Atak evrem bitti. Ve protein yemekten gına geldi okadar ki bu sabah sadece bir yumurta öğle arası da bir dilim light kaşar yedim başka bir şey yok, kepeği de unutuyorum yemeği. Birşey yiyesim yok protein yemektense şu halim daha makbul bana.
Bu arada şu yukarıda reklamı yapılan zayıflama çayını deneyen var mı, facede yorum yapmışlar millet pek memnun
Herkese iyi geceler! Bugün çook mutluyum ve hepinizi kucaklamak istiyorum!!))) 3 gün dikkat ettim ve 500 g getttiiii. Uçuyorummmm)))
scholarppty, şu graten çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık! Hangi peynir kullandın acaba? Karper mi bu? Kaşar mi? Ben hiçbir zaman böyle görüntüsünü yakalayamadım..))
Size tavsiyem eğer dukan testinde kilonuz normal çıkmışsa bu dieti yapmamanız.1 gün atak yapıp seyire geçseniz bile 2+0 la sizin bu 4 kiloyu vermeniz birkaç ayı bulacaktır, verilmek istenen kilo az olunca süre uzuyor dukanda...anlayacağınız verilecek kilo olmadığından dukana göre sizden gram gram gidecek kilolar,diğer arkadaşlar -1000 leri görürken sizin -100 leri görmeniz olası...DAha farklı beslenme yöntemleriyle 4 kilonuzu verebilirsiniz....Evet dukan testi yaptım ve kilom normal sınırlarda çıktı ama herkes ister birkaç kilo daha vermekkortizon tedavisi aldığım için aldığım 4 kiloyu vermek istiyorum. meyvenin yasak oldugunu biliyordum unuttum şeker ilavesiz diye hemen aldim dedim . 5 gün ortalama atak süresi verilmiş 5 kilo altında vermek istiyorsanız 1 gün atak yapın diyor ama ben seyir evresine geçtiğimde 1 gün protein 2.gün ps yapmak istemiyorum 2+0 yapmak istiyorum haftanın 5 günü normal beslenme pzt perşembe protein ile beslenme o yüzden 4 gün atak yapmayı duşundum ben siz ne önerirsiniz?
Atak evrem bitti. Ve protein yemekten gına geldi okadar ki bu sabah sadece bir yumurta öğle arası da bir dilim light kaşar yedim başka bir şey yok, kepeği de unutuyorum yemeği. Birşey yiyesim yok protein yemektense şu halim daha makbul bana.
Bu arada şu yukarıda reklamı yapılan zayıflama çayını deneyen var mı, facede yorum yapmışlar millet pek memnun
Farkindamisin bilmiyorum ama protein rejimi yapiyoruz.simdiden gina gelirse nasil tamamlayacaksin.biz rejim sonunda yumurtlamayi dusunuyoruz :)))))bana arkadaslarda soyledi acikmaman,istahsizlik kotuye isaretmis.bendede vardi ve bugun itibari ile kendimi zorluyorum.sonra yulaf kepegi bu rejimin babasi onsuz olmaz bisekilde krep mrep yemeye calis....
kepeğin içine beyaz peynir koydum az pişirince üzerine light kaşar peyniri rendesi koydum canım ama cidden güzel oldu denemeni tavsiye ederim.
Merhaba, ben bu haftayı full okulda geçireceğim spor mpor hak getire yani oturmamaya devamlı hareket etmeye çalışıyorum, asansör falan kullanmıyorum günde iki defa okulu baştan aşağı turluyorum ama yapacak birşey yok. Buna rağmen çok şükür kilo vermem yerinde, düne kadar arkadaşa siz söyleyene kadar farkında değildim bende acıkmadığımı dün yazılanları okuyunca da anladım evet acıkmak gerek ben bugün baya bir zorladım kendimi yemeye şu an midem gurulduyor, kabaktan sonra süt içtim az önce yoğurt yedim şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum. Süt tozlarım ve jelatinim de yola çıkmış bi datlı yaparım garik bu hafta sonu kendime.
Şu mikrodalgada pişirdiğiniz tatlıları bi yazsanız ara ara kızlar ne güzel olur geriye gidiyom ama şimşir (bi türlü bulamadığım tavuk yemeği) gibi o tatlıları da bulamayacağım biliyorum. Bugün Simlanın sayfasını da az biraz okudum güzel şeyler var muhakkak deneyeceğim
Bu arada 14. günüm bitti dukanla zaman nasııııl akıp gidiyor hey gidi hey tickerimi düzenleyemesemde ki nasıl yapıldığını çözemiyorum bir türlü ama azmin elinden demişler yapacağım bir şekilde, 91.5 i net bir şekilde gördüm aslında daha azını gördüm amaaa perşembeye saklıyorum inşallah güzel bir tablo olacak benim içinnnnn..
Size tavsiyem eğer dukan testinde kilonuz normal çıkmışsa bu dieti yapmamanız.1 gün atak yapıp seyire geçseniz bile 2+0 la sizin bu 4 kiloyu vermeniz birkaç ayı bulacaktır, verilmek istenen kilo az olunca süre uzuyor dukanda...anlayacağınız verilecek kilo olmadığından dukana göre sizden gram gram gidecek kilolar,diğer arkadaşlar -1000 leri görürken sizin -100 leri görmeniz olası...DAha farklı beslenme yöntemleriyle 4 kilonuzu verebilirsiniz....
Böyle aç kalarak kilo veremezsiniz bu diette, bıksanızda usansanız da yemeniz gerekiyor o proteinleri,o yenilen proteinler kilo verdiriyor bize, ayrıca light kaşarıda başlangıçta tüketmeninizi öneririm, light olsada yağ oranı çok yüksek.... kepeği unutmaya gelince yapılan en büyük hatalardan biri hele ki ataktaysınız , kendinize uygun tarifler bularak kepeğinizi mutlaka tüketin....
Ben az önce Simla'nın sütlü irmik tatlısını yaptım irmik niyetine..)) Jelatin var içinde. Ahhh resmen ağlamak istedim. İlk defa denedim ve çook beğendim. Bir kaseyi sıcak sıcak götürdüm. Onu daha beğendim, gerçek irmik yedimi sandım. Az önce biraz buz dolabımdan çıkarıp kalanı de yedim.))) Ama soğukken kepeğin tadı baya ortaya çıktı. Neyse yine de güzeldi. Tatlı sonuçta yaa..)))
Sütaş light benim sayılarla aram pek iyi değil biraz yağlı sanırım ama ben zeytin yağı olayını kullanamıyorum zaten sevmiyorum. Haftada bir veya iki defa light kaşar peyniri yiyorum canım çekiyor atakta yemedim yani genelleme yapacak kadar bir geçmişim yok ama seyirde bu ikinci yiyişim
light kaşarı tüketmememi öneriyorsunuz değil mi ? o konuda ben de kararsızım çünkü kaşar ne kadar yağsız olabilir ki, bugünlük oldu sonraları pek yanaşmam. aslında kitapta dukan şunu yazıyor, ilk başlarda hastalarına kepeksiz yaptırmış diyeti, fakat hastaların verdiği tepkiler sonucunda (agresif ve diyeti bırakmaya meyillilermiş) az da olsa kepeği katmaya karar vermiş. kepek konusunda da uymaya çalışacağım ama o odunumsu tadı hiç güzelleştiremedim :)
hayatta tatli yemeyen ben sayenizde canim tatli cekiyor :))))yarin bende deneyeyim bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?