Selam Dukancanlarımm
pazar pazar buralar çook sessiz kalmışş
bu sabah tartıda inanılmaz güzel bi rakam gördüm , gittiğinin farkındaydım ama çok yavaşlamıştı bu aralar , sanırım ödemdi , kurtuldum çook şüküüürrr
yarın ayın 10u dukanda 2. ayımı bitireceğim , aklımdaki hedefle birlikte yürüyorum hatta daha iyisiylee , çook şükürler olsun bitecek artık bu kilo problemii
herkese bol eksili günler diliyorum , öpüyorumm
hepinize bol kilo kayipli pazarlar diliyorum sevgili dukanciklar :))))ben tingir mingir yavas yavas bazen artmis bazen 100-200 gram azalmis olarak seyir etmekteyim :)))ozellikle tecrubeli arkadaslara sormak istedigim onemli bir sorum olacak (sende hep soru soruyorsun diyebilirsiniz simdiden ozur diliyorum) simdi diyelim seyir halindeyken yada seyiri tam tamamlamis ve istedigim kiloya gelmisken guclendirme ve korumaya gecmeden hamile kalirsam o zaman tekrar kilo almamak icin nasil bir yol izlemem gerekir.cunku yas 37 gecen iki yilda yasadigim bebek kayiplarida dusunursem bir evlet sahibi olmak icin cok bekleme gibi bir sansim yok.ama eger guclendirme ve korumayida tamamlamayi beklersem yine zaman kaybim olacak hamilelik icin.ne onerirsiniz tecrubeli dukancilar ..bu arada esimin islerinden firsat buldurursam onada dukan in sayfasina bu konuda soru sormasini yada aramasini saglayacagim..hepinize kocaaaamaaan opucukler ve kucak dolusu sevgiler..
11 kiloya yakın verdim ama bir Allahın kulu çıkıpta zayıflamışşın demedi neden acaba çok belli olmuyo.
önceden derdim 5 kilo versem yeter ne güzel olurum derdim.
11 kilo verdim nafile.
sizde nasıl ya var mı farkeden.bir eşim diyo.zayıflamışşın diye.
bugün protein+sebze günümdeyim.
eti haşladım suyuna yoğurtlu çorba yaptım.oda güzel oldu.
hafta sonu ben çok acıkıyorum evdeyim ya.
hafta içi hiç acıktığımı hissetmiyorum koşuşturmacadan.
ev hanımı olupta kilo verebilenleri alınlarından öpmek lazım.
benim alnımdan öpebilirsin o zaman ben eb hanımıyım ,çoook zor tek başına evde ,diğerlerine yap güzel yemekleri yesinler sen seyret sadece ,oy oy ,bak karnım acıktı şimdi
scholarppty arkadaşım
şu dereotlu poğaça tarifini bana yazar mısın?
geçmişi okumaktan gözlerim çıktı ama bulamadım
benim alnımdan öpebilirsin o zaman ben eb hanımıyım ,çoook zor tek başına evde ,diğerlerine yap güzel yemekleri yesinler sen seyret sadece ,oy oy ,bak karnım acıktı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?