Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım eline sağlık ben birşey sorucam labne ne kadarlık kutunun 3/4u benim labnem 500 gr

Günaydın, Hayırlı Cumalar canlarım
3 güngür geçmeyen gıcık bir baş ağrısı sabah sabah yine ağrı kesici almak zorunda kaldım, umarım hastalık belirtisi değildir...
Elimden geldiğince dikkatliyim ama yapacak bişi yok...

Bu hafta kendime hiç ekmek yapamadım...
Hergün sabah çakma tava böreği ( yum-süt-lor-1 yk kepek)
Gece yatarken 1 brd süte katılan buğday kepeği... Benim kabızlık son haftalarda buğday kepeğiyle çözüldü zannımca...

Yarın için izin aldım, kına var, pazarada düğün... İnşallah başıma bi iş gelmez kaçamak yapmamak dileğiyleee

Tebrik edeeerr, başarılarınızın devamını dilerim

Eki Görüntüle 576029

Kuzum emeğine sağlık, neyseki perşembeleri görebiliyoruz seni

Maşallah bayanlarrrr, -'ler daim olsun

Merhabaa, diyetin bırakıldığı dönem kilo almanın en hızlı gerçekleştiği dönemdir, bunun aksini beklemek mucize beklemek olur, o sebeple bu diyet aşama aşama planlanmış Aldıklarının bir kısmı sudur eminim ki, ben de öyle oluyor genelde. Ben sana yeşil çayı epey bir artırmanı ve beyaz yumruk denemeni öneririm.

İki diyeti de denemiş biri olarak ikisinin birbirine birçok konuda epey zıt olduğunu söyleyebilirim, şimdi bıktığın için ve eksi göremediğin için sana karatay daha kolay görünebilir ama karatay zor bir diyettir, gerçekten randıman almak için epey kasmak gerekir, dukandan sonra seni çok yorar ve gerer, sen dukana devam et

Günaydın kızzlaarrr

Sabah tartıda 69.9 gördüm ve sevindirik oldum hehe

Sabah tekrar ölçülerimi aldım kızlar..

Göğüs 97, Bel 78, Göbek (en kalın yeri) 89 ve kalça 99 biraz garip gibi geldi bana.. Bu arada hülyacım şu an üzerimde eski 28 beden kotum var.. Evlenmeden önce giyebilmiştim en son.. Düşük belli bir model..

Etateta doğru light ürünler izinli ama meyve suyu ve limon suyu izinli değil..
Limon suyunu ancak salataya sos olarak az miktarda öneriyor dukan amca..
Çünkü limon ekşi olmasına karşın en çok şeker içeren sebzelerden biri..
Biraz daha araştıralım, ancak ben böyle şeyler duraklama yapar diye korkup içmiyorum.

Dün akşam saatiyle sporuma dönmüş bulunmaktayım sonuçlarını sabah tartıda haylice aldım. Kemerlerime de yeni bir tik attım hemde bel bölgesinden, uç bölgesinden değil.
Sabah biraz light kaşar ve bir bardak süt içtim
sonra koşturmam başladı zaten
ancak yerime oturdum ve kendime yeşil çay yaptım (sanırım bağımlılık yaratıyor)
öğlene kocaman galetam (sütü biraz fazlalaştırdım ve az da kabartma tozu koydum ekmek gibi oldu kocamannnn) ve bir adet kornişonum, peynirim bitmiş getiremedim bugün içim eridi ama yarın mutlaka alacağım malum ayın 15'i
akşama da ne yesem ne yesem acaba biraz kabak kalmıştı bir dilim kadar onu ısıtıp yanına da poşet içinde tavuk yapabilirim.

-Poşete az kepek koyuyorum bir tatlı kaşığı kadar soya sosu ve yarım çay kaşığı çeşnili tuz atıyorum 5-6 adet baget koyup çalkalıyorum, mikrodalgada kademe 4 de yaklaşık 17 dakika pişiriyorum çok süper oluyor eşim benden önce kapmaya çalışıyor :))))

kendime söz verdim bu hafta 1 küsür kilo vercem inşallah.50 li rakamları görmek istiyorum artıııııııık.
bu hafta sebzeye geçtiğimden sanırım veremedim sebzeyi abartmicam.
perşembe günü çizelgemde 59.9 görürüz inşallah.
yılbaşına kadar 50 li rakamda olmak istiyordum.
karnelere kadarda 55 olmaktı hedefim ama....
5 hafta var karnelere haftada 1 kilo verebilsem süper olur.

:)))))))))))))) bu arada eşim kitabı okumuş, şu an kararsız olsa da; ben senin kadar dirayetli değilim seyirinizden başlayım onuda 2+0 yapayım modunda. Onunki dukan olmayacak ama yinede protein günlerinde benim işim kolaylayacak.
Birde ben kilo verdikçe boyum da kısalıyormuş :))))))) eşim pek duygularını belli eden bir cins değildir benim, kendince kilo verdiğimi deklare etmeye çalıştı... Olsun o dedi ya ben yine göklerdeydim akşam... Azmettim 3 kilo kaldı ondan hafif olmalıyım ki evde sağlıklı bir müsabaka başlatabileyim :))))))))

Tebrik edeeerr, başarılarınızın devamını dilerim

Eki Görüntüle 576029

teşekkürler dely eline koluna parmaklarına sağlık:))

iyi geceler,

sanırım son 12 yıldır görmediğim bir kiloyu gördüm bugün. evet yıllara sonra 80l kiloları da gördüm. 89.8 kiloooo. harika yaa ben dukanı seviyorum yaaa.....

bu ara bütün arkadaşlarımla konuştuğum tek şey ,ah bir 89 ları bir görsem,diyorum,sanırım 2,5,yada 3 hafta sonra görürüm.

bende 1 yemek kaşığına yakın izin var diye biliyorum limon suyunu ,sodaya sıkıyorum meyve suyu niyetine içiyorum.

işte bnm tartıyla problemin şu ki sabah kaç kiloysam akşamda o kdr oluyorum acaba yediklerim neden fark ettirmiyor terazide die şüpheleniyorum

bacim haklisin ,diyorum ya hayatim boyunca bir bilemedin iki kez yedigim bir tatliyi yaptim dusun artik gerisini gecen gunde helva yapmistim :))))valla dedigin gibi dukan bize kiymet bilmeyide ogretiyor ...ayyyy cok guldum helvami yaptin demek :)))))benimde cok hosuma gitmisti..biz normalde tatli yemeyen insanlar tatliya basladik baksana.neyse tatli yiyelim tatli konusalim :))))))tatli tatlida kilo verelim ...

5+5 imi uyguluyorsunuz?bendemi acaba yapayim diye dusunuyorumda...

arkadasim birseyi anlamadim ;"Metabolizma ancak harcadığımızdan enerjiyi daha az alırsak (beinler sayısinde) yavaşlar " demissin ya.simdi ben gunde 1000 kalori harciyorsam yediklerim 800 kalori ise benim metebolizma yavaslarmi?
Canım eline sağlık ben birşey sorucam labne ne kadarlık kutunun 3/4u benim labnem 500 gr

soyle hesapla yaklasik 4 yemek kasigi olacak.

cnm spor yapıyorum sabah gerekirse 5 te kalkıyorum evim ztn spor salonunu aratmaz koşu bandı mekik sehpası kürek bisiklet dambıllar plates topu hepsi var.uzun zmndır karşıdan seyrediyordum çoğunu koşu bandı fln sevmiyorum hep aynı yerde yürünce sıkılıyorum önce dışarda yürüyüş yapıyordum ama malum ankarada kış bir başkadır.şimdi evde kalkar kalkmaz elimi yüzümü yıkayıp kahvaltımı yapıp aletlere saldırıyorum.spor bana fayda veriyor ama sadece göbekten deil heryerden gidiyo yani incelmek yerine zayıflıyorum direk.yani şu anki kilom acaip ideal ama gel görki bu kiloyla göbek çok uyumsuz onu eriticem derken bende eriyip bitiyorum işte ortası yok bunun

sabah 50.5 gördüm tartıda allahım bu ne büyük saadet uzun zmndır kullanmadığım kemerlerimi aradım uzun uzun çünkü pantolonlarım düşüyor artık :) darısı herkesin başına inş. az kaldı inş dolapta beni bekleyen pantolonlarıma kavuşucam en kısa zamanda dukan amcam bu işi biliyor.

dukan ın daha hafif versiyonuna pazartesi itibariyle ben de başlıyorum bu arada 1 aydır da bfit e gidiyorum. içinzde b fite giden var mı?

winnie bana bunlarla gelme bacım bende ölçtüm yine senden daha fazla çıktı

bel 93 en kalın yeri,göğüs 93,kalça 98 demekki ben 70 kiloya denk geliyorum
iç bacak 57 cm

Hülyacım sen boşa üzüyorsun kendini.. Senin sadece spora ihtiyacın var canım benim.. Kilon da ölçülerinde gayet güzel. Biraz bel ve kalça çalışsan yeterli..
Birde benim kemikler ağırdır biraz.. Küçüklüğümden beri süt yumurta peynir çok tükettiğim için sanırım, belkide kalıtsal..
Tanita idi sanırım aletin adı bununla yağ/kas etc. oranlarıma baktırdığımda söylemişlerdi. Benim kemikler ağırmış..
Ki öyle bileklerim çok kalında değildir. Dukan testine göre normal kemikli çıktım yani..

Jeonk lütfen yanlış anlama uzman değilim ama madem bölgesel sıkıntın var o zaman sporda o bölgelere ağırlık versen daha başarılı olmaz mı?
Yani koşmak tüm vücudu eritiyor ya.. Mekik vs. diğerlerini daha fazla mı uygulasan?

Ben de kendi adıma bu şekilde yapamadığım için göbek bölgesi için güzellik salonunda alete girdiğimi anlatmaya çalıştım..

Sadece öneridir arkadaşlar, özellikle yeni gelenler.. Kanıtlanmış birşey değil ben kişisel olarak bunu uyguluyorum.. Tercih sizin

limon ile ilgili siz konusunca benimde kafama takildi cunku ben firinda balik,tavuk limonla yapiyorum.dedigin gibi atak icin soyle demis:"limon,balik ve deniz urunlerine tat katmakta kullanilabilir.ancak sekerli veya limon tozu seklinde olmamasi gerekir,cunku bu durumda bir baharattan cok asitli bir meyve yerine gecer ve saf protein rejimine uymaz." sonra deniz urunleri ile ilgili sos tariflerindede kullanmis kendisi.

limonun besin degeri100 gr limon icin )karbonhidrat 8.7 gr, protein 0.9 gr kalori 32
domates (100 gr icin ) karbonhidrat 4.7protein 1.1 gr ve kalori 17-22 ispanak karbonhidrat 3.6,protein 3 gr ve kalori 25 kalori ve 0.3 gr yag

simdi bunlari karsilastirinca limon daha kalorili ve karbonhidrat yonunden daha zengin.tuketebiliriz seyirde ama abartmamak kosulu ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…