bu arada ne kdr çok ankaralı varmış yalnızım sanıp kıskanıyordum buluşan bayanları.ankaralı dukancanlar buluşma planlıyorsanız bu hatunu unutmayın olurmu
yanda aşure var, yarın fakültenin aşure günü canım öğrencilerimiz karşımda aşure yiyorlar, aşure güzel, aşure tatlı, aşure kalabalık, aşure mübarek amaaa kilo vermek daha güzel. Önümde zorlu yollar var, SAĞLAM BASACAM BU HAYATTAA
Arada geliyorlar böyle yazıp çıkıyorlar pek duygusal pek iyi niyetliler mail. Bizde yedik ah ah daha neler gördük.aliye bu ne şimdi bacım Taylan kümeli kendi fazlalıklarını eritse daha iyi olacak
tartılma mı :)))))))))) "tartışma" ya göre yazdım yorumumu ben de :)))))))) o halde düzelteyim, dukan kitapta isterseniz her dakika başı tartılabilirsiniz yazıyor ben de ona uyuyorum :)
Dün akşam dışardaydık, geldim balık ızgara yaptım bugüne bilmiyorum tadı neye benzer soğuduktan sonra ama bugün öğle yemeğine en basit onu buldum salata yapıcam birazcıkta.. Aşçı gayet pirinç ağırlıklı ıspanak yapacak mış
Suyla aram çok iyi maşallah dün 3 lt bittirdimYarın inşallah yüzüm güler
Günaydın kısslarr
Geçmişi okumadan günaydın demeliydim, artık tünaydın oldu valla
Benim tartı durumları geçen haftaya göre eksilerde.. Biraz yavaşta olsa iyi gidiyorum..
Kendi metabolizmama göre güzel bunu da biliyorum.. Ne diyeyim perşembe heyecanı bastı
Zeynepcim arkadaş sanki TK reklamı yapıyor gibi geldi bana da.. Bilemedim ama..
Okyanusya kusura bakmazsan birşey söyleyeceğim.. Söylediğin şeyler doğru olsa dahi söyleme tarzın da doğru olmalı.. Daha önce yanlış anlaşılmıştın biliyorsun. Bence ukalalık diye anlaşılabilecek cevaplar yazmadan önce nacizene bir kere daha yazdıklarını okuman.. Sonuçta yazım dili ile anlaşmak zor.. hepimiz biliyoruz bunu.. Ancak sen bu konuya pek dikkat etmiyorsun sanırım, sonra da istenmiyorum hissediyorum falan diyorsun. Bunlar hep senin tavırlarından olmasın sakın?
Canım benim suyu 2 litreden fazla içmek tehlikeli olabiliyor. Mesela çok su içmek benim tansiyonumu düşürdü(9-4 oldu bayılacak gibiydim).. Birde su zehirlenmesi diye birşey var.. Arkadaşlar geçen yazmıştı.. Fazla su içince vücudundaki mineralleri de daha fazla kaybedebiliyormuşsun.. Benden bir uyarı sadece..
Kızlar ben sizi çok seviyorum yardımsever arkadaşımı biraz daha fazla oh ne güzel bir gün
bende gunde 4 lt su iciyordum ve duraklamalari oynuyordum(( sonra arkadaslar sagolsun uyardi ve kitaptada duraksamaya girdiyseniz ictiginizi arttirin yada azaltin yaziyordu bende simdi 2.5-3 arasi iciyorum..
Aaa ben bu havada da aşık olabilirimmm.
Henüz değilim ama yılbaşında aşk başkadır.
Ankara candır.
En yakın dostu almıştır
Yinede sevilir ara sıra gidilirr :)
GUNAAAAAYDIIIIN !!!!!
Bende eski Ankara liyim.10 yilim gecti ankara sokaklarinda :))))ne guzeldir ankara.orda buyudum,orda dost kazigi yedim,orda asiktim,orda mutluydum hala dusundukce ankarayi hem huzunlenirim hem mutlu olurum..
bu arada tickerfactory duzelmis ilgilenen arkadaslara duyrulur.zeynep kilo degistiyse degistirelim arkadasim..
bu arada ne kdr çok ankaralı varmış yalnızım sanıp kıskanıyordum buluşan bayanları.ankaralı dukancanlar buluşma planlıyorsanız bu hatunu unutmayın olurmu
kilolar biraz daha gitsin... bir buluşmada biz ayarlarız...
herkese merhabalar ben de Ankaradayım bu arada:)
biraz kendimden bahsedeyim 39 yaşındayım boyum 170 14 ve 16 yaşlarında iki kızım var
küçük kızım doğduğundan beri hep kiloluyum
sağlıklı ve düzenli beslenip bol yürüyüş yaparak 7 ay civarında 33 kilo verdim 113 den 80 e düştüm ama son 1 senedir daha kilo veremedim hatta bikaç aydır 4 kilo civarı da aldım
sonunda 1 aralıkta azcık da eşimin baskısıyla tam kafama yatmadan başladım dukana tabii önce okudum kitabı:)
şu an tam anlamıyla benimsedim dukanı hiç kaçamaksız devam ediyorum son aldığım kilolar bitmek üzere daha sonra hedefe doğru devam edeceğim
asıl söylemek istediğim şu ne diyeti yaparak kilo verirsek verelim sonunda eski alışkanlıklarıma dönüp eskisi gibi yersek o kilolar geri gelir yani ömür boyu kontrollü olmalıyız bedenimiz kiloya elverişli bu bir gerçek
Ben Ankarali bi tek Son06yi biliyordum, kurban bayrami sonrasi medesa gelecek biz de bulusacaktik. Ancak Medesanin yolu buralara dusmedi galiba.
Biz de bulusabiliriz insallah.
Canım benim suyu 2 litreden fazla içmek tehlikeli olabiliyor. Mesela çok su içmek benim tansiyonumu düşürdü(9-4 oldu bayılacak gibiydim).. Birde su zehirlenmesi diye birşey var.. Arkadaşlar geçen yazmıştı.. Fazla su içince vücudundaki mineralleri de daha fazla kaybedebiliyormuşsun.. Benden bir uyarı sadece..
ah birde noktalama işaretleri kullansan... inan süper olacak...
Peki imla ve noktalamaya dikkat edicem.süper olacak ta öğretmenim beni olduğum gibi sever misin?noktalama zor oluyor zaten telefondan yazıyorum.biraz önce arkadaşlarım börek,çörek kısır. Ve tavuk salatası getirdi tavuk salatasında
mayonez var mı dedim yok dediler ben 1kaşık yedim sonra vardı nasıl yedin diye gülmeye başladı çok komik olduğunu zanneden iyi niyetsiz arkadaşım 1yemek kaşığından benim diyete zarar gelmez de ben sana nasıl inanıcam iyi niyetine nasıl güvenicem tartışılır artık kızlar çok zayıfladığımı güzelleştiğimi söylüyor kocam da yeter artık diyor ama ben 1ay daha yapıp tam form olucam inş 40 beden güzel oluyor.4.çocuğu doğurabilirim çatlak falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?