Tatlı yersen Hakkı, ekşi yersen Ayşe olsun o zamannn :)
Hadi bakalım hayırlısı...
canlarım çok teşekkür ederim,inşallah siz de en kısa zamanda ideal kilolarınıza ulaşırsınız
pimiento canım,benim boyum 1.76 ve şu an 69.7 ile 69.9 kilo arasında dolanıp duruyorum.
yalnız şöyle de bir gerçek var ki,daha önce de yazdım.ben ilk 3 ay boyunca çok ciddi spor yaptım.spor insanın çatısını yani bedenini daraltıyor,sıkılaştırıyor.dolayısıyla daha ince duruyorsunbunun da etkisi olmuş olabilir.Hepinize başarılar kuzular
meşhur bir helva tarifimiz vardı ama bakındım bulamadım... ya da dikkatim tamamen gitti bugün...
hayrına biri yazıverse, çok memnun olacağım
Ben az önce Simla'nın sütlü irmik tatlısını yaptım irmik niyetine..)) Jelatin var içinde. Ahhh resmen ağlamak istedim. İlk defa denedim ve çook beğendim. Bir kaseyi sıcak sıcak götürdüm. Onu daha beğendim, gerçek irmik yedimi sandım. Az önce biraz buz dolabımdan çıkarıp kalanı de yedim.))) Ama soğukken kepeğin tadı baya ortaya çıktı. Neyse yine de güzeldi. Tatlı sonuçta yaa..)))
Şu çizelgenin yeri neresi ya bende incelemek istiyorum,biri lütfen cevap versin:)
Rica ederim tatlım. Jelatin çok önemli değil. Marketten herhangi bir marka işini görür. Yeter ki toz şeklinde olsun. Mesela ben az önce bir Tart Jöle kullandım. Puldiva marka. Uyduruk bi şey ama süper oldu. Aroma ise sadece koku verir. Tat vermez. Senin için koku önemli ise o zaman lazım. Ben baştan kullanmadım. Tatta bir fark yok. Süt tozu ise Pınar en yaygın dır. O da şart değil baştan. Onu kullanmadım. Sonra ama artık yeni şeyler denemek istiyence araştırmayı başlıyorsun..)) Tecrübe arttıkça işte))
tickerfactory.com..ama sorun var bizler kac gundur duzenleyemedik cizelgelerimizi..
ben soyle bir tarif eklemisim eskilerden isine yarayabilir.bende yapacagim bugun :))))
DUKAN HELVASI (tarifi bloglardan birinden alıp denedim.. )
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkana kadar kavurun
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın.
bir de süt tozu yağlı olur diye kafamı karıştırdılar... gerçi vermem gereken kilo çok ben bunları alayım vereceksem yine yavaş yavaş veririm. :/
1 sene boyunca sürdüremem yoksa.
bu sabah kahvaltımda 2-3 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği yediim.
arada şekersiz 2si 1 arada neskafe içtim ve sonrada doğadanın yedisi bir arada çayını :)
öğlen biraz peynir ve süt içtim 200ml ama süt tam yağlıydı. başka da bi şey yemedim. biraz sonra yine yoğurt tavuk ya da ton balığı yemeyi planlıyorum. bakalım bakalım. :)
akşama da en az 40 dk eliplik bisiklete binmeyi düşünüyorum ama ben goodman 200 almıştım sanki biraz yumuşak pedalları.
Benim çizelgemi bi hayırsever düzenledi sağolsun bu konuda sana yardım edemiycem.kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım kendime yeni ciciler aldım dukan sayesinde piyasa şenleniyor herkes diyette. ve herkes imanılmaz zayıflıyor
Benim çizelgemi bi hayırsever düzenledi sağolsun bu konuda sana yardım edemiycem.kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım kendime yeni ciciler aldım dukan sayesinde piyasa şenleniyor herkes diyette. ve herkes imanılmaz zayıflıyor
Tart jölelerin içeriklerine dikkat edin, örneğin dr oetkerinkinde nişasta var.
Günaydın tünaydın
Geçmişi okuyup gelene kadar öğlen oldu valla..
Dün biraz stresli bir gün geçirdim ondan fazla birşey ne yiyebildim ne de yapabildim ve sabaha + ile uyandım..
Sanırım yememek ve stres yüzünden oldu..
Bu arada elimde olmayan nedenlerden yiyemedim.. Akşamüstü beni aradılar. Oğluşumun kulağı şişmiş, ne oldu diye sorduk soruşturduk anladık ki anaokulunda biri vurmuş(ki okulda farkedilmemiş bile).. Sonrası olaylar olaylar..
Neyse şimdi iyiyiz çok şükür..
Bugün daha bir sarılacağım dukanıma ki perşembeye kadar - leri görelim..
Birde takita formtat60 bende çok götü gaz yaptı ve de karın ağrısı.. Denemeyi düşününler bir kez daha düşünsün bence..
Zaten tadı da çok az.. Ucuz diye deneyeyim dedim ama Canderelin tozundan bile daha kötü..
Son kararım splendadan şaşma, tatlandırıcıya fazla bulaşma..
Bu arada İzmir buluşmamız haftaya ertelenmiştir kuzular..
Öptüm hepinizi
Atak evrem bitti. Ve protein yemekten gına geldi okadar ki bu sabah sadece bir yumurta öğle arası da bir dilim light kaşar yedim başka bir şey yok, kepeği de unutuyorum yemeği. Birşey yiyesim yok protein yemektense şu halim daha makbul bana.
Bu arada şu yukarıda reklamı yapılan zayıflama çayını deneyen var mı, facede yorum yapmışlar millet pek memnun
Ben o reklamı görünce araştırdım setirde sebzeye başlayınca duraklama yaşıyorsun bende bu durumda başlasam ne olur dedim ve sıkı bi araştırma yaptım kk da dokuzlu hayat çayı die geçiyor bu hazır poşet çaylarda bazı hileler yapıyorlarmış aktardan alıp tarife uygun yapmak daha iyi sonuç veriyormuş bugün başladım bakalım sonuç alırsam yazarım ama dukandanmı çaydanmı ayırt etmem zor olur. Günde 3 fincan yemeklerden yarım saat önce içecekmişsin bende bugün öyle yaptım.sonuç alırsam bilgilendiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?