Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınlaarr

başlangıç tarihi:14.11.2012
başlangıç kilo: 75
geçen haftaki kilo: 70.5
bu haftaki kilo: 70.1
boy: 1.65
hedef: 60
bu haftaki fark: -400
toplam fark: -4.9

Az gidiyor gibi ama bilemedim..

inşallah bende güzel sonuçlar alacağım ,teşekkür ederim.
şimdilik kitabı çözmeye çalışıyorum...
birazda foruma baktım genel olarak başaracağım kaçışı yok!
68 kilo evlenip 3 ayda 74 olmak benim için çok hüsran verici oldu ama en kısa sürede toparlanacağım

bende bugün ilk bildirimimi yapıyorum

başlangıç tarihi:13.12.2012
başlangıç kilo: 74
boy: 1.68

haftaya güzel sonuçları görmek dileğiyle

Günaydın bayanlar
Güzel bir gün olsun hepimiz için
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 73,1 kg
Bu hafta; 72,6 kg
Fark; -500 gr
Boy: 164 cm

Günaydın herkese,

Ben geçen haftaya göre +200 Cumartesiye göre +400 üm. Kaçamak falan da yok.. Haftaya atarım heralde ödem mi ne varsa artık..

Pek uğrayamıyorum buralara da.. Ancak Perşembeden Perşembeye :S Herkese mutlu günler, bol eksiler..

bende bugün ilk bildirimimi yapıyorum

başlangıç tarihi:13.12.2012
başlangıç kilo: 74
boy: 1.68

haftaya güzel sonuçları görmek dileğiyle
Merhaba, hayırlı olsun.. bugün yazmıyorum yeni başladığın için.. Haftaya bildirimini bekliyoruz

Bu arada yeni başlayan herkese hayırlı olsun..

başlangıç tarihi:30.11.2012
başlangıç kilo:100.2
geçen haftaki kilo:99
bu haftaki kilo: 97.8
boy: 1.73
hedef: 71
bu haftaki fark: -1.2
toplam fark: 2.4

Başlangic tarihi: 11.11.2011
Başlangic kilo: 81.3
Boy: 1.64
Hedef: 63
Gecen haftaki kilo: 76.2
Bu haftaki kilo: 74.8
Haftalik fark: -1.4
Toplam fark: -6.5

Ben genel olarak diyetten de kilo kaybindan da memnununm. Ve hatta goruntunun cok daha ince oldugunu dusunuyorum. Heddf kiloya 10 kilodan fazla var ama şimden cevremdekiler artik kilolu gorunmuyosun diyorlar. 6.5 kilo dogum gobegimi aldi goturdu resmen. Basenler indi. Guzel gorunmeye başladim

Herkese bol eksili gunler...

oohhh okumam gereken nur topu gibi 30 sayfam olmuş :)

fırsat olmuyor kızlar lütfen kusuruma bakmayın ama inanın ilk fırsatta girip neler olmuş bakacağım
bildirimimi yapayım :

başlangıç tarihi : 31 ekim '12
başlangıç kilo: 63,3 kg
boy: 159 cm
hedef: 50 kg
geçen hafta: 59 kg
bu hafta:58,6 kg
haftalık fark: -400g
toplam fark: -4.7 kg

Tofie denen şeyi bilmem. İlk defa duyorum. Şekersiz de olsa şekere ne gerek var? Zero cola, light ice tea veya şekersız limonata iç daha iyi bence.))

Etateta canım light ice tea ve şekersiz limonata bize uygun değil malesef içinde meyve suyu olduğu için..
Şekersiz şeker kitapta geçiyordu.. Rocconun ve tofitanın şekersiz yazanları günde 3-5 taneye kadar serbest..

Acil tatlı krizlerinde ve hastayken boğaz ağrımı geçirmesi için nanelisini kullanmıştım..

Limon suyu ancak 1 yemek kaşığı sınırlı izinlidir..
Tabiki önce sağlık ama lütfen dikkaatt..

:)

çocukluğumda bir reklam vardı "tam 2 dakika" diye.. aslında tekrar yayınlanmalı :)

dişlerimize aslında çocukluktan itibaren iyi bakabilsek- buradan annelere sesleniyorum çocuklarımızın dişlerine daha ilk çıkmaya başlar başlamaz yani bebekliklerinin 6. ayından itibaren dikkat edelim ki daha sağlıklı olsunlar- yaşlandıkça dişler de kötüleşmeyecek.
yaşlandıkça dişlerde olan doğal değişim aslında sadece biraz daha koyu bir renk kazanmak ve çiğneme yüzeylerinde bir miktar aşınma olması.. başka ne oluyorsa hepsi bizim yüzümüzden..

günaydın; ben de bu diyete başladım 9. günümdeyim ve seyir evresinin 5. günüdeyim. daha önceki sayfalarda atak döneminde verilen kilonun aslında su olduğu yazıyor. seyir evresinde asıl kilolar veriliyormuş sanırım.peki ne zaman yağ yakılmaya başlanıyor ve örneğin verdiğimiz 1 kgnun ne kadarı yağ bilen var mı? daha önce lahana diyeti yapmıştım. diyet bitince fazlasıyla geri aldım çünkü verilen aslında su imiş lahana diyetinde

GUNAYDIIIN KIZLAR;

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo :76

gun:18

hedef kilo:60

gecen hafta:74.5

guncel kilo:73

1 haftalik degisim:-1.500

kalan kilo:13

giden kilo:3

BMI baslangic:26.3 BMI guncel:25.3 BMI hedef:20.8

Son düzenleme:

merhaba ben 2 aydır bu diyeti yapıyorum ve şuan 10 kiloya yakın verdim. devam ediyorum ama arada deliyorum çünkü regl döneminde aşırı tatlı çekiyor canım. kesinlikle su vermiyorsun tabıkı Dukanın vezgeçilmezi olan Yulaf kepeğini yıyorsan bu mıdede şişiyor bağırsaklara yapışıyor hem kabız olmanı engellıyor hemde aşırı su emiyor. seyır evresınde yavaş ama kalıcı kılolar verılıyor evet ama kesınlıkle delmemelısın çünkü kıtaptada bahsedıldıgı gıbı "bu dıyette yapacagınız en ufak bır yanlıs şişmiş bır balona iğne saplamak gibidir" ama delenler ıcınde bı yontem bulmuş yumruk yöntemi eğer 15 gun yada daha fazla kılo verme durduysa 4 gun tekrar atak yapıp sonrasında seyır evresıne geçın dıyor bu sayede hem vücudun dırencını kırmış oluyorsunuz hemde kılo almadan tekrar hızlı kılo vermeye baslıyorsunuz.

Başlangıç Tarihi : 26/11/2012
Başlangıç Kilo : 98
Geçen Haftaki Kilo : 92,5
Bu Haftaki Kilo : 91,7
Hedef Kilo : 80 (Başta verdiğim rakam ama benim hedefim kaban)
Haftalık +/- :-800
Toplam +/- : 6,3

Kızlar ben normalde bu hafta bir kilo verirdim muhakkak yaptığım bir yanlıştan bahsetmek istiyorum haftasonuna kadar düzenli yürüyüş ve belimi yormayacak kadar callan yapmaya çalışıyordum ama haftasonu koşturmaktan yürüyüş yapamamıştım. Bu hafta da düzenli spor yapamadım onun için -800 de kaldım ben. Aslında dün -1000 di ama hem misafir hem de sebze günü birleşinceee +200 oldum dünden beridir.
Yanlışım düzenli spor yapmama (benden daha yeni olan arkadaşlar bunu yapmasınlar diye paylaştım bayanlar), hatamın farkındayım gün içinde bol bol hareket etmeye çalışsam da benim için yürümeden olmuyor. Haftaya daha çok -li gelirim inşallah.

başlangıç :101
geçen hafta: tablouyu kaydetmemişim ne yazık ki. ama bugünkünden daha iyiydi o kesin
güncel:67.5
hedef:65
boy:1.53

Başlama tarihi 05,11,12
boy 1,75
başlangıç kilo 87,5
hedef 69
şu anki kilo 80,1
geçen hafta 81,1
toplam giden 7,4
bu hafta giden 1
(amma ayrıntı verdim Hoşuma gidiyo verilenlerden bahsetmek ARTIK KOCİŞİMDEN AZ KİLOYUM ...)

bu bildiriimde 7..leri görürüm diye ümit etmiştim ama hüsran...ama olsun1 kilo gitmiş..yaa ben 77 kiloyken içine anca girdiğim pantalonumu giyebiliyorum kimse 80 olduğuma inanmıyo 75 falandır diyolar süper inceliyo insan..vucudumun yumuşayan kısımları biraz toparlanmaya başladı..ah bide spor yaapabilsem...çok gözel olacak..

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi : 03.12.2012
Başlangıç Kg : 102 kg
Gün sayısı : 11 gün
Hedef kg : 65 kg
Geçen hafta : 101.4 kg
Güncel kg : 100 kg
1 haftada da değişim : -1,400 kg
Kalan kg : 35 kg
Giden toplam kg : 2 kg

Günaydınlaarr

başlangıç tarihi:14.11.2012
başlangıç kilo: 75
geçen haftaki kilo: 70.5
bu haftaki kilo: 70.1
boy: 1.65
bu haftaki fark: -400
toplam fark: -4.9

Az gidiyor gibi ama bilemedim..

başlangıç tarihi 02/11/2012
başlangıç kilo 74
geçen haftaki kilo 66.5
bu haftaki kilo 65
boy 160
hedef 60
haftalık fark 1.5 kg
toplam fark 9 kg
71 gündür yapıyorum 9 kg verdim.Ancak spor yapamadım.Öğretmenim okul ev işleri harici.Yulaf kepeği yemeye çalışıyorum.Biraz ağır mı vermişim arkadaşlar.Bakalım 60 kiloya inince biraz diyet rahatlayacak ama zorlanmaya başladım.Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…