Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam Kızlar,

dün gece 39 dereceye kadar ateşler içinde yandım,

sabah doğru doktora 2 gün raporluyum

dün hem regl hem ateş beni mahvetti

dün 82,4 gram gelmiştim sabah, bu sabah 81,5 geldim

ateş ateş ateş yandım cayır cayır

boğazım berbat, hiçbir şey yutamıyorum.

sabah 1 tabak cici bebeyle süt içtim şimdi de annem tavuk suyuna çorba yapıyor

cici bebe yemek istemezdim ama tek yutabilceğim şey o gibi geldi ve yedim.umarım bişey olmaz.

olursa da yapacak bişey yok. Allah kimseyi ateşlendirmesin, çok zor.

yaptim canim bu arada supersin yaaa hedefe az kalmis tebrik ediyorum.sekillerede bak istedigin bisey varsa soyle bana :))))
Ben Kasım ayının 2 sinde başladım bugün aralığın 13 ü 41 günde 9 kilo verdim.Hedef 59 60 kilo.Sanırım bir ayı geçecek bu kiloyu verecem.Ama baya bir zorlanmaya başladım.Bakalım geçen hafta kaç kilo verecem
Toplam kilo farkı : -3.5[/QUOTE]

bu diyeti bir dönem yaptım ve olumlu sonuç aldım o kadar yer edinmiş ki beynimde şimdilerde diyete aykırı şeyler yediğimde kendimi suçlu hissediyorum
Heyyy!! Merabaaa Seni hatırladıımmm

Geçmiş olsuunn... Sağlık daha önemli.. boşver...

Geçmiş olsun telafi edersin takma boşver

Sabahta sormustum ama cevap gelmedi galiba yada ben kaçırdım vitamin kullaniyormusunuz kitapta tavsiye etmiş ya dukan

tatlı krizim tuttu ve yulaf kepeğim tatlandırıcım hepsi evde akşam olurmu bugün acaba ya diyeti bozcam yada ölücem offf

evet dely merhaba ben de seni hatırladım

yazın bu diyetle 54.1 e kadar düştüm ama kış geldi bünye de birikime başladı şimdilerde 56-57 civarında geziniyorum

düzensiz besleniyorum yediklerime pek dikkat edemiyorum ama spora başladım sporu düzenli yapıyorum

sen neler yaptın?

merhabalar herkeslere arj. telunde giriyorum gecmisi okuyamadan cikmam lazim yarin okurum artik

bildirimim
başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 62.2
şuanki kilo: 61.9
fark: 300 gr
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 7.2

bol kacamakli bir haftadan sonra -300 gr odul gibi....
d

merhaba,ben boyumu yazmamıştım.tekrar baştan alayım:)

başlangıç tarihi:10.12.2012
başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
güncel kilo:69.5
fark:-500

geçmiş olsun canım
Önce sağlık sonra telafi edersin

başlangıç tarihi:10.12.2012
başlangıç kilo:104
hedef kilo:58
boy:1.68
güncel kilo:101
fark:3

Sabah 3 kaşık yoğurda kepeğimi karıştırıp yedim. Öğlen süt ve beyaz peynir yedim. Biraz öncede fırında poşette 1 tatlı kaşığı zeytinyağı bir baş soğan sarımsak eşliğinde pişmiş 3 tane tavuk butu ve göğüs yedim.

Ancak kızlar moralim çok bozuk. bugün yerli malı haftası vardı; ağzıma tek şey koymadım. Okul çıkışı arkadaş kahve yolladı iki yudum içtim ve içinde şeker vardı. gerçi 6 fincana 1 çk şeker katmış ama olsun. Bir de annem tavuk yaparken içine 1 tatlı kaşığı salça koymuş. ben o kadar kasarken bunların olması canımı çok sıktı. (( bir şey olur mu ki?

çok çok geçmiş olsun..

Verdim aldım.. Bişeyler bişeyler :)) Devam ediyorum bakalım.. Spora da başladım ama henüz bi faydasını görmedim Bakalım ne olacak..? Ben de heyecanla bekliyorum :) Sen de ipin ucunu kaçırma sakıınn

Geçen hafta 65kiloudum
Geç kaldın :) ekledim seni ama geçen haftaki kilonu yazamadım. Haftaya artık..

Ne yazık ki sen de geç kaldın liste için. Haftaya bildirirsen eklerim. Yayınladım çünkü. 4'e kadar falan bildirirseniz iyi olur..

Bişi olmaz dicem ama, bundan cesaret alanlar oluyor. Yoksa bişey olmaz Salça azsa, o da sorun olmaz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…