Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iki soum vardı ama kimse bakmamış

birincisi şekersiz şeker yani toffie tarzı şeyler yiyebilir miyiz öteki de dijital tartıda ne önerirsiniz?

Yooo kast ettiğim perşembe tablolar değil, kendim yaptığım tablolardı.:)) Durumumu sadece kendimle kıyaslıyordum. Üşennmeden her gün yediklerimi not ederdim. Çesitleri, miktarını, yağ oranı, yemek saatini v.s.:)) Hafta sonunda da çizelgemi çıkartırdım. Ne gerek vardı sorarsan.. artık bünyemi ayrıntılarıyle tanıyorum.)) Madem dukan hayat boyunca uygulanacak bir beslenme tarzı ise ben, disiplinden çok çabuk sıkılan biri olarak bunu rahat ve sıkılmadan nasıl sağlabilirim diye anlıyabilmek için yaptım bunları:))

Asla bir örnek değilim. Kimseye asla "sende yap" demem! Fakat bu inceleme bana o kadar yardımcı oldu ki! Artık biliyorum ki beni mahveden meğer akşam porsiyonlarıdır. Öğlene kadar ise yediğim herşey sonzuz olabilir.)) Saat 12'ye kadar yediklerimi duyunca düşüp bayılacaksınız.:)))) Her zaman dediğim gibi farklıyız, n'apalım..:))

Bu senin ikinci ve son hakkın olacağını hatırlıyorsun umarım. Bundan sonra asla Dukan diyetini yapamazısn.(( Bilyorsundur. Yerinde olsam baştan başlamazdım. Başka daha kısa süren diyetlere bakardım. Biraz disipline alışınca ve kafam yerine oturunca bu çok uzun vadeli süren Dukan diyetine geri dönerdim. Benden söylelmesi.

selam kızlar 1 aydır dukan diyeti yapıp grubu takip ediyordum ama sinirim bozuklukları ve diş eti kanamalarıyla karşılaştım bir yakınımda dukan yapıp kilo vermişti tesadüfen karşılaştık bağırsak problemi cektiğini anlattı 2 gündür dukan yapmıyorum ve inanın düzene girdi vucudum yüzüm pul pul dökülüyordu şimdi iyi sükürler olsun dukanla birlikte 4 kilo verdim 1 ayda simdi kalori sayım yöntemiyle devam edicem bu yolculuğu hepinize başarılar dilerim herkesin metobolizması farklı sonuçta dukan bana yaramadı ama memnun olanlarınız olabilir fakat benim karşılaştığım problemlerle karşılaşıyorsanız mutlaka doktara gidin

Merhaba canım! Atakta kornişon yasak diye hatırlıyorum. Kitaba bir bak dedirm. Biber ucu da sebze oluyor. O da atakta yasak.

Sabah ve öğlen az yiyorsun bana kalırsa. Yumurta ve kepekli bir şey sabah olsun derim. Öğlene da akşama da et ürünleri kat bence. Tavuk, hindi, kırmızı et, balık, jambon, çemensız pastırma olabilir. Bolca yoğurt de ye.

Yulaf ekmeği nasıl şekerli olabilir ki? Yulaf kepeğinden yapıyorsun değil mi? Atakta iznin 2 değil da 1,5 yemek kaşığı. 1,5 y.k. yulaf kepeği + 1 yumurta + 2-3 y.k. light yoğurt + 1 t.k. kabartma tozu + 1 çımdik tuz. Şeker nerden gelsin ki? Anlamadım gitii.

Tofie denen şeyi bilmem. İlk defa duyorum. Şekersiz de olsa şekere ne gerek var? Zero cola, light ice tea veya şekersız limonata iç daha iyi bence.))

Çok geçmiş olsun! Acil şifalar dilerim! Yerinde olsam kendime üşenmeden güzel bi tavuk çorba yapardım. İçine soğan, havuç, bolca sarımsak, defne yaprağı, biberiye, kara biber taneleri, biraz zerdeçal, zencefil, pul biberi de katardım. Sonra da kupama döküp biraz limon sıkıp gün boyunca yudumlardım. Hem dukana uymuş olurdum hem de bana kuvvet verirdi.))

bu atak çok sıkıcı.seyir daha eğlenceli gibi.. birde tatlandırıc alamadım henüz.alınca helva yapacağım.dört gözle bekliyorumm:)

Merhaba! Hayırlı olsun! Menün için de tebrik ederim!! Eminim böyle menülerle hızlı ve sağlıklı kilo verirsin.

Şalgam suyu hiç içmedim ama yatmadan önce fazla su içtiğim zaman sabahları daha ağır olurdum.))

bu arada kitaba şimdi baktım.atakta salatalık turşusu ve soğan yenebilir ancak fazla tüketilirse sebze olur.az tüketin diyor.iyice yıkayıp bir yada iki tane yenebilir zannımca

Tatlım dukan yaptığını zannedip sonunda bıraktığına çok sevindim gerçekten! Menülerine bakacak olursa dukan değil açlık diyetini yapıyordun canım. Kusura bakma. Kendini değerli besinlerden ve vitaminlerden epey mahrum bıraktım. Bak vücudun sana işaretleri vermiş zaten. Hoş bir durum olmadı tabii ama en azından daha fazla sağlığına zarar vermezsin artık. Dilerim yeni yöntemini uygularken daha bilgili şeklinde davranırsın!!

başlangıç: 20.09.2012
başlangıç kilo: 68.4
geçen hafta: 62.8
bu hafta: 62.0
boy: 1.60
hedef: 55

Canım kitapta ne diyor dukan yiyemediginiz şeylerin sizin olduğunu ve çok kısa bir süre sonra yiyebileceğinizi unutmayın onlar sizin kısa bir süre sonra boyledusun ve yeme

birincisi şekersiz şeker yani toffie tarzı şeyler yiyebilir miyiz öteki de dijital tartıda ne önerirsiniz?

arkadaşlar perşembe çizelgesi nedir?

Ben tefal aldım canimmemnunum o şekerin içinde ne var bilmiyorum ama bence yeme boşver

Persembeleri kilo bildirimi yapıyoruz canım öğleye kadar sonra arkadaslarimiz sağolsun toplu çizelge hazirliyorlar ve gaza gelip daha güzel kiloveriyoruz

Son düzenleme:
başlangıç:30/11/2012
başlangıç kilo: 63,6
geçen hafta: 61,1
bu hafta: 61,0
boy: 1.67
hedef: 55
bu haftaki fark:-100(malesef)
toplam fark:2,6

seyirde 6. günüm bugün. seyire ilk geçtiğimde +800 almıştım geri verdim.
inşallah haftaya daha iyi olur.

Tavsiyeni dikkate alacağım cnm dediğin gibi biraz incelik 5 kilo kdr sonra dukana başlasam daha iyi olacak. Çünkü kendimde dukan yapacak gücü bulamıyorum.

01.10.2012

Boy 153 hedef 53

Başlangıç kilo 64,5

geçen hafta 56,7

bugün itibariyle 55,5 :)

fark : -1,2 :)

Herkese tartıda mutluluklar :....

Son düzenleme:
Merhabalarr
Bende dün dukan diyetine başlamaya karar verdim ve gittim dukan diyeti ve tarifler kitaplarını aldım
hemen okumaya koyuldum
henüz evleneli 3 ay olmasına rağmen 6 kilo almayı başardım
bu uzun yolda sizlerle olmak isterim

canım benim tartım Arzum sportivo. 6 yıldır kullanıyorum. sadece pili bitiyordeğiştiriyorum. Arzumun küçük ev aletlerinden hiç memnun değilim aslında ama baskülüm çok iyi çıktı..eğer bütçen varsa şu yağ oranı falan ölçenler var .onları nette bi araştır bakalım.

ikinciisi ise tatlandırıcıyla mı yapılmış. sanırım tatlandırıcıların hepsini kullanamıyoduk. aspartam türü tatlandırıcı yiyebiliyoruz. sen yine de çok az tüket:)) bilen arkadaş varsa sana cevap verecektir.

Hayatımda bu kadar sabırlı olmamıştım. hele yemek için bu kadar uzun süre sabrettiğim olmamıştı. Dukan = Sabır ne olursa olsun kilo vermek müthiş.

Hoşgeldin canım. kitap almakla iyi bir başlangıç yapmışsın. daha ilk başladığım günleri hatırlıyorum da....şimdi yolu yarılamışım. başlamak bitirmenin yarısıdır. kolay gele

kilo bildirimi

başlama: 10.09.2012
başlama kilo:91
boy:1.68
hedef 68
geçen hafta 80.5
güncel 79.7
giden -800gr
toplam giden -11.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…