Biri çizelgenin yerini söyleye bilir mi?
Çizelgenin yerini anlatıyorum çok kolay yapmakdiyip burdakileri krize sokarmışım ben 1yıl aradım bulamadım o çizelgeyi sen hele bi dur
Haftalik bildirim
Başlama tarihi 09/07/2012
Başlangıç kilo 84
Hedef kilo 60
Geçen hafta Perşembe günkü kilo 72.4
Bugünkü kilo 70.5
Boy 1.62
Hadi arkadaslar bu hafta iyi, keske her hafta boyle olsa.
Veren veremeyen her arkadasa azim dolu bir hafta diliyorum
Boy:168
Başlama tar:8 Şubat 2012
Başlangıç kilo:83
Hedef kilo:60
Dely bu fedakarlığın unutulmaz İnan sana her Perşembe dua ediyorum işin çok zor kolaylıklar diliyorumben boyu yazmamisim yazmam gerekiyormu cunku tabloya baktim ordaki gerekli olan butun degerleri yazdim boyu gormemisim. bu arada boyum 1.70
cizelgenin yeri derken tam olarak neyi soruyorsun anlamadim.cizelgenin forumda yapistirilacak yerinimi,cizelgeyi hazirladigimiz siteyimi yoksa bugunki bildirimleri yaptigimiz cizelgemi hangisi?Soylersen yardimci olurum..
selam kızlar 1 aydır dukan diyeti yapıp grubu takip ediyordum ama sinirim bozuklukları ve diş eti kanamalarıyla karşılaştım bir yakınımda dukan yapıp kilo vermişti tesadüfen karşılaştık bağırsak problemi cektiğini anlattı 2 gündür dukan yapmıyorum ve inanın düzene girdi vucudum yüzüm pul pul dökülüyordu şimdi iyi sükürler olsun dukanla birlikte 4 kilo verdim 1 ayda simdi kalori sayım yöntemiyle devam edicem bu yolculuğu hepinize başarılar dilerim herkesin metobolizması farklı sonuçta dukan bana yaramadı ama memnun olanlarınız olabilir fakat benim karşılaştığım problemlerle karşılaşıyorsanız mutlaka doktara gidin
Günaydın herkese,
Ben geçen haftaya göre +200 Cumartesiye göre +400 üm. Kaçamak falan da yok.. Haftaya atarım heralde ödem mi ne varsa artık..
Pek uğrayamıyorum buralara da.. Ancak Perşembeden Perşembeye :S Herkese mutlu günler, bol eksiler..
Merhaba, hayırlı olsun.. bugün yazmıyorum yeni başladığın için.. Haftaya bildirimini bekliyoruz
Bu arada yeni başlayan herkese hayırlı olsun..
Tiramisu yaptim 2 tarifin karisimindan.resimleri koyuyorum tadini aksam yiyince yazarim :))))
Ve hak yerini buldu anlatması gereken anlatıyor.büyük insan cesur kurtarıcı devreye girdi çizelge bilmeyenler buyrun dinleyin
bel ölçüsünü, bende merak ettim... kilonuza bakarsak çok daha düşük olmalı...
benim şu anda, 86cm bel ölçüsü... ticker daki kilodayım...
teşekkür ederim canım tiiiçırharikasın hashishciimmm ,69u görmüşsün tebriklerr
hayırdır neyin var kuzumm ? canını sıkan nedirr ?
seninlede cok yakiniz baslangic kilosu ve hedef seklinde ama sen benden 1 ay once baslamissin.ve ne guzelki 60 li sayilari gormussun ne guzel bir mutluluk darisi basima :))))
ben sorayim nasilsin?gerci anladigim kadari ile pek keyfin yok.olur boyle arasira.hicbirsey yapmak istemez ,hic bir sey yemek icmek istemeyiz.gecer birkac gune bu tatsizligin.ama dikkat et kendine yemeden icmeden kesilme.
Estağfurullaahhh canıımmtamam bebişimm , yeni hedef hem senin hemde benim için olsunn , yüzünü kara çıkarmicam kuzumm
Sen o çizelgede BMI görüyosun ama; o BMI'lar boylardan otomatik hesaplanıyor.. Boylar görünmüyor listede ama yazılııben boyu yazmamisim yazmam gerekiyormu cunku tabloya baktim ordaki gerekli olan butun degerleri yazdim boyu gormemisim. bu arada boyum 1.70
Boy:168
Başlama tar:8 Şubat 2012
Başlangıç kilo:83
Hedef kilo:60
Güncel kilo:63,7
Saolasın.. Önemli değilDely bu fedakarlığın unutulmaz İnan sana her Perşembe dua ediyorum işin çok zor kolaylıklar diliyorum
Meraba canım.. Nasılsın? Ben de özlüyorum ama, işler güçleerr.. Patron sıkı yönetim ilan etti de.. Uğradım mı da her şeyi okuyup cevap vermek istiyorum oy oyyy..! Mesaimi burda geçiriyorum :26: :)) Fena oluyo.. :) Azalttım o yüzden biraccık.. Mecburiyetten.........
..........
dely ya özledik seni, uğra arada buralaraao artılarınıda çok kafana takma ben hala +1500 deyim gülüyorum kendime ya, güçlendirmeden seyire kısa bir dönüş yaptım ah bir 59 u görsem tekrar ver elini güçlendirmede.... olmuyor işte, o +1500 teeee ne zaman gidecek kim bilir.....
............
Merak etme.. Sen daha önce de ekli olduğun için listeye, sadece kilonu yazman yeterliBildirimim eksik yaptım ben boyum yoktu. Yarısı orada yarısı burada olmasın baştan yapayım ben.
Başlangıç tarihi : 26/11/2012
Başlangıç kilo : 98
Geçen hafta kilo :92,5
Güncel kilo :91,7
Hedef kilo :80 (Kaban)
Haftalık giden kilo :-800
Toplam giden kilo : 6,300
Dukanlı gün sayısı : 18
Boy :1,79
Tekrar tekrar yazıyorum spor ihmalli bir haftaydı ödevlere çalışınca benim kilomda ki birinde daha güzel gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?