- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım ben kazbızlığımı bu şekilde çözüyordum. Sabah kalkar kalkmaz kocaman bir bardak su içerim. Normalde de hayat boyu yapıyorum bunu ama sıkıntılı durumlarda 500 ml içerim.:))) Sonra vaktım varsa kepekli bir şey yaparım (yoksa çiğden yoğurtla karıştırım). Kepeğin üstüne yine büyük bir bardak su içip evin içinde biraz zıplardım.:))) Dukan ise karın egzersizleri yap der.) Sebzeye geçtin ise akşam salata yeyip ertesi sabah söylediklerimi denersin daha da fayda olur.:)
3 gündür aynı şarkıyı defalarca dinliyor olmamın bir açıklaması var mıdır acaba? Bizim grupta bir psikolog var mı :)
dukan ın daha hafif versiyonuna pazartesi itibariyle ben de başlıyorum bu arada 1 aydır da bfit e gidiyorum. içinzde b fite giden var mı?
Hülyacım sen boşa üzüyorsun kendini.. Senin sadece spora ihtiyacın var canım benim.. Kilon da ölçülerinde gayet güzel. Biraz bel ve kalça çalışsan yeterli..
Birde benim kemikler ağırdır biraz.. Küçüklüğümden beri süt yumurta peynir çok tükettiğim için sanırım, belkide kalıtsal..
Tanita idi sanırım aletin adı bununla yağ/kas etc. oranlarıma baktırdığımda söylemişlerdi. Benim kemikler ağırmış..
Ki öyle bileklerim çok kalında değildir. Dukan testine göre normal kemikli çıktım yani..
Jeonk lütfen yanlış anlama uzman değilim ama madem bölgesel sıkıntın var o zaman sporda o bölgelere ağırlık versen daha başarılı olmaz mı?
Yani koşmak tüm vücudu eritiyor ya.. Mekik vs. diğerlerini daha fazla mı uygulasan?
Ben de kendi adıma bu şekilde yapamadığım için göbek bölgesi için güzellik salonunda alete girdiğimi anlatmaya çalıştım..
Sadece öneridir arkadaşlar, özellikle yeni gelenler.. Kanıtlanmış birşey değil ben kişisel olarak bunu uyguluyorum.. Tercih sizin
ben de 1 ay haftada 5 gün gittim ama bana faydası kilo almamak oldu sadece :) ne inceldim ne kilo verdim.. sonra da hem maddi sebeplerden hem de motivasyon kaybından bıraktım gitmeyi.. ama çok eğleniyordum aslında giderken
Arkadaşlar dukkan diyet ile ilgili bir sorum olacakatı..
26 yaşımdayım boyum 1,65 ve 54 kiloyum..yani kilom boyuma göre ideal. Fakat kolestrolum üst sınırda. Düzenli egzersiz yanında diyetime dikkat etmem lazım dedi doktorum. Dükkan diyeti kolestrol düzeyimi kontrol altına alır mı bilgisi/deneyimi olan varmı?
dukan ın daha hafif versiyonuna pazartesi itibariyle ben de başlıyorum bu arada 1 aydır da bfit e gidiyorum. içinzde b fite giden var mı?
pksnmz daha önceden dukanı yaptım 62 lerden 54 lere kadar düştüm. Hafif versiyondan kastım 2+5.
b fit için gittiğim yer haftada en az 3 gün gelmelisin ki sonuç alabilesin dedi; ama 1 haftayı griple atlattığım için öksürüğüm geçsin ballar pekmez zeytinyağları tükettiğim için bu hastalık bana pahalıya mal oldu
ben de sabah kalkınca su içiyorum canım.dünde günde 2 lt su içtim.ama karın egzersizini hala yapamıyorum maalesefki göbeğimden dolayı(( kitaptaki diğer egzersizleri gün içerisine yapmaya çalışıyorum.bebeğim maalesef bana istediğim herşeyi yapmama izin vermiyor onun emrinde olduğum için şu sıralar:)) 4 aylık bir kızım, zaten hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorum.fazla almıştım ve kaldı üzerimde ((((((((( dukan sitesi bana 7 gün atak verdi atağa devamım yani ve 5.günüm bugün.
Canım eline sağlık ben birşey sorucam labne ne kadarlık kutunun 3/4u benim labnem 500 gr
işte bnm tartıyla problemin şu ki sabah kaç kiloysam akşamda o kdr oluyorum acaba yediklerim neden fark ettirmiyor terazide die şüpheleniyorum
büyük geçmiş olsunHayırlı Cumalar Arkadaşlar,
Grip olmak güzelmiş :) tam 81.000 geldim bugün :) Hatta annemi de çağırıp tartıyo gösterdim :) Ateş eritti beni :) Cici bebeler kalmamış bünyede gitmiş çok sevindim :)
Şaka bir yana da Allah insanı sağlığından etmesin, ne zor bişey. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.
Ufacık bir grip insanı nasıl etkiliyor.
arkadaşlar kabızlık büyük sorun tamam ama ben bu diyetle hep ishal oluyorum yok mu bunun bi çözümü
Nasl oluyor bu hafif versiyon.
Sonra sorun olunca beni dukan böle yaptı demeyin sakın.
İlk bir haftayı atlattıktan sonra her şey yoluna giriyor emin ol.
Artık kimse diet yaptığımı düşünerek davranmıyor etrafımda benim.
Normal insanlar gibi yemeğe çıkıyorum dukan usulü poğaçamı böreğimi yiyorumm
Kimsede niye demiyorrr
Lokantada ona göre menü söylüyorum
Hiç de zor gelmiyorrrr
Ee biraz kasmalar tabi olacak.
Mahrum kaldığımız şeyler illaki var ama bu diettt. Adı üstündee. sabah 8 de 1 kutu peynir 2 zeytin yeyip, 10:30 da toplantı ortasında hani benim meyvem demektenseee, dukan kasıntılarına razıyım bennn. İstediğim saatte yeme özgürlüğüm var. Pikniğe gittiğimde kusana kadar et yiyebiliyorum meselaaaa.
Canım mantı çektiğinde kalınca yaptığım krebin üstüne sarımsaklı yoğurt ve kıyma dökebiliyorummm
%10 un altında olan hazır döner köfte adana urfa alıp buzluğa atıyorum ki acil durumlarda yine yoğurtlu sos yapıp iskenderin, kebabın dibine vurabileyimmmmm...
Benim meşhur keki bilirsiniz. Daha önce bu kadar lezzetli browni hiç yememiştim meselaaa...
Şimdi yazdıkça aslında bu dietin ne kadar kkolay olduğunu bir kere daha görüyorumm.
Kilom 1,5 aydır değişmesedeee ,olan yağın kasa dönüştüğünü ve daha kasım ayında aldığım kotların üstümden düştüğünü görmek en büyük haz.
Varsın tartıda eksi görmeyeyim. Sevgilim bana her hafta sonu "1 haftada nasıl bir değişim" deyip popoma inanamaması tarif edilmez bir sevinç benim için.
Dün spor salonunda kol çalıştıran alette kaç saydığımı unuttum . Hoca diyorki ipek hanım 30 yapacaktınız 100 oldu. Neden biliyormusunuzzz aynada kendime bakıp omuzlarımın güzelliğine hayran kaldığım içinn. (eski tombik haline göre) Ben hiç kolsuz blüz giymedimm. Sizce bu yaz kollu giyecekmiyim ??
Ben zaten öle çok ince olmayı hiç hayal etmedim.
Şuan sorun olarak gördüğüm tek yer bel ve yarı göbek.
Artık kalça hareketleri yapmıyorummm.
Callen teyze ve dukan amcaa ; ne hayır duası aldınız biliyormusunuzzz..
Calleni de es geçmemek lazım. Lütfen sizlerde yeni gelen çekirgeler de atlamasınlar. Mucizeeeee gerçek oluyorr.
Bfite gelince.
Üye olduğum salonda haftada bir gün katılıyorum o programaa. Çok eğlencelii ve yorucu. Vakit nasıl geçiyor anlamıyorummm. Farkında olmadan ter atıyorumm. AMa tam ısınmadan asla yapılmamalı bence. Zira kaslar tam çalışmaya başlamadan farklı bir kas grubuna geçiliyorrr. Kramp riski çok fazla. Siz siz olun en az 10 dk ısınma hareketleri yapın öncesinde ve muhakkak sonrasında.
Benim tenis hocam çok öenm verirdi ısınma olayına.
Maçlardsan sonra bile o kadar efor harcamışız kan ter içindeyizzz yokkk dinlemezdii gerdirme hareketlerini kesin yaptırırdı. Ve asla maç ve spor sonrası kas gevşetici ilaç yada krem almamıza da izin vermezdi. Vucut teömbelliğe alışmasın diyee.
Ayyy cuma saati ne çok yazdım kafanızı şişirdimmm.
HAYIRLI CUMALAR CÜMLETENNN
ALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN HER KONUDAA :)
Güzel ALLAHIM mesajı aldı eminimm :)
Herkese merhabalar! Tartılar ve bollaşan kıyafetler hep günüzü aydınlatsın inşallah!
aaaa light labne'nın 500 gr'lık kutular varmıymış?.. Hiç rastlamadım da..:))
Bence terazi değil ödemdir canım. Normalde akşama hep 1-2 kg daha ağır oluruz. Büyük ihtimal yatmadan önce çok sıvı alıyorsun yada yemeğini çok geç yiyiorsundur. Dukan yatmadan en geç 2 saat önce yemeklerimizi ve sıvılarımızı kesmemizi tavsiye eder.:)
pksnmz daha önceden dukanı yaptım 62 lerden 54 lere kadar düştüm. Hafif versiyondan kastım 2+5.
b fit için gittiğim yer haftada en az 3 gün gelmelisin ki sonuç alabilesin dedi; ama 1 haftayı griple atlattığım için öksürüğüm geçsin ballar pekmez zeytinyağları tükettiğim için bu hastalık bana pahalıya mal oldu
Arkadaşlar dun akşam simlanin findik lahmacun tarifini yaptim, şahane oldu. Eşim lokantadakinden daha başarili bile buldu :) nasil ozlemişim cok iyi geldi. Bu akşamki menu de ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?