günaydın canım
ukum var benimm
Günaydın kızlarrrr, dün gecenin 2sinde mutfaktan çıktım ama harika dukan mamaları yaptım kendime....İlk olarak şu dukan petit beuurre bisküvisini kesinlikle denemelisiniz.... Yavru dukan yapmış ve ilkayın dukan lezzetleri sitesinden alıntıdır:
Malzemeler
1 yumurta
4 yk süt tozu
2 yk splenda
4-5 damla vanilya aroması
4-5 damla petit beurre aroması
Yapılışı
Hepsini bir karistir ve kasikla uzunlamasina şekil vererek yağlı kağıt üzerine dok onceden isitilmis 180 derece fırında kizarana kadar pişir çok güzel oldular bisküvi ihtiyacımı giderdiler vallahi afiyet olsun))
Çok hoşuma gitti benim, valla 2 güne bir yapabilirim, aromalara takılmayın petit beurre aroması yoktu bende, vanilyayı bir tüp olarak artırdım... tadı gene enfes oldu...
2. favori tarifim ise simlanın kıymalı poğaçası, içinde süt tozuda yok üstelik, tarifi resimli olarak kendi sitesinden ulaşabilirsiniz kızlar, ilkayın sitesinde de petit beurre nin resimleri mevcut....Hala ne yiyeceğimi bilmiyorum, kepeği tüketemiyorum diyorsanız eda,ilkay ve simlanın sitelerini mutlaka gezin.....
...
yemeseydın ıyıymıs canım daha yolun basında kaçamak yakısmıyor..Ama bunun ıcın atagını 10 gune cıkarmana gerek yok. Dukan amcam kaç verdıyse aynen uygula.. Atakta verılen kılo yagdan degıl sudan gıdıyor. Asıl sımdı baslıyorsun dıyete. Bundan sonra daha dırayetlı ol ve guzelce ver kılolarını.. Unut o yedıgın seyı yemedın sen oyle bısey.. Yarın seyırıne basla ve sabret
Tünaydın canlarım
Sağlıklı bol -'li ve stressiz bir hafta diliyorum hepimize...
Hafta sonu kına düğün olayları var, henüz iznimi almadım işler fena stresli
Aşırı stres bedenime yansıyor tartıda -'si göremiyorum, açmıyım tokmuyum belli değil ve uykumuda alamıyorum... Acil doktora gitmem lazım tahlilleri yaptırmam lazım...
Canlarım şu aromaları nereden buluyosunuz Dr. Oetker dışındakileri
Günaydın, iyi haftalar kızlar,
Bugün canım hiç işe gelmek istemedi
Korumadayım 1 haftadır 1,5 k,lo fazlam var şu an :) Ama karnım davul gibi şiş, ondan kaynaklı olabilir, yulaf kepeğimi yemedim ondan olabilir, az su içtim ondan olabilir, vücut seyirdeki ilk günlerdeki gibi alışmaya çalışıyor olabilir, olabilir de olabilir.
Bugünden itibaren 15 gün tam anlamıyla uyarak devam edicem bakalım sonuç ne olacak?
Topiğe bakıyorum da yeni gelen ne kadar çok arkadaşımız var, her gün daha kalabalık bir aile oluyoruz.
Hepinize sağlıklı, bol motivasyonlu, huzurlu, keyifli ve iradeli haftalar olsun.
aha bak işte bundan aynı kılodasın sen artı gormedıgıne dua et. o helvadan degıl regldenunuttum :))) regl kurbanıyım
Tünaydın canlarım
Sağlıklı bol -'li ve stressiz bir hafta diliyorum hepimize...
Hafta sonu kına düğün olayları var, henüz iznimi almadım işler fena stresli
Aşırı stres bedenime yansıyor tartıda -'si göremiyorum, açmıyım tokmuyum belli değil ve uykumuda alamıyorum... Acil doktora gitmem lazım tahlilleri yaptırmam lazım...
Canlarım şu aromaları nereden buluyosunuz Dr. Oetker dışındakileri
Merhaba,
Bende sizi sürekli takip edip ,yorum yapma özürlü olanlardanım.Bu kez yazma amacım belki olurda başlamış,başlamak isteyen isteyen birine bir nebze de olsa gaz vermektir.
30 ekim 2012 tarihinde 86,6 kilo ile başlamış olduğum diyetimde,bu gün 74,9 kilo olarak tartıltıldım.Bazen fazla ya da az çıkıyorum ancak yine de düzenli olarak bir düşüş görüyorum.Yılmayın devam edin.Bende etmeyi planlıyorum inş.
Merhaba kızlarrrr
Güzel bir hafta diliyorum herkesciklere..
Ben şükür ki kaçamaksız bir şekilde devam ediyorum seyre..
Kendimle gurur duyuyorum bu bakımdanumarım hep böyle gider
Tabi yavaş olması çok canımı sıksa da bu duruma bile alışmaya başladım sanırım...
Devamlı kendimi telkin modundayım " acele etme, sabırlı ol " şeklinde...
Şimdi biraz evi süpürelim silelim de hareketlenelim
Yalnız bu kış ayları beni öldürüyor..Kapalı havalar kara olan içimi daha karartıyor yahu
maşallahhhh 40 günde 11 kilodan fazla vermşsin :) ben de 85,6-5 kilodaydım başladığımda (7 gün önce) bir şey sormak istiyorum hiç kaçamak falan yaptın mı, yürüyüşünü ihmal ettiğin oldu mu ? şu nedenle soruyorum, dukanın sadece ilk iki günü yürüyebildim ve dün kaçamak yaptım40 gün sonunda 11 kg verebilir miyim acaba diye düşünmeden edemedim yorumunuzu okuyunca :)
Herkese merhaba,
Haftasonları çok giremiyorum foruma. Umarım herkes için güzel bir haftasonu olmuştur.
Bu aralar havadan olsa gerek canım sıkılıyor.. Oyüzden daha bir gezme dolayısıyla yeme isteği var içimde.
Haftasonu diyete bağlı kalmakla birlikte dün akşam cartedor light dondurma yiyerek diyeti bozdum diyebilirim. Ama mutlu uyudum 1 aydan sonra. Bunun cezası olarak bu hafta full yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Bu akşam koşu bandımı şöyle kurdeleli bir açılışla kullanmaya başlayacağım:)
Cartedor dondurmanın oranları şöyle. Bilen değerlendirebilirse çok memnun olurum..
Carte D’or Light (100 gr)
Serin ve tatlı bir şey yemek istiyorsan tercihini kalorisi düşük light dondurmadan
yanayapabilirsin.
100 kalori, 3 gr yağ, 13 gr karbonhidrat, 10 gr lif, 4,5 gr protein
dün akşam misafirim vardı onlara çeşit çeşit yemekler yaptım pasta da, hiç birinden yemedim ama arkadaşın getirdiği un helvasına dayanamayıp iki tane atıverdimözel günümdeyim canım çok tatlı istiyordu. bu sabah tartıya çıktığımda dün tartıldığım kilonun aynısı çıktı üzüldüm çok pişman oldum onları yediğime ve atak evresini 7 günden 10 güne çıkarmaya karar verdim. bugün 7. günüm. 7 günün sabahı itibariyle 3,7 kg verdim (dün de aynıydı )
canım selam,ben bu dondurmadan güçlendirmeye geçtikten sonra yedim 2 kez.seyirde çok fazla tüketmemenizi tavsiye ederim.ama çok canın çektiyse çok sık olmamakla beraber çok az tüketebilirsin.afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?