Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benzer rakamlarla başlamışız.. yalnız 71 gün demişsin tarihi mi yanlış yazdın acaba?

Yoksa 2 kasımdan bu yana 9 kilo ise süper.. Eğer 71 gün ise çokta az sayılmaz

Benzer rakamlarla başlamışız.. yalnız 71 gün demişsin tarihi mi yanlış yazdın acaba?

evet kasımın 2 sinde başladım.Bugün aralığın 13 ü ve toplam 70 gün sanırım.Yanlış mı hesapladım bilemiyorum.9 kilo iyimi bilmiyorum.Yürüyüş bunda onuda ekleyeyim.Yapamıyorum zamanım yok malesef.Ama zorlanmaya başladım artık.İnsallah bozmam

evet dukanla daha 2,6 kilo verdim.dukan veya bir başkası nefarkeder ki ben önceki verdiğim kiloyu spor eşliğinde verdim ama istediğim inceliğe ulaşamadım.yanlış anlamanı istemiyorum kendime bir sitemdi sadece.benim yapım kemikliyim biraz belkide ondandır.peki kumaşta kaç beden giyiyosun.mesela belim 93 cm göbek hiç yok dümdüz düşün yani.

Ay evet haklısınız 71 gün olur mu.41 gün oluyor.Pardon bu diyetle birlikte hesap kabiliyetimide mi yitiriyorum ne)))
Neyse 41 gün için süperse sevindim)))
Darısı hepimizin başına diyelim

Kızlar 63.7kiloyum süper takılmazsam Ocak'ta bu iş biter :2:lisabella bu kilo senin ellerinden öper tatlımanladın sen onu herşey bildiğin gibi

ortam kalabalık, dely gelmiş, çizelge hazırlanıyor, yaşasın çizelgemiz, neşe doluyor her yerimiz :))))))))

Kızlar 63.7kiloyum süper takılmazsam Ocak'ta bu iş biter :2:lisabella bu kilo senin ellerinden öper tatlımanladın sen onu herşey bildiğin gibi

yaptim canim bu arada supersin yaaa hedefe az kalmis tebrik ediyorum.sekillerede bak istedigin bisey varsa soyle bana :))))

Tiramisu yaptim 2 tarifin karisimindan.resimleri koyuyorum tadini aksam yiyince yazarim :))))

Eklentiler

• $photo (2).webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $photo (5).webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $photo (6).webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın arkadaşlar..
Buralardayım, okuyorum devamlı ...
Üzerimde regl keyifsizliği olduğundan yazasım yok ..
Ama bildirim deyince akan sular durur malumunuz ...
Herkese bol bol - ler diliyorum...

Başlangıç tarihi : 08.11.2012

Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 73.0
Güncel kilo :72.5

Fark : - 500 gr
Toplam kilo farkı : -3.5

herkese merhabalar, hepiniz eksi görün mutlu olun inşallah bugün :)
tabloya düzensiz giriş çıkış yapmiim diye bildirim yapıyorum, gün içinde de geçmişi bi okur kendime gelirim umarım..

Başlangıç : 01.10.2012
Başlangıç Kilo : 83.5
Hedef Kilo : 60
Boy : 1.68
Geçen Haftaki Kilo (06.12.2012) : 70.7
Güncel Kilo : 69.9
Fark : -800 g
Toplam fark : -13.6

seninlede cok yakiniz baslangic kilosu ve hedef seklinde ama sen benden 1 ay once baslamissin.ve ne guzelki 60 li sayilari gormussun ne guzel bir mutluluk darisi basima :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…