm eğer light yoğurtla aynıysa ben de alıp arada yaparım o şekilde
zaten eşimle beraber yapıyoruz daha da ekonomik olur light ürünler pahalı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?