Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi:02.11.2012
başlangıç kilo: 86.6
geçen haftaki kilo: 79.3
şu anki kilo:78.9
boy: 1.60
hedef:65.3

Benim demek istediğim de buydu canım, merak etme yanlış anmadım

Bu arada pek kumaş giymediğimden söyleyemiyeceğim..

Ama geçen ay 90-92 civarıydı belim yanlış hatırlamıyorsam, akşam ölçer biçer yazarım.. Merak ettim ben de şimdi..

selamlar ahali!! herkese keyifli, uğurlu, vefalı ve de şifalı bildirimler diliyorum

bel ölçüsünü, bende merak ettim... kilonuza bakarsak çok daha düşük olmalı...

benim şu anda, 86cm bel ölçüsü... ticker daki kilodayım...

Selam kızlarr

bol eksili bir bildirim günü olsun inşAllahhh

okuldan geldim , yerli malı haftası vardı , olabildiğince az zararla çıktım çook şükür , bi iki küçük kaçamak haricinde sıkıntı yok , şimdide çıkacam dışarı , yürüyüş yapacaamm

kilo bildirimimi yapayım ; hafta içi çook daha iyi bi rakam gördüm ama bugün böyle oldu , napalım sağlık olsun , geç olsun güç olmasınn

Başlangıç: 10.10.2012
Başlangıç Kilo : 86.8
Hedef Kilo : 68.5 ( senin için DELYcimm
)

Boy : 1.66
Geçen Hafta :77.9
Güncel Kilo : 77.2
Fark : -700 g

Son düzenleme:

evlenip de kilo almayan bir adet anadolu hatunu var mı ki acep... ben de 53 ile evlenip 66 yi gördüm :)

evlenip de kilo almayan bir adet anadolu hatunu var mı ki acep... ben de 53 ile evlenip 66 yi gördüm :)

sen yine iyiymissin ben 55 ile evlenip 70 i gordum ee ustune birde hamilelik 90 a ciktim,dogum sonu 86 idim (((evliligin yanetkileri oluyor bunlar ee birde bizde yurtdisi na gelin gelme sendromu var :)))))

sen yine iyiymissin ben 55 ile evlenip 70 i gordum ee ustune birde hamilelik 90 a ciktim,dogum sonu 86 idim (((evliligin yanetkileri oluyor bunlar ee birde bizde yurtdisi na gelin gelme sendromu var :)))))

tartıda 66 yı görünce bir şokla akşam atıştırmalarını bırakmasam ve hergü yediğim eti antep fıstıklı çübüktan vazgeçmesem muhtemelen görürdüm ben de 70 i
hamilelikte ne olacağım ben de merak ediyorum muayenehaneyi binbir borçla açınca bebeği erteledik en az 1 buçuk sene daha ben de diyete daha doğrusu yeni bir yeme alışkanlığı edinme çabalarına giriştim.. bizde ailecek kilo sıkıntısı var. kuzenim düğün günü 44 kiloydu ama doğumda 85 olmuştu düşün .. annem de 106 kilo.. bende genler sakat o yüzden hep yaptığım gibi zevk için yemekten vazgeçmeyi öğrenmem gerekiyordu..
başlayalı 44 gün olmuş.. arada canım çikolata tost poğaça cips falan istiyor ben de kocişime yedirip kendim kokluyorum öyle idare ediyoruz bakalım umarım bu abur cuburdan uzak durma işini diyet bitinceye kadar ciddi manada alışkanlık haline getirebilmiş olurum.. hayır yaaa annem yada kuzenim kadar şişmek istemiyorummm :18:

harikasın hashishciimmm ,69u görmüşsün tebriklerr

hayırdır neyin var kuzumm ? canını sıkan nedirr ?

valla sen erken uyanmissin :)))ben simdi dusunuyorum o kilo oralara gelene kadar nerdeydim ben.nasil goremedim nasil dur diyemedim.gercekten farketmis olman ve yol yakinken onlemini alman cok iyi olmus.cunku sonra vermen gereken kilo arttikca hem baslaman zorlasiyor hem gec veriyorsun.sana tavsiyem (ki sen zaten kararini vermissin) kesinlikle kilolarini vermeden hamile kalma.hamileliktede psikolojini cok olumsuz etkiliyor.bende oylesine kesin kararlar aldimki bir daha cok dikkatli olacagim kilomda ilk bir iki kiloluk artislar olursa haftalik onlari vermeye calisacagim.neyse biz hatalarimizi anlayip dersimizi aldik inaniyorumki basaracagizda :))))

Amin amiinn.. Maşallahın var yaaaa 13,6 :129:

Hedefini sevdiiiimm :128: Hem senin içiiinnn

ortam kalabalık, dely gelmiş, çizelge hazırlanıyor, yaşasın çizelgemiz, neşe doluyor her yerimiz :))))))))

:13::13: Eveeett

Bildirim yapmak isteyenler lütfen

Başlama tarihi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Geçen hafta Perşembe günkü kilo
Bugünkü kilo
Boy

Bu şekilde yazsınlar ki eksik olmasın. Daha önce çizelgede olanlar için sorun olmuyor ama ilk kez yazacaklarım eksik kalıyor.. Çok eksik olunca, ben de yazmıyorum yani napiyim.. sonra bana kızmayyıınnn!! Huhuuuu!!!

Herkese merhaba..

Bu aralar çok ağır kilo veriyorum gibi gelmekle birlikte çok şükür ki 73'lü rakamlara inebildim. Spor yok, callan daha başlanmadı, stres bolll ama yine de gitmiş bir şekilde. Görenler ne kadar zayıfladın sen demeye başladı bile..

Ancak kendim açısından şunu belirtmeliyim ki dukanın temel olarak verdiği gıdaları tüketince kilo istikrarlı gidiyor. Tolere veya sınırlı izinliler girince işin içine bende duraklama oluyor. Ben de mecbur kalmadıkça tüketmemeye çalışacağım ki şu asıl hantal kilo gitsin sonrasına bakarız. Reglime 4 gün var max. bir tek bu zamanlarda abartmamak kaydıyla light dondurma izni veriyorum kendime. o da beni mutlu ediyor çünkü psikolojik olarak..

Gelelim bildireme.. Herkes için iyi bir hafta olmuştur umarım..
başlangınç: 05.11.2012
Başlangıç kilo: 78
geçen hafta ki kilo: 74,2
şuanki kilo: 73,8
fark: 400 gr
hedef kilo: 65
boy: 162
toplam fark 4.2 kg

Amin amiinn.. Maşallahın var yaaaa 13,6 :129:

Hedefini sevdiiiimm :128: Hem senin içiiinnn

tamam bebişimm , yeni hedef hem senin hemde benim için olsunn , yüzünü kara çıkarmicam kuzumm

Son düzenleme:

ben boyu yazmamisim yazmam gerekiyormu cunku tabloya baktim ordaki gerekli olan butun degerleri yazdim boyu gormemisim. bu arada boyum 1.70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…