yarin baslayacaksan kitabin vardir sanirim.yoksa okumadan baslama.simlanin adresi dukandiyetitariflerim
simdiden kolay gelsin ve aramiza hosgeldin :)))
hoşbuldum lisa çok teşekkür ederim. geçen sene almıştım kitabı ama yapamam diye attım bir kenara; bu sene ikinci kere okudum ve yakın bir arkadaşıma da verdim, aklını çeleim birlikte yapalım diye.
Çok teşekkürler tekrar. :)
az önce denemek için 1,5 yk yulaf kepeği, 2 yumurta ve 1 bardak süt ile krep yapmaya çalıştım çok rezil oldu.(
umarım hoş tarifler bulabilirim. :)
rica ederim ne demek.kitabinin olmasi guzel ama eger kitabin varsa tarif orda var zaten senin yaptiginin olmamasi cok normal cunku yanlis yapmissin.sen yine kitabina iyi bak sayfa 78 de tarif:
1.5 corba kasigi yulaf kepegini bir kaseye koy ve icine 1.5 corba kasigi yagsiz beyaz peynir(yada lor)veya yogurt ekle kolesterol sorunun varsa 1 yumurtanin beyazini yoksa tamamini ekle.sekerli olsun dersen 1 corba kasigi toz tatlandirici ile tuzlu olsun dersen birazcik tuzla tatlandir.hepsini karistir.bir teflona bir damla yag damlat onuda kagit havlu dagit tavaya.sonra karisimi dok ve her iki yuzunu 2-3 dakika pisir.ben bunu yapip peynir koyup arasina zevkle yiyorum :))))
hoşbuldum lisa çok teşekkür ederim. geçen sene almıştım kitabı ama yapamam diye attım bir kenara; bu sene ikinci kere okudum ve yakın bir arkadaşıma da verdim, aklını çeleim birlikte yapalım diye.
Çok teşekkürler tekrar. :)
az önce denemek için 1,5 yk yulaf kepeği, 2 yumurta ve 1 bardak süt ile krep yapmaya çalıştım çok rezil oldu.(
umarım hoş tarifler bulabilirim. :)
yarın sebze günüm kızlar güzel önerileri olan var mı canım kabak çekiyor kabak ogreten yapmayı düşünüyorum ama yinede ben böyle yaptım iyi oldu derseniz deneyebilirim. Birde ben sebzeyi tek öğün ve tek çeşit yemeyi uygun görmüştüm kitaptan bu üçte ikisini üçte birini sebze yapın ibaresini gördükten sonra zaten çalıştığım için de tek akşamları yiyordum ama farklı sebzeler farklı öğünlerde yeniliyorsa bende yanıma öyle alayım yarın öğlene krebimin yanına.
Birde light nescafe ben şimdiye kadar ağzıma sokmadım nescafe su tutuyor diye ama baktım bol bol içiyorsunuz bende yapayım bari her ne kadar kendimi tutsamda ders çalışırken insan istiyor sütümü termosa koyup gideyim bari bende.
Dukanellanın tüketimi konusunda çok fikir vardı siz ne kadar tüketiyorsunuz kakao olduğu için ben şüpheliyim o konuda.
Yeşil çay olarak bugün yaseminli ve ballıdan sonra gingogmuydu öyle birşey denedim hoşuma gitti size de tavsiye ederim.
Bundan sonra cebe zarar vermeyecek yemeklerimden bol bol foto eklemeye karar verdim yarınki menü değişmezse ve tabi Allah yarını görmemizi nasip ederse kabak ogretenimin fotosunu da paylaşacağım kızlar sizden de bekliyorum görüntü insanı cezbedince iyi oluyor (poğaçalarım hala revaçta mutlu oluyor insan)
ilk başlarda rezil olur ama sonra alışırsın. krep için 1,5 kaık kepek, 1 yumurta ve 1 çay bardağı kadar süt yeterli. br de kesnlkle yapışmayan iyi bir tavanın olması lazım. eskimi teflonlar falan işe yaramıyor ne yazık ki
çok teşekkür ederim aliye:) çift taraflı balık tavası almayı düşünüyorum :)
Teşekkürler :) bu arada o tabloya hayran kaldım maaşallah diyeyim nazarım değmesin :) ne kadar sürede verdiniz, çok sevindim adınıza
6. günüm üstelik 4 gündür de yürüyüş yapamıyorum, buna rağmen 85,6 dan 81,9 a düşmüşüm an itibariyle :) ve şeytan dürtüyor atak evresini 10 gün yapmam için, kitapta da en fazla 10 gün yazıyor. dukanın sitesinde bana verilen süre 7 gündü atak için. biraz kararsızım 7 mi yapayım 10 mu :)
dün akşam misafirim vardı onlara çeşit çeşit yemekler yaptım pasta da, hiç birinden yemedim ama arkadaşın getirdiği un helvasına dayanamayıp iki tane atıverdimözel günümdeyim canım çok tatlı istiyordu. bu sabah tartıya çıktığımda dün tartıldığım kilonun aynısı çıktı üzüldüm çok pişman oldum onları yediğime ve atak evresini 7 günden 10 güne çıkarmaya karar verdim. bugün 7. günüm. 7 günün sabahı itibariyle 3,7 kg verdim (dün de aynıydı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?