Cok mutsuzum. Ticker sitesi calismiyor.
Forumdda diger ticker sitelerinin tickerlarini kabul etmiyor. Halbuki beni cok motive ediyodu.
ah canım benim, anlaşılan sen kilo verdin.ben de kilo verince hemen değiştirmek istiyorum çizelgeyi. neyse biraz sabret .sitede bakım çalışması falan vardır.
üç ayımızı doldurduk. kaldı üç ayımız. seninde mi mart başında bitiyordu seyir? yoksa farklı mı? eğer martta hedefime ulaşabilirsem hedefimi düşürmeyi düşünüyorum:18:
ben seker yillardir kullanmiyorum,cikolata hayatta yemem tatli olarak ise sutlu tatlilari tercih ederim ama oda cok nadirdir canimin cektigi.ama sanirim simdi canim tatli istiyor hemde sutlu mutlu degil su dukan helvasindan :))))
Eleştirmek için sormadım.)))) Teşekkürler! Sadece o görüntüyü ben de istiyorum..)))) Bütün kaşarları denedim Sütaş dahil ama bende öyle olmadı. Sırf ondan sordum.))
Azminizi tebrik ederim, anladığım kadarıyla şu an 69.9 kilosunuz, doğru mu?
Anlamadığım, o kiloda 38 bedene nasıl girdiğiniz. Ben 59,4 kiloyum, bugün alışverişe gittim, Koton'a baktım, daha önceden oranın 38 beden pantolonlarına rahatlıkla girerken bugün giremedim ve dukan diyetine başlasam mı diye düşünürken, bu akşam kesin kararımı verdim. Hoş, gün içinde yaptığım dukanteste göre kilo vermeme gerek yok, dolayısıyla evrelerin süresini kendim araştırarak belirleyeceğim.
Boyum 1,71, kilom 59,4 iken 38 beden bana olmayabiliyorsa 69,9 kiloda birine nasıl oluyor?
coook guzel anlatmissin yaaa.tebrik ediyorum seni..darisi zayiflamak isteyen herkesin basina..
teşekkürler medesa inanaılmaz motıve oldum ..sabır ve ırade herseyi çözer..sen benım idolümsünn artıkk
Cnm yardımların için çok tşk ederim.ben hamur işi ve yemek yapmayı severim yeni şeyler denemeyede bayılırım ama daha önce denenmiş lezzetleri yaparım genelde dukan amcam malzemede çok cimri davrandığı için neyi neye katsam bilemedim et yumurta süt yoğurt derken neredeyse bıkma noktasına geldim.hayır kafama göre karıştırsam biliyorum ya diyete uygun olmayacak yada ben telef olup gidicem. O yüzden engin tecrübelerinizle hem açlıktan hemde ölümden kurtarmış olursunuz beni
Azminizi tebrik ederim, anladığım kadarıyla şu an 69.9 kilosunuz, doğru mu?
Anlamadığım, o kiloda 38 bedene nasıl girdiğiniz. Ben 59,4 kiloyum, bugün alışverişe gittim, Koton'a baktım, daha önceden oranın 38 beden pantolonlarına rahatlıkla girerken bugün giremedim ve dukan diyetine başlasam mı diye düşünürken, bu akşam kesin kararımı verdim. Hoş, gün içinde yaptığım dukanteste göre kilo vermeme gerek yok, dolayısıyla evrelerin süresini kendim araştırarak belirleyeceğim.
Boyum 1,71, kilom 59,4 iken 38 beden bana olmayabiliyorsa 69,9 kiloda birine nasıl oluyor?
medesa mailini aldım harıka bı değişim kutlarım seni canıı gönüldenn canımmm
merhaba arkadaslar kıtabı okudum alısverısımı yaptım yarın atakla baslıyorum aranıza katılmak ıstıyorum kılo takıp listenız var mı acaba ?
meşhur bir helva tarifimiz vardı ama bakındım bulamadım... ya da dikkatim tamamen gitti bugün...
hayrına biri yazıverse, çok memnun olacağım
bunu arıyor olabilirsin diye düşündüm... afiyet olsun...
dukan diyeti helva(her evre)
1 tk zeytin yağına 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı kaşığı mısır nişastası ekledim.kavurdum iyice son demlerinde bir kaşık splenda ilave ettim ama biraz dolu bi kaşıktı:) sonra azar azar süt ilave edip yulafın kendini toplamasını bekledim:)irmik helvasıyla un helvası karışımı bi tat çıktı ortaya üzerine de tarçın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?