Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ticker sitesi calismiyor mu arkadaslar. - 1 kg cikti bugun heyecanla tickerimi degistirmeye gittim. ama site bilgi girme ekranina girmiyor. ticker tasarim sayfasinda takiliyor.

Ayni sorunu yasayan var mi?

Selam Dukancanlarımm

pazar pazar buralar çook sessiz kalmışş

bu sabah tartıda inanılmaz güzel bi rakam gördüm , gittiğinin farkındaydım ama çok yavaşlamıştı bu aralar , sanırım ödemdi , kurtuldum çook şüküüürrr

yarın ayın 10u dukanda 2. ayımı bitireceğim , aklımdaki hedefle birlikte yürüyorum hatta daha iyisiylee , çook şükürler olsun bitecek artık bu kilo problemii

herkese bol eksili günler diliyorum , öpüyorumm

hepinize bol kilo kayipli pazarlar diliyorum sevgili dukanciklar :))))ben tingir mingir yavas yavas bazen artmis bazen 100-200 gram azalmis olarak seyir etmekteyim :)))ozellikle tecrubeli arkadaslara sormak istedigim onemli bir sorum olacak (sende hep soru soruyorsun diyebilirsiniz simdiden ozur diliyorum) simdi diyelim seyir halindeyken yada seyiri tam tamamlamis ve istedigim kiloya gelmisken guclendirme ve korumaya gecmeden hamile kalirsam o zaman tekrar kilo almamak icin nasil bir yol izlemem gerekir.cunku yas 37 gecen iki yilda yasadigim bebek kayiplarida dusunursem bir evlet sahibi olmak icin cok bekleme gibi bir sansim yok.ama eger guclendirme ve korumayida tamamlamayi beklersem yine zaman kaybim olacak hamilelik icin.ne onerirsiniz tecrubeli dukancilar ..bu arada esimin islerinden firsat buldurursam onada dukan in sayfasina bu konuda soru sormasini yada aramasini saglayacagim..hepinize kocaaaamaaan opucukler ve kucak dolusu sevgiler..

Iki ayda 24 kilo mu verdin?? Kuzum napiyorsun sen:))

tebrikler.

Canım kitabı tekrar okursan bu sorularının cevabını bulucaksın emin ol ...
Sayfayı hatırlamıyorum ama bi bak göreceksin...
Hamileler ve emzirenler güçlendirme olarak sürdürüyor diyetini tabi ki doktor kontrolü altında...

Hakkında hayırlısı

İyi akşamlar hanımlar
bugün karnıbahar yaptım fırında çok güzel oldu.
Karnıbaharı haşladım blender dan geçirdim.
içine 1 yumurta kırdım ve baharatlardan ekledim ve biraz karıştırdım.
elimle mandalina büyüklüğünde alıp yassıladım.
pişirme kağıdına dizdim fırına verdim.çoook güzel oldu.
eşime tattrdım bu ne dedim bulgur dedi karnıbahar olduğunu farketmedi.
tariflerde karnıbahar kısırı diye bişey var ondan da yapcam bi ara.
çünkü karnıbaharı blender dan geçirince bulgur gibi oluyo.

bugün protein+sebze günümdeyim.
eti haşladım suyuna yoğurtlu çorba yaptım.oda güzel oldu.
hafta sonu ben çok acıkıyorum evdeyim ya.
hafta içi hiç acıktığımı hissetmiyorum koşuşturmacadan.
ev hanımı olupta kilo verebilenleri alınlarından öpmek lazım.

bugün aklım hep yemeklerde.ama bugün kaçamak yapmadım.
salı günü dolma yapacam.içine kıyma koyacam pirinç yerine ve soğan sarımsak baharat denicem.
bir sürü kurutmam var onlardan

11 kiloya yakın verdim ama bir Allahın kulu çıkıpta zayıflamışşın demedi neden acaba çok belli olmuyo.
önceden derdim 5 kilo versem yeter ne güzel olurum derdim.
11 kilo verdim nafile.
sizde nasıl ya var mı farkeden.bir eşim diyo.zayıflamışşın diye.

11 kilo nasıl farkedilmez canım ya ,farkediyorlardır da söylemiyorlardır eminim ...

benim alnımdan öpebilirsin o zaman ben eb hanımıyım ,çoook zor tek başına evde ,diğerlerine yap güzel yemekleri yesinler sen seyret sadece ,oy oy ,bak karnım acıktı şimdi

scholarppty arkadaşım

şu dereotlu poğaça tarifini bana yazar mısın?

geçmişi okumaktan gözlerim çıktı ama bulamadım

scholarppty arkadaşım

şu dereotlu poğaça tarifini bana yazar mısın?

geçmişi okumaktan gözlerim çıktı ama bulamadım

ben biraz atmasyoncuyum canım kurallara sadık kalamıyorum yazayım tarifini;
9 yemek kaşığı kepek
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine)
az tuz
4 kaşık kadar lor peyniri kattım (kızlar pınarınkiyle yapmışlar ben marketten almıştım kiloyla)
süt tozu (benim yok malesef)
1 yk yoğurt
Az biraz dereotunu doğrayıp katıyorsun (ben katmamıştım atakta çok paniktim ben olabileceğini bilsemde katmadım)

Lor yerine light peynirle yapsan da güzel olur gibi geliyor ama bana pek hitap etmemişti zorlanarak yedim diyebilirim. Çorba yapıyorsan içine doğrayıp yemek için iyi oluyor ama ekmek yediğini sanıyorsun

ızgara balık yedim light kola içtim ama dayanamadım dün oğlana yaptığım köftelerden yedim, küçük baş hayvan kıymasıydı ızgarada yapmıştım bugün mikrodalgada ısıttım iyice yağı çıktı gitti ama yinede pişmanım sanırım ilk kaçamağım bu benim ay çok pişman oldummmm

Selam Bayanlar,

Hafta sonu şehir dışındaydım.

Bİraz önce geldim. Dukan amcanın istediklerinin dışına çıkmadan atlattım çok şükür hafta sonunu. Ama gümbür gümbür yaklaşan reglimin ayak sesleri yüzünden şişmeye başladım.

Hafta sonu sevindiğim şeyleri size anlatayım.

Beni en son bayramda gören ailem (ki bayramda 90 kiloydum, şu an 82) ne güzel zayıflamışsın moduna girdi.
Anneannem, teyzem, kuzenim, köydeki birkaç hayun kişi bile zayıfladığımı fark etti. Bu 1 di :)

2. si ramazan bayramında okulda giymek için 46 beden etek almıştım, hafta sonu 42 beden kot etek aldım :) ve süper oldu :)

3. sü hafta sonu kot pantolon da aldım :) üzerimdeki 36-32 idi, şimdi aldığım kot 33-32 :)
anlayacağınız 2-3 beden arası daralmışım :)

mutluyum, mutlusun, mutlu; mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :)

Rabbim hepimize istediğimi kiloya inmeyi nasip etsin.

ben bu gazla 10 kilo daha vermeye karar verdim. 75 olan hedefimi 72 ye çekiyorum :)

benim alnımdan öpebilirsin o zaman ben eb hanımıyım ,çoook zor tek başına evde ,diğerlerine yap güzel yemekleri yesinler sen seyret sadece ,oy oy ,bak karnım acıktı şimdi

kapa gözlerini ozaman öpücük geliiiiiyorrrrrrr öööööööööööööptüm.
tebrik ederim valla.bayada vermişsin..korumayada az kalmış sanırım.

Farkedilmiyor daha benimki sanırım bugün kuaförüm farketmedi bende birşey demedim ama arkadaşıma ben geleceğim diye birşey yapma diyetteyim ben 13 gündür dediğimde kendince meyve, salata falan hazırlamış kapıdan girdim saçlar başlar yapılı olunca hafif bir değişiklik olmuş dedi ben kaporta bakımına diyor sandım. İçeri girdim masa dolu ama canım ben yemiyorum dedim bir yandan da montumu çıkarıyorum. Anladım sen dukan yapıyorsun bu kadar kısa sürede ancak dukan farkettirir dedi incelmişsin falan dedi ama ben ikna olamadım hehe
1. birilerinin bana çok zayıflamışsııııın ne güzel olmuuuuş bende yapmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum ekmeği kessem bende veririiiim sen naaptın acaba ben de yapabilirmiyiiiiim diye böyle son hecelerini uzata uzata özenmesini istiyorum.
2. Yazın otel seçimi yapılırken 5 yıldızlı değilde sırf manken gibi hatunların pek tercih etmediği 4 yıldızlı otelleri ısrarla eşime seçtirtebilirmiyim diye kıvrınmak istemiyorum
3. Otel secimi yapılıp o ilk sınıf otellerdeki hatunların afedersiniz inek gibi yemelerini izleyerek salataya talim yapmak istemiyorummm
4. Havuz kenarında minicik bikinileriylen arz-ı endam ederken biran önce suyun içine girmeliyim diye terliklerimi bile yanar taşlarda ayacıklarım kavrula kavrula koşturup buz gibi suyun içine şok etkisinde dalmak istemiyoruuuum
5. Günlerde oturmalarda o kilo alamayan bacıların ay yesemde alamıyorum benim metobolizmam çok hızlı demelerini hele hele bu lafları çay saati gelipte güzeliiiiim pastalardan ilk lokmayı alırken söylemeleri yokmu yavrum kurabiye ağzıma giremeden tabaktaki yerine konuveriyor. E bu durumda ben onada çok üzülüyorum. Yani günlerde fit vücudumlan hızlı metobolizmalı hatunların söylediklerine alınmadan azıcık ucundan tabağımın tadına bakmak istiyorum..
BEN DAHA ÇOK ŞEY İSTİYORUM. Durmak yok rejime devam çok gaddar gördüm kendimi ama istiyorum ya artık istiyorum, hem sağlık hem fit bir vücut istiyorum.
Kızlar döktüm içimi kusura bakmayın depresifim bugün birazdan doğumgününe gideceğim, yemeyeceğim yeşil çayımı götürüyorum, çok acıkırsam yanıma birde küçük yoğurt alacağım ama acıkmıyorum benimki sadece temkin. Ay çok uzattım ama of yani of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…