iyi kalite teflon, hatta daha iyisi döküm ya da beyaz teflon dedikleri cinsler olmalı. sıradan teflonlar birkaç kullanımdan sonra yapışıyor. fırında yapılacak hamur işleri içinse silikon kalıplar çok işe yarıyor. dğerler illaki yağlanmak istiyor ya da yağlı kağıt
canım elimden geldiğince seve seve yardımcı olamaya çalışırım.uzun bir yolculuk bu,keyifli hale getirmek bizim elimizde.izinli yiyecekler belli,bunları birbiriyle karştırıp değiştirerek çok güzel yiyecekler hazırlayabilirsiniz kendinizekendi adıma söyleyeyim 23 kiloyu hiç sıkılmadan verdim,darısı hepinizi başına inşallah
merhabaaaaa dukancanlarımm
giremiyorum başımda bir sürü dert var ve sizlerle paylaşmam lazım ayrıca görüşlerinize ihtiyacım var. medasamla konuştuk baştan sizede anlatayım.
beni biliyorsunuz deli gibi bebek istiyorum zaten dukana başlama sebebim bu bebek için kilo vermek. eylül 20 de başladığım serüvenimde 6 kilo verdim ama neden az derseniz duraklama yaşadım hemde kaçamaksız. bir sürü antibiyotik içtim ve malesef ki 26 kasımda gittiğim canım kadın doğumcum ağır bir vajinal enfeksiyon geçirdiğimi antibiyortik içmem gerektiğini söyledi ve işte bir duraklama sebebi daha...
ve işin bir diğer tarafı kilo vererek düzelmeye başlayan hormonlarım yavaştan bozulmaya başlamış ve yumurtlama problemi yaşıyorum eee ben bebek istiyorum ama doktorum portakal suyu havuç elma suyundan haftada 1 bakliyattan yoğurttan sütten bahsediyor. yoğurt süt tamam da diğerlerini nasıl yapıcam derken aklıma gelen tek şey güçlendirmeye geçmek oldu.
aralık sonuna kadar 3 kilo eksiyi görüp 59a düşebilirsem güçlendirmeye geçeceğim. keyiften yada sıkıldığımdan değil bebek için. ona ihtiyacım var çok istiyorum birde hormon ilacı içiyorum güçsüz kalıyorum hep baş dönmesi yaşıyorum.
eğer bana fikir verebilirseniz ne yapayım dayanayımmı 2 ay desem de ya vitamin almaya başlayınca hemencik gelirse bebişim. acaba güçlendirmede 4 kilo verebilirmiyim
kuzum winnipooh'da çok müsait değilmiş zaten bu hafta,o sebepten haftaya pazartesi de hemfikiriz tümümüz
merhabaaaaa dukancanlarımm
giremiyorum başımda bir sürü dert var ve sizlerle paylaşmam lazım ayrıca görüşlerinize ihtiyacım var. medasamla konuştuk baştan sizede anlatayım.
beni biliyorsunuz deli gibi bebek istiyorum zaten dukana başlama sebebim bu bebek için kilo vermek. eylül 20 de başladığım serüvenimde 6 kilo verdim ama neden az derseniz duraklama yaşadım hemde kaçamaksız. bir sürü antibiyotik içtim ve malesef ki 26 kasımda gittiğim canım kadın doğumcum ağır bir vajinal enfeksiyon geçirdiğimi antibiyortik içmem gerektiğini söyledi ve işte bir duraklama sebebi daha...
ve işin bir diğer tarafı kilo vererek düzelmeye başlayan hormonlarım yavaştan bozulmaya başlamış ve yumurtlama problemi yaşıyorum eee ben bebek istiyorum ama doktorum portakal suyu havuç elma suyundan haftada 1 bakliyattan yoğurttan sütten bahsediyor. yoğurt süt tamam da diğerlerini nasıl yapıcam derken aklıma gelen tek şey güçlendirmeye geçmek oldu.
aralık sonuna kadar 3 kilo eksiyi görüp 59a düşebilirsem güçlendirmeye geçeceğim. keyiften yada sıkıldığımdan değil bebek için. ona ihtiyacım var çok istiyorum birde hormon ilacı içiyorum güçsüz kalıyorum hep baş dönmesi yaşıyorum.
eğer bana fikir verebilirseniz ne yapayım dayanayımmı 2 ay desem de ya vitamin almaya başlayınca hemencik gelirse bebişim. acaba güçlendirmede 4 kilo verebilirmiyim
medesa merhaba,
hemen hemen aynı kılolardayız ve sen basarıya ulaşmışsın.azminden ve sabrından dolayı kutlarım senı ..bana da bıraz destek vermesı acısından bu donemı nasıl gecırdın ne kadar surede bu kg ulastın ve bu zaman dılımınde duraklamaların oldumu.kısaca anlatırmısın rıca etsem deneyımlerını
canım ben sana görüş ve önerilerimi belirttim zaten,aynen devam.sen tombiş de olsan biz bebiş istiyoruz
canım hoşgeldin,tabiki memnuniyetle anlatırım
19 mart 2012de 92.7 kilo ile pek de inanmayarak başladım bu diyete.dukanın bana biçtiği hedef 75.7 kilo idi ve 21 temmuzda ulaşacaksın demişti.
ben de yok artık,17 kilo mu vereceğim daha neler deyip dukana saydırım döktürmüştüm
çünkü kendimi bildim bileli en büyük hayalim 10 kilo verebilmekti ama hiç bir zaman mümkün olmamıştı
ben 14 temmuzda tam 75.7 kilo idim.yani dukanın söylediğinden 1 hafta önce hedef kiloma ulaşmıştım
daha sonra biraz daha zorlayıp 72.7 kilo olayım ve 20 kiloya tamamlayayım istedim,devam ettim ve o hedefime de ulaştım.sonra da 69lu bişeyler görmek istedim daha da zorladım ve 69.9 ile geçtim güçlendirmeye
bir kere şunu peşinen söyleyeyim,o gün bugündür tek bir kaçamak bile yapmadım
şu an güçlendirmede olmama rağmen hala yapmadım.çok kararlı ve istikrarlı davrandım.bütün kurallara uydum.
her gün kepeğimi yedim,en az 2.5 litre su içtim,ilk 3 ay günde 2 saat spora gittim ve diyet dışı tek bir lokma bişey yemedim
çok canımın çektiği şeyleri koklayarak nefsimi köreltmeye çalıştım.
şunu aklımdan hiç çıkartmadım,bir anlık zevk için herşeyi mahvetmeye değmez,balona iğne batırıp emeklerimi yok edemem
ve en sonunda 8 ayın sonunda toplam 23 kilo vermiştim.
46 bedenlerle başladığım dukan yolculuğumda şu anda 38 beden giyiyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum
sanıyorum en son 14 yaşındayken kardeşimin sünnetinde giydiğim pantolon 38 bedendi
yani neredeyse 20 sene öncesine geri döndüm ve çooook mutluyum
zaman zaman duraklamalar oldu elbette ama kitapta bunların olacağını okuduğum için ve endişelenmeye gerek olmadığını bildiğim için durakladım ne de olsa diye yemeğe sarmadım,aksine her duraklamadan sonra birden kilocukların gideceği ümidiyle yaşadım ve yanılmadım.
Allah hepinize de en kısa zamanda fıstık gibi olmayı nasip etsin inşallah
dukan benim hayatımdaki en büyük mucizedir
inanın artık nolmuşsun sen böyle,vayyy inanamıyorum,nasıl başardın bunu,şaka mısın sen,bambaşka biri olmuşsun falan gibi sözleri duymaktan neredeyse bıktım bile diyebilirim.ama ciddi anlamda çok ama çook keyifli hisler bunlar.
bir mağazaya gittiğimde bunun büyük bedeni var mı yerine,bunun bir küçüğünü alabilir miyim demek gerçekten paha biçilemez
isteyen arkadaşlar özelden mail adreslerini yazarlarsa önce/sonra resmimi ibret-i alem için yollayabilirim
seramik sanırım olmadı o tavadan alayım :)
sağolun kuzum :)
bu arada bugün sabah biraz beyaz peynir ve buradan aldığım tarifle yaptığım krebin yarısını yedim. geri kalan yarısını yiyemedim.
öğlen bir minik sütle peynir yedim ve gelince de bir tabak tavukla bir kase ayran içtim. şimdi de şekersizkahvemi içtim.
tavuğu önce haşladım sonra 1 kaşık yağla kızarttım. böyle şeyler :)
Bence kime sorarsan sor canım cevabı tabiki bebek olacaktır, güçlendirmeye geçersin ama mesela ödül yapmassın, doktorun sana söylediği bakliyat ve meyve sularını tüketirsin ek olarak, seyir- güçlendirme karışık bişi olur seninki...Ki eğer dieti bırakmazsan güçlendirme olarak 2 aylık bir dönemde rahat 2 kilonun gideceğini söyleyebilirim, hem 2 ayı falan boşver gelirse hemen gelse bebişinmerhabaaaaa dukancanlarımm
Merhaba kızlar öncelikle sizi başarınız için tebrik ediyorum :) Bende bu diyete bugun basladim kitabını okudum ama unutmusum markete gittim şeker ilavesiz meyve suyunu görünce atladım hemen şekersiz olduğu için içerim diye düsündümama içtikten sonra bir baktım %11 karbonhidrat var içeriğinde 1 lt lik kutuda atağımında birinci günündeyim akşam yoğurtla beraber 1 bardak içtim sizce daha ilk günden bozuldumu diyetim 4 kilo fazlam var 4 gün atak yapmayı düşünüyorum seyir evresini de 2+0 yapmak istiyorum bilgilerinize dayanarak soruyorum sizce bu yöntemle 4 kiloyu verebilirmiyim :)
şöyle bir mesajım vardı, bunun üzerine bir kaç sorum olacak. :)
bugün yulafın bir kısmını yiyemedim o sorun olur mu?
ve tatlandırıcıyı nereden alıyorsunuz?
bir de süttozu kullanmak zarar vermez mi? süttozunun markası ne olmalı? sanki bu aromalar süt tozları yan etki yapacak gibi geliyor bana bir şey olmaz değil mi?
canım elimden geldiğince seve seve yardımcı olamaya çalışırım.uzun bir yolculuk bu,keyifli hale getirmek bizim elimizde.izinli yiyecekler belli,bunları birbiriyle karştırıp değiştirerek çok güzel yiyecekler hazırlayabilirsiniz kendinizekendi adıma söyleyeyim 23 kiloyu hiç sıkılmadan verdim,darısı hepinizi başına inşallah
4 kilo fazlanız var ama 4 gün atak yapmayı düşünüyorsunuz öyle mikitabı okudum demişsiniz ama bence bir kere daha okumanız sizin yararınıza olacaktır,zira meyve yasak ki bu meyve sularınında yasak olduğu anlamına geliyor, kitapta da bu açık açık anlatılıyor dukan testini yapmadığınızı düşünüyorum ki yapmış olsaydınız 4 gün atak düşünmezdiniz....Biz kafamıza göre değilde dukan testinde bize verilen günlere göre atak yapıyoruz, son olarak da 4 kilo için bu dietin uygun değildir ki dukan testinde normal kiloda çıkmanızda muhtemeldir...
Evet dukan testi yaptım ve kilom normal sınırlarda çıktı ama herkes ister birkaç kilo daha vermekkortizon tedavisi aldığım için aldığım 4 kiloyu vermek istiyorum. meyvenin yasak oldugunu biliyordum unuttum şeker ilavesiz diye hemen aldim dedim . 5 gün ortalama atak süresi verilmiş 5 kilo altında vermek istiyorsanız 1 gün atak yapın diyor ama ben seyir evresine geçtiğimde 1 gün protein 2.gün ps yapmak istemiyorum 2+0 yapmak istiyorum haftanın 5 günü normal beslenme pzt perşembe protein ile beslenme o yüzden 4 gün atak yapmayı duşundum ben siz ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?