Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Harikasın canım,hakkın tabi,aynen katılıyorum)))

teşekkür ederim canım ben de aynen dediğin gibi yapıyorum ve az yemiyorum biliyorum ki metabolizmayı hep meşgul etmek lazım

Etateta,yaaa ben evet acikmiyorum tehlikedemiyim gercektende?Zaten kilomda oylesine yavas ilerliyorki acaba bu yuzdenmi?Ne yapacagim ben yaa.su duraksamayi kirmam lazim.birde henuz daha seyirin 7.gunu olmasina ragmen erkenden duraklamaya girdim.su yesil cay ile kirmayami gitsem yada varmi baska bir onerin ?

Sabah gec uyandigimdan gunede gec basladim dolayisiyla:

sabah:1 sutlu nescafe

ogle:1 galet+1 hindi fume+1 yumurta+biraz peynir ve domates ,salatalik

aksam:1 karniyarik+1 kase cacik

4 lt su+3 yesil cay+30 dak.spor

2 ayda kaç kilo verdin arkadaşım ben 7Ekimde başlamıştım,toplam 9 kilo verdim,az mı acaba?

Tatlım, evet bu duraklama biraz erken bence de. Neler yiyorsun ve ne kadar? Yaz beraber bakalım.

Yeşil çay ile kırma mı?.. O nasıl bişey?

Tatlım, evet bu duraklama biraz erken bence de. Neler yiyorsun ve ne kadar? Yaz beraber bakalım.

Yeşil çay ile kırma mı?.. O nasıl bişey?

yukarda yazdim yediklerimi hergun boyle sabah mutlaka sadece bir sutlu nescafe iciyorum.oglen ise yapmam gereken kahvaltiyi yapiyorum.inan aksama hicbirsey yemek istemiyorum yemesem olur yani.bugunde oyle zorla yedim o bir karniyarikla cacigi.sabah uyandigimda midem kazinmis oluyor onun disinda hic.birde ben normalde tatli seven tuketen bir insan degildim simdide hic tatli falan istemiyor canim.yesil cay ise tecrubeli kizlardan duymustum bir gun hic su icmiyorsun sabahtan yatana kadar sicak,soguk sadece yesil cay iciyorsun su yerine.oda metebolizmayi harekete geciriyormus.ben normalde hergun sporda yapiyorum.haftasonu esim oldugundan sadece 30 dakika ama hafta ici 1-1.5 saat kadar yapiyorum.belkide onun suresini arttirmam gerekecek..

Sabah gec uyandigimdan gunede gec basladim dolayisiyla:

sabah:1 sutlu nescafe

ogle:1 galet+1 hindi fume+1 yumurta+biraz peynir ve domates ,salatalik

aksam:1 karniyarik+1 kase cacik

4 lt su+3 yesil cay+30 dak.spor

Hayatım, bence az yiyorsun! Kepeği de gormedim. yoksa hepsi 1 galetada mi?

Sabah geç uyansan bile sağalam yemelisin. En önemli öğün o.

Şimdi birkaç gün kendini zorlamayı çalış. Yoğurtu abartabilirsin baştan mesela. Onu yemek daha kolay. Daha değişik ve fazla sebze kullamnmayi gayret et. Vitamin kullanıyormusun? Zeytinyağ? Yarın ne planlıyorsun?

evet 2 kasik yulaf kepegi+1 yumurta+1.5 kasik yogurt ile galet yapiyorum 1 tane .o inanilmaz tok tutuyor beni.sabah uyaninca nescafe icmeden hayatta kendime gelemem.onu icip bir iki saat sonrada falan oglen yemegini yiyorum.vitamin henuz almadim ama alacagim aklimda.zeytinyagini kullaniyorum bazen.mesela bugunki karniyarigi patlicanlari firinda kozleyip toplamina 1 yemek kasigi yag kullandim.yarin icin palnim yine sabah kahve+yogurt,oglen benim galetli kahvalti aksamada tavuk sufle ayran olabilir diye planlamistim.Saf protein gunum yarin.cok tesekkur ederim dedigin gibi en azindan yogurda yukleneyim biraz.

Evet sonra godum.)

Bana kalırsa duruma acil el koyman lazım. Diyette iştahsızlık metabolizmanın sinyali dir. Ne yapıcan? Zorla yiyecen! Yeşil çay butün gün boyunca içilmez! Her şeyin fazlasi zaralı. Günde 2-3 kupa maksimum. Su yerine de hiç olmaz. Asıl metabolizmayi çalıştıran su dur. 1-1.5 saat spor da abartı. Amcamız 20 dk yeterli diyor. O da gün boyunca parça prça şeklinde bile olur. 4 lt su içmişsin. Niye ki? 2 bile yeterli. Su seni şişirir, yemeğine yer kalmaz.)

Canım ben de sabah nescafe içmeden insan değilim:)) Fakat o bir yemek değil. Onun yaninda en azından biraz galetadan yersen yeni fayda dır. Veya küçük tatlı bir muffin yap mikroda 5 dakkada. Bi kaşık lor at ağzına hiç değilse. Bir çimdik jambon gönder oraya. Al sana kahvalti.))

Çık markete, kendine bir et balık al. Değişik tarifleri dene. Yaparken bile iştahın kabarır.)) Vitamin senin için şart. Acil takviye lazım!

evet farkindayim biseylerin yolunda gitmediginin.ya yesil cay ile ilgili oyle bir oneri vardi metobolizmayi duraklama doneminde yeniden harekete gecirmek icin.ona bakayim bulunca gostereyim sana.hemde cok iyi kilo vermis tecrubeli dukancilardan bir arkadas yazmisti.yoksa evet benimde bildigim gunde en fazla 3 yesil caya izin var.spor isi ise dukan en az 20 dakika diyor hatta duraklamalarda 60 dakikaya cikarin diyor.sporuda zayiflarken fit olayim diye sarkmayayim diye yapiyorum.su ise proteinin yaptigi agiz kurulugundan dolayi cok susuyorum.bakalim kitabin ilerleyen sayfalarina bir goz atayim bu duraklamalarla ilgili ne diyor.

Canım ama bak sen az kalori alıp fazla harcıyorsun. Vucudun da tepki koyuyor. O yuzden duraklama oluyor. Metabolizma yavaşlamadı. Sadece stok yapmayi çalışıyor. Ya ilerde komple besinleri kesersin diye korkuyor.:) Yeşil çay v.s. bu durumda yadımcı olamaz. Sana harcadığından daha fazla kalori alman gerekiyor. Hepsi bu. Ben spor yapmadım.:)) Sarkmalar da biraz oldu:))). Gerçi eşim onları bi türlü göremedi:)))) Ama 2-3 ay içinde toparladım. Sen yap tabii. Ama abartmadan bence.)

Lisabella tatlım bir de Simla'nın bloguna göz at derim. O, Dukan'ın sitedeki yeni eklemeleri de takip ediyor ve herşeyi çok güzel özetlemiş. Eminim oradaki bilgiler sana yardımcı olacak. Kendine çok iyi bak canım! İyi geceler.

tamam bir bakayim cok cooook tesekkur ederim.soylediklerini dikkate alacagim.sanada iyi geceler..

herkese hayırlı geceler..
mutlu bi pazartesiye uyanın inşallah

ticker sitesi calismiyor mu arkadaslar. - 1 kg cikti bugun heyecanla tickerimi degistirmeye gittim. ama site bilgi girme ekranina girmiyor. ticker tasarim sayfasinda takiliyor.

Ayni sorunu yasayan var mi?

siz msjı yazalı uzun zaman olmuş ama sorun var sanırım gerçekten. hala da düzelmemiş üstelik, yeni çizelge sayfasına yönlendiriyor evet :44:

afferim Asucuuummm

Cok iyi vermissin:), ben de iki ayda 24 kilo veriliyosa benimkiler niye gitmedi diye karalar baglamak uzereydim. iyi madem.

Benim de toplam 24 kilo vermem lazimdi.13-14 kilosunu verdim. umarim devami gelir.

bende seni tebrik ederim canımm , inanıyorum bu işin geri kalanınıda alnının akıyla başaracaksınn

2 ayda kaç kilo verdin arkadaşım ben 7Ekimde başlamıştım,toplam 9 kilo verdim,az mı acaba?

şerifecim hemen hemen aynı zamanda başlamışız , bende 10 ekimde başladım , yarın 2 ay dolacak , yaklaşık olarak 10.5 kilo verdim , sende çok iyi vermişsin , benim kilom senden fazla olduğu için bence aradaki 1-1.5 kilo fark olması normall ,sende çok iyisin , tebriklerr

Merhaba bayanlar; yarın dukana başlayacağım ancak şu yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsunuz? bir de simlanın blogunun adres, nedir?

merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs ilham ve irade olduğu İLHAM MELEĞİ • SİZİN İLHAM KAYNAĞINIZ OLABİRİİMM =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler
HADİ KİLOLARDAN HEPBERABER KURTULUYORUUUUZ !

Merhaba bayanlar; yarın dukana başlayacağım ancak şu yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsunuz? bir de simlanın blogunun adres, nedir?

yarin baslayacaksan kitabin vardir sanirim.yoksa okumadan baslama.yulaf kepegini yogurduna sutune katabilirsin yada galet yapip ekmek gibi yiyebilirsin.dahada ileriye gidecek olursan pastasindan boregine helvasina bir cok tarifdede kullanabilirsin.simlanin adresi dukandiyetitariflerim

simdiden kolay gelsin ve aramiza hosgeldin :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…