- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
canım benim tartım Arzum sportivo. 6 yıldır kullanıyorum. sadece pili bitiyordeğiştiriyorum. Arzumun küçük ev aletlerinden hiç memnun değilim aslında ama baskülüm çok iyi çıktı..eğer bütçen varsa şu yağ oranı falan ölçenler var .onları nette bi araştır bakalım.
ikinciisi ise tatlandırıcıyla mı yapılmış. sanırım tatlandırıcıların hepsini kullanamıyoduk. aspartam türü tatlandırıcı yiyebiliyoruz. sen yine de çok az tüket:)) bilen arkadaş varsa sana cevap verecektir.
Hayatımda bu kadar sabırlı olmamıştım. hele yemek için bu kadar uzun süre sabrettiğim olmamıştı. Dukan = Sabır ne olursa olsun kilo vermek müthiş.
Hoşgeldin canım. kitap almakla iyi bir başlangıç yapmışsın. daha ilk başladığım günleri hatırlıyorum da....şimdi yolu yarılamışım. başlamak bitirmenin yarısıdır. kolay gele
Merhaba, hayırlı olsun.. bugün yazmıyorum yeni başladığın için.. Haftaya bildirimini bekliyoruzbende bugün ilk bildirimimi yapıyorum
başlangıç tarihi:13.12.2012
başlangıç kilo: 74
boy: 1.68
hedef: 60
haftaya güzel sonuçları görmek dileğiyle
Tofie denen şeyi bilmem. İlk defa duyorum. Şekersiz de olsa şekere ne gerek var? Zero cola, light ice tea veya şekersız limonata iç daha iyi bence.))
Çok geçmiş olsun! Acil şifalar dilerim! Yerinde olsam kendime üşenmeden güzel bi tavuk çorba yapardım. İçine soğan, havuç, bolca sarımsak, defne yaprağı, biberiye, kara biber taneleri, biraz zerdeçal, zencefil, pul biberi de katardım. Sonra da kupama döküp biraz limon sıkıp gün boyunca yudumlardım. Hem dukana uymuş olurdum hem de bana kuvvet verirdi.))
Dişlerimiz yaşlandıkça kötüleşiyor genelde implant var çok şükür çok gelişti herşey takma diş kullanacak değiliz ya kilolu olmak daha büyük bir sorun ben tüm vücuduma iyilik yaptım yediğim çikolatalar karbonhidratlar dişlerime daha zararlıdır bence.burda uzmanımız var o ne der buna bilemem ama düzenli ve doğru fırçalama bence önemlineyse siteye ne oldu böyle giremedim anam elim kolum burası benim.
günaydın; ben de bu diyete başladım 9. günümdeyim ve seyir evresinin 5. günüdeyim. daha önceki sayfalarda atak döneminde verilen kilonun aslında su olduğu yazıyor. seyir evresinde asıl kilolar veriliyormuş sanırım.peki ne zaman yağ yakılmaya başlanıyor ve örneğin verdiğimiz 1 kgnun ne kadarı yağ bilen var mı? daha önce lahana diyeti yapmıştım. diyet bitince fazlasıyla geri aldım çünkü verilen aslında su imiş lahana diyetinde
Günaydınlaarr
başlangıç tarihi:14.11.2012
başlangıç kilo: 75
geçen haftaki kilo: 70.5
bu haftaki kilo: 70.1
boy: 1.65
hedef: 60
bu haftaki fark: -400
toplam fark: -4.9
Az gidiyor gibi ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?