Farkedilmiyor daha benimki sanırım bugün kuaförüm farketmedi bende birşey demedim ama arkadaşıma ben geleceğim diye birşey yapma diyetteyim ben 13 gündür dediğimde kendince meyve, salata falan hazırlamış kapıdan girdim saçlar başlar yapılı olunca hafif bir değişiklik olmuş dedi ben kaporta bakımına diyor sandım. İçeri girdim masa dolu ama canım ben yemiyorum dedim bir yandan da montumu çıkarıyorum. Anladım sen dukan yapıyorsun bu kadar kısa sürede ancak dukan farkettirir dedi incelmişsin falan dedi ama ben ikna olamadım hehe
1. birilerinin bana çok zayıflamışsııııın ne güzel olmuuuuş bende yapmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum ekmeği kessem bende veririiiim sen naaptın acaba ben de yapabilirmiyiiiiim diye böyle son hecelerini uzata uzata özenmesini istiyorum.
2. Yazın otel seçimi yapılırken 5 yıldızlı değilde sırf manken gibi hatunların pek tercih etmediği 4 yıldızlı otelleri ısrarla eşime seçtirtebilirmiyim diye kıvrınmak istemiyorum
3. Otel secimi yapılıp o ilk sınıf otellerdeki hatunların afedersiniz inek gibi yemelerini izleyerek salataya talim yapmak istemiyorummm
4. Havuz kenarında minicik bikinileriylen arz-ı endam ederken biran önce suyun içine girmeliyim diye terliklerimi bile yanar taşlarda ayacıklarım kavrula kavrula koşturup buz gibi suyun içine şok etkisinde dalmak istemiyoruuuum
5. Günlerde oturmalarda o kilo alamayan bacıların ay yesemde alamıyorum benim metobolizmam çok hızlı demelerini hele hele bu lafları çay saati gelipte güzeliiiiim pastalardan ilk lokmayı alırken söylemeleri yokmu yavrum kurabiye ağzıma giremeden tabaktaki yerine konuveriyor. E bu durumda ben onada çok üzülüyorum. Yani günlerde fit vücudumlan hızlı metobolizmalı hatunların söylediklerine alınmadan azıcık ucundan tabağımın tadına bakmak istiyorum..
BEN DAHA ÇOK ŞEY İSTİYORUM. Durmak yok rejime devam çok gaddar gördüm kendimi ama istiyorum ya artık istiyorum, hem sağlık hem fit bir vücut istiyorum.
Kızlar döktüm içimi kusura bakmayın depresifim bugün birazdan doğumgününe gideceğim, yemeyeceğim yeşil çayımı götürüyorum, çok acıkırsam yanıma birde küçük yoğurt alacağım ama acıkmıyorum benimki sadece temkin. Ay çok uzattım ama of yani of.
Tebrik ederim! Çok iyi gidiyorsun!! Sadece küçük bir uyarı yapmak istiyorum. Sakın az yeme! Yoksa metabolizmayi bozarsın. Sık sık acıkıyorsan bil ki herşey yolunda. Ama hiç iştahın yoksa demek ki tehlikedesin. Zorla ye o zaman ki metabolizma kendine gelsin. Yoksa sonra "su içsem yarıyor" diyen kadınlara benzersin. Çok şükür öyle durumun yok tabii. Hiç olmasın diye söylüyorum. :)
Tebrik ederim! Çok iyi gidiyorsun!! Sadece küçük bir uyarı yapmak istiyorum. Sakın az yeme! Yoksa metabolizmayi bozarsın. Sık sık acıkıyorsan bil ki herşey yolunda. Ama hiç iştahın yoksa demek ki tehlikedesin. Zorla ye o zaman ki metabolizma kendine gelsin. Yoksa sonra "su içsem yarıyor" diyen kadınlara benzersin. Çok şükür öyle durumun yok tabii. Hiç olmasın diye söylüyorum. :)
Selam Dukancanlarımm
pazar pazar buralar çook sessiz kalmışş
bu sabah tartıda inanılmaz güzel bi rakam gördüm , gittiğinin farkındaydım ama çok yavaşlamıştı bu aralar , sanırım ödemdi , kurtuldum çook şüküüürrr
yarın ayın 10u dukanda 2. ayımı bitireceğim , aklımdaki hedefle birlikte yürüyorum hatta daha iyisiylee , çook şükürler olsun bitecek artık bu kilo problemii
herkese bol eksili günler diliyorum , öpüyorumm
Etateta,yaaa ben evet acikmiyorum tehlikedemiyim gercektende?Zaten kilomda oylesine yavas ilerliyorki acaba bu yuzdenmi?Ne yapacagim ben yaa.su duraksamayi kirmam lazim.birde henuz daha seyirin 7.gunu olmasina ragmen erkenden duraklamaya girdim.su yesil cay ile kirmayami gitsem yada varmi baska bir onerin ?
Tatlım, evet bu duraklama biraz erken bence de. Neler yiyorsun ve ne kadar? Yaz beraber bakalım.
Yeşil çay ile kırma mı?.. O nasıl bişey?
Sabah gec uyandigimdan gunede gec basladim dolayisiyla:
sabah:1 sutlu nescafe
ogle:1 galet+1 hindi fume+1 yumurta+biraz peynir ve domates ,salatalik
aksam:1 karniyarik+1 kase cacik
4 lt su+3 yesil cay+30 dak.spor
Hayatım, bence az yiyorsun! Kepeği de gormedim. yoksa hepsi 1 galetada mi?
Sabah geç uyansan bile sağalam yemelisin. En önemli öğün o.
Şimdi birkaç gün kendini zorlamayı çalış. Yoğurtu abartabilirsin baştan mesela. Onu yemek daha kolay. Daha değişik ve fazla sebze kullamnmayi gayret et. Vitamin kullanıyormusun? Zeytinyağ? Yarın ne planlıyorsun?
yukarda yazdim yediklerimi hergun boyle sabah mutlaka sadece bir sutlu nescafe iciyorum.oglen ise yapmam gereken kahvaltiyi yapiyorum.inan aksama hicbirsey yemek istemiyorum yemesem olur yani.bugunde oyle zorla yedim o bir karniyarikla cacigi.sabah uyandigimda midem kazinmis oluyor onun disinda hic.birde ben normalde tatli seven tuketen bir insan degildim simdide hic tatli falan istemiyor canim.yesil cay ise tecrubeli kizlardan duymustum bir gun hic su icmiyorsun sabahtan yatana kadar sicak,soguk sadece yesil cay iciyorsun su yerine.oda metebolizmayi harekete geciriyormus.ben normalde hergun sporda yapiyorum.haftasonu esim oldugundan sadece 30 dakika ama hafta ici 1-1.5 saat kadar yapiyorum.belkide onun suresini arttirmam gerekecek..
evet 2 kasik yulaf kepegi+1 yumurta+1.5 kasik yogurt ile galet yapiyorum 1 tane .o inanilmaz tok tutuyor beni.sabah uyaninca nescafe icmeden hayatta kendime gelemem.onu icip bir iki saat sonrada falan oglen yemegini yiyorum.vitamin henuz almadim ama alacagim aklimda.zeytinyagini kullaniyorum bazen.mesela bugunki karniyarigi patlicanlari firinda kozleyip toplamina 1 yemek kasigi yag kullandim.yarin icin palnim yine sabah kahve+yogurt,oglen benim galetli kahvalti aksamada tavuk sufle ayran olabilir diye planlamistim.Saf protein gunum yarin.cok tesekkur ederim dedigin gibi en azindan yogurda yukleneyim biraz.
Evet sonra godum.)
Bana kalırsa duruma acil el koyman lazım. Diyette iştahsızlık metabolizmanın sinyali dir. Ne yapıcan? Zorla yiyecen! Yeşil çay butün gün boyunca içilmez! Her şeyin fazlasi zaralı. Günde 2-3 kupa maksimum. Su yerine de hiç olmaz. Asıl metabolizmayi çalıştıran su dur. 1-1.5 saat spor da abartı. Amcamız 20 dk yeterli diyor. O da gün boyunca parça prça şeklinde bile olur. 4 lt su içmişsin. Niye ki? 2 bile yeterli. Su seni şişirir, yemeğine yer kalmaz.)
evet farkindayim biseylerin yolunda gitmediginin.ya yesil cay ile ilgili oyle bir oneri vardi metobolizmayi duraklama doneminde yeniden harekete gecirmek icin.ona bakayim bulunca gostereyim sana.hemde cok iyi kilo vermis tecrubeli dukancilardan bir arkadas yazmisti.yoksa evet benimde bildigim gunde en fazla 3 yesil caya izin var.spor isi ise dukan en az 20 dakika diyor hatta duraklamalarda 60 dakikaya cikarin diyor.sporuda zayiflarken fit olayim diye sarkmayayim diye yapiyorum.su ise proteinin yaptigi agiz kurulugundan dolayi cok susuyorum.bakalim kitabin ilerleyen sayfalarina bir goz atayim bu duraklamalarla ilgili ne diyor.
Lisabella tatlım bir de Simla'nın bloguna göz at derim. O, Dukan'ın sitedeki yeni eklemeleri de takip ediyor ve herşeyi çok güzel özetlemiş. Eminim oradaki bilgiler sana yardımcı olacak. Kendine çok iyi bak canım! İyi geceler.
ticker sitesi calismiyor mu arkadaslar. - 1 kg cikti bugun heyecanla tickerimi degistirmeye gittim. ama site bilgi girme ekranina girmiyor. ticker tasarim sayfasinda takiliyor.
Ayni sorunu yasayan var mi?
benim regl yaklaştı
2 gündür çok zorlanıyorum açıkcası sık sık açlık hissediyorum ama hiç yaramazlık yapmadım dukanın dışına çıkmadım
akşam için light meyveli yoğurt aldım onu yerim
Cok iyi vermissin:), ben de iki ayda 24 kilo veriliyosa benimkiler niye gitmedi diye karalar baglamak uzereydim. iyi madem.
Benim de toplam 24 kilo vermem lazimdi.13-14 kilosunu verdim. umarim devami gelir.
2 ayda kaç kilo verdin arkadaşım ben 7Ekimde başlamıştım,toplam 9 kilo verdim,az mı acaba?
Merhaba bayanlar; yarın dukana başlayacağım ancak şu yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsunuz? bir de simlanın blogunun adres, nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?