Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hamileliğin en çok tetiklediği hastalıkların başında geliyormuş zaten safra kesesi, çooook geçmiş olsun telli turnam, şimdi iyi olmana sevindim
benim antibiyotiğim yarın bitiyor, pazartesi tekrar başlarım inşallah, abartmasamda meyve yiyorum, inşallah çok almamışımdır

Yanlız şu tickerı nasıl güncelleyeceğim bilemedim ((

Ticker icin linkinden girip daha once kullandiginiz sifreyi girmeniz gerekiyor. O zaman yeni bilgi girebiliyosunuz.

Ticker linki soyle bir sey olmali
Weight Loss - Diet Ticker

wcfh5Hq sizin ltickerinizin kodu olmali. Bu benimki.

Eger sifrenizi hatirlamiyosaniz, yeni bir ticker olusturmalisiniz.

Son düzenleme:

İnsan vermeye alışınca veremeyince kötü oluyo dimi. Ama buna çok şükür dimi hiç vermeseydik ne olacaktı..

Boşver kızım formülü biliyon nasılsa verirsin. Keşke sen kadar olabilsem ben şu an ahhh 7 li rakamlara bir insem bir insem

haddini aşmak da neymiş. gayet faydalı bir bilgi paylaşmışsın arkadaşım. bilenler hatırlasın, bilmeyenler öğrensin...

Evet kesinlikle ben de oyle dusunuyorum, yani baska bir diyete baslamis olsam, uc gun sonra birakip , yine ayni kiloda kalacaktim. bunda yavasalasada oldukca cok kilo kaybi var.

bizim burda diş hekimimiz var, söylesin fikrini :)

kislar konu disi ama bisey sormak istiyorum,hani mesajlarinizda hoplayan,ziplayan,aglayan karakterler varya o nasil cikiyor benim yok (((

1 haftada sadece -500 vermişim. Bu sefer biraz yavaş mı gidiyor ama kızlar 3 haftada 6 kiloya yakın vermişim iyi yine dimi

Çok güzel gidiyor bence Devam....

evet cok tesekkur ederim..

Reca ederim ne demek

Tatlandırıcılar her ne kadar yapay da olsa beyin tarafından şeker olarak algılanıyor ve beyin insülinin salınımını aktive ediyor...Bunun sonucunda gelişen olayları daha önceki sayfalarda Okyanusyaa gayet güzel açıklamış zaten...Bu sebeple evet daha çabuk acıkıyoruz kızlar...O zaman ne yapıyoruz:26: tatlandırıcının sınırlı izinli olduğunu unutmuyoruz...
Diyetteki 5. haftam ve şimdiye kadar bu 3. kola tüketişim..Tatlı tariflerine hiç bulaşmadım daha ...Tarçınlı sütle devam...

Nes05 ve Telli turna
ikinizi de geçmiş olsun , acil şifalar...

haddini aşmak da neymiş. gayet faydalı bir bilgi paylaşmışsın arkadaşım. bilenler hatırlasın, bilmeyenler öğrensin...

Teşekkürler :) bu arada o tabloya hayran kaldım maaşallah diyeyim nazarım değmesin :) ne kadar sürede verdiniz, çok sevindim adınıza

merhaba arkadaşlar,

çok hastayım. burnum akıyor, tıkanıyor, öksürüyorum, sesim gitti, boğazım çok acıyor. sanırım hafif ateş de var.

bu sabah tartındığımda 90.7 gördüm. toplamda 22.1 kilo gitmiş oldu. yaniiii edirneeeeee.....

hasti azradan sevgiler...

Geçmiş olsun sana da...Salgınlar başlıyor yavaş yavaş :18:

Bu ne hız daha geçen gün Diyarbakır'daydın ne zaman geçtin Edirne'ye
Devam devam

iyigeceler iyi haftasonları bayanlar söyle bir geçmişi okumak sitedim görüşürüzzzzz :)

6. günüm üstelik 4 gündür de yürüyüş yapamıyorum, buna rağmen 85,6 dan 81,9 a düşmüşüm an itibariyle :) ve şeytan dürtüyor atak evresini 10 gün yapmam için, kitapta da en fazla 10 gün yazıyor. dukanın sitesinde bana verilen süre 7 gündü atak için. biraz kararsızım 7 mi yapayım 10 mu :)

Günümüz aydın olsun azrasılaya istinaden benimde günlük kilom sabah 91.3 idi. Allah'ım Allah'ım haftaya 80 li sayıları görebilirim heyecan şimdiden bastı beni. Şu saat oldu kahvaltı hazırlıyorum hala
krep, peynir, yumurta ve süt içmeyi planlıyorum. Daha sonra kaporta bakımına kuaförüme gideceğim, sonra bir arkadaşa uğrayacağım oradan da küçük yeğenimin doğumgünü ve diş dirgitini yapmak üzere ablama gideceğim bu arada yemek için ızgara balık yapmayı düşünüyorum. Oyyy arkadaşım ve kuaförüm yaklaşık bir aydır görmüyorlar beni bakalım farkedeceklermi az oturan birşeyler giyeyim bakalım.

İyi pazarlar kızlar...
Kaçamaksız ve güzel bir gün geçirmenizi diliyorum...

"Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim. Adam belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz. Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. işte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir."

Feysde bir arkadaşım duvarında yazmış çok hoşuma gitti...Aklım fikrim kilolarda ya, bu cümle yine aklıma onları getirdi

Oncellikle cok gesmis olsun! Umarim simdi disler etler daha iyidir! Sormadan da duramiyorum... Diyeti harfi harfine uygaladignizdan eminmisiniz?

Ben oyle bisey yasamadim ve Dukan diyeti herkese tavsiye edebilirim! Fakat bilincli ve bilgili olmak sarti ile! Dukan sbze listesini sundu ise, o listeden hepsi ama hepsini yemek zorundayiz demek. Balik ve deniz mahsulleri ye diyorsa, onlari da yemek zorundayiz. Cunku hepsinde ayri ayri vitamin ve mineral madde var. Ve onlardan mahrum kalirsak disler de etler baska seyler de zarar gorur. Kusura bakmayin. Multivitamin al diyorsa, alma zorundayiz demek. Ben boyle uyguladim ve aksine daha saglikli
oldum.

Korumada nasil kilolari geri aldiniz? Onu da merak ediyorum. Bence farketmeden birkac hata yapmissiniz. En azindan oyle gorunuyor..

Yanlış yapıyorsun tatlım. Yulaf kepeğin ne kadar değrli bir besin olduğuna tekrar okuyup hatırlat kendine. Adam bir formül çıkardı. Biz onun kadar bilgilimiyiz ki değiştirelim?..))

Bence başka bir diyet seç canım. Zaten fazlan da yok. Dukan diyeti hayat boyu uygalanıcak birşey. Sen düzenli ve
dengeli beslenme araştır bence. Yeterli olur.)

Test 7 gün dediyse 7 gün yap canım..Daha önünde seyir var, bünyeyi yormanın manası yok...
Sen her şeyiyle uy dukana zaten önerdiği zamanda vermiş olursun tüm kilolarını...
Acele etme (her ne kadar acele etsek de)...Yavaş yavaş sindire sindire ve kalıcı kilo vermek amacımız unutma...

Git yaptır bakalım kaporta bakımını...Her daim bakımlı olmak lazım zaten...
Acaba fark edecekler mi :18:

Çok geçmiş olsun!! Ben de 1 hafta öyleyim. Parol la başladım ama artık Alfaselin'e gectim.))

Aaaa ciddi bir rakam! Tebrik ederim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…