Yulaf kepeği bizim temel karbonhidratımız, o yüzden size söylenen miktarda tüketmeniz gerekiyor, krep olarak düşünmeyin, helva, kek yapabilirsiniz, tatlandırıcım yok diyorsanız da poğaça, ekmek vs yaparak tüketin, emin olun alıştıktan sonra keşke kepek hakkım daha fazla olsaymış diyeceksiniz...
Tatlandırıcıyı eczaneden de alabilirsiniz, büyük marketlerdende mgros,real vs...Marketlerde tatlandırıcıya 2-3 tl daha fazla ödüyorsunuz, nettende sipariş edebilirsiniz...
Süttozu son güncellemeye göre sınırsız ama birçok kişide duraklama yapabiliyor, o yüzden bir deneyin bünyenizi duraklama yapmazsa kullanmaya devam edersiniz, marka olarak bize uygun 2 marka varınar ve göktürk....Pınar markası büyük marketlerde bulunabiliyor, göktürk ise sadece metroda var...
Atak evrem bitti. Ve protein yemekten gına geldi okadar ki bu sabah sadece bir yumurta öğle arası da bir dilim light kaşar yedim başka bir şey yok, kepeği de unutuyorum yemeği. Birşey yiyesim yok protein yemektense şu halim daha makbul bana.
Bu arada şu yukarıda reklamı yapılan zayıflama çayını deneyen var mı, facede yorum yapmışlar millet pek memnun
Bugun uc ayim doldu.malesef sadece 11 kilo verebildim.bircok arkadas bu kiloyu 2 ayda vermis.benim neden boyle oldu bilmiyorum.bari bu sefer basarsam bu isi. Vermem gereken 12 kilom var.3 ay da surem...umarim basaririm.
canım ben sana görüş ve önerilerimi belirttim zaten,aynen devam.sen tombiş de olsan biz bebiş istiyoruz
canım hoşgeldin,tabiki memnuniyetle anlatırım
19 mart 2012de 92.7 kilo ile pek de inanmayarak başladım bu diyete.dukanın bana biçtiği hedef 75.7 kilo idi ve 21 temmuzda ulaşacaksın demişti.
ben de yok artık,17 kilo mu vereceğim daha neler deyip dukana saydırım döktürmüştüm
çünkü kendimi bildim bileli en büyük hayalim 10 kilo verebilmekti ama hiç bir zaman mümkün olmamıştı
ben 14 temmuzda tam 75.7 kilo idim.yani dukanın söylediğinden 1 hafta önce hedef kiloma ulaşmıştım
daha sonra biraz daha zorlayıp 72.7 kilo olayım ve 20 kiloya tamamlayayım istedim,devam ettim ve o hedefime de ulaştım.sonra da 69lu bişeyler görmek istedim daha da zorladım ve 69.9 ile geçtim güçlendirmeye
bir kere şunu peşinen söyleyeyim,o gün bugündür tek bir kaçamak bile yapmadım
şu an güçlendirmede olmama rağmen hala yapmadım.çok kararlı ve istikrarlı davrandım.bütün kurallara uydum.
her gün kepeğimi yedim,en az 2.5 litre su içtim,ilk 3 ay günde 2 saat spora gittim ve diyet dışı tek bir lokma bişey yemedim
çok canımın çektiği şeyleri koklayarak nefsimi köreltmeye çalıştım.
şunu aklımdan hiç çıkartmadım,bir anlık zevk için herşeyi mahvetmeye değmez,balona iğne batırıp emeklerimi yok edemem
ve en sonunda 8 ayın sonunda toplam 23 kilo vermiştim.
46 bedenlerle başladığım dukan yolculuğumda şu anda 38 beden giyiyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum
sanıyorum en son 14 yaşındayken kardeşimin sünnetinde giydiğim pantolon 38 bedendi
yani neredeyse 20 sene öncesine geri döndüm ve çooook mutluyum
zaman zaman duraklamalar oldu elbette ama kitapta bunların olacağını okuduğum için ve endişelenmeye gerek olmadığını bildiğim için durakladım ne de olsa diye yemeğe sarmadım,aksine her duraklamadan sonra birden kilocukların gideceği ümidiyle yaşadım ve yanılmadım.
Allah hepinize de en kısa zamanda fıstık gibi olmayı nasip etsin inşallah
dukan benim hayatımdaki en büyük mucizedir
inanın artık nolmuşsun sen böyle,vayyy inanamıyorum,nasıl başardın bunu,şaka mısın sen,bambaşka biri olmuşsun falan gibi sözleri duymaktan neredeyse bıktım bile diyebilirim.ama ciddi anlamda çok ama çook keyifli hisler bunlar.
bir mağazaya gittiğimde bunun büyük bedeni var mı yerine,bunun bir küçüğünü alabilir miyim demek gerçekten paha biçilemez
isteyen arkadaşlar özelden mail adreslerini yazarlarsa önce/sonra resmimi ibret-i alem için yollayabilirim
Tatlandırıcı olarak stevya mı alayım bir de nereden alabilirim nette? Güvenilir siteler var mı?
:
Bak şimdi... büyük ve derin bir saygı duruşu yapıyorum sana..))))) Tatlı yememek mi?...)) Enteresan..))) Gerçi ben de çikolata sevmem ve yemem. Ona da çoğu şaşırır..)))
Boyum 1,71, kilom 59,4 iken 38 beden bana olmayabiliyorsa 69,9 kiloda birine nasıl oluyor?
ben seker yillardir kullanmiyorum,cikolata hayatta yemem tatli olarak ise sutlu tatlilari tercih ederim ama oda cok nadirdir canimin cektigi.ama sanirim simdi canim tatli istiyor hemde sutlu mutlu degil su dukan helvasindan :))))
Çok teşekkür ederim. Tatlandırıcı olarak stevya mı alayım bir de nereden alabilirim nette? Güvenilir siteler var mı? İlk günümdü ondan oldu sanırım bu isteksizlik alışırım nasılsa :)
Stevia alma bence, en güzeli splenda en pahalısı da... gurmenette stevia var, splenda yok sanırım, splendayı herhangi bir eczaneye gidip temin edebilirsin, sen istediğinde 10-15 dk içinde getirtiyor burdakiler, netten hiç almadım splendayı ama netteki eczane sitelerindende alabilirsin, alan arkadaşlar site konusunda yardımcı olacaklardır...Çok param yok ama tatlandırıcısız yapamam diyorsanda takikta formtat 60, kimileri çok memnun bu tatlandırıcıdan, kimileri ben gibi sevmeyenlerden...Tadı az geliyor mesela takitanın, çok gaz yapıyor bende...Ama tabiki herkeste aynı olacak değil, deneyip sende göreceksin
aaaa.. bu güzel bir işaret.)) İştahın kabarmayı başladı sonunda..))) Nasıl geçti bugün tatlım? Neler yedin içtin?)
çok teşekkür ederim, nan çok yardım ettin. son bir sorum olacak: burası pek küçük bir yer, splenda bulabileceğimi sanmıyorum, onun için netten baktım, hangisini almalıyım? granül olanı mı?
splenda
Karışıyorum ama..))) Tablet değil toz olanı al derim. Granül yani. Ben 125 g aldım. Çok tatlı olduğu için uzun süre dayandı.)
umariiiim iyiye isarettir gercektende..gercekten insan yedikce yemek istiyor yoksa diger turlu aksama kadar oyle kahveyle gecer.ama akillandim ve bugun gercekten yedim :))))
sabah:1 galet+beyaz peynir+
ara:sutlu nescafe
ogle:kiymali yumurta
ara:1 yogurt
aksam:tavuk sufle+ayran
3 lt su+3 yesil cay+sporu biraz abarttim 2 saat kadar :))))
Süper!! Çok sevindim!! Maşallah şu galetten de bıkmadın hala..))) Aslında yulaf kepeğini (yani galetanı..:)) sadece sabahları yemek şart değil. Bölüp bölüp ekmek niyetine her öğünde yersen hayat daha bi değişik oluyor.) Ben nedense bugün PS günün olduğnu sanmıştım...
ben ne yazık ki bu jelatin-aroma-süt tozu gibi konularda çok cahilim; onun için her türlü karışabilirsin :) çok çok teşekkür ederim :)
tesekkur ederim ogrenecegim insallah.bide su duraksayan kilonun hafiften hafiften kimildadigini gorsem daha bir motive olacagim.valla simdilik bikmadim guzel oluyor peynirle :))))daha yeniyim ya ilk haftam bitti artik denerim degisik lezzetler.haklisin aslinda sabah tuketince bitiyor butun hakkim.canimin istedigi tatliyida bugun yapmak istedim ama malesef sirf yulaf kepegi hakkimdan dolayi yarina erteledim.bugun saf proteindi.kesinki yarin galet yemeyecegim helvaya kullanacagim hakkimi :))))
Rica ederim tatlım. Jelatin çok önemli değil. Marketten herhangi bir marka işini görür. Yeter ki toz şeklinde olsun. Mesela ben az önce bir Tart Jöle kullandım. Puldiva marka. Uyduruk bi şey ama süper oldu. Aroma ise sadece koku verir. Tat vermez. Senin için koku önemli ise o zaman lazım. Ben baştan kullanmadım. Tatta bir fark yok. Süt tozu ise Pınar en yaygın dır. O da şart değil baştan. Onu kullanmadım. Sonra ama artık yeni şeyler denemek istiyence araştırmayı başlıyorsun..)) Tecrübe arttıkça işte))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?