Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cook tesekkurler arkadasim.bugun ben yaptigim diger tarifteki helva ile yeterince agladim.bu tarifte haftayaki odulum olur birazda oyle aglarim ben:)))bu arada ben bugun bu helvayi yedim ya icinde tatlandirici olunca ve yedigim sey tatli olunca sanki kacamak yapmisim gibi hissettim.agzimda hala tatli bir tat bu bir sure goturur.sonucta bu gibi tatlilari hergun yiyemeyiz degilmi?Haftada bir falan..

Anam tam gidecektim aklıma bişi takıldı ben buna dikkat etmedim kitabı okurken herhalde yada unuttum tatlandırıcı sınırı varmı günlük yada haftalık şu bu die.

Kardeş senin yolun uzun ozaman ne diyince için rahatsa fazla söze gerek yok sen daha iyisini biliyorsun ama bu mazeret deil bilesin

Kardeş senin yolun uzun ozaman ne diyince için rahatsa fazla söze gerek yok sen daha iyisini biliyorsun ama bu mazeret deil bilesin

elbette mazeret değil benimkisi :) öyle olması gerekiyordu oldu, ben o yolu zamanında bitiririm sıkıntı yok teşekkürler

adamına göre ve durumuna göre elbette

Hayır kendini zora sokacak hiçbir durumda tamam dememelisin karşındaki ne düşünür deil senin ne yapmak istediğin önemli olan bu evetler birikince ruhun ne hale gelir tahmin bile edemezsin ki ben günde en az 5 kişiyle bu sorunlarıözmeye çalışıyorum şu an diyetteyim şu kadar zaman sonra yiyebilirim demeliyiz bu kadar kişi önemli değil bak ilk msj da berbat olduğunu yazmışsın ki gerek yok diyorum selametle

Hayır!! Sakın!!!! Yumurta peynir olmaz! Sen yine Dukan amcanın söylediklerine uy! Besinlerden sakın kısma. Sadece fizikel aktiviteyi arttır. Yürüş mü, egzersis mi artık sana kaldı. Ama sakın yemeklerden kısma yoksa metabolizmayı bozarsın ve kendine zarar verirsin!

ya birşey sorcam 4 ,günüm seyirde +800 yansıdı basküle bu normal mi sebzeye geçince biliyodum aslında biraz artış olacağını.
ne yapmam gerek.sebzeyi azltayım mı?
üf ya canım sıkıldı.

diyetin bozulmuş ama ben olsam ben de bozardım. herkese herşeye hayır diyebilriken insan bazı durumlarda hayır demek mümkün olmuyor. bazen yavrunuzun ısrarla "ye anne nolur" diyerek verdiği bir ısırık çikolata, bazen bir köylü teyze bazen başka bişi.

geçenlerde benim de benzer bir durumum olmuştu. yazdan beri memlekete gitmemiştim. gidince teyzem çeşit çeşit yemekler yapmıştı. hepsine hayır dedim. teyzem üzüldü. ama sen kapuskayı çok seversin diye senin için yaptım deyince benim yelkenler suya indi. diğerlerini yemedim ama kapuskayı yedim. teyzemi üzmeye değmez dedim.

haa bunu her zaman yapıyor muyum? tabiki hayır. bu ilk ve sondu.

telafi etmek için birkaç gün protein yaparsın olur biter.

yaptım az önce, 423 kalori yaktım yürüyerek :)))) yarın sabah en az 500 gr vermiş olucam :) teşekkür ediyorum etateta seni beyin kıvrımlarından öpüyorum

Helvana bayıldım!! Onca ay diyetteyim ama hiç denemedim. Ne büyük kayıp..))) Canım o tatlı ihtiyacı zaten sadece baştan çok oluyor, sonra da arada bir oluyor..)) En azından bizim gibi fazla tatlı sevmeyen için..)) Ben mesela asla çaya nescafeme tatlandırıcıyı katmadım bile.)) Artı kesinlikle kaçamak değil dir! Gıdalar ve miktarlar izinli mi? Tamam dır o zaman!)) Şimdi artık gerçekten hafta veya 2 hafta bir tatlı ihtiyacım var. Ama baştan hemen hemen her gün yerdim.))))

granül olanı fırında kek vs yaparken kullanıyoruz, splendanın granül olanını al, çay, süt vs içinse tablet olanlarından alırsın ama splenda olmak zorunda değil, yani migrosta satılanlar var ucuz ben onlardan kullanıyorum, çay kahve vs içerken...zaten yavaş yavaş şekeri azaltın derim ben şu an çayı çoğu zaman şekersiz içiyorum, eskiden bir bardak bile içemezdim ama alışıyor insan...

valla kızlar özellikle yeni başlayanlar, uzak durun şu kaçamaklardan ya, yok şu ısrar etti, çok açtım dayanamadım, küser diye yedim.... geçin bu bahaneleri, bu diet emek istiyor, kendi yiyeceklerinizi mutlaka yanınızda bulundurmalısınız, sonra gelip burda günah çıkarır gibi yazıyorsunuz üstüne yorum yapıyoruz napıyım canım istedi yedim oluyorsunuz, ye canım kardeşim ye de yedikten sonra etkilemedi beni falan yazarsanız yeni gelenlere kötü örnek olursunuz...
benden size tavsiye midem çok kötü diyerek gelen yiyecek tekliflerini geri çevirmeniz, bugün müdürümle toplantım vardı adam kahve yaptırdı yaptırırken de sormadılar, biliyorum gelen kahve şekerli, ben içemem dedim, neden falan filan hiç dietteyim kısmına girmeyin direk mideme dokunuyor doktor yasakladı deyip kestirip atmanız, ilk başta ayıp oluyor ama sizin o emeklerinize yazık değil mi....

evet aslında beklediğim böyle yaklaşımlar :))) ben onlara asla hayır diyemezdim, yaşanması gerek anlaşılması için, bir tane dede vardı orda okumuş mürekkep yalamışsın kızım ama hangimizin üstün olduğunu allah bilir diyince ne yapacağımı bilemedim. hor gördüğümü sandılar ki asla ve asla böyle bir şey yapmam :) yenmesi gerekiyordu :) ben de senin gibi telafisi mümkün olan bir durum olarak görüyorum bu durumu, teşekkürler

ya birşey sorcam 4 ,günüm seyirde +800 yansıdı basküle bu normal mi sebzeye geçince biliyodum aslında biraz artış olacağını.
ne yapmam gerek.sebzeyi azltayım mı?
üf ya canım sıkıldı.

seyirde kiloda artış olabilir diyor dukan, sıkıntı yapmayın lütfen siz de biliyorsunuz durumu, sabredicez hep birlikte )

Selam Dukanichelerimm

nasılsınız görüşmeyeli ? 1 haftadır kaynanam yanımdaydı , onu yolladım bugün , birde internet paketim bitmişti , elim kolum bağlı oturuyordum

şimdi yine sahalardayımm

kaynanamla dukan 1 hafta boyunca biraz zor oldu ama çok şükür minimum zararla atlattım diyebiliriim , dün 2. ayımı doldurdum , herşey yolunda , inşallah dukanla ideal kiloma ulaşacam ,bundan eminimm

sizde durumlar nasıl? öpüyorumm herkesi

Arkadaş beklediğin yaklaşımları önceden söyleseydin ben yorum yapmazdım anne olarak hayır diyememek normal normal olmayan aman banane!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…