:)))
- 2 y.k. yulaf kepeği
- 2 su b. süt
- 1 y.k. jelatin
- 3 y.k. tatlandırıcı
- biraz tarçin tozu
Yulaf kepeğini sütle 10 dk pişir. Ben çelik tavada yaptım. Yapışıyor diye durmadan karıştırdım.) Jelatini 1/2 çay bardak suda erit, ilave et. Tatlandırıcı koy. Bir iki karıştır, kapat. Cam borcanı ıslat, içine karışımını dök. (Minik bir kaseye ayırttım, hemen yutu verdim ve nirvanaya ulaştım:))) Ilınsın, buzdolabına koy, soğut. Yarım saat sonra tabağına ters çevir. Tarçin serpiştir. O kadar. İrmik sevdiğim için ayıla bayıla yedim ben.)))
Hayır diyebilmek önemli arkadaşım
zeynep hanım durum öyle olmuyor işte :) onlar farklılar, eşin dostun değiller ki nasıl doğru kelimeler bulunur bilemiyorum ama açıkça yazayım köy insanı onlar, böyle kötü duygular hissettirmektense onlara, 3 gün aç kalır telafi ederim :)
Kardeş senin yolun uzun ozaman ne diyince için rahatsa fazla söze gerek yok sen daha iyisini biliyorsun ama bu mazeret deil bilesin
adamına göre ve durumuna göre elbette
3 gün sadece yumurta ve peynir yemeyi düşünüyorum, ceza değil aslında çünkü kaçamak diye nitelendiremem ben bunu, durum gerçekten farklıydı :)) o temiz insanlara öyle kötü duygular hissettiremezdimteşekkürler bu daha iyiydi
Hayır!! Sakın!!!! Yumurta peynir olmaz! Sen yine Dukan amcanın söylediklerine uy! Besinlerden sakın kısma. Sadece fizikel aktiviteyi arttır. Yürüş mü, egzersis mi artık sana kaldı. Ama sakın yemeklerden kısma yoksa metabolizmayı bozarsın ve kendine zarar verirsin!
cook tesekkurler arkadasim.bugun ben yaptigim diger tarifteki helva ile yeterince agladim.bu tarifte haftayaki odulum olur birazda oyle aglarim ben:)))bu arada ben bugun bu helvayi yedim ya icinde tatlandirici olunca ve yedigim sey tatli olunca sanki kacamak yapmisim gibi hissettim.agzimda hala tatli bir tat bu bir sure goturur.sonucta bu gibi tatlilari hergun yiyemeyiz degilmi?Haftada bir falan..
çok teşekkür ederim, nan çok yardım ettin. son bir sorum olacak: burası pek küçük bir yer, splenda bulabileceğimi sanmıyorum, onun için netten baktım, hangisini almalıyım? granül olanı mı?
splenda
diyetin bozulmuş ama ben olsam ben de bozardım. herkese herşeye hayır diyebilriken insan bazı durumlarda hayır demek mümkün olmuyor. bazen yavrunuzun ısrarla "ye anne nolur" diyerek verdiği bir ısırık çikolata, bazen bir köylü teyze bazen başka bişi.
geçenlerde benim de benzer bir durumum olmuştu. yazdan beri memlekete gitmemiştim. gidince teyzem çeşit çeşit yemekler yapmıştı. hepsine hayır dedim. teyzem üzüldü. ama sen kapuskayı çok seversin diye senin için yaptım deyince benim yelkenler suya indi. diğerlerini yemedim ama kapuskayı yedim. teyzemi üzmeye değmez dedim.
haa bunu her zaman yapıyor muyum? tabiki hayır. bu ilk ve sondu.
telafi etmek için birkaç gün protein yaparsın olur biter.
ya birşey sorcam 4 ,günüm seyirde +800 yansıdı basküle bu normal mi sebzeye geçince biliyodum aslında biraz artış olacağını.
ne yapmam gerek.sebzeyi azltayım mı?
üf ya canım sıkıldı.
evet aslında beklediğim böyle yaklaşımlar :))) ben onlara asla hayır diyemezdim, yaşanması gerek anlaşılması için, bir tane dede vardı orda okumuş mürekkep yalamışsın kızım ama hangimizin üstün olduğunu allah bilir diyince ne yapacağımı bilemedim. hor gördüğümü sandılar ki asla ve asla böyle bir şey yapmam :) yenmesi gerekiyordu :) ben de senin gibi telafisi mümkün olan bir durum olarak görüyorum bu durumu, teşekkürler
Arkadaş beklediğin yaklaşımları önceden söyleseydin ben yorum yapmazdım anne olarak hayır diyememek normal normal olmayan aman banane!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?