Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Haftalik bildirim

Başlama tarihi 09/07/2012
Başlangıç kilo 84
Hedef kilo 60
Geçen hafta Perşembe günkü kilo 72.4
Bugünkü kilo 70.5
Boy 1.62

Hadi arkadaslar bu hafta iyi, keske her hafta boyle olsa.

Veren veremeyen her arkadasa azim dolu bir hafta diliyorum

Boy:168
Başlama tar:8 Şubat 2012

Başlangıç kilo:83
Hedef kilo:60

Biri çizelgenin yerini söyleye bilir mi?

cizelgenin yeri derken tam olarak neyi soruyorsun anlamadim.cizelgenin forumda yapistirilacak yerinimi,cizelgeyi hazirladigimiz siteyimi yoksa bugunki bildirimleri yaptigimiz cizelgemi hangisi?Soylersen yardimci olurum..

Baslangic tarihi 03/12/2012
Baslangic kilo 75
Hedef kilo 58
Gecen persembe gunu kilo 72.9
Guncel kilo 72.5
Boy 163 cm
Bu hafta giden 400 g
Toplam verilen 2.5

400 gr ya biseyler yanlis ama ne.
Neyse umarim herkes -lmistir:)

Perşembeleri pek bir hareketli buralar.. Ne güsell, ne güzell...

Bu arada yeni gelişme; yüzüğümü düşecekken son anda havada yakaladım. Yani bollanmış oda hihi..
Şimdi yüzük parmağından, orta parmağa terfi etti kendileri..

Başka hangi diyet ile bu kadar rahat bu sonuca ulaşırdım bilemiyorummm..
Birde sürekli bir sevindirik durumları var

Neyse çok şımardım. Doğru iş başına Marş Marş!

cizelgenin yeri derken tam olarak neyi soruyorsun anlamadim.cizelgenin forumda yapistirilacak yerinimi,cizelgeyi hazirladigimiz siteyimi yoksa bugunki bildirimleri yaptigimiz cizelgemi hangisi?Soylersen yardimci olurum..

Ve hak yerini buldu anlatması gereken anlatıyor.büyük insan cesur kurtarıcı devreye girdi çizelge bilmeyenler buyrun dinleyin

valla seccil arkadaşım dukanı bırakman çok hayırlı olmuş, defalarca menülerine uyarı yapsam da sen aynı tas aynı hamam mantığıyla kendi bildiğini okudun, vücutta haliyle sana böyle tepkisini verdi,herkese dukan dieti uyacak değil ama sana senin bilinçsizce dukan yapmandan dolayı bu diet yaramadı, kalori sayımı yöntemi de tam senlik olmuş, o azıcık yediğin şeylerin kalorisini sayar durursun....

dely ya özledik seni, uğra arada buralaraa o artılarınıda çok kafana takma ben hala +1500 deyim gülüyorum kendime ya, güçlendirmeden seyire kısa bir dönüş yaptım ah bir 59 u görsem tekrar ver elini güçlendirmede.... olmuyor işte, o +1500 teeee ne zaman gidecek kim bilir.....

Tiramisu yaptim 2 tarifin karisimindan.resimleri koyuyorum tadini aksam yiyince yazarim :))))

Harika olmuş umarım tadıda güzeldir ama ben tarif yaptığımda yemeden duramıyorum yani kesin tadarım öle akşamını bekleyemem tarifini akşam eklersin buraya

Ve hak yerini buldu anlatması gereken anlatıyor.büyük insan cesur kurtarıcı devreye girdi çizelge bilmeyenler buyrun dinleyin

:)))))))

Harika olmuş umarım tadıda güzeldir ama ben tarif yaptığımda yemeden duramıyorum yani kesin tadarım öle akşamını bekleyemem tarifini akşam eklersin buraya [/QUOTE]

tesekkur ederim..aslinda bende tadardim ama kahvaltimi yapmistim sogumasini beklemek gerekiyordu oglende disarda yiyecegim malum aksama kalmdi :)))))kesin yazacagim sonucu bakalim ayyyy bende merak ediyorum :))))

bel ölçüsünü, bende merak ettim... kilonuza bakarsak çok daha düşük olmalı...

benim şu anda, 86cm bel ölçüsü... ticker daki kilodayım...

Hülyanında beli 90 mış ve kilosu 60-61 civarı.. bilemedim ben bu işleri kafama karıştı..

Bildirimim eksik yaptım ben boyum yoktu. Yarısı orada yarısı burada olmasın baştan yapayım ben.
Başlangıç tarihi : 26/11/2012
Başlangıç kilo : 98
Geçen hafta kilo :92,5
Güncel kilo :91,7
Hedef kilo :80 (Kaban)
Haftalık giden kilo :-800
Toplam giden kilo : 6,300
Dukanlı gün sayısı : 18
Boy :1,79

Tekrar tekrar yazıyorum spor ihmalli bir haftaydı ödevlere çalışınca benim kilomda ki birinde daha güzel gidiyor.

herkese iyi akşamlar, tartıda görülen rakamlardan memnunsunuzdur umarım :) memnun olmayanlar da en kısa zamanda memnuniyete kavuşur umarım :)

harikasın hashishciimmm ,69u görmüşsün tebriklerr

hayırdır neyin var kuzumm ? canını sıkan nedirr ?
teşekkür ederim canım tiiiçır
bilmiyorum ki havalardan falan heralde, geçer illa ki

seninlede cok yakiniz baslangic kilosu ve hedef seklinde ama sen benden 1 ay once baslamissin.ve ne guzelki 60 li sayilari gormussun ne guzel bir mutluluk darisi basima :))))
ben sorayim nasilsin?gerci anladigim kadari ile pek keyfin yok.olur boyle arasira.hicbirsey yapmak istemez ,hic bir sey yemek icmek istemeyiz.gecer birkac gune bu tatsizligin.ama dikkat et kendine yemeden icmeden kesilme.

darısı başınıza:) istediğiniz kiloya hemencecik ulaşırsınız inşallah ama tabi o kiloya da mutluluğunuz eksilmeden ulaşırsınız inşallah, en önemlisi o çünkü
bugün daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim ilginize, siz de iyisinizdir umarım

merhaba kızlar biraz geç kaldım bildirim için yoğundum ancak vakit buldum.

başlangıç :26 kasım..97.8
geçen hafta 93.5
bu hafta 92.6
giden 900 gr

toplam giden 5.200 gr

allah bereket versin :))))

bu diyeti bir dönem yaptım ve olumlu sonuç aldım o kadar yer edinmiş ki beynimde şimdilerde diyete aykırı şeyler yediğimde kendimi suçlu hissediyorum

tamam bebişimm , yeni hedef hem senin hemde benim için olsunn , yüzünü kara çıkarmicam kuzumm
Estağfurullaahhh canıımm

ben boyu yazmamisim yazmam gerekiyormu cunku tabloya baktim ordaki gerekli olan butun degerleri yazdim boyu gormemisim. bu arada boyum 1.70
Sen o çizelgede BMI görüyosun ama; o BMI'lar boylardan otomatik hesaplanıyor.. Boylar görünmüyor listede ama yazılıı

Bi de ben senin verdiğin BMI'lerden boyunu hesaplamıştım

Boy:168
Başlama tar:8 Şubat 2012

Başlangıç kilo:83
Hedef kilo:60

Güncel kilo:63,7
Dely bu fedakarlığın unutulmaz İnan sana her Perşembe dua ediyorum işin çok zor kolaylıklar diliyorum
Saolasın.. Önemli değil ama geçen haftaki kilonu da yazsan tam olacak

Meraba canım.. Nasılsın? Ben de özlüyorum ama, işler güçleerr.. Patron sıkı yönetim ilan etti de.. Uğradım mı da her şeyi okuyup cevap vermek istiyorum oy oyyy..! Mesaimi burda geçiriyorum :26: :)) Fena oluyo.. :) Azalttım o yüzden biraccık.. Mecburiyetten..
Ben de senin gibi güçlendirmede cozutarak ve de diyebilirim ki diyeti bırakarak aldım kiloları.. Yoksa 56,5'a düşmüştüm. Daha yeni aldığım kilo bunlar ama yine de ille bi takılıyo yanii.. aman sen ipin ucunu kaçırma.. Seyire dönmen iyi olmuş.. Benim daha 4 kilom var gider canım gider.. Seninki çok değil.. Uçar gideeerr

Merak etme.. Sen daha önce de ekli olduğun için listeye, sadece kilonu yazman yeterli tebrikler ve de

Başlangıç tarihi : 04/11/2012
Başlangıç kilo : 89,600
Geçen hafta kilo :82
Güncel kilo :81,5
Hedef kilo :75
Haftalık giden kilo :-500
Toplam giden kilo :8,100
Boy :1,75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…