Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok doğru pc başında hissedilmez :)) kısmet inşallah görüşürüz neden olmasın :) tamam tutabilirsem kendimi haftada bir tartılacağım, ama her sabah acaba kaç oldum diye uyanıyorum ne yalan söyleyeyim, tutmam lazım kendimi :))))

araziye çıkıcam birazdan herkese hayırlı günler diliyorum :)

Ankara gerçekten bugün çooook kasvetli:44:

tam bir uyku havası.... cık cık cık..gayet iç karartıcı bir hava

ama her haliyle seviorum Ankara'yı

OO baya Ankara li varmis. sevindim

Baslaayyim o zaman, Ankara'da asik olmak zor iki gozum:)

Bir ara forumda deli gibi Ankara'lı aramıştım

epeyce varmışız, sevindim valla...

yaza bizde dukan buluşması yaparız belki...

İzmir ve İstanbul buluşmalarını kıskanıyorum da

Gri de olsa, aşık olmak zor da olsa hatta aşk olmasa bile seviyorum seni Ankara Trafiğin felaket, belediye başkanların sadece park da yapsa Seviyorum ben seni Ankaraaaaa :)

Aman Aliyecim!)) Şu "eksik (yetesiz) beslenme" bıraz daha açarsan iyi olur bence.)) Yoksa bazılar bunu düz bi şekilde algılayıp hemen aç kalarak gerçekten yetersiz beslenmeye başlayabilirler. Korktum şimdi.)

ayyy kafama bir tas degdi sanki :)))))

yok yok ben az yiyin falan demedim. iziinllerden yeter kadar yiyin. izinszleri br süre için unutun.
ama diyet mantığı şudur, vücudunuzdaki depo yağları yakmak istiyorsanız, günlük ihtiyacınızdan daha az yağ ve karbonhidrat almalısınız. benim anlatmak istediğim buydu sadece.

Aşık olmak zor ama imkansız değil kuzum

Ankara bu karasal yanlızlığımın başkenti seviyorum bende

DUKAN'canlarım konuyu dağıtmayalım yapalım bizde Dukan Ankara buluşması inşallah

günaydın canlar uzun zaman oldu buralara gelemeyeli.....

bu hafta bir gün boyunca çok kötü kaçamaklar yaptım...:26::26::26: büyük ihtimalle yardım tartıda tokatımı yerim zaten :18::18::18::18:

ben hemen geçmişe doğru bir yuvarlanayım...

arkadaşlar merhaba ,bol eksili günler diliyorumm ..
ben seyirin 3 gunundeyım artı cıktım malesef sanırım geçici bi durum diymi?
bi sorum daha olucak danone çilekli yogurtundan yiyebiliyormuyuz?
teşekkürler şimdiden,ara ara takıldıgım yerlerde deneyimli arkadasların bılgısı almak ıstıyorum,

Aaa ben bu havada da aşık olabilirimmm.
Henüz değilim ama yılbaşında aşk başkadır.
Ankara candır.
En yakın dostu almıştır
Yinede sevilir ara sıra gidilirr :)

Nesssss seni bir yakalayım biliyorum yapacağımıı.
İnsan whatsapp ına damı bakmaz yaaa

GUNAAAAAYDIIIIN !!!!!

Bende eski Ankara liyim.10 yilim gecti ankara sokaklarinda :))))ne guzeldir ankara.orda buyudum,orda dost kazigi yedim,orda asiktim,orda mutluydum hala dusundukce ankarayi hem huzunlenirim hem mutlu olurum..

bu arada tickerfactory duzelmis ilgilenen arkadaslara duyrulur.zeynep kilo degistiyse degistirelim arkadasim..

Aaa ben bu havada da aşık olabilirimmm.
Henüz değilim ama yılbaşında aşk başkadır.
Ankara candır.
En yakın dostu almıştır
Yinede sevilir ara sıra gidilirr :)

ipek ya birsey soracagim bende su suratlar cikmiyor oynayan ziplayanlar.nerden bulacagim onlari.malum bazen sozler yeterli gelmiyor :))))

Günaydın güzelliği günden güne katmerlenen bayanlar. Sanırım spor yapmanın vakti geldi ben 3 gündür aynı yerde takıldım kaldım :)))) bugün öğrencilerim yemeğe gelecekler onları ağırladıktan sonraa 20 dakika yürüyüş yapacağım, gün içinde asla asansör yok birde bir elim diğer kolumun dirseğini öteki elim diğer kolumun dirseğini okşuyor şekilde bi acaip ahtapot gibi anlattım ama böyle kolları bağlar vaziyette de eller dirsekte 50 defa dirseklerimi dairesel okşayacağııım göğüsler içinnn

uyy 20 dakika yazdım da neden ben callana taktıydım ya kafayı beli de taktırdım callan bana biraz ağır geldi bayanlar belde korse var şuanda yürüyüşü ondan az yapıcam yoksa 30 dakika biliyoruuuum.
Sabah süt içtim, az bişi hindi füme yedim
birazdan tavuk yiyeceğim light kefir getirdim kendime bugün
akşama galetam artıyor, kabak yiyeceğim yine ama bu sefer yoğurtla beraber, birde sevmem ama bir tek biber yemeyi düşünüyorum c vitamini için...

anam ellerine sağlık bacım dün markette hindi budu görünce değişiklik olur die aldım ama bugün nasıl yapsam die düşünüyordum hızır gibi yetiştin valla çookk saol

ipek ya birsey soracagim bende su suratlar cikmiyor oynayan ziplayanlar.nerden bulacagim onlari.malum bazen sozler yeterli gelmiyor :))))

Walla bilmiyorum. Bende de çıkmıyor. Ben öyle oynayan zıplayan kımıl kımıl şeyleri pek sevmem. Eminim bi arkadaş yardımcı olur. Benim tek bildiğim iki nokta üstüste ve kapa parantez :)

arkadaşlar ben diyete kolay karar veren bi insan deilim çünkü aşırı ve çeşitli diyet insanın direncini kırıyor ve kilolar tamamen yerleşik hayata geçiyor.dukan diyetine başlamadan önce bu forumu yaklaşık 6 ay fln takip ettim sessizce yazılanları okudum kitabı almaya bile burayı okurken karar verdim dukan gözümde o derece faydasız duruyordu. ama biliyorumki burda yazan arkadaşlar gerçek yaptıkları yaşadıkları deneyimlerde gerçek dedimki kendi kendime bu kdr araştırma yeter bu hanımlar inanmış başarmış e bnm neyim eksik ( diyete güvenim eksikti sayenizde oda tam oldu ) işten çıkar çıkmaz gittim kitabı aldım okudum hazır olmadığımı düşündüm zira patates mısır gibi nişastalı sebzeler vazgeçilmezimdi bıkana kdr bu sebzeleri tükettim üst üste dedim tamam hazırım başladım ve en azından şimdilik bi kısmınıda olsa başardım.lütfen bnm gibi diyeti denemeye burayı okuyarak başlayacak olan insanların hevesini kırmayın.inanmak herşeyden önemli tabi bir yalana deil burdaki yaşanmışlıklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…