- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
başlangıç tarihi 02/11/2012
başlangıç kilo 74
geçen haftaki kilo 66.5
bu haftaki kilo 65
boy 160
hedef 60
haftalık fark 1.5 kg
toplam fark 9 kg
71 gündür yapıyorum 9 kg verdim.Ancak spor yapamadım.Öğretmenim okul ev işleri harici.Yulaf kepeği yemeye çalışıyorum.Biraz ağır mı vermişim arkadaşlar.Bakalım 60 kiloya inince biraz diyet rahatlayacak ama zorlanmaya başladım.Hayırlısı
evet kasımın 2 sinde başladım.Bugün aralığın 13 ü ve toplam 70 gün sanırım.Yanlış mı hesapladım bilemiyorum.9 kilo iyimi bilmiyorum.Yürüyüş bunda onuda ekleyeyim.Yapamıyorum zamanım yok malesef.Ama zorlanmaya başladım artık.İnsallah bozmamBenzer rakamlarla başlamışız.. yalnız 71 gün demişsin tarihi mi yanlış yazdın acaba?
Yoksa 2 kasımdan bu yana 9 kilo ise süper.. Eğer 71 gün ise çokta az sayılmaz
evet dukanla daha 2,6 kilo verdim.dukan veya bir başkası nefarkeder ki ben önceki verdiğim kiloyu spor eşliğinde verdim ama istediğim inceliğe ulaşamadım.yanlış anlamanı istemiyorum kendime bir sitemdi sadece.benim yapım kemikliyim biraz belkide ondandır.peki kumaşta kaç beden giyiyosun.mesela belim 93 cm göbek hiç yok dümdüz düşün yani.Hülya hatırladığım kadarı ile sen bu kiloların tamamını dukanla vermedin değil mi? Yanılıyorsam düzelt lütfen 7 kilonu başka bir diyetle vermiştin..
Ben dukanla yaklaşık 1 ayda 5 kilo verdim.. Daha önce başka diyetler yapmıştım ben de (çoğu kilomu geri aldım).. Ancak şunu söylemeliyim ki dukanla verirken aynı zamanda çok sıkılaştım.. Kot bedeni olarak 30 beden kot giyerken şimdi 28 beden kota sığabiliyorum.. 1 ayda olan bu mucize gibi (alt tarafım biraz dardır benim, üstüm geniş)
Bu arada boyum 1.65..
Bence zaten senin fazla kilon yok, ilk geldiğinde de konuşmuştuk bunu diye hatırlıyorum.
Belki sorunlu bölgeler için spora ihtiyacın olabilir..
Benzer rakamlarla başlamışız.. yalnız 71 gün demişsin tarihi mi yanlış yazdın acaba?
Yoksa 2 kasımdan bu yana 9 kilo ise süper.. Eğer 71 gün ise çokta az sayılmaz
Takita beni ishal yapıyor tatlı yemek kabus oldu bitsin sahada almam:2:
Başlangıç tarihi : 03.12.2012
Başlangıç Kg : 102 kg
Gün sayısı : 11 gün
Hedef kg : 65 kg
Geçen hafta : 101.4 kg
Güncel kg : 100 kg
1 haftada da değişim : -1,400 kg
Kalan kg : 35 kg
Giden toplam kg : 2 kg
Kızlar 63.7kiloyum süper takılmazsam Ocak'ta bu iş biter :2:lisabella bu kilo senin ellerinden öper tatlımanladın sen onu herşey bildiğin gibi
Kızlar 63.7kiloyum süper takılmazsam Ocak'ta bu iş biter :2:lisabella bu kilo senin ellerinden öper tatlımanladın sen onu herşey bildiğin gibi
Tiramisu yaptim 2 tarifin karisimindan.resimleri koyuyorum tadini aksam yiyince yazarim :))))[/QUOT
nasıl yaptın çok güzel olmuş haftasonu bende yapacağım birşeyler anlatsana not alıyım hemen, yada sekme ekleyim sayfaya :)
Tiramisu yaptim 2 tarifin karisimindan.resimleri koyuyorum tadini aksam yiyince yazarim :))))[/QUOT
nasıl yaptın çok güzel olmuş haftasonu bende yapacağım birşeyler anlatsana not alıyım hemen, yada sekme ekleyim sayfaya :)
ya goruntu iyi olduda tadini henuz bilmiyorum.bir tadayim bakayim hersey iyiyse yazayim olurmu :)))))
herkese merhabalar, hepiniz eksi görün mutlu olun inşallah bugün :)
tabloya düzensiz giriş çıkış yapmiim diye bildirim yapıyorum, gün içinde de geçmişi bi okur kendime gelirim umarım..
Başlangıç : 01.10.2012
Başlangıç Kilo : 83.5
Hedef Kilo : 60
Boy : 1.68
Geçen Haftaki Kilo (06.12.2012) : 70.7
Güncel Kilo : 69.9
Fark : -800 g
Toplam fark : -13.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?