Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aman Aliyecim!)) Şu "eksik (yetesiz) beslenme" bıraz daha açarsan iyi olur bence.)) Yoksa bazılar bunu düz bi şekilde algılayıp hemen aç kalarak gerçekten yetersiz beslenmeye başlayabilirler. Korktum şimdi.)

ayyy kafama bir tas degdi sanki :)))))

Kod:
t

Taylan kümeli kesinlikle zayıf deil formunu koruyor evet ama zayıf deil bi reklamda oynamıştı beyaz pantolonla o zaman tv yapım bu bu kadar oluyo falan demişti beyaz pantolon giymemek için çok uğraştığını falan neyse aman şimdi herkes yulaf yiyin yumurta yiyin et yiyin diyo ben inanıyorum bu diyeta sonuçta ortada reklamları okuduk yoruma bile gerek yok ya ah bu iyi niyetimiz

arkadaşım kitabı okudum demişsin ama dukanın ömür boyunca sadece 2 kere yapılacağını unutup 1,5 yıl içinde bırakıp bırakıp ataktan geri başlamışsınn , birde balona iğneyi batırmak tabiri varya işte sen o balona iğneyi yüzlerce kez batırıp şişirmeye çalışmışın malesefff

kendi tecrübelerini anlatırken en başa; Dukan yapmayın yazmakta pek doğru olmamış bana kalırsa

Başarmış kişilerden özellikle cevap istiyorum, (varsa tabi:)))))) siz de hele bi 60'a ulaşın da...

60'a ulaşmak yetmez ama, hele bi koruyun kilonuzu. Ayrıca dukan'ın kendi sayfasındakiler benim için çok gülünesi şeyler. Bana gerrçek insanlar gerrek. Ya gözümle göreceğim, ya da bura ibi bağımsız forumlarda okuyacağım. Milyon dolarlık pazarı dönen tüm dünyanın tanıdığı biri yaş tahtaya basmaz. O başarı hikayeleri de "hikayeeeee"

Benim aşkımı bitiren şu kiloyu verdim (en az) bir yıldır da koruyorum diyeni bulamadım. Varsa bura vardır.

Sevgili kilo veren arkadaşımız Lupa, neden burda olduğunu ilk mesajında gördük, teşekkürler özenmişsin, zaman ayırmışsın yazmışsın, emin ol birçok forum arkadaşımız bunları okuyacak. Arkadaşlarım da sana cevap yazmışlar ki onlarda sana cevap yazmak için vakit ayırmışlar (şu anda benim yaptığım gibi) Ama anlayamadığım şey neden hala burdasın veya neden işi çirkinleştirmeye başladın. Sana en güzel cevabı Aliye ablamız vermiş zaten bu bayan tickerindende anlayabileceğin üzere 35 kilo vermiş ve şu ana kadar bunu hakkıyla devam ettirmiş her ne evrede olursa olsun. Tamam biz seni anladık sen dukan kitabını defalarca okumuşsun, meyve yememeyi kendine sorun olarak görmüşsün, bıraktıktan sonra her yere salatalarını götürmüşsün armutlarınla beraber sonra biz bunları onaylayınca kendini maddeler halinde savunmuşsun ne güzelll. Boşver arkadaşım biz mutluyuz veriyoruz kilolarımızı forumumuzda da birbirimizi destekliyoruz. Yani arkadaşım haticeye değil neticeye bakmalısın. Herkes olmak istediği yerde... sende ver bizde verelim kiloları ne güzel zayıf zayıf bir gelecek bekliyor hepimizi pozitif olmalıyız değilmi?

6 sene önce eşimin aldığı (o zamanki nişanlımın) gri kaşe kabanımı çıkardım bugün, gelinliğimin yanına koymuş kaldırmışım ve tabi unutmuşum benim o kabanın içine girmem lazım kızlar hedefimi 80 den KABAN a düşürme kararı almış bulunmaktayım. İyi geceler.
Hayırlısıyla, tartıda eksilerimizle ve şu andaki gibi sağlıklı sıhhatli yarını da görmek nasip olursa ben yine buralardayım arkadaşlar umarım herkeste öyle olur. Tatlı rüyalar :)

Sevgili scholarppty,

Burda olma nedenimi açıkladım, bıraktım. daha üstüne yazıyorum, cevap hakkımı kullanıyorum. Neden "buraya" yazdığımı da açıkladım. Hitap ettiğim sizler yani diyetine bağlı azimle devam edenler değil. Ayrıca diyetiniz kötüdür sağlıksızdır de demedim, diyemem haddime düşmez. Ne doktorum ne diyetisyenim. Nacizane fazla kilolarından müzdarip bir biçareyim. Ben de aynı mücadele içindeyim. Benim de dukan hakkında epey bir deneyimim var, onu yazdım. Belki benim yaptığım hatalara düşmeyecekler vardır(3-4 kez atak yapma gibi) faydam olur. Unutmayın ki burada yayındayız, yani özel sohbet ortamı değil. Özel sohbetin içine dalmadım.

Çirkinleşen nokta bana cevap vermeye tenezzül edilmediği ifadesidir.

Tüm samimiyetimle söylüyorum tekrar, tüm merakımla, içtenliğimle. Gerçekten dukan'ı tamamlayıp da kilosunu koruyanı çok merak ediyorum. 1,5 yıldır dukan okuyorum, bir Allahın kuluna rastlamadım. Kriterlerim belli: hedef kiloyu korumak ki zaten hepimizin gönlündeki de bu.

Neyse amacımı daha fazla aşmak istemiyorum. Buradaki kimse üzerine alınmasın, kırılmasın. Güzel güzel diyetini yapana helal, aynen devam! Bn gibi "yahu bu diyeti tam olarak yapabilen var mı ki?" Diyenler, ya da "ben yapamıyorum, ne yapayım" diyenler varsa, onlar için yazdım. Cevapları da merak ediyorum. Sonuçta burası en çok dukan tecrübesi okunabilecek platformlardan birisi.

Günaydıııın

güzel bir gün olsun...

sabah tartım beni yarı yolda bıraktı pili bitmiş

perşembe bildirimine kadar bulmak lazım...

günaydın günaydın günaydınnnnnn herkeseee :)))

80,7 :)) dünkü hezimete rağmen 400 gr eksideyim oley diyorum. akşam yürümeden yarım saat önce lecarnitine içtim, dolabımda tesadüfen buldum 9-10 tane. spor yaşamımdan arta kalanlardı kiminin zamanı geçmiş kimi tam sınırda. içtim ve yürüdüm sanırım onun da etkisi ile -400 oldu :)

9. günümdeyim hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım daha doğrusu kilolu olmamıştım "bu kadar" dememem gerek, ilk defa da diyet yapıyorum bu kadar hızlı sonuç vereceğini en güvendiğim söylese inanmazdım. deniyorum ve görüyorum

inşallah hepiniz benim gibi mutlu ve eksili başlarsınız güne )

Kardeş sende daha yeni başlamışsın diyete daha seninkide ispatlanmamış dene bakalım ne oluyor ben 1senedir yapıyorum bi zarar görmedim henüz 1sene sonunda bakalım tamam ama sende bu yöntemi yeni seniyorsun 4kilo her şekilde verilir 10olsun gel konuşalım ama burda deil başka konu aç dukanla diyetini kıyasla yeni başlayanlar var onların motivasyonu kırılmasın sana cevap vermek deil sorun kime cevap yazılıyorsa burda hele gelen yeniyse ters tepiyo ben bunu duymak istemiyordum,beklediğim cevap bu deildi falan oluyor yoksa sen öyle zayıfla ben böyle ne fark eder kime ne

Sevgili Lupa, hoşgeldiniz

açıkcası tüm evreleri tamamlayıp, normal beslemeye geçipte uzun süre kilosunu koruyabileni, henüz bende duymadım ya da okumadım... bu konuda haklısınız... şöyle bir gerçek varki; kilo sorunu olan insanların çoğu "yeme bozukluğu" olan kişiler... dukan kitabında evrelere uymazsanız, eski kilonuza hatta daha üzerine çıkabilirsiniz diyor zaten... benim kanaatim, yaşam boyu bir diyet biçimi olduğundan insanların bunu bir yerde bırakıyor... güçlendirme evresi çok önemli mesela, ödül öğünlerinin mutlaka yenmesini istiyor ama çoğu zayıflama adayının bu öğlerden korkarak bunu yapmadığını düşünüyoru... tam anlamıyla yapılmayan diyetinde bir yerde "error" vermesi kaçınılmaz sonuçta...

sonuçta arayıpta bulamadığınız bilgi konusunda haklısınız....

Kardeş sana hergün tartışma diyecem yine ters tepecek bişey yazacaksın olmayacak diyet deneyimin yok ya o yüzden bu kadar hızlı gitmeyecek bu kilolar bilesin neden şişmanladın onu merak ettim

tartılma mı :)))))))))) "tartışma" ya göre yazdım yorumumu ben de :)))))))) o halde düzelteyim, dukan kitapta isterseniz her dakika başı tartılabilirsiniz yazıyor ben de ona uyuyorum :)

Günaydın canlarım
Ankara bugün çoook gri hele sabah hava hiç aydınlanmayacak gibiydi

Dün akşam dışardaydık, geldim balık ızgara yaptım bugüne bilmiyorum tadı neye benzer soğuduktan sonra ama bugün öğle yemeğine en basit onu buldum salata yapıcam birazcıkta.. Aşçı gayet pirinç ağırlıklı ıspanak yapacak mış
Suyla aram çok iyi maşallah dün 3 lt bittirdim Yarın inşallah yüzüm güler

Allah yaaa... İşte bu kötü oldu. Peki türk kahvesi yasak mı? Süttozu derken ben o ayrıntıyı atladım. :/

Türk kahvesi içilebilir zati onuda tatlandırıcı ya da şekersiz içeceğin için... Ama hazır kahvelerdeki krema ve süt tozu birbirinden farklı şeyler, dikkat etmek gerekiyor

tartılma mı :)))))))))) "tartışma" ya göre yazdım yorumumu ben de :)))))))) o halde düzelteyim, dukan kitapta isterseniz her dakika başı tartılabilirsiniz yazıyor ben de ona uyuyorum :)

İnsan haftada bir tartılınca motive oluyor o yüzden yazdım.kimsenin haddine düşmez forumdan çık demek yada birini beğenmemek ben 1 ay bu forumda tek takıldım küçük bir yanlış anlaşılma yüzünden ben kimseyi bu hale getirmek istemem.herkes birbirine destek deneyimlerini paylaşsın isterim ama dukan deneyimlerini araya birileri girince konu dağılıyor şimdi gelir uyarır abla.pcnin başında hissedemeyiz bence Ocak'ta görüşelim inş.

Ankara gerçekten bugün çooook kasvetli:44:

tam bir uyku havası.... cık cık cık..gayet iç karartıcı bir hava

ama her haliyle seviorum Ankara'yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…