evet dukanla daha 2,6 kilo verdim.dukan veya bir başkası nefarkeder ki ben önceki verdiğim kiloyu spor eşliğinde verdim ama istediğim inceliğe ulaşamadım.yanlış anlamanı istemiyorum kendime bir sitemdi sadece.benim yapım kemikliyim biraz belkide ondandır.peki kumaşta kaç beden giyiyosun.mesela belim 93 cm göbek hiç yok dümdüz düşün yani.
faranjit için geçmiş olsun, regl için darısı başıma
Benim demek istediğim de buydu canım, merak etme yanlış anmadım
Bu arada pek kumaş giymediğimden söyleyemiyeceğim..
Ama geçen ay 90-92 civarıydı belim yanlış hatırlamıyorsam, akşam ölçer biçer yazarım.. Merak ettim ben de şimdi..
inşallah bende güzel sonuçlar alacağım ,teşekkür ederim.
şimdilik kitabı çözmeye çalışıyorum...
birazda foruma baktım genel olarak başaracağım kaçışı yok!
68 kilo evlenip 3 ayda 74 olmak benim için çok hüsran verici oldu ama en kısa sürede toparlanacağım
evlenip de kilo almayan bir adet anadolu hatunu var mı ki acep... ben de 53 ile evlenip 66 yi gördüm :)
sen yine iyiymissin ben 55 ile evlenip 70 i gordum ee ustune birde hamilelik 90 a ciktim,dogum sonu 86 idim(((evliligin yanetkileri oluyor bunlar ee birde bizde yurtdisi na gelin gelme sendromu var :)))))
herkese merhabalar, hepiniz eksi görün mutlu olun inşallah bugün :)
tabloya düzensiz giriş çıkış yapmiim diye bildirim yapıyorum, gün içinde de geçmişi bi okur kendime gelirim umarım..
Başlangıç : 01.10.2012
Başlangıç Kilo : 83.5
Hedef Kilo : 60
Boy : 1.68
Geçen Haftaki Kilo (06.12.2012) : 70.7
Güncel Kilo : 69.9
Fark : -800 g
Toplam fark : -13.6
evlenip de kilo almayan bir adet anadolu hatunu var mı ki acep... ben de 53 ile evlenip 66 yi gördüm :)
tartıda 66 yı görünce bir şokla akşam atıştırmalarını bırakmasam ve hergü yediğim eti antep fıstıklı çübüktan vazgeçmesem muhtemelen görürdüm ben de 70 i
hamilelikte ne olacağım ben de merak ediyorum muayenehaneyi binbir borçla açınca bebeği erteledik en az 1 buçuk sene daha ben de diyete daha doğrusu yeni bir yeme alışkanlığı edinme çabalarına giriştim.. bizde ailecek kilo sıkıntısı var. kuzenim düğün günü 44 kiloydu ama doğumda 85 olmuştu düşün .. annem de 106 kilo.. bende genler sakat o yüzden hep yaptığım gibi zevk için yemekten vazgeçmeyi öğrenmem gerekiyordu..
başlayalı 44 gün olmuş.. arada canım çikolata tost poğaça cips falan istiyor ben de kocişime yedirip kendim kokluyorum öyle idare ediyoruz bakalım umarım bu abur cuburdan uzak durma işini diyet bitinceye kadar ciddi manada alışkanlık haline getirebilmiş olurum.. hayır yaaa annem yada kuzenim kadar şişmek istemiyorummm :18:
herkese merhabalar, hepiniz eksi görün mutlu olun inşallah bugün :)
tabloya düzensiz giriş çıkış yapmiim diye bildirim yapıyorum, gün içinde de geçmişi bi okur kendime gelirim umarım..
Başlangıç : 01.10.2012
Başlangıç Kilo : 83.5
Hedef Kilo : 60
Boy : 1.68
Geçen Haftaki Kilo (06.12.2012) : 70.7
Güncel Kilo : 69.9
Fark : -800 g
Toplam fark : -13.6
Selam kızlarr
bol eksili bir bildirim günü olsun inşAllahhh
okuldan geldim , yerli malı haftası vardı , olabildiğince az zararla çıktım çook şükür , bi iki küçük kaçamak haricinde sıkıntı yok , şimdide çıkacam dışarı , yürüyüş yapacaamm
kilo bildirimimi yapayım ; hafta içi çook daha iyi bi rakam gördüm ama bugün böyle oldu , napalım sağlık olsun , geç olsun güç olmasınn
Başlangıç: 10.10.2012
Başlangıç Kilo : 86.8
Hedef Kilo : 68.5 ( senin için DELYcimm)
Boy : 1.66
Geçen Hafta :77.9
Güncel Kilo : 77.2
Fark : -700 g
Kızlar 63.7kiloyum süper takılmazsam Ocak'ta bu iş biter :2:lisabella bu kilo senin ellerinden öper tatlımanladın sen onu herşey bildiğin gibi
ortam kalabalık, dely gelmiş, çizelge hazırlanıyor, yaşasın çizelgemiz, neşe doluyor her yerimiz :))))))))
Amin amiinn.. Maşallahın var yaaaa13,6 :129:
Hedefini sevdiiiimm:128: Hem senin içiiinnn
:13::13: Eveeett
Bildirim yapmak isteyenler lütfen
Başlama tarihi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Geçen hafta Perşembe günkü kilo
Bugünkü kilo
Boy
Bu şekilde yazsınlar ki eksik olmasın. Daha önce çizelgede olanlar için sorun olmuyor ama ilk kez yazacaklarım eksik kalıyor.. Çok eksik olunca, ben de yazmıyorum yani napiyim.. sonra bana kızmayyıınnn!! Huhuuuu!!!
Lisabella senin canını yiyim:18:sen bi meleksin örnek yüce insan öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?