Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabaa:)))))))))))))))

ben de atakta 3.günümdeyim.salatalık yok ama dukan diyetinde.kaç kilo verdin bu arada.günlük 20 dk yürüyor musun?

bu arada salatalık derken kornişon turşu :)
günde 2 tane serbest diye aklımda kalmış. umarım yanlış evreyi hatırlamamışımdır.

bu arada salatalık derken kornişon turşu :)
günde 2 tane serbest diye aklımda kalmış. umarım yanlış evreyi hatırlamamışımdır.

kornişonsa tamam:))))))))

ben hamilelikte abartmıştım yemeyi.4 ay önce doğum yaptım.74.5 tum geçen haftaya kadar.lahana çorbasıyla başladım bir haftada 4.5 gitti onunla.pzt dukana başladım.hedef kilom 55 gibi.bekarken 50 civarıydım(((((((

ilk gün 300 gram verdim.dün 100 geri almışım.halbuki çok dikkatliyim.kitabı okudum.int çok araştırdım.ama yılmak.haydi bismillah yol arkadaşım:))))))))))

Benim kilom fazla olunca veriş biraz fazla oluyor :)

inşallah hedeflerimize ulaşırız. bu arada bu duraklama normal olabilir. bir anda karbonhidrat ve yağ kesilince vücut depolamaya çalışıyordur belki. :)

bu arada tartından memnun musun? benim dijital tartı tavsiyesine ihtiyacım var da :)

benim arzum dijital tartı canım ama çok oldu alalı 4-5 yıl.benim çıkmam gerek şimdi bebeğim huysuzlandı iyice.umarım görüşürüz yine.bye

Ayy kızlar bol gelen pantalondan sonra bugün birşey farkettim.. Kazağımın göbek kısmı da baya bollanmış..

Böyle bir değişik duruyorrr yaa..

Sen ne güzel şeysin dukan.. I Love U

ben şuan senin olmak istediğin kilodayım ama fıstık gibi değilim ya.boyumda kısa değil aslında 167 cm yim.
42 beden pantolon giyiyorum.bol geliyo biraz okadar.40 belki tam oturur üstüme yada olmaz.kemik yapısındanmıdır nedir.senin boyun daha uzunsa bilemem.

Selam Bayanlar,

Hem regl oldum hem de klasik öğretmen hastalığı olan faranjit, yutkunamıyorum.

Sabah bişey yok

Öğle 3-4 kaşık yoğurt

Ara 1 fincan yeşil çay

Akşam 1 kase yoğurtlu köfteli çorba, kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt, 2-3 kornişon turşu

1 litre kadar su içtim

keyfim yok boğazıma iyi gelsin diye bitki çayı da içerim belki.

yarın kesin + çıkacağım çünkü malum regl in 1. günü.

sağlık olsun

faranjit için geçmiş olsun, regl için darısı başıma

Hülya hatırladığım kadarı ile sen bu kiloların tamamını dukanla vermedin değil mi? Yanılıyorsam düzelt lütfen 7 kilonu başka bir diyetle vermiştin..

Ben dukanla yaklaşık 1 ayda 5 kilo verdim.. Daha önce başka diyetler yapmıştım ben de (çoğu kilomu geri aldım).. Ancak şunu söylemeliyim ki dukanla verirken aynı zamanda çok sıkılaştım.. Kot bedeni olarak 30 beden kot giyerken şimdi 28 beden kota sığabiliyorum.. 1 ayda olan bu mucize gibi (alt tarafım biraz dardır benim, üstüm geniş)
Bu arada boyum 1.65..
Bence zaten senin fazla kilon yok, ilk geldiğinde de konuşmuştuk bunu diye hatırlıyorum.

Belki sorunlu bölgeler için spora ihtiyacın olabilir..

Geçmiş olsun faranjitten bende hiç kurtulamıyorum öğrencilere bağıra bağıra şarkı soylemekten

iyi akşamlar kızlarrrr.seyirde 3. günüm de bitti maşallah kazasız belasız :)
bugünkü menümü paylaşayım hemenpro+sebze)

sabah:1 haşlanmış yumurta,süt,yağsız tuzsuz lor (bööh),yarım domates

ara: bol bol yeşil çay,siyah çay,su vs...

öğle:tavuk döner,yoğurt

akşam:dukan usulü yayla çorbası,azıcık etli taze fasulye

bu arada dukan usulü yayla çorbasını denedim harika oldu.yulaf kepeğini kullanabilmek için çok güzel bir yöntem bence.daha önce poğaçasını ve ekmeğini denedim ama bana garip bir kokusu var gibi geldi.çorbayla hiç almadım o kokuyu süper oldu.tavsiye ederimhemencecik tarifi de paylaşayım (dukandiyetitariflerim: YAYLA ÇORBASI den alıntıdır)

MALZEMELER:
-3 kaşık yulaf kepeği (bana biraz fazla geldi bir dahaki denememde 2 kaşık koyacağım)
-2 bardak sıcak su (et haşlamıştım onun suyunu kullandım )
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz

Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.

-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.

bu arada birşey sormak istiyorum.dün sabah tartıda 72 çıktım fakat bu sabah 72.6.tamam protein sebze günleri fazlalık yaratabiliyor fakat bu kadar fazla olması normal mi ki? neyse bozmadım psikolojimi aynen devam :)

bir de şalgam suyu içiyor musunuz?ben dün akşam baya içtim fakat sabah kalktığımda baya şişlik hissettim.fazlalığın nedeni bu da olabilir mi?

geçmiş olsun malesef faranjit okul açılır açılmaz hemen yakamıza yapışıyor.ee öğretmen hastalığı diye boşuna dememişler.

Geçmiş olsun faranjitten bende hiç kurtulamıyorum öğrencilere bağıra bağıra şarkı soylemekten

aynen ben de. eve gelince eşimle konuşmak bile zor geliyor bazen :)

tadım yok.
tuzum yok.
sorum yok.
soranım yok.
yolum yok.
yordamım yok.
bir çıkmaz sevdadayım, çekip vuranım yok.

20 sayfalık geçmişi okuyasım hiç yok.
yemek yiyesim yok.
su içesim yok.
yok.
yok.
yok.
yarın bildirim yapasım da yok olur belki.
herkese sevgiler, hayırlı akşamlar güzel eksiler olsun inşallah..

benim başladığım yerdesin. önünde temiz 1 sene var. ama sen kararlı ve azimli olursan, sonuç iyi olacak emin ol. ne diyelim, gazan mübarek olsun ...

Teşekkür ederim..Sen çok güzel kg vermişsin...Tebrik ederim seni. Evet başladığımız kg aynı umarım sonuçta aynı olur. Hayatımda ilk defa bu kadar sakin kg veriyorum..( nazar olmasın )
Bugün tartıda 99,80 kg gördüm. Gözlerime inanamadım...

Şalgam suyu yasak canım biz bir ara içiyorduk ama yasak yani...şimdi yasaksa siz neden içiyorsunuz diceksin, bende pek bir değişiklik yapmıyor bir de güçlendirmedeyim böyle olunca ara ara en fazla bir bardak olmak üzere içiyorum ama siz sakın yapmayın özellikle dukanın başlangıçtakiler, şalgam yasak, su tutar ödem yapar vücudunuzda kilo vermeniz yavaşlar yani, cısss size, bu arada kepek yiyemiyorum diyorsun, çorbaya alternatif ipekin tarifinden yapabilirsin, zerre kepek tadı yok yani, bir sürü tarifi deneyerek kendi damak tadınıza göre mamalar oluşturacaksınız....Zamanında çookk içi pişmemiş kekleri çöpe döktüm daha neler neler....ben birde tariflere balıklama atlarım yani denemek isterim, mesela edanın acı badem kurabiyesi, hemen denedim ama ıı ıhhh, yani olmadı, benim damak tadıma uygun değil o aroma.....ama artık kabaran, süper keklerim
var....

Bu arada bugün beyaz gün yaptım, yani saf pro günümdü haftada bir yapıyorum yapmışken tam yapayım dedim beyaz gün oldu en son tartı bana 62 göstermişti,teee kaç hafta önce, bakalım yarın 59 u gösterecek mi, hepinize bol eksili geceler...Bu aralar dely yoğun çalışıo sanırım gözükmüyor :44: yarın bildirim günü olacak ama gelir herhalde....

ben sorayim nasilsin?gerci anladigim kadari ile pek keyfin yok.olur boyle arasira.hicbirsey yapmak istemez ,hic bir sey yemek icmek istemeyiz.gecer birkac gune bu tatsizligin.ama dikkat et kendine yemeden icmeden kesilme.

Afiyet olsun canım!! Gerçekten zamanlama süper olmuş!:)) Başlardım şimdi çakralardan ve düşünme gücünden... ama boş ver.:))))

Cnm çok saol öğlen yaptım ve afiyetlede yedim değişik ve güzel bi lezzet oldu bnm için.tarifi ilk gördüğümde alışveriş yaparken benimi izliyordu acaba die düşünmeden edemedim :)

Herkese iyi geceler :)

Ben de yeni başladım Dukan diyetine, atak döneminin 3. gününe giriyorum, (aslında 5. gün olması gerekiyordu ama ilk iki günün akşamı dayanamayıp bozdum o yüzden sil baştan başlamam gerekti) 85 kilo ile başladım ve boyum 170cm..
İş arkadaşlarım ilk iki günün akşamı diyetimi bozmam konusunda oldukça teşvik edici oldular ne yazık ki.. ben de dayanamadım. Sanırım iradem gerçekten çok zayıf Şimdi biraz da pişmanlığın verdiği etkiyle bozmadan yoluma devam etmeyi istiyorum. Çok fazla diyet geçmişim olmadığı için, ilerleyen günlerin neler getirebileceğini merak ediyorum.
Giderek daha da güçleniyorum. Geçen gün karşımda çok sevdiğimi bilmelerine rağmen iştahla ve özendirerek künefe yemelerine bile dayandığıma göre, gerçekten birşeyler başarabileceğime inancım da artıyor, umarım herkes için güzel günler yakındadır, bol keyifli, huzurlu diyetler dilerim :)

Selaam, benim uc ay doldu.Ben ilk once 5 kilo verdim. sonra 3 hafta durakladim. Hic kilo gitmedi. sonra 7-8 kilo verdim. galiba bir uc hafta oluyodur durakladigim. galiba yine vermeye basladim.

Dukan oyle cizgisel gitmiyo gercekten. bi bakiyosun cok hizli veriyosun. bi bakiyosun, oldugun kiloda haftalarca kaliyosun. O yuzden sebat cok onemli. bir sene yapip 35 kilo veren var daha nolsun. onlari ornek almak lazim, duraksadiginda.

Bi de burdan cok ayrilmamak lazim. suruden ayrilani kurt kapar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…