Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bana Pilates veya Calaneticsden cok fayda saglarmissin gibi geldi. Cunku onlar oldukca incelme sagliyor, kilo vermekten cok.

Onlari arastirmani tavsiye ederim.

Sabah biri vardi, her gun ne yedigini yaziyor, insanlar az yemissin deyince kulaklarini kapatiyordu. Diyeti birakmak zorunda kalmis. Bence onun icin hayirlisi olmus.

Az yersek ne olacaginin bize de gostergesi olmus.

Bir de balik cok kilo verdiriyor orasi dogru, ama ben bir kac gun ust uste yiyince cok gucten dusuyorum. Size de oyle oluyor mu?

Son düzenleme:

Protein gunlerinde bir iki cherry domates, tatlandirmak icin sogan ve limon kullanabilirsiniz. tabi az olmak kaydiyla.

Protein gunlerinde maydonoz roka gibi baharli otlarin kullanilmasina izin var. Ben butun gun et yemekten SIKIliyorum. Onlar cok iyi oluyor.

benim yediklerime bakarsanız çooook az
3-4 kase yoğurt
1 bardak light kola... tatlıcıyım, bırakamıyorum
1 bardak splendalı, kakaolu sıcak süt...

2 dilim pastırma

1 tatlı kaşığı yağla pişirilmiş ciğer

ekmeğim

sabah 1 haşlanmış yumurta

booool su

1 kaşık goji berry .... meyve niyetine

sanırım ben çok yiyorum

ya aslina bakarsan iyi yemissin hele 1 kg cupra hicte fena degil:)))).acaba diyorum birazda sut urunlerimi alsaydin.balik tavuk iyide yogurt sut falanda olabilirdi..benim fikrim

ya aslina bakarsan iyi yemissin hele 1 kg cupra hicte fena degil:)))).acaba diyorum birazda sut urunlerimi alsaydin.balik tavuk iyide yogurt sut falanda olabilirdi..benim fikrim

aslında yoğurdum vardı yanımda ama balık yiyince çekindim açıkçası.. bir söz var ya "bal ye balık ye daha ölmezsem yoğurt ye" diye.. o sebepten.. sütüm peynirim ve yumurtam bitmiş maalesef alamadım da daha bir fırsatını bulup markete gidemedğimden

Bence haklisiniz, biz proteini cok tuketiyoruz, proteinin yakilmasi sirasinda kalsiyum cekiliyor, eger yeteri kadar kalsiyum tuketmezsek, bu kalsiyum, kemiklerden gidiyor, ve incelmelere erimelere ner.

Dukan bu nedenle elestiriliyor. Ancak sorun diyeti bilincli yapmamakta. Eger yeterli kalsiyum tuketmezsen bu kadar proteinle zarar gorursun. Bilincli yapmak lazim bu yuzden.

Aramizda dis doktoru var, o daha iyi bilir gerci de, bana son gunlerde gelen dis rahatsizliklarinin bir nedeni de bu olabilirmis gibi geldi. KIme demissem:))

Son düzenleme:

tamam tamam bugün gidemezsem de markete yarın hiç olmadı sanal migrostan ısmarlayım bari yumurtamı sütümü peynirimi pek utandım ben şimdi

aslını isterseniz size bir sır vereyim mi- sır da ne sır ama :)- bu yaştan sonra içtiğimiz sütün dişlere pek faydası yok.. biraz peynirin..az biraz da peynirin..kemikler için de öyle..hatta bir araştırma içtiğimiz inek sütlerinin bizim kadınsal hastalıklara yakalanma sıklığımızı artırdığını göstermiş. ya hiç süt içmemeyi ya da içeceksek keçi sütü içmeyi tercih etmeli imişiz. hatta açıklamayı yapan kişi insandan başka hangi hayvan annesini emmeyi bıraktıktan sonra süt içmeye devam ediyor ki demişti.. ama ben sütü çook seviyorum.. aldığım 1 lt süt daha o gün bitiyor sonra da böyle sütsüz kalıyorum

iste tamda aramizdaki disdoktoruna dedin :)))))

az biraz da yoğurdun yazacaktım özür..

ben önce palamut yiyordum. fırında pişiriyordum tat versin diye yanına az biraz soğan da koyarak.. ama 1 balık zor bitiyordu sonlarda artık çok tatsız tuzsuz geliyordu yiyemiyordum.. hatta sonra yerim diye dolaba koyup sonra yemeyip attığım çok balık parçası oldu öyle:26:

ama bu çupra ızgara cidden yetişti imdadıma.. bir de hemen karşımda balıkçı var orada yaptırıyorum kendim de yapmıyorum ortalık da kokmuyor.. gerçi 3 balığa 19 tl veriyorum ama napiim burası muayenehane yapamam ki öyle kokan şeyler.. eve gidişim de zaten çok geç oluyor -hala çıkmadım düşünün- her zaman yanıma bir şeyler hazırlayıp getiremiyorum o zaman iyi oluyor. ki bu da bu ara haftada 2-3 güne denk geliyor ..
ben diet öncesi de uyumayı fazlasıyla seven bir bünye olduğum için ve hala her gün ne yersem yiyeyim sabah kalkmak da gidip evde iş yapmak da zor geldiği için balığın fazladan bir etkisi var mı bilemiyorum. söz bundan sonra dikkat ederim ne yediğimde ne oluyor diye :)
işin garibi yine de bu hafta tartıda sadece -400 vardı..

evet onu bende duymustum bu saatten sonra icilen sutun dise bir faydasi olmadigini ama kemiklerimizin ihtiyaci olan kalsiyumuda ordan aliyoruz.hele hele biz kadinlara daha lazim gerci menopozumuza daha var :)))) ama guclu kemiklere sahip olmak lazim ..

ayrıca belirtmeden edemeyeceğim yine de her şeye rağmen besin gruplarında dişlere en faydalı grup protein grubu..

yok işte.. menopoz için de süt evet faydalı ama yoğurt ayran peynir yumurta çoooook daha faydalı..
süt içmeyelim demiyorum tabii ki dediğim gibi ben de süt hastasıyım

atma o balık parçalarını. bi duvar kenarrına, bi ağaç dibine koy. kaşık içi kadar balık parçası 1 kediciğin 1 gün daha yaşamasına yeter.

yok işte.. menopoz için de süt evet faydalı ama yoğurt ayran peynir yumurta çoooook daha faydalı..
süt içmeyelim demiyorum tabii ki dediğim gibi ben de süt hastasıyım

mesajini nasil okuduysam yazmissin zaten :))))

atma o balık parçalarını. bi duvar kenarrına, bi ağaç dibine koy. kaşık içi kadar balık parçası 1 kediciğin 1 gün daha yaşamasına yeter.

attım dediğim -yemedim- di Aliyecim.. yoksa bizim sokakta o kadar çok hayvan var ki.. dikkat ediyorum böyle ekmek olsun yemek artığı olsun atarken ayrı koyuyorum bir kenara.. hele artık kış mevsimi o hayvanların işi de çok zor..

benim sitede, gıcık komşular güvenlik çitlerine bayat ekmekleri poşete koyup asıyorlar sütçü de hayvanlarına vermek için alıyor. ama çok yükseğe asıyorlar poşetleri köpekler almasın diye. ben de kimse görmeden poşetleri çitlerden çözüp yere koyuyorum. sütçü hayvanlarına yem alsın napalım yani )))

Son düzenleme:

Canım benim spor yapmaya üşeniyorsan (benim gibi) başka yöntemlerde var.. Bilmiyorum ne kadar doğru olur söylemem ama ben bölgesel incelmeye gidiyorum.. Günlük yürüyüşümü yapıyorum ama spor için ne dışarda zaman ayırabiliyorum ne de evde ufaklıktan fırsat kalıyor..Belki bahane bilmiyorum ama..

Sonra fırsat sitelerinin güzellik bölümlerini takip etmeye başladım. kendi iş yerime yakın uygun fiyatlı bir yer buldum.. Bence denemeye değer..
Benimde ölçülerim biraz ilginç.. benimde bel ile kalça arasında 10 cm ya var ya yok.. dümdüz duruyor..

Ellerine sağlık canım bir sonraki tatlı krizime saklıyorum tarifini.. Muhteşem görünüyor valla eminim tadı da öyledirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…