Süper o zaman...
Buraya gelim karatayla dukanı birleştirdim, dukan yapıyorum ama her sabah kayısı incir yiyorummm, sadcece haftaiçi dukan yapsam diye o kadar çok model geldi geçtikiii öyle bişey sandımm bu hafif versiyon olayınııı..
B fitin illaki faydası olur. Hareket berekettir. Spordan asla zarar gelmez. Hepsinde olay aynı aslındaaa. B fit çok eğlenceliii bi kargaşa içinde spor yapıyorsun. Sıkılana kadar bırakma sonra başka yollar buluruzz. CALLAn ı bi araştır bakalımmm hem evde hem ücretsizz hemde kalp çarpıntısı yaşamadan beden benden inceliysunn
Öksürük için yeni formüllll
1 shot votkanın içine 1 tatlı kaşığı karabiberr.
Tek yudumda fondippp
10 saniye kusma hiissii.
Hoppp mikrofonu eline bile alabilirsinnn.
Geçen akşam gittiğimiz barda öksürük krizine girince barmenin ikramııı ve ben karaoke yaptımmm o gecee :)
Öle zarf atıp kaçmak yokkk.
Tarif rica ediyorummmm kendi ağzındann plss...
bacim haklisin ,diyorum ya hayatim boyunca bir bilemedin iki kez yedigim bir tatliyi yaptim dusun artik gerisini gecen gunde helva yapmistim :))))valla dedigin gibi dukan bize kiymet bilmeyide ogretiyor ...ayyyy cok guldum helvami yaptin demek :)))))benimde cok hosuma gitmisti..biz normalde tatli yemeyen insanlar tatliya basladik baksana.neyse tatli yiyelim tatli konusalim :))))))tatli tatlida kilo verelim ...
Valla bende hep şaşırıyorum kuzum.:)) İşin komiği ödül yemekleri seçerken tatlı aklımın ucundan bile geçmiyor ama Perşembe oldu mu hep tatlı peşine düşüyorum.:)))) Herhalde kıymet olayı işte.:))
5+5 imi uyguluyorsunuz?bendemi acaba yapayim diye dusunuyorumda...
Bir yerde okumuştum (sanırım canlı sohbet kayıtlarında).. hangi yöntem uygularsan uygula ay sonunda neticesi aynı olurmuş. Bu değişik uygulamalar sırf kişisel tercihine dayanan kolaylık adına verilmiştir diye kaldı aklımda.:)
arkadasim birseyi anlamadim ;"Metabolizma ancak harcadığımızdan enerjiyi daha az alırsak (beinler sayısinde) yavaşlar " demissin ya.simdi ben gunde 1000 kalori harciyorsam yediklerim 800 kalori ise benim metebolizma yavaslarmi?
Süper o zaman...
Buraya gelim karatayla dukanı birleştirdim, dukan yapıyorum ama her sabah kayısı incir yiyorummm, sadcece haftaiçi dukan yapsam diye o kadar çok model geldi geçtikiii öyle bişey sandımm bu hafif versiyon olayınııı..
B fitin illaki faydası olur. Hareket berekettir. Spordan asla zarar gelmez. Hepsinde olay aynı aslındaaa. B fit çok eğlenceliii bi kargaşa içinde spor yapıyorsun. Sıkılana kadar bırakma sonra başka yollar buluruzz. CALLAn ı bi araştır bakalımmm hem evde hem ücretsizz hemde kalp çarpıntısı yaşamadan beden benden inceliysunn
Tek yudumda fondippp
10 saniye kusma hiissii.
Geçen akşam gittiğimiz barda öksürük krizine girince barmenin ikramııı ve ben karaoke yaptımmm o gecee :)
Kızlar kalça eritmek için stepper nasıl bi çözüm ve bi soru daha spor yapmadan kalça erir mi
iPEEEEKKKKKK!!:))
emzirmiyor musunuz? Emzirenlerin, hafiflestirilmis guclendirme uygulamalarini soyluyorlar. Atak ve seyir sizin icin uygun degil
Süper o zaman...
Tek yudumda fondippp
10 saniye kusma hiissii.
İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:Stepper iç bacak için çok iyidir. Kalça toplar ama küçülmesi için desteklemek gerekir.
YA ben neden anlatamıyorumm derdimii
CALLEN le kalça 1 haftada en az 2 cm gidiyorrr.
Ay bi deneyin olmazsa gelin olmadı deyinn
Yapıpda olmayan görmedim ben henüzzz.
Benim çıtır artık yapma diyorrrr o derece yani...
Buyrun benimmmmmmmmmmmm
Ajdadan bambaşka birini söledikkk yükleyebilirsem face e koyarım videoyuuuu, fena reklam oldum memleketee:)
yararlarından ötürü yeşil çayı ben de içmek istiyorum ama kokusu tadı beni mahvediyor nasıl daha sevimli hale getirebilirim?
Stepper iç bacak için çok iyidir. Kalça toplar ama küçülmesi için desteklemek gerekir.
YA ben neden anlatamıyorumm derdimii
CALLEN le kalça 1 haftada en az 2 cm gidiyorrr.
Ay bi deneyin olmazsa gelin olmadı deyinn
Yapıpda olmayan görmedim ben henüzzz.
Benim çıtır artık yapma diyorrrr o derece yani...
Buyrun benimmmmmmmmmmmm
Ajdadan bambaşka birini söledikkk yükleyebilirsem face e koyarım videoyuuuu, fena reklam oldum memleketee:)
Bene internte bakındım kayda değir birsey bulamadım? CALLEN nedir? link rica etsek...İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:
Kızlar kalça eritmek için stepper nasıl bi çözüm ve bi soru daha spor yapmadan kalça erir mi
İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:
peki demleme mi oluyor yoksa şu sallama poşetlerdeki mi? Sallamalarda sanırım süreyi kısa tutuyoruz dimi?bende eskiden sevmezdim... çok açık ve içine 2-3 damla limon suyu katarak başlayabilirsin..
limon ile ilgili siz konusunca benimde kafama takildi cunku ben firinda balik,tavuk limonla yapiyorum.dedigin gibi atak icin soyle demis:"limon,balik ve deniz urunlerine tat katmakta kullanilabilir.ancak sekerli veya limon tozu seklinde olmamasi gerekir,cunku bu durumda bir baharattan cok asitli bir meyve yerine gecer ve saf protein rejimine uymaz." sonra deniz urunleri ile ilgili sos tariflerindede kullanmis kendisi.
limonun besin degeri100 gr limon icin )karbonhidrat 8.7 gr, protein 0.9 gr kalori 32
domates (100 gr icin ) karbonhidrat 4.7protein 1.1 gr ve kalori 17-22 ispanak karbonhidrat 3.6,protein 3 gr ve kalori 25 kalori ve 0.3 gr yag
simdi bunlari karsilastirinca limon daha kalorili ve karbonhidrat yonunden daha zengin.tuketebiliriz seyirde ama abartmamak kosulu ile
ketıl da yumurta haşlamak... dukan insana neler yaptırıyor
akşam üzeri de brokoli haşlamayı düşünüyorum
peki demleme mi oluyor yoksa şu sallama poşetlerdeki mi? Sallamalarda sanırım süreyi kısa tutuyoruz dimi?
oldu oldu güzel oldu :) bir kaynayınca bastım bi daha bi daha kaynattım 2 3 kere kaynadı gayet de katı oldu
İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?