Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben geçen yaz bir sokak kedisi evlat edindim.. Oğlum da bunda etkendir, kendisi çok seviyor hayvanları..

Ancak tüm hayvanları da eve almak malesef mümkün değil.. Ben de tavuk yaptığımda kalan kemikleri hep ayırırım, çöpe atmam ulaşabilecekleri yerlere koyarım ..

elbette hepsini eve almak mümkün değil ama elimizden geldiğince ilgilenmek, bakmak, en azından karınlarını doyurmaya çalışmak bile yeter.

3 gündür aynı şarkıyı defalarca dinliyor olmamın bir açıklaması var mıdır acaba? Bizim grupta bir psikolog var mı :)

Scholarppty mesajını okudum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı, öncelikle Allah yardımcın olsun, beni de bekleyen bir TİK var ama yapılan hiçbir şey yok :) Seni çok iyi anlıyorumm :))))

Merhabalar;
Arkadaşlar yaklasık 5 aydır Dukan yapmaktayım.
ilk 2 ayı feci bir şekilde istikrarlı 3. ayda biraz kacamaklarla devam ettim.
Ama artık dukan bana yanıt vermiyor kanaatindeyim
insan 1.5 ay durgunluk durumunda kalabilirmi?

Sporda yapıyorum üstüne hiç bırakmadan
Bir haftadır 1 kilo aldım. Hiç bir anlam veremedim.
Bu akşam kendimce bir karar verdim, Dukan artık metabolizmamı yavaslattı kilo bu sebeple veremiyorum.
Yeni bir içinde bol sebzeli proteinli diyet aranıyorum. Sanırım Karatayı düşüneceğim.

Bu zaman içerisinde 7 kilo verdim. Kısa bir süre ara vermek zorunda kaldım (oğlum hastanede yattı uygulayamadım)
Bu durum bana 10 günlük hareketsizlik ve abartı olmamak kaydıyla herşeyden yemek 2 kilo olarak döndü.

1 aydır tamamen dukana teslim olmus vaziyetteyim ama tık yok

Sizlerede danısmak istedim. Aranızda çok uzun zamandır yapanlar var okuduğum kadarıyla bana ne önerirsiniz

anlıyorum canım.acayip ödem yaptı bende zaten.2 gün atamadım üzerimden.bundan sonra şalgam suyu cıssss o zaman:) hem su varken şalgam suyu da neymiş peeh:)
ben de çok deniyorum tarifleri.hatta bazılarını değiştirip kendime göre uyarlıyorum.bazılarını beğeniyorum bazılarını ıkına ıkına yiyorum:)bakalım yolumuz uzun daha bi sürü tarif deneyeceğiz...

Üşenmedim kalktım çiğer yaptım 1tatlı kşğ yağ ile soğan sarımsak ve ciğeri kavurdum bol baharat mis oldu ama ben 7 den sonra yemek yemem inş sorun olmaz diyete uygun onu biliyorum

Hayırlı geceler! Herkes ne kadar da güzel kilo vermiş! Nice kilo eksimelere!!:))

bu atak çok sıkıcı.seyir daha eğlenceli gibi.. birde tatlandırıc alamadım henüz.alınca helva yapacağım.dört gözle bekliyorumm:)

Yaa evet atak biraz öyledır.)) Ama aylardır süren seyir'e nazaran atak, sadece birkaç gün sürüyor allahtan.) Tatlandırıcısız biraz tatsz oluyor.:) En azından benim için böyleydi. Sonra da tadına varıınca tatlı yeyip tatlı konuşabildim ama..:)))

Kızlar herhangi bir multivitamin kullanabiliyorsunuz yada tavsiye ettiginiz varmı lutfennn

Ben supradin kullanıyorum. Diyet dışında da her sene kışın ailecek 2-3 ay her gün kullanırdık ve çoook nadir grip falan kapardık.:)) Ama 3 aydan fazla kullanmıyorum. 1-2 hafta dinlenip 1 ay Centrum alıyorum. Sonra yine dinlenip supradine dönüyorum.

Winnie tatlım ice tea ve limonata meyve suları içermediklerini biliyorum. Tamamen kimyasal onlar.:)) Hatırladığım kadak Dukan bütün light içecekleri (gazlı-gazsız) her evre için izin veriyor. Burda önemli olan içeceğin gerçek şeker içermemesi. Meyveler zaten da şeker dolayından yasaktır. Her türlü tatlandırıcıya (aspartam ve sorbitol bile) iznimiz var, yanılmıyorsam günde 8 t.k. kadar serbesttir. Hoş, eskiden günde 3 kutu light içecek içebilirsiniz derdi şimdi ise günde 1 kutu diyor.:)))

Şekersız şekerleri yemediğimden dolayı ne bilgim ne de tecrübem var. O yuzden bişey diyemem.)) Ama eminim araştırmışsındır.

Limon suyunde şekerin olduğunu sanmıyorum. Benim için limon, sebzedir.:)) Atakta zaten ancak bir kaç damla izinlidir. Seyirde 1 y.k. olarak sınırlandığını hatırlamıyorum. Ama haklı olabilrsin benim kitaba tekrar göz atmam lazım demek ki...

Son düzenleme:
arkadaşlar bugünkü yediklerim:)

sabah 1yk yulaf kepeğiyle krep,lor peyniri,bir dilim liğht peynir.sütlü neskafe ile
öğle,yarım kepekle yapılmış köfte yoğurt
akşam aynı menü yanına lor peyniri 1 kutu light kola

ve kabızım bunun için 2 fincan formçay,20 dk yürüyüş koşu bandında ve biraz kol ve kalça hareketleri yaklaşık 10 dk

iyi geceler,

sanırım son 12 yıldır görmediğim bir kiloyu gördüm bugün. evet yıllara sonra 80l kiloları da gördüm. 89.8 kiloooo. harika yaa ben dukanı seviyorum yaaa.....

Tiramisu yaptim 2 tarifin karisimindan.resimleri koyuyorum tadini aksam yiyince yazarim :))))

oy oy ooyyyy bu ne güzel şey!!! Tiramisu sevmediğim halde ağızımdan sular aktı resmen.:)))) Dukan bize her tadının değerini bilmesini öğretiyor demek ki.))) Ellerine sağlık canım!

Lisabella, bugün senin helvanı yaptım. O neydi yahu!!..))) Gerçek helva yediğim gibi oldum. Çok teşerkkür ederim! Bu yulaf kepeği ne kadar da çok yönlü bişeymiş. Geçenlerde resmen irmik tadını aldım, bugün ise resmen helvaydı.:))) Yoksa o kadar mı gerçeklerin tatları unuttuk mu.. bilemedim şimdi..:)))

Selam kızlar. Bu aralar çok yoğun olduğumdan uzun zamandır uğrayamadım buraya. Bu sabah tartıldım aynada karnımı görünce.
ve çok mutlu oldum. 57.6kg çıktım. hemen defterime not ettim. ve ne göreyim birden ?!?! benim ilk not ettiğim kilo ile şuan ki
kilom arasında 5 kilo fark var, hatta 5.1 ben 5er kilo hedefi koydum kendime ve böylece ilk 5 kiloyu potaya indirmiş bulunuyorum.
Şimdi ikinci 5 kilo etabına geçiş yapıyorum. sizlerle paylaşmak istedim. neyse. ben yarına kütüphane için birşeyler hazırlıyorum şuan
dukan yemek kitabından. yarından sonra yine 5günlük protein günüm başlıyor. Vallah aç kalmıyorum ve zayıflıyorum, biri bana bunu
geçen sene deseydi deli bu derdim ve gülüp geçerdim vallah. neyse iyi geceler ve şimdiden günaydın herkese. öpüldünüz
dukan arkadaşlarım

Merhaba, menünüz olmadam bir öneri vermek zordur. 3 aydır ne tür kaçamakları yaptınız? 1 aydır gerçek dukan'ı yapıyorsanız ve hiç kilo kaybınızı yoksa yediklerinizi gerçekten merak ettim. Hastaneden kaldığınız sürede (çok geçmiş olsun bu orada!) 2 kg almışsınız. Gayet olabilir çünkü ondan önce sadece 2 ay gibi kısa bir süre diyeti takip etmişsiniz. Anladığım kadar sporu en az 5 aydır aksatmadan yapıyorsunuz. O zaman kas ağırlığın artık oturması lazım.. Yoksa son 1 hafta güç antremanlara mı başlamışsınız?.. Genelde Dukan metabolizmayı yavaşlatmaz. Metabolizma ancak harcadığımızdan enerjiyi daha az alırsak (beinler sayısinde) yavaşlar normalde ki bu da sırf Dukan değil her diyet için geçelidir. Yani durum yine yediklerinize bağlıdır..

Canım ben kazbızlığımı bu şekilde çözüyordum. Sabah kalkar kalkmaz kocaman bir bardak su içerim. Normalde de hayat boyu yapıyorum bunu ama sıkıntılı durumlarda 500 ml içerim.:))) Sonra vaktım varsa kepekli bir şey yaparım (yoksa çiğden yoğurtla karıştırım). Kepeğin üstüne yine büyük bir bardak su içip evin içinde biraz zıplardım.:))) Dukan ise karın egzersizleri yap der.) Sebzeye geçtin ise akşam salata yeyip ertesi sabah söylediklerimi denersin daha da fayda olur.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…