Etateta,su seni aglatan tarifi versende bugunde bizde aglasak :))))
Bugün berbat ötesi bir gündü benim için( sabah kalktım tartıda tam 800 gr vermişim 8. günümün sabahı nasıl mutluyum nasıl. 85,6 dan 81.1 e inmişim ve atak evrem bitmiş allahhh domates biber peynir ne zevkle yedim.
sonra amirim arazi görevimin olduğunu söyledi kontrole gittim işimi yaptım köyde. ev sahibi teyze güzel bir masa kurmuş yağlı börekler çörekler kuş sütü eksik. dedim ben yiyemem teyze diyetteyim. söylenmeye başladı biz köylüyüz diye yemiyonuz demi pisiz zannediyonuz ayıp ediyonuz diyet de neymiş ben misafiri severim beni küçükmü görüyon yoksa(( gözleri doldu nasıl yemicem o lafların üzerine, teyze gurur yaptı ikna edemedim 1 tane böreğini yedim dedim tamam bak kırmadım hatırını, tiksiniyomusun yoksa diyo ( bir tane daha yedim
napicam ben, bozuldu demi diyetim(( çok moralim bozuk çok çok çok
:)))
- 2 y.k. yulaf kepeği
- 2 su b. süt
- 1 y.k. jelatin
- 3 y.k. tatlandırıcı
- biraz tarçin tozu
Yulaf kepeğini sütle 10 dk pişir. Ben çelik tavada yaptım. Yapışıyor diye durmadan karıştırdım.) Jelatini 1/2 çay bardak suda erit, ilave et. Tatlandırıcı koy. Bir iki karıştır, kapat. Cam borcanı ıslat, içine karışımını dök. (Minik bir kaseye ayırttım, hemen yutu verdim ve nirvanaya ulaştım:))) Ilınsın, buzdolabına koy, soğut. Yarım saat sonra tabağına ters çevir. Tarçin serpiştir. O kadar. İrmik sevdiğim için ayıla bayıla yedim ben.)))
Bugün berbat ötesi bir gündü benim için( sabah kalktım tartıda tam 800 gr vermişim 8. günümün sabahı nasıl mutluyum nasıl. 85,6 dan 81.1 e inmişim ve atak evrem bitmiş allahhh domates biber peynir ne zevkle yedim.
sonra amirim arazi görevimin olduğunu söyledi kontrole gittim işimi yaptım köyde. ev sahibi teyze güzel bir masa kurmuş yağlı börekler çörekler kuş sütü eksik. dedim ben yiyemem teyze diyetteyim. söylenmeye başladı biz köylüyüz diye yemiyonuz demi pisiz zannediyonuz ayıp ediyonuz diyet de neymiş ben misafiri severim beni küçükmü görüyon yoksa(( gözleri doldu nasıl yemicem o lafların üzerine, teyze gurur yaptı ikna edemedim 1 tane böreğini yedim dedim tamam bak kırmadım hatırını, tiksiniyomusun yoksa diyo ( bir tane daha yedim
Teşekkür ederim :)
Kim küserse küssün biz diyetteyiz asla yemem bişey Yeme kaldığın yerden devam et olan olmuş geçende helva yemiştin olmaz böyle bak daha 8.günündesin kilo verme süren uzar demedi deme
Çay tek başına işe yaramıyor denedim ben
Bana bi probis yedirdiler neyöiş pakette proteinli yazıyormuş ölümü öp ye bak diyolar bide sanki yemezsem açlıktan ölücem dedim söz verin bir daha ısrar teklif yok yedim ama zorla
bir de süt tozu yağlı olur diye kafamı karıştırdılar... gerçi vermem gereken kilo çok ben bunları alayım vereceksem yine yavaş yavaş veririm. :/
1 sene boyunca sürdüremem yoksa.
bu sabah kahvaltımda 2-3 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği yediim.
arada şekersiz 2si 1 arada neskafe içtim ve sonrada doğadanın yedisi bir arada çayını :)
öğlen biraz peynir ve süt içtim 200ml ama süt tam yağlıydı. başka da bi şey yemedim. biraz sonra yine yoğurt tavuk ya da ton balığı yemeyi planlıyorum. bakalım bakalım. :)
akşama da en az 40 dk eliplik bisiklete binmeyi düşünüyorum ama ben goodman 200 almıştım sanki biraz yumuşak pedalları.
Kim küserse küssün biz diyetteyiz asla yemem bişey Yeme kaldığın yerden devam et olan olmuş geçende helva yemiştin olmaz böyle bak daha 8.günündesin kilo verme süren uzar demedi deme
Ben niye hala seyirdeyim hatır gönül diyetteyim diyememekten siz yapmayın ben çok pişmanın yedikçe yiyesi geliyor insanın
zeynep hanım durum öyle olmuyor işte :) onlar farklılar, eşin dostun değiller ki nasıl doğru kelimeler bulunuz bilemiyorum ama açıkça yazayım köy insanı onlar, böyle kötü duygular hissettirmektense onlara, 3 gün aç kalır telafi ederim :)
Hayatım olan oldu artık. Fazla söze gerek yok. İyi niyetin kurbanı oldun.)) Kendine sakın ceza falan verme. Olmamış gibi yoluna devam et, gerisi gelir artık.
Kız dur bu nasıl tarif öyle bi anlatmışsınki bütün tatlıyı yapman yemen 1 sn aldı sandım. Anam dedim bu kdr hızlı nasıl yaparım ben bunu ama karar verdim yarınki tatlım bu. Tşk ederimmmm tarifi paylaştığın için
Aç kalırsan vücut yağlarını korumaya alır spor süreni artır daha çok kalori yaktıran egzersizlere yönel aldığını yak bari yoksa aç kalınca vücut bunu tehdit olarak algılayıp yediğin bir lokmayı ble depolama eğilimi gösteriyormuş bırak depodan yakmayı.
zeynep hanım durum öyle olmuyor işte :) onlar farklılar, eşin dostun değiller ki nasıl doğru kelimeler bulunuz bilemiyorum ama açıkça yazayım köy insanı onlar, böyle kötü duygular hissettirmektense onlara, 3 gün aç kalır telafi ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?