Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkür ederim. Tatlandırıcı olarak stevya mı alayım bir de nereden alabilirim nette? Güvenilir siteler var mı? İlk günümdü ondan oldu sanırım bu isteksizlik alışırım nasılsa :)

Ben de öyle hissediyorum :18:

Bugun uc ayim doldu.malesef sadece 11 kilo verebildim.bircok arkadas bu kiloyu 2 ayda vermis.benim neden boyle oldu bilmiyorum.bari bu sefer basarsam bu isi. Vermem gereken 12 kilom var.3 ay da surem...umarim basaririm.

Tabii ki başarırsın!! 11 kilonu verdin bile sonuçta. Tebrik ederim! Kalanları da verirsin. Herkesin bünyesi farklı, diyetin uygulama şekli de farklı malum. Ondan belki süreler de farklı..))

Azminizi tebrik ederim, anladığım kadarıyla şu an 69.9 kilosunuz, doğru mu?
Anlamadığım, o kiloda 38 bedene nasıl girdiğiniz. Ben 59,4 kiloyum, bugün alışverişe gittim, Koton'a baktım, daha önceden oranın 38 beden pantolonlarına rahatlıkla girerken bugün giremedim ve dukan diyetine başlasam mı diye düşünürken, bu akşam kesin kararımı verdim. Hoş, gün içinde yaptığım dukanteste göre kilo vermeme gerek yok, dolayısıyla evrelerin süresini kendim araştırarak belirleyeceğim.
Boyum 1,71, kilom 59,4 iken 38 beden bana olmayabiliyorsa 69,9 kiloda birine nasıl oluyor?

Bak şimdi... büyük ve derin bir saygı duruşu yapıyorum sana..))))) Tatlı yememek mi?...)) Enteresan..))) Gerçi ben de çikolata sevmem ve yemem. Ona da çoğu şaşırır..)))

ben seker yillardir kullanmiyorum,cikolata hayatta yemem tatli olarak ise sutlu tatlilari tercih ederim ama oda cok nadirdir canimin cektigi.ama sanirim simdi canim tatli istiyor hemde sutlu mutlu degil su dukan helvasindan :))))

ben seker yillardir kullanmiyorum,cikolata hayatta yemem tatli olarak ise sutlu tatlilari tercih ederim ama oda cok nadirdir canimin cektigi.ama sanirim simdi canim tatli istiyor hemde sutlu mutlu degil su dukan helvasindan :))))

aaaa.. bu güzel bir işaret.)) İştahın kabarmayı başladı sonunda..))) Nasıl geçti bugün tatlım? Neler yedin içtin?)

Çok teşekkür ederim. Tatlandırıcı olarak stevya mı alayım bir de nereden alabilirim nette? Güvenilir siteler var mı? İlk günümdü ondan oldu sanırım bu isteksizlik alışırım nasılsa :)

Stevia alma bence, en güzeli splenda en pahalısı da... gurmenette stevia var, splenda yok sanırım, splendayı herhangi bir eczaneye gidip temin edebilirsin, sen istediğinde 10-15 dk içinde getirtiyor burdakiler, netten hiç almadım splendayı ama netteki eczane sitelerindende alabilirsin, alan arkadaşlar site konusunda yardımcı olacaklardır...Çok param yok ama tatlandırıcısız yapamam diyorsanda takikta formtat 60, kimileri çok memnun bu tatlandırıcıdan, kimileri ben gibi sevmeyenlerden...Tadı az geliyor mesela takitanın, çok gaz yapıyor bende...Ama tabiki herkeste aynı olacak değil, deneyip sende göreceksin

çok teşekkür ederim, nan çok yardım ettin. son bir sorum olacak: burası pek küçük bir yer, splenda bulabileceğimi sanmıyorum, onun için netten baktım, hangisini almalıyım? granül olanı mı?

splenda

aaaa.. bu güzel bir işaret.)) İştahın kabarmayı başladı sonunda..))) Nasıl geçti bugün tatlım? Neler yedin içtin?)

umariiiim iyiye isarettir gercektende..gercekten insan yedikce yemek istiyor yoksa diger turlu aksama kadar oyle kahveyle gecer.ama akillandim ve bugun gercekten yedim :))))

sabah:1 galet+beyaz peynir+

ara:sutlu nescafe

ogle:kiymali yumurta

ara:1 yogurt

aksam:tavuk sufle+ayran

3 lt su+3 yesil cay+sporu biraz abarttim 2 saat kadar :))))

Karışıyorum ama..))) Tablet değil toz olanı al derim. Granül yani. Ben 125 g aldım. Çok tatlı olduğu için uzun süre dayandı.)

Karışıyorum ama..))) Tablet değil toz olanı al derim. Granül yani. Ben 125 g aldım. Çok tatlı olduğu için uzun süre dayandı.)

ben ne yazık ki bu jelatin-aroma-süt tozu gibi konularda çok cahilim; onun için her türlü karışabilirsin :) çok çok teşekkür ederim :)

Süper!! Çok sevindim!! Maşallah şu galetten de bıkmadın hala..))) Aslında yulaf kepeğini (yani galetanı..:)) sadece sabahları yemek şart değil. Bölüp bölüp ekmek niyetine her öğünde yersen hayat daha bi değişik oluyor.) Ben nedense bugün PS günün olduğnu sanmıştım...

tesekkur ederim ogrenecegim insallah.bide su duraksayan kilonun hafiften hafiften kimildadigini gorsem daha bir motive olacagim.valla simdilik bikmadim guzel oluyor peynirle :))))daha yeniyim ya ilk haftam bitti artik denerim degisik lezzetler.haklisin aslinda sabah tuketince bitiyor butun hakkim.canimin istedigi tatliyida bugun yapmak istedim ama malesef sirf yulaf kepegi hakkimdan dolayi yarina erteledim.bugun saf proteindi.kesinki yarin galet yemeyecegim helvaya kullanacagim hakkimi :))))

ben ne yazık ki bu jelatin-aroma-süt tozu gibi konularda çok cahilim; onun için her türlü karışabilirsin :) çok çok teşekkür ederim :)

Rica ederim tatlım. Jelatin çok önemli değil. Marketten herhangi bir marka işini görür. Yeter ki toz şeklinde olsun. Mesela ben az önce bir Tart Jöle kullandım. Puldiva marka. Uyduruk bi şey ama süper oldu. Aroma ise sadece koku verir. Tat vermez. Senin için koku önemli ise o zaman lazım. Ben baştan kullanmadım. Tatta bir fark yok. Süt tozu ise Pınar en yaygın dır. O da şart değil baştan. Onu kullanmadım. Sonra ama artık yeni şeyler denemek istiyence araştırmayı başlıyorsun..)) Tecrübe arttıkça işte))

Cok mutsuzum. Ticker sitesi calismiyor.

Forumdda diger ticker sitelerinin tickerlarini kabul etmiyor. Halbuki beni cok motive ediyodu.

Yaa evet şu limit-hak olayı yok mu?))) Alışık ta değiliz.)) Ama güzel oluyor. Zamanla boğazımızı kontrol etmeyi öğrendikçe başka şeyleri de kontrol altına almak isteriz.)) Bence şu duraklamayı çok düşünme. Zaten yeterince kısa bir sürede 7 kilo verdin. Belki bu senin için aşırı hızlı olmuştu. Bünyen her şeyi kendisi ayarlar. Sadece ona kulak asmak lazım.))

Herkese günaydın!
Tavuk suyuna çorbamla ve ekmeklerimle güne başladım, bütün bir kışı çorbayla geçirebilirim gibi geliyor.
Yeşil çayımı içerek biraz internet gezintisi yapmaya devam...

Güzel, kaçamaksız, bol hareketli bir gün olsun!

Tart jölelerin içeriklerine dikkat edin, örneğin dr oetkerinkinde nişasta var.

kabak ,patlıcan,biber kurutma dolmam hazır.pirinç yerine kıyma koydum pişti bakalım.
sabah sabah yemeği rüyanda mı gördün demeyin çünkü ben çalışıyorum ancak yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…