Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

zor, mor... bilmem valla...

ne dediğin anlaşılmıyor.... nokta nerde, virgül nerde.... cümle nerde başladı, nerde bitti belli olmuyor...

ya da, her cümlede paragraf atla, ordan anlayalım..

Bu kadar zor mu cidden?ben olsam okumadan geçerim beni kendimi hiç zorlamam valla.bu ne?tamam dikkat edicem arkadaşım
 
Selam kızlar eski bir dukancı olarak seyir evresini bıraktım 13 kilo vermiştim ve fazlasıyla geri aldım.
çünkü yemeyi abarttım fazlaca. Şimdi tekrar başlamak istiyorum motivasyona ve desteğe ihtiyacım var kızlar.
Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
 

Tatlım böyle insanlar tabii ki var. Hem de çok! Pek iyi araştırmadın demek ki. Ancak onları internette zor bulursun, evet. Nedeni de çok basit; onların artık kimsenin DESTEĞİNE İHTİYACI YOOOOOK!:)) Onlar kilo problemlerini çözüp hayatlarını yaşıyorlar. Burada ise ve bunun gibi bir çok forumda çoğunlukla bilgi ve tecrübesi az olanlar takılırlar. Moral bulmak, motive olmak, sorularına cevap alabilmek... v.s. v.s. için buradalar. Senin de desteğe ihtiyacın var ki buradasın şimdi.) Bu kadar basit işte.:))

Kriterlerine her ne kadar tam uymuş olmasa da kendimden örnek vermek isterm. Ben, henüz Dukan'ın tüm aşamaları bitirmemiş biri olsam da (güçlendirme'nın 2.yarı) 09.04.12'den itibaren (yani toplam 8 ay dır) Dukan'a devam ettiğim için kendimi gayet başarılı buluyorum. En son )) zayıflama yolculuğum bu sene Martta başladı. Ama başka (kısa süren) bir diyetle. (Aslında o diyeti 1 sene önce de yaptım ve sonraki 8 ay güzel korudum. İsteiyence oluyor yani.) Sonrası malum, verdiklerimi geri aldım...)) Neyse, bu sene Martta (92 kg) yine onu yaptım. O diyet bitti ama ben, bu sefer daha fazlasını istedim. Hedefimi yükselttim ve istediğim sonucuna ulaşana kadar gitmeye karar verdim. Araştırıp durdum ve böylece 9 nisanda 85 kg olarak Dukan'a başladım. Hedeflediğim gibi (ve Dukan'ın vaatettiği gibi) 3 ayda 13 kilo verdim.)) Temmuz ortasından beri (72 kg) güçlendirmedeyim. Gerçi Dukan benim 71,3 kg olmamı istedi ama sıkıldım, 72 iken Seyir'i bitirdim.:)) Bir yıllıdır değil, henüz 5 aydır kilomu koruyorum. Ama bu bile, hayatımda ilk defa bu kadar uzun bir uğraş verdiğimden dolayı büyük bir başırıdır benim için. İnişler-çıkışlar oldu tabii. Bu aşamada 1-2 kilo alıp veriyordum. Şuan 73 kiloyum.

Madem kendini başarılı buluyorsan şimdi neden buradasın diye soracak olursan... hedefim değişti derim.)) Motivasyonumu daha da yükseltip tartımda 69 görmek istiyorum şimdi.:)) Bana göre diyet aslında Seyir'den sonra bitiyor. Sonraki aşamalar sadece kazandığımız yeni yemek alışkanlıklarımızı sabitleme ve disiplinli olma adına uygulanıyor. Gerçi internette okuduğuma göre Seyir'den sonra da kiloları verenler vardır. İşte ben de bunu istiyorum.:)))

Umarım kafanı kurcalayan kuşkularına az buçuk cevap verebildim.:) Saygılar
 

Selam! Umarım herşeyi yeniden (Ataktan yani) başlamayı düşünmüyorsundur.)) Bence güçlendirmeye devam et ama porsiyonlara (200 gr olayı yani) dikkat ederek ve Perşembe günleri atlamayarak yap. Belki biraz uzun sürer ama sağlıklı olur en azından.)
 

Selam ben de Endustri Muhendisliginde Doktora yapiyorum.
Bana mi oyle geliyor yoksa tik yaklastikca, burda vakit gecirme oranimiz mi artiyor.

PhD comicsi takip ediyorsan, ordaki procrastination queen lerden biri olabilirim. Bu calisamama evreleri cok fena, bir suru rapor ellerinden oper, sen bilgisayardaki dosyalara ne renk verecegini kararlastirmaya calisirsin:))
 

Ben, bırak her gün tartılmak günde bir kaç defa tartılırdım.:)) Değişik kiyafetlerde (onlarsız da:))) tartılrıdım. En çok giydığım eşfmoman altının ağrılığı 400 gm olduğuna böylece öğrendim.:)))) Hepsini not edip, oturup tabloları yapardım. Niye verdim, niye aldım, ne yedim da böyle oldu diye analiz yapardım.:))) Kırmızı günlerin bende ne tür etkisi yaratıyor, uykusuz olunca neler oluyor, suyu az yada çok içince ne ile karşılaşıyorum v.s v.s.:))) Hepimiz farklıyız tabii ki. Ben şahsen tartı olmadan kontrol sağlıyamıyorum.:))))
 
anam ellerine sağlık bacım dün markette hindi budu görünce değişiklik olur die aldım ama bugün nasıl yapsam die düşünüyordum hızır gibi yetiştin valla çookk saol

Afiyet olsun canım!! Gerçekten zamanlama süper olmuş!:)) Başlardım şimdi çakralardan ve düşünme gücünden... ama boş ver.:))))
 

Ben persembe karsilastirma tablolarini pek seviyorum. kim ne kadar vermis, kac gunde vermis,

E benimki yavas gidiyor, niye yavas gidiyor, satlerce tabloya baki analiz yapabilirim:)

Bi ara Dukan chat okumaya takmistim, baya faydasi oluyordu, gerci bazilari cok kil tuy seyler soruyor ama genelde faydali.

Benim takintilarimda bunlar diyetle ilgili.
 

Selam herşeye baştan başlamak zorundayım çünkü dukana başladığım kilonun bile üstündeyim
Şimdi önce testi yapıp biran önce başlamam lazım. Kısmet olursa bu akşam ömre poğaçamı yapıp başlamayı planlıyorum.
 
 
Merhaba bayanlar;
Bugün atakta 3. günümdeyim. Ama böyle bir ağlama hissi geldii gitti.
Sabah kalktığımda biraz süt ve beyaz peynir yedim; öğlen yine aynısını yedim.
Akşam ise kayısı kıvamında yumurta, 2 yk yulaftan yapılmış tırnaklı pidemin yarısından biraz fazlasını ve birazcık turşu yedim. bir tane salatalık yarım sarımsak ve biber ucu. aşağı yukarı 1 lt su içtim. devamı gelecek.

kızlar ben yulafı ekmek halinde tüketmeye alışamadım bir türlü. içine az tuz katıyorum bu defa şekerli şekerli oluyor.

bir de şekersiz şekerler var ya toffie felan. onlardan gn içide yiyebilir miyiz?

malum kilo çok olunca ben bayılıvericem zannediyorum, aslında halsizlik nadiren oluyor ama işte tedbir olarak.
 
bir de bayanlar dijital tartı almak istiyorum ama neyi önerirsiniz bana?

şu anki baskülüm bir fazla bir eksik tartıyor, sinirlerim bozuluyor. sabah 99 iken şimdi 101 görünüyoum. hatta yemekten önce 101 idim. :S
 

seninle tablolarimiz ayni gibi en azindan hedeflerimiz ayni (60 kg)sen 84 ile baslamissin ben 81.5 sen suan 71.9 tasin ben 73 ve ikimizde 60 a kosuyoruz.veee bende senin gibi yavas veriyorum oyle yavaski bazen beni birakma derecesine getiriyor.anlamadim gitti niye boyle yavas ve ben bir gun veriyorsam iki gun kilomda artis goruyorum.100 gr bile azalsa daha mutlu olacagim ama bazen 200 bazen 300 gr artiyor ((sen seyirin kacinci gunundesin bu arada?
 
Son düzenleme:

Hah işte tam da bundan bahsediyorum okyanusya..
Nedense kimse sana tavır yapmadan gelir gelmez başlamıştı bu tavırlar..
Her an tartışma çıkacakmış gibi gerginlik oluyor o günden beri forumda..

Eğer sen de bunun farkındaysan ve RAHATSIZ olmuyorsan devam güzelim artık başka birşey diyemem..
 

Objektif bakmak gerekirdi illaki bunu her birey yapamaz anlarım :) Gerginlik mi oluyor :)) Peki :) Arkadaşlar hepinizin yolu bahtı şansı açık olsun, inşallah istediğiniz zamanlarda istediğiniz kiloları verirsiniz ben hepinizin adına bunu canı gönülden isterim :)

Kendinize lütfen dikkat edin ve lütfen dukanda sütü ihmal etmeyin kadınların ileriki hayatında çok önemlidir.

Hoşçakalın :))
 

Kimse kimseyi biryerden kovmuyor, kovamaz da !
Hepimiz burda güzel şeyler paylaşmak ve keyifli kilo vermek için bulunuyoruz
(ki ben kendi adıma bu diyette çok eğleniyorum ve keyifle dukana devam ediyorum.)

Ben senin lafına istinaden; daha fazla yanlış anlaşılmak istenmiyorsan, kelimelerini seçerken biraz daha dikkatli olmalısın dedim.

Bas git buralardan DEMEDİM.
Lütfen konuyu çarpıtma
 

merhabaa:)))))))))))))))

ben de atakta 3.günümdeyim.salatalık yok ama dukan diyetinde.kaç kilo verdin bu arada.günlük 20 dk yürüyor musun?
 
merhabaa:)))))))))))))))

ben de atakta 3.günümdeyim.salatalık yok ama dukan diyetinde.kaç kilo verdin bu arada.günlük 20 dk yürüyor musun?


Merhaba, ben abartıp 104 olmuştum en son sabah 99 idim; 1. gün 40 dk 2. gün 25 dk eliptik bisiklete bindim. goodman 210 modeli; yani fazla iyi etkili bir şey değil.
:)

sen kaçla başladın ve şu an ne kadar verdin?

kendime bir eküri bulduğuma sevindim. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…