zor, mor... bilmem valla...
ne dediğin anlaşılmıyor.... nokta nerde, virgül nerde.... cümle nerde başladı, nerde bitti belli olmuyor...
ya da, her cümlede paragraf atla, ordan anlayalım..
6) çok merak ettiğim bir şey var: dukan'ı başarıyla uygulayıp, BİTİRİP en az bir yıldır kilosunu koruyan var mı?
Ben de senelerce diyetisyenleri takmadım. "Bana eşekten düşen" lazım, insanların tecrübeleri, diyetisyenlerin vaatlerinden çok daha fazla ilgimi çekiyor. Dukan tecrübelerini okuduğum çoğunluk (%75 diyelim) 10 günü geçmiyor. Dukan'ın tüm aşamalarını yaptım bitirdim şu kadar zamandır da (3-4 haftadan bahsetmiyorum elbette) hedeflediğim kilomdayım diyene rastlamadım. Tekrar kilo aldım diyen var ama sanırım o da tüm aşamaları bitirmemekten. Bunu gerçekten merak ediyorum
Selam kızlar eski bir dukancı olarak seyir evresini bıraktım 13 kilo vermiştim ve fazlasıyla geri aldım.
çünkü yemeyi abarttım fazlaca. Şimdi tekrar başlamak istiyorum motivasyona ve desteğe ihtiyacım var kızlar.
Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
İslam Tarihi ve Sanatları, doktora tez dönemi yakın zamanda bir tik ellerimden öpecek bir yandan kesip biçip bir yandan buraya takılıyorum. Mezar taşı çalışıyordum, şuan mimari çalışıyorum fotolarımla başım dertte yani, birde bişiler yapabilmek için devamlı bilg başındayımm :)
atakta sık sık tartılmanın sakıncası yok.. seyirde her gün tartılmak bazen moral bozucu olabiliyor. bunu diyorum ama sor bakalım, ben 1 yıldan daha uzun süredir bu diyeti yapmama rağmen, ne yapıyorum? evet bildiiiiin, her gün tartılıyorum.
anam ellerine sağlık bacım dün markette hindi budu görünce değişiklik olur die aldım ama bugün nasıl yapsam die düşünüyordum hızır gibi yetiştin valla çookk saol
Ben, bırak her gün tartılmak günde bir kaç defa tartılırdım.:)) Değişik kiyafetlerde (onlarsız da:))) tartılrıdım. En çok giydığım eşfmoman altının ağrılığı 400 gm olduğuna böylece öğrendim.:)))) Hepsini not edip, oturup tabloları yapardım. Niye verdim, niye aldım, ne yedim da böyle oldu diye analiz yapardım.:))) Kırmızı günlerin bende ne tür etkisi yaratıyor, uykusuz olunca neler oluyor, suyu az yada çok içince ne ile karşılaşıyorum v.s v.s.:))) Hepimiz farklıyız tabii ki. Ben şahsen tartı olmadan kontrol sağlıyamıyorum.:))))
Selam! Umarım herşeyi yeniden (Ataktan yani) başlamayı düşünmüyorsundur.)) Bence güçlendirmeye devam et ama porsiyonlara (200 gr olayı yani) dikkat ederek ve Perşembe günleri atlamayarak yap. Belki biraz uzun sürer ama sağlıklı olur en azından.)
atakta sık sık tartılmanın sakıncası yok.. seyirde her gün tartılmak bazen moral bozucu olabiliyor. bunu diyorum ama sor bakalım, ben 1 yıldan daha uzun süredir bu diyeti yapmama rağmen, ne yapıyorum? evet bildiiiiin, her gün tartılıyorum.
eski sporcu olman işini çok çok kolaylaştırıyor aslında.. vücudunda kas oranı yüksektir. ne kadar kas, o kadar hızlı kilo verme. çabuk sonuç alacaksın.
Sanırım bu sebeple hızlı kilo veriyorum dediğiniz gibi dünkü gibi durumları da tolere edebiliyorum yine bu sebepten haklısınız, yani her sabah merak ediyorum sonucu elde değil
bende hergün tartılıyorum...
beni motive ediyor... sırf bu yüzden tartını pilini bile bitirdim ama olsun değdi...
kişi bu seçimi kendisi yapmalı... nasıl motive oluyorsa onu kullanmalı.... her birey farklı, ruh yapısı farklı, etkilenmesi farklı...
Yarın sabah tartılmamayı deneyeceğim)))
Günaydın kısslarr
Geçmişi okumadan günaydın demeliydim, artık tünaydın oldu valla
Benim tartı durumları geçen haftaya göre eksilerde.. Biraz yavaşta olsa iyi gidiyorum..
Kendi metabolizmama göre güzel bunu da biliyorum.. Ne diyeyim perşembe heyecanı bastı
Zeynepcim arkadaş sanki TK reklamı yapıyor gibi geldi bana da.. Bilemedim ama..
Okyanusya kusura bakmazsan birşey söyleyeceğim.. Söylediğin şeyler doğru olsa dahi söyleme tarzın da doğru olmalı.. Daha önce yanlış anlaşılmıştın biliyorsun. Bence ukalalık diye anlaşılabilecek cevaplar yazmadan önce nacizene bir kere daha yazdıklarını okuman.. Sonuçta yazım dili ile anlaşmak zor.. hepimiz biliyoruz bunu.. Ancak sen bu konuya pek dikkat etmiyorsun sanırım, sonra da istenmiyorum hissediyorum falan diyorsun. Bunlar hep senin tavırlarından olmasın sakın?
Canım benim suyu 2 litreden fazla içmek tehlikeli olabiliyor. Mesela çok su içmek benim tansiyonumu düşürdü(9-4 oldu bayılacak gibiydim).. Birde su zehirlenmesi diye birşey var.. Arkadaşlar geçen yazmıştı.. Fazla su içince vücudundaki mineralleri de daha fazla kaybedebiliyormuşsun.. Benden bir uyarı sadece..
Hayır kusura bakmam, ben yazılan cevaplara göre karşılık veririm)) istenmemek ayrıca benim için sorun değil sevgili winniepooh, hayıflanmıyorum yani, buna sıra gelene kadar ohooo neler var :) tavırlar tavırlara göre şekil alır
Ben persembe karsilastirma tablolarini pek seviyorum. kim ne kadar vermis, kac gunde vermis,
E benimki yavas gidiyor, niye yavas gidiyor, satlerce tabloya baki analiz yapabilirim:)
Bi ara Dukan chat okumaya takmistim, baya faydasi oluyordu, gerci bazilari cok kil tuy seyler soruyor ama genelde faydali.
Benim takintilarimda bunlar diyetle ilgili.
Hayır kusura bakmam, ben yazılan cevaplara göre karşılık veririm)) istenmemek ayrıca benim için sorun değil sevgili winniepooh, hayıflanmıyorum yani, buna sıra gelene kadar ohooo neler var :) tavırlar tavırlara göre şekil alır
Hah işte tam da bundan bahsediyorum okyanusya..
Nedense kimse sana tavır yapmadan gelir gelmez başlamıştı bu tavırlar..
Her an tartışma çıkacakmış gibi gerginlik oluyor o günden beri forumda..
Eğer sen de bunun farkındaysan ve RAHATSIZ olmuyorsan devam güzelim artık başka birşey diyemem..
Objektif bakmak gerekirdi illaki bunu her birey yapamaz anlarım :) Gerginlik mi oluyor :)) Peki :) Arkadaşlar hepinizin yolu bahtı şansı açık olsun, inşallah istediğiniz zamanlarda istediğiniz kiloları verirsiniz ben hepinizin adına bunu canı gönülden isterim :)
Kendinize lütfen dikkat edin ve lütfen dukanda sütü ihmal etmeyin kadınların ileriki hayatında çok önemlidir.
Hoşçakalın :))
Merhaba bayanlar;
Bugün atakta 3. günümdeyim. Ama böyle bir ağlama hissi geldii gitti.
Sabah kalktığımda biraz süt ve beyaz peynir yedim; öğlen yine aynısını yedim.
Akşam ise kayısı kıvamında yumurta, 2 yk yulaftan yapılmış tırnaklı pidemin yarısından biraz fazlasını ve birazcık turşu yedim. bir tane salatalık yarım sarımsak ve biber ucu. aşağı yukarı 1 lt su içtim. devamı gelecek.
kızlar ben yulafı ekmek halinde tüketmeye alışamadım bir türlü. içine az tuz katıyorum bu defa şekerli şekerli oluyor.
bir de şekersiz şekerler var ya toffie felan. onlardan gn içide yiyebilir miyiz?
malum kilo çok olunca ben bayılıvericem zannediyorum, aslında halsizlik nadiren oluyor ama işte tedbir olarak.
merhabaa:)))))))))))))))
ben de atakta 3.günümdeyim.salatalık yok ama dukan diyetinde.kaç kilo verdin bu arada.günlük 20 dk yürüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?