- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
benim sitede, gıcık komşular güvenlik çitlerine bayat ekmekleri poşete koyup asıyorlar sütçü de hayvanlarına vermek için alıyor. ama çok yükseğe asıyorlar poşetleri köpekler almasın diye. ben de kimse görmeden poşetleri çitlerden çözüp yere koyuyorum. sütçü hayvanlarına yem alsın napalım yani)))
Ben geçen yaz bir sokak kedisi evlat edindim.. Oğlum da bunda etkendir, kendisi çok seviyor hayvanları..
Ancak tüm hayvanları da eve almak malesef mümkün değil.. Ben de tavuk yaptığımda kalan kemikleri hep ayırırım, çöpe atmam ulaşabilecekleri yerlere koyarım ..
Tebrik edeeerr, başarılarınızın devamını dilerim
Eki Görüntüle 576029
3 gündür aynı şarkıyı defalarca dinliyor olmamın bir açıklaması var mıdır acaba? Bizim grupta bir psikolog var mı :)
Buyrun benim nedir sorun dinliyim
Doktora yapıyorum desem yeterli olur mu
Tebrik edeeerr, başarılarınızın devamını dilerim
Eki Görüntüle 576029
Şalgam suyu yasak canım biz bir ara içiyorduk ama yasak yani...şimdi yasaksa siz neden içiyorsunuz diceksin, bende pek bir değişiklik yapmıyor bir de güçlendirmedeyim böyle olunca ara ara en fazla bir bardak olmak üzere içiyorum ama siz sakın yapmayınözellikle dukanın başlangıçtakiler, şalgam yasak, su tutar ödem yapar vücudunuzda kilo vermeniz yavaşlar yani, cısss size, bu arada kepek yiyemiyorum diyorsun, çorbaya alternatif ipekin tarifinden yapabilirsin, zerre kepek tadı yok yani, bir sürü tarifi deneyerek kendi damak tadınıza göre mamalar oluşturacaksınız....Zamanında çookk içi pişmemiş kekleri çöpe döktüm daha neler neler....ben birde tariflere balıklama atlarım yani denemek isterim, mesela edanın acı badem kurabiyesi, hemen denedim ama ıı ıhhh, yani olmadı, benim damak tadıma uygun değil o aroma.....ama artık kabaran, süper keklerim
var....
Bu arada bugün beyaz gün yaptım, yani saf pro günümdü haftada bir yapıyorum yapmışken tam yapayım dedim beyaz gün olduen son tartı bana 62 göstermişti,teee kaç hafta önce, bakalım yarın 59 u gösterecek mi, hepinize bol eksili geceler...Bu aralar dely yoğun çalışıo sanırım gözükmüyor :44: yarın bildirim günü olacak ama gelir herhalde....
anlıyorum canım.acayip ödem yaptı bende zaten.2 gün atamadım üzerimden.bundan sonra şalgam suyu cıssss o zaman:) hem su varken şalgam suyu da neymiş peeh:)
ben de çok deniyorum tarifleri.hatta bazılarını değiştirip kendime göre uyarlıyorum.bazılarını beğeniyorum bazılarını ıkına ıkına yiyorum:)bakalım yolumuz uzun daha bi sürü tarif deneyeceğiz...
bu atak çok sıkıcı.seyir daha eğlenceli gibi.. birde tatlandırıc alamadım henüz.alınca helva yapacağım.dört gözle bekliyorumm:)
Kızlar herhangi bir multivitamin kullanabiliyorsunuz yada tavsiye ettiginiz varmı lutfennn
Etateta canım light ice tea ve şekersiz limonata bize uygun değil malesef içinde meyve suyu olduğu için..
Şekersiz şeker kitapta geçiyordu.. Rocconun ve tofitanın şekersiz yazanları günde 3-5 taneye kadar serbest..
Acil tatlı krizlerinde ve hastayken boğaz ağrımı geçirmesi için nanelisini kullanmıştım..
Limon suyu ancak 1 yemek kaşığı sınırlı izinlidir..
Tabiki önce sağlık ama lütfen dikkaatt..
Tiramisu yaptim 2 tarifin karisimindan.resimleri koyuyorum tadini aksam yiyince yazarim :))))
Merhabalar;
Arkadaşlar yaklasık 5 aydır Dukan yapmaktayım.
ilk 2 ayı feci bir şekilde istikrarlı 3. ayda biraz kacamaklarla devam ettim.
Ama artık dukan bana yanıt vermiyor kanaatindeyim
insan 1.5 ay durgunluk durumunda kalabilirmi?
Sporda yapıyorum üstüne hiç bırakmadan
Bir haftadır 1 kilo aldım. Hiç bir anlam veremedim.
Bu akşam kendimce bir karar verdim, Dukan artık metabolizmamı yavaslattı kilo bu sebeple veremiyorum.
Yeni bir içinde bol sebzeli proteinli diyet aranıyorum. Sanırım Karatayı düşüneceğim.
Bu zaman içerisinde 7 kilo verdim. Kısa bir süre ara vermek zorunda kaldım (oğlum hastanede yattı uygulayamadım)
Bu durum bana 10 günlük hareketsizlik ve abartı olmamak kaydıyla herşeyden yemek 2 kilo olarak döndü.
1 aydır tamamen dukana teslim olmus vaziyetteyim ama tık yok
Sizlerede danısmak istedim. Aranızda çok uzun zamandır yapanlar var okuduğum kadarıyla bana ne önerirsiniz
arkadaşlar bugünkü yediklerim:)
sabah 1yk yulaf kepeğiyle krep,lor peyniri,bir dilim liğht peynir.sütlü neskafe ile
öğle,yarım kepekle yapılmış köfte yoğurt
akşam aynı menü yanına lor peyniri 1 kutu light kola
ve kabızım bunun için 2 fincan formçay,20 dk yürüyüş koşu bandında ve biraz kol ve kalça hareketleri yaklaşık 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?