Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Etateta,su seni aglatan tarifi versende bugunde bizde aglasak :))))

:)))
- 2 y.k. yulaf kepeği
- 2 su b. süt
- 1 y.k. jelatin
- 3 y.k. tatlandırıcı
- biraz tarçin tozu

Yulaf kepeğini sütle 10 dk pişir. Ben çelik tavada yaptım. Yapışıyor diye durmadan karıştırdım.) Jelatini 1/2 çay bardak suda erit, ilave et. Tatlandırıcı koy. Bir iki karıştır, kapat. Cam borcanı ıslat, içine karışımını dök. (Minik bir kaseye ayırttım, hemen yutu verdim ve nirvanaya ulaştım:))) Ilınsın, buzdolabına koy, soğut. Yarım saat sonra tabağına ters çevir. Tarçin serpiştir. O kadar. İrmik sevdiğim için ayıla bayıla yedim ben.)))

Kim küserse küssün biz diyetteyiz asla yemem bişey Yeme kaldığın yerden devam et olan olmuş geçende helva yemiştin olmaz böyle bak daha 8.günündesin kilo verme süren uzar demedi deme

Kız dur bu nasıl tarif öyle bi anlatmışsınki bütün tatlıyı yapman yemen 1 sn aldı sandım. Anam dedim bu kdr hızlı nasıl yaparım ben bunu ama karar verdim yarınki tatlım bu. Tşk ederimmmm tarifi paylaştığın için

Hayatım olan oldu artık. Fazla söze gerek yok. İyi niyetin kurbanı oldun.)) Kendine sakın ceza falan verme. Olmamış gibi yoluna devam et, gerisi gelir artık.

Teşekkür ederim :)

Rica ederim 5 ayda 36 kilo verdiriyormuş 15 günde 3,5 kilo vermem lzm eğer 15 günde 4 4,5 kilo verirsem dukanla birlikte işe yaramış olur bakalım umarım yararda duraklama evrelerinde alternatif çözüm olur bütün dukancanlarıma

Kim küserse küssün biz diyetteyiz asla yemem bişey Yeme kaldığın yerden devam et olan olmuş geçende helva yemiştin olmaz böyle bak daha 8.günündesin kilo verme süren uzar demedi deme

Bana bi probis yedirdiler neyöiş pakette proteinli yazıyormuş ölümü öp ye bak diyolar bide sanki yemezsem açlıktan ölücem dedim söz verin bir daha ısrar teklif yok yedim ama zorla

Çay tek başına işe yaramıyor denedim ben

Dime nolur dime ben bi heves aldım bugün aktardan anam üç fincan içtim şimdi ben boşamı içtim o otu çöpü yaaaa forumda çok zayıfladım diyen vardı zayıflayamadım diyenlerde hazır sallama kullananlardı sen hangisini denedin

Teşekkür ederim :)

Bana bi probis yedirdiler neyöiş pakette proteinli yazıyormuş ölümü öp ye bak diyolar bide sanki yemezsem açlıktan ölücem dedim söz verin bir daha ısrar teklif yok yedim ama zorla

Ben niye hala seyirdeyim hatır gönül diyetteyim diyememekten siz yapmayın ben çok pişmanın yedikçe yiyesi geliyor insanın

Bana az yedin gibi geldi. Nescafe veya çay ara öğün olarak sayılmaz. Besin var mı orada? Mantık kullanmak zorundayız. Bana göre ara öğün çiğnemelik bi şey olmalı. Sadece bizi şirip tok tutması değil, besinler açısından da faydalı olmalı dır. Sağlımıza zarar vermek istemiyorsak günün menümüzü bilinçli bir şekilde planlamamız şart. Yoksa multivitamin bile bizi kurtaramaz.)

zeynep hanım durum öyle olmuyor işte :) onlar farklılar, eşin dostun değiller ki nasıl doğru kelimeler bulunur bilemiyorum ama açıkça yazayım köy insanı onlar, böyle kötü duygular hissettirmektense onlara, 3 gün aç kalır telafi ederim :)

Son düzenleme:
Ben niye hala seyirdeyim hatır gönül diyetteyim diyememekten siz yapmayın ben çok pişmanın yedikçe yiyesi geliyor insanın

Büroda arkadaşlar çok ısrarcıydı masamın ucuna bi cetvel koydum bi tane al diye geleni onunla kovuluyorum adımı sıfırcı koydular sıfırcı hocalar öyle cetvelle kovalıyormuş bozdurmam artık diyetimi şurda 5 kilo daha vericem hepi topu ondan sonra istediğim kiloya indiğimde ztn yerim cnmın çektiğini die teselli ediyorum kendimi. Şimdi yersem verdiğimide alıcam üstüne para verseniz yemem diyorum gülüyorlar diyet yapmıyo olsam ye diye bu kdr ısrar etmezler arkadaş.annem mantı yapar eşim baklava alır komşu börek açar diyorumki diyet bitene kdr proteinlerimide alıp yanıma mağaraya flnmı kapansam

Aç kalırsan vücut yağlarını korumaya alır spor süreni artır daha çok kalori yaktıran egzersizlere yönel aldığını yak bari yoksa aç kalınca vücut bunu tehdit olarak algılayıp yediğin bir lokmayı ble depolama eğilimi gösteriyormuş bırak depodan yakmayı.

Hayatım olan oldu artık. Fazla söze gerek yok. İyi niyetin kurbanı oldun.)) Kendine sakın ceza falan verme. Olmamış gibi yoluna devam et, gerisi gelir artık.

3 gün sadece yumurta ve peynir yemeyi düşünüyorum, ceza değil aslında çünkü kaçamak diye nitelendiremem ben bunu, durum gerçekten farklıydı :)) o temiz insanlara öyle kötü duygular hissettiremezdim teşekkürler bu daha iyiydi

Sorma yaaa.:))) Dün gece tatlı kriz tuttu beni. Mikroda muffin yapayım dedim. Anaam ne yumurta ne de yoğurt var. Hepsini silip süpürdüm meğer.))) Süt var, kepek hakkım duruyor ancak. Sağolsun Simla var. Ondan aldım tarifi. Daha önce niye denemedim ki sorup durdum artık.)))

evet aynen öyle yapıyor, vücudun hayatta kalma stratejisidir o :) az önce 50 dk yürüdüm yüksek hızda 423 kalori yaktım. bertaraf etmişimdir sanırım teşekkürler

Son düzenleme:
ben de denedim bi dönem dukanı, diyetisyene gittiğim bi dönem..o haftf kastan çok gitmişti ..bıraktım sonra.ama sonucu da pek hızlı,çok tatlı

Neyse bayanlar seviyom hepinizi kuşlarımın mama saati geldi yarın görüşmek üzere iyi akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…