Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlı yersen Hakkı, ekşi yersen Ayşe olsun o zamannn :)
Hadi bakalım hayırlısı...

valla bu pek dogru cikmiyor ,ilk gebeligimde deli gibi eksiler ,acilar ,tursular yedim oglan oldu :))))

bende istiyom resimlerini,gorup iyice gaza gelmek istiyoruuuum:)))))spor konusunda katiliyorum inanilmaz sıkılaştırıyor..bende hergun duzenli yapiyorum ve cok farkediyor.kilo gitmiyor olsada inceliyorsun..

meşhur bir helva tarifimiz vardı ama bakındım bulamadım... ya da dikkatim tamamen gitti bugün...

hayrına biri yazıverse, çok memnun olacağım

ben soyle bir tarif eklemisim eskilerden isine yarayabilir.bende yapacagim bugun :))))

DUKAN HELVASI (tarifi bloglardan birinden alıp denedim.. )

2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkana kadar kavurun
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın.

Etateta,su seni aglatan tarifi versende bugunde bizde aglasak :))))

bir de süt tozu yağlı olur diye kafamı karıştırdılar... gerçi vermem gereken kilo çok ben bunları alayım vereceksem yine yavaş yavaş veririm. :/

1 sene boyunca sürdüremem yoksa.

bu sabah kahvaltımda 2-3 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği yediim.

arada şekersiz 2si 1 arada neskafe içtim ve sonrada doğadanın yedisi bir arada çayını :)

öğlen biraz peynir ve süt içtim 200ml ama süt tam yağlıydı. başka da bi şey yemedim. biraz sonra yine yoğurt tavuk ya da ton balığı yemeyi planlıyorum. bakalım bakalım. :)

akşama da en az 40 dk eliplik bisiklete binmeyi düşünüyorum ama ben goodman 200 almıştım sanki biraz yumuşak pedalları.

tickerfactory.com..ama sorun var bizler kac gundur duzenleyemedik cizelgelerimizi..

Benim çizelgemi bi hayırsever düzenledi sağolsun bu konuda sana yardım edemiycem.kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım kendime yeni ciciler aldım dukan sayesinde piyasa şenleniyor herkes diyette. ve herkes imanılmaz zayıflıyor

sağolsun dukancanlar...

yardım istedin mi anında hızır gibi yetişiyorlar valla...

seviyorum siziiiiiii

bu nasıl bir ironidir bilmiyorum ama bulamıyorum bulamıyorum diye yanıp tutuştuğum süt tozunu sabah genpada 6-7 tane gördüm yeşil paketti ben mavisini alacağım diye almadım. Dün verdiğim gurmenet siparişlerim az önce elime geçti veeee içinden yağ oranı 1,25 olan yeşil paketli süt tozlarım çıktııı. Kahve yaptım kendime şimdi bir tatlı kaşığı kadar koydum süt tozunu yarım tatlı kaşığı kadar da neskafe koydummmmm
açık söyleyim yılların tiryakisi ben kahveyi özlemişimmmm. (süt tozlu saçma gelebilir ama sütümü kahveye harcayamam bayanlar zaten iki gündür süt olayını abartmışım farketmeden ki sütün evde yine bittiğini görünce anladım, SEK İÇİCİYİM sütü hıhıhıhı)

Evet chai calismalari devam ediyor.

Dogusun mistik Chai'ni de aldim. tat olarak cok farkli gelmedi buyulu bahceninkinden. Ancak buyulu bahce de beni kizdiran bir sey var. Torbalari delik. Sanirim cayin icinde kalacak sekilde tasarladiklarini dusunuyorlar ama ben ne zman kullansam, posetin icindekiler dagiliyor, sonra tekrar suzmek zorunda kaliyorum. O yuuzden Mistik Chai'yi tercih ediyorum.

Normal caydan daha cok tatlandirici atiyorum, baya tatli yerine geciyor. Icindeki sutu cok koydugum zamanda cok doyurucu oluyor, bir ogunumu geciktiriyor.

Kupalar yetmeyince devasa bardakta demlemeye basladim. Ancak baharat tadi yeterli gelmiyor. O yuzden iki poset mistik chai kullaniyorum. Yani bir dedikte iki kupa icmek gibi. (neden doydugumu anlamissinizdir heralde:)))

Findiklisi da varmis. burada okuduguma gore. en yakin zamanda onu da bulup deneyecegim. Bizim burdaki migros cok da kucuk olmamasina ragmen bulamadim. mistik chai de bir tane kalmisti zaten. Buyulu Bohcadan daha zor bulunuyo sanki. bana mi oyle geldi yoksa??

''şekersiz 2si 1 arada neskafe'' ben bi yeri kaçırmış olabilirim ama bu ürün dukan diyetinde yasak :) içerisinde kahve kremsı var gayet yağlı...

canim benim cook tatlisin,sen zayifla ben zevkle o tabloyu yine duzenlerim sana.gerci sorun var bir kac gundur bizde yeni kilolari yazamiyoruz insallah duzelirde eksileri cizelgemizin uzerinde gorup motive oluruz.yeni cicilerinde hayirli olsun o kucuk bedenleri almak nasil inanilmaz bir mutluluk ya.hatta oyle gaza geliyoruzki diyetle daha bir kucugunu bile aliyoruz bir ay sonra nasilsa bu bana olur diye.sen yinede cok bisey alma daha zayiflayacagiz ya dahada kucuklerini alacagiz :))))

Son düzenleme:

hakkaten ya bu gün bir arkadaş gördüm harika olmuş. çok zayıflamış. kesin dukan yappmıştır yani.kıskandıııııııııııııım. niye kesin dukan yapmıştır çünkü kısa sürede çok zayıflamıştı ya

kızlar nazo içebiliyor muyduk .hani şu toz halde olanlardan. bu gün yoğurduma katıpyedim. tatlı ihtiyacımı baya aldı.

Bugün berbat ötesi bir gündü benim için ( sabah kalktım tartıda tam 800 gr vermişim 8. günümün sabahı nasıl mutluyum nasıl. 85,6 dan 81.1 e inmişim ve atak evrem bitmiş allahhh domates biber peynir ne zevkle yedim.

sonra amirim arazi görevimin olduğunu söyledi kontrole gittim işimi yaptım köyde. ev sahibi teyze güzel bir masa kurmuş yağlı börekler çörekler kuş sütü eksik. dedim ben yiyemem teyze diyetteyim. söylenmeye başladı biz köylüyüz diye yemiyonuz demi pisiz zannediyonuz ayıp ediyonuz diyet de neymiş ben misafiri severim beni küçükmü görüyon yoksa (( gözleri doldu nasıl yemicem o lafların üzerine, teyze gurur yaptı ikna edemedim 1 tane böreğini yedim dedim tamam bak kırmadım hatırını, tiksiniyomusun yoksa diyo ( bir tane daha yedim

napicam ben, bozuldu demi diyetim (( çok moralim bozuk çok çok çok

Kacgundur konusa konusa benimde canim dunden beri helva cekiyordu ya.ama dun yulaf kepegi hakkimi tuketmis oldugumdan bugun yemedim icmedim yaptim:)))).valla sonuctan ben cook memnun kaldim.yaptim oldu :))))acil tatli krizlerine super lezzetli vede kolay.tarcinlada ayri bir guzel.tarifte bu resimlerde:

DUKAN HELVASI:

2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkana kadar kavurun
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın.afiyet olsun,kilo olmasin :)))

Eklentiler

• $2012-12-11 17.54.54.webp
    25 KB · Görüntüleme: 78
  • $2012-12-11 17.51.43.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

Çooook geçmiş olsun canım! Malesef çocuklar çok acımasızdır.(( Demek ki oğluşun da erkek olmayı öğrenme yoluna girmiştir bile..) Umarım çabuk kendini korumayı öğrenecek.

Ahh meğer su takita gaz yapıyormuş. Ben de hep başka yediklerime bağlardım. Çok şükür bitiridim takitamı, bi daha da almam artık.))

Ben o reklamı görünce araştırdım setirde sebzeye başlayınca duraklama yaşıyorsun bende bu durumda başlasam ne olur dedim ve sıkı bi araştırma yaptım kk da dokuzlu hayat çayı die geçiyor bu hazır poşet çaylarda bazı hileler yapıyorlarmış aktardan alıp tarife uygun yapmak daha iyi sonuç veriyormuş bugün başladım bakalım sonuç alırsam yazarım ama dukandanmı çaydanmı ayırt etmem zor olur. Günde 3 fincan yemeklerden yarım saat önce içecekmişsin bende bugün öyle yaptım.sonuç alırsam bilgilendiririm

Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…