merhabaa:)))))))))))))))
ben de atakta 3.günümdeyim.salatalık yok ama dukan diyetinde.kaç kilo verdin bu arada.günlük 20 dk yürüyor musun?
bu arada salatalık derken kornişon turşu :)
günde 2 tane serbest diye aklımda kalmış. umarım yanlış evreyi hatırlamamışımdır.
kornişonsa tamam:))))))))
ben hamilelikte abartmıştım yemeyi.4 ay önce doğum yaptım.74.5 tum geçen haftaya kadar.lahana çorbasıyla başladım bir haftada 4.5 gitti onunla.pzt dukana başladım.hedef kilom 55 gibi.bekarken 50 civarıydım(((((((
ilk gün 300 gram verdim.dün 100 geri almışım.halbuki çok dikkatliyim.kitabı okudum.int çok araştırdım.ama yılmak.haydi bismillah yol arkadaşım:))))))))))
Benim kilom fazla olunca veriş biraz fazla oluyor :)
inşallah hedeflerimize ulaşırız. bu arada bu duraklama normal olabilir. bir anda karbonhidrat ve yağ kesilince vücut depolamaya çalışıyordur belki. :)
bu arada tartından memnun musun? benim dijital tartı tavsiyesine ihtiyacım var da :)
Ayy kızlar bol gelen pantalondan sonra bugün birşey farkettim.. Kazağımın göbek kısmı da baya bollanmış..
Böyle bir değişik duruyorrr yaa..
Sen ne güzel şeysin dukan.. I Love U
Selam Bayanlar,
Hem regl oldum hem de klasik öğretmen hastalığı olan faranjit, yutkunamıyorum.
Sabah bişey yok
Öğle 3-4 kaşık yoğurt
Ara 1 fincan yeşil çay
Akşam 1 kase yoğurtlu köfteli çorba, kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt, 2-3 kornişon turşu
1 litre kadar su içtim
keyfim yok boğazıma iyi gelsin diye bitki çayı da içerim belki.
yarın kesin + çıkacağım çünkü malum regl in 1. günü.
sağlık olsun
ben şuan senin olmak istediğin kilodayım ama fıstık gibi değilim ya.boyumda kısa değil aslında 167 cm yim.
42 beden pantolon giyiyorum.bol geliyo biraz okadar.40 belki tam oturur üstüme yada olmaz.kemik yapısındanmıdır nedir.senin boyun daha uzunsa bilemem.
Selam Bayanlar,
Sabah bişey yok
Öğle 3-4 kaşık yoğurt
Ara 1 fincan yeşil çay
Akşam 1 kase yoğurtlu köfteli çorba, kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt, 2-3 kornişon turşu
1 litre kadar su içtim
sağlık olsun
Selam Bayanlar,
Sabah bişey yok
Öğle 3-4 kaşık yoğurt
Ara 1 fincan yeşil çay
1 litre kadar su içtim
sağlık olsun
Geçmiş olsun faranjitten bende hiç kurtulamıyorum öğrencilere bağıra bağıra şarkı soylemekten
benim başladığım yerdesin. önünde temiz 1 sene var. ama sen kararlı ve azimli olursan, sonuç iyi olacak emin ol. ne diyelim, gazan mübarek olsun...
iyi akşamlar kızlarrrr.seyirde 3. günüm de bitti maşallah kazasız belasız :)
bugünkü menümü paylaşayım hemenpro+sebze)
sabah:1 haşlanmış yumurta,süt,yağsız tuzsuz lor (bööh),yarım domates
ara: bol bol yeşil çay,siyah çay,su vs...
öğle:tavuk döner,yoğurt
akşam:dukan usulü yayla çorbası,azıcık etli taze fasulye
bu arada dukan usulü yayla çorbasını denedim harika oldu.yulaf kepeğini kullanabilmek için çok güzel bir yöntem bence.daha önce poğaçasını ve ekmeğini denedim ama bana garip bir kokusu var gibi geldi.çorbayla hiç almadım o kokuyu süper oldu.tavsiye ederimhemencecik tarifi de paylaşayım (dukandiyetitariflerim: YAYLA ÇORBASI den alıntıdır)
MALZEMELER:
-3 kaşık yulaf kepeği (bana biraz fazla geldi bir dahaki denememde 2 kaşık koyacağım)
-2 bardak sıcak su (et haşlamıştım onun suyunu kullandım )
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz
Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.
-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
bu arada birşey sormak istiyorum.dün sabah tartıda 72 çıktım fakat bu sabah 72.6.tamam protein sebze günleri fazlalık yaratabiliyor fakat bu kadar fazla olması normal mi ki? neyse bozmadım psikolojimi aynen devam :)
bir de şalgam suyu içiyor musunuz?ben dün akşam baya içtim fakat sabah kalktığımda baya şişlik hissettim.fazlalığın nedeni bu da olabilir mi?
tadım yok.
tuzum yok.
sorum yok.
soranım yok.
yolum yok.
yordamım yok.
bir çıkmaz sevdadayım, çekip vuranım yok.
20 sayfalık geçmişi okuyasım hiç yok.
yemek yiyesim yok.
su içesim yok.
yok.
yok.
yok.
yarın bildirim yapasım da yok olur belki.
herkese sevgiler, hayırlı akşamlar güzel eksiler olsun inşallah..
Afiyet olsun canım!! Gerçekten zamanlama süper olmuş!:)) Başlardım şimdi çakralardan ve düşünme gücünden... ama boş ver.:))))
seninle tablolarimiz ayni gibi en azindan hedeflerimiz ayni (60 kg)sen 84 ile baslamissin ben 81.5 sen suan 71.9 tasin ben 73 ve ikimizde 60 a kosuyoruz.veee bende senin gibi yavas veriyorum oyle yavaski bazen beni birakma derecesine getiriyor.anlamadim gitti niye boyle yavas ve ben bir gun veriyorsam iki gun kilomda artis goruyorum.100 gr bile azalsa daha mutlu olacagim ama bazen 200 bazen 300 gr artiyor((sen seyirin kacinci gunundesin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?