Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 haşlama yumurta
kibrit kutusu kadar yağsız peynir
çaaaaaaaaaaaay
2 litre su
sabah 7 de ise koşu bandında yürüdüm 20 dakika.
25 yapacaktım ama çocuk uyanınca bıraktım.

medesa mailini aldım harıka bı değişim kutlarım seni canıı gönüldenn canımmm

Cok mutsuzum. Ticker sitesi calismiyor.

Forumdda diger ticker sitelerinin tickerlarini kabul etmiyor. Halbuki beni cok motive ediyodu.

ah canım benim, anlaşılan sen kilo verdin. ben de kilo verince hemen değiştirmek istiyorum çizelgeyi. neyse biraz sabret .sitede bakım çalışması falan vardır.

üç ayımızı doldurduk. kaldı üç ayımız. seninde mi mart başında bitiyordu seyir? yoksa farklı mı? eğer martta hedefime ulaşabilirsem hedefimi düşürmeyi düşünüyorum:18:

Biraz vermistim, dun abartinca tekrar cikmis,
:)) ama eksiyi gorunce hemen islemek istiyorum.

mart sonu benim icin de verilen tarih. bakalim verebilirsek, sonra azaltiriz gercekten:). hele bi verelim kilolari.

ben seker yillardir kullanmiyorum,cikolata hayatta yemem tatli olarak ise sutlu tatlilari tercih ederim ama oda cok nadirdir canimin cektigi.ama sanirim simdi canim tatli istiyor hemde sutlu mutlu degil su dukan helvasindan :))))

Tatlı yersen Hakkı, ekşi yersen Ayşe olsun o zamannn :)
Hadi bakalım hayırlısı...

Eleştirmek için sormadım.)))) Teşekkürler! Sadece o görüntüyü ben de istiyorum..)))) Bütün kaşarları denedim Sütaş dahil ama bende öyle olmadı. Sırf ondan sordum.))

Canııım eleştirdin diye birşey yazmadım ki ben :) geçende de ton balıklarının yağ oranını acaip bir şekilde hatırladım kendi kendimi kandırdım almadım yemedim. Meğersem müsadeli olabiliyormuş ondan yazdım ben.

ben 67 kg'yum. boyum da 153 üstelik.ve kotonun 40 bedenine rahatlıkla giiriyorum. dukan yapanların bedenleriyle kiloları arasındaki orantı bu şekilde değişiyor biraz. ama sizde aynı etkiyi göstereceğini sanmam. zaten kilonuz çok düşük.. sık sık ifade ediyorum dukan yapmak içn en azından 10 kg fazlanız olmalı daha azı için dukan yapmak çok çok mantıksız. sizde yağ yok ki, ne vereceksiniz? sizin spor yapmanız lazım. dukanla hiçbir sonuç alamazsınız

coook guzel anlatmissin yaaa.tebrik ediyorum seni..darisi zayiflamak isteyen herkesin basina..

teşekkürler medesa inanaılmaz motıve oldum ..sabır ve ırade herseyi çözer..sen benım idolümsünn artıkk

medesa mailini aldım harıka bı değişim kutlarım seni canıı gönüldenn canımmm

canlarım çok teşekkür ederim,inşallah siz de en kısa zamanda ideal kilolarınıza ulaşırsınız
pimiento canım,benim boyum 1.76 ve şu an 69.7 ile 69.9 kilo arasında dolanıp duruyorum.
yalnız şöyle de bir gerçek var ki,daha önce de yazdım.ben ilk 3 ay boyunca çok ciddi spor yaptım.spor insanın çatısını yani bedenini daraltıyor,sıkılaştırıyor.dolayısıyla daha ince duruyorsun bunun da etkisi olmuş olabilir.Hepinize başarılar kuzular

Ben geldimm ben geldimmm :) Her ne kadar dukan usulü beslenmesem de ben buradan ayrılamıyorum :) Dün telefonumu karıştırırken diyete ilk başladığım günden itibaren yaptığım yemeklerin fotosunu çektiğimi fark ettim... Neler neler yapmışım :) Maziye gömüldüm bak şimdi Öpüyorum kızlar siziiii

Günaydın tünaydın

Geçmişi okuyup gelene kadar öğlen oldu valla..
Dün biraz stresli bir gün geçirdim ondan fazla birşey ne yiyebildim ne de yapabildim ve sabaha + ile uyandım..
Sanırım yememek ve stres yüzünden oldu..

Bu arada elimde olmayan nedenlerden yiyemedim.. Akşamüstü beni aradılar. Oğluşumun kulağı şişmiş, ne oldu diye sorduk soruşturduk anladık ki anaokulunda biri vurmuş(ki okulda farkedilmemiş bile).. Sonrası olaylar olaylar..
Neyse şimdi iyiyiz çok şükür..

Bugün daha bir sarılacağım dukanıma ki perşembeye kadar - leri görelim..

Birde takita formtat60 bende çok götü gaz yaptı ve de karın ağrısı.. Denemeyi düşününler bir kez daha düşünsün bence..
Zaten tadı da çok az.. Ucuz diye deneyeyim dedim ama Canderelin tozundan bile daha kötü..
Son kararım splendadan şaşma, tatlandırıcıya fazla bulaşma..

Bu arada İzmir buluşmamız haftaya ertelenmiştir kuzular..

Öptüm hepinizi

merhaba arkadaslar kıtabı okudum alısverısımı yaptım yarın atakla baslıyorum aranıza katılmak ıstıyorum kılo takıp listenız var mı acaba ?

merhaba arkadaslar kıtabı okudum alısverısımı yaptım yarın atakla baslıyorum aranıza katılmak ıstıyorum kılo takıp listenız var mı acaba ?

Merhaba, kilo takip listemizi perşembe günleri dely arkadaşımız oluşturuyor sen hayırlısıyla bir başla bakalım 1 günde -kaçyüz gram vereceksin :) yada sende bildirimini yaparsın çizelgede kendini görmüş olursun inan fena gaz veriyor insana

Merhaba bayanlar, sabah spor yapamamanın neticesini güzeeelce gördüm 300 gr düşmüştüm ki perşembeye saklıyordum :) ama ne yazık ki düşememişim neyse bakalım bugün 10 gibi evde olabilirsem oğluşumla biraz kaliteli zaman geçirip onu uyutup bandın üzerine çıkarım callanı bugün yaparsam sanırım yarın sabah kalkamayabilirim (yeni yeni başlayabildiğim için geçen hafta fena kas ağrısı yapmıştı bende özellikle bel tarafında gece uyuyamamıştım) ama muhakkak dozu azaltarak yapacağım callenistic hareketlerini

Yediklerim ise ayrı yazıyorum özel mesaj atabilmek için kotayı doldurmam lazım kızlar yer işgal ediyorum ama kusura bakmayın artık
Sabah ben bişi yemeyi unutarak evden çıktım ama,
saat 10:30 gibi krebimi peynirimi ve hindi fümemi bir fincan çay eşliğinde yuttum....
gelirken yanıma light süt aldım öğledensonra ısıttırabilirsem kahve içmek istiyorum
Şimdiye kadar toplamda bir şişe su, bir kupa çay, bir kupa ginkgolu yeşil çay içtim
Akşamada salı klasiği az yağlı tavuk döner yiyip günü kapatacağım nasip olursa.

Herkese kolay gelsin akşama görüşürüz byeee....

meşhur bir helva tarifimiz vardı ama bakındım bulamadım... ya da dikkatim tamamen gitti bugün...

hayrına biri yazıverse, çok memnun olacağım

birde mistik çaylardan bulabilirsem, helva yaparken kepeğin içine katmayı düşünüyorum...

deneyen var mı... ya da sizce güzel olur mu?

meşhur bir helva tarifimiz vardı ama bakındım bulamadım... ya da dikkatim tamamen gitti bugün...

hayrına biri yazıverse, çok memnun olacağım

bunu arıyor olabilirsin diye düşündüm... afiyet olsun...

dukan diyeti helva(her evre)

1 tk zeytin yağına 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı kaşığı mısır nişastası ekledim.kavurdum iyice son demlerinde bir kaşık splenda ilave ettim ama biraz dolu bi kaşıktı:) sonra azar azar süt ilave edip yulafın kendini toplamasını bekledim:)irmik helvasıyla un helvası karışımı bi tat çıktı ortaya üzerine de tarçın

sağol canım ellerin dert görmesin...

bir deneyelim bakalım.... ilk defa yapacağım... nefsimi köreltse razıyım...

kızlar merhabalarrrrrrr
ya bişey soracağım bu tickerfactory de bir sorun mu var?
71.9 a indim gösteremiyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…