Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar kalça eritmek için stepper nasıl bi çözüm ve bi soru daha spor yapmadan kalça erir mi

Aynen bunu diyorum gülüm! Aldığından (800) daha fazla (1000) harcadığında metabolizma yavaşlar. Kim ne derse desin. Buna katılmıyan olur elbette fakat ben bunu bizzat yaşadım ve metabolizmamı bozdum. Şubatta başka bir diyet (5 haftalık) yapıyordum (bir yerde Martta diye yazdım, notlarıma bakıp Şubatta olduğunu hatırladım:)) Yabancı bir foruma takılıyordum o zaman. Bana, hep çok yediğimi derlerdi. Sporda harcadığımdan biraz daha az kalori alırsam daha çabuk zayıflıyacağımı denilirdi. İnandım, miktarları azalıp kalori saymayı başladım. 3 hafta sonra iştahım tamamen yok oldu. Zorla tıkıyordum ama kilo kaybım da tamamen durdu. Olsun, normaldır, kırılır, sen aynen devam et derlerdi. Hatta spora daha da yürklen diyenler bile oldu. Ne sporu.. multivitamin kullandığıma rağmen feci halsız düştüm, sürekli uymak istiyordum. Yemek aklıma gelince bile midem kalkıyordu. Yahu normal olur mu böylesi?.. Neyse ki aklım başına geldi birkaç gün sonra diyeti bıraktım ve yavaş yavaş değişik gıdalarla değişik vitaminleri azar azar hayatıma sokmaya başladım. 3-4 hafta sonra ancak normale döndüm ve çok ilginç bu sürede 2 kg bile verdim.:)))

O yuzden ilk önce vücudunuzu dinleyin diyorum artık. Mutlaka sinyalını verir. İştahsızlık asla normal değildir! Buna sevinmek değil endişelenmek lazımdır. Ayrıca ev ortamında mutfak tartı olsa bile kalorileri ne kadar net hesaplayabiliriz ki?.. Kasaptan aldığımız et gerçekten %10 yağlı mı ki? Balıktaki yağ oranını nasıl bilelim? Balığın da yağlanma dönemleri varken hangi mevsimde yakaladıklarını nerden öğrenebiliriz ki? Ancak kaba taslak hesaplıyabiliriz diye düşünüyorum.:))

iPEEEEKKKKKK!! :))

Kızlar kalça eritmek için stepper nasıl bi çözüm ve bi soru daha spor yapmadan kalça erir mi

Stepper iç bacak için çok iyidir. Kalça toplar ama küçülmesi için desteklemek gerekir.
YA ben neden anlatamıyorumm derdimii
CALLEN le kalça 1 haftada en az 2 cm gidiyorrr.
Ay bi deneyin olmazsa gelin olmadı deyinn
Yapıpda olmayan görmedim ben henüzzz.
Benim çıtır artık yapma diyorrrr o derece yani...

iPEEEEKKKKKK!! :))

Buyrun benimmmmmmmmmmmm
Ajdadan bambaşka birini söledikkk yükleyebilirsem face e koyarım videoyuuuu, fena reklam oldum memleketee:)

emzirmiyor musunuz? Emzirenlerin, hafiflestirilmis guclendirme uygulamalarini soyluyorlar. Atak ve seyir sizin icin uygun degil

maalesef canım,önce bebeğim emmek istemedi pompa ile sağarak sonra emdi ama süt azaldı bu arada.ilk iki ay emzirme ve mama ile gittik ama ne yaptıysam sütü arttıramadım ve şu an emzirmiyorum.allahtan bebeğimin gelişimi iyi ve artık yavaş yavaş ek gıdalara geçiyoruz.zaten kiloların bir kısmı da süt artsın diye yediklerimden kaldı.ama olsun bebeğimin canı sağolsun veririm elbet dukanla

aslında callanetics-pilates süper bir şey hele benim gibi bir de skolyozu olanlar için... ama evde tek başına yapmak çoook sıkıcı istikrarlı olamıyorum bfite de sırf para veriyorum param yanmasın diye gidiyorum bir de orda kadınları görünce iyice azmediyorum. tarif güzelmiş ama ben alkol alamıyorum

İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:

Selam veriyim dedim :)) Pek karşılaşamıyoruz da Koy koyy Merakla bekliyoruuzz...

İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:

Hahahha Öyle bişey olsa niye uğraşalım ki :) Keşke olsa.. Bulursan haber ver Aynısının göbek için olanı da varsa büüyüükk makbuke geçer :)) Hatta direk istediğimiz oranı girelim, bizi o oranda zayıflatsın, ayrı ayrı kalçaydı göbekti uğraşmayalım

Son düzenleme:

Tatlım bilgi verdiğin için teşekkür ederim! Öğrenmenin yaşı yoktur gerçekten.) İşte bende hep olaya düz mantığımla yaklaşıyorum. Mesela, bir domatesi bir oturuşta rahatlıkla yiyebilirim ama bir limonu asla yiyemem.:)) Çayıma-çorbama da limonun yarısını sıkmam. O da birşey bildiğimden değil, sırf fazla ekşi geldiği için.))) Dukan, AZ dediği zaman karışıklar oluyor bence.:))) Az ne kadar olmalı? Bizim yenge'nın azı ve benim azım çok farklı mesela. O, pilav yaparken hep "birazcık" tereyağ katar ve çok az kouyduğuna inanır. Gel gör ki paketin 1/3 koyuyor!:)))) Abartılı bir örnek oldu tabii ama böylesi de var yani..:))

peki demleme mi oluyor yoksa şu sallama poşetlerdeki mi? Sallamalarda sanırım süreyi kısa tutuyoruz dimi?

bana da çok geliyor tadı. sallama kullanıyorum portakallı ve elmalısını aldım. bardağa suyu doldurup poşeti sokup çıkarıyorum 2 kere hepsi o.. bir poşetten neredeyse bütün gün yararlanıyorum..
bu mantıkl aslında az içmiş oluyorum sanırım yeiş çayı ama ben normal çayı da böyle içtiğimden ...
ama süte katmak hoş oluyor..

oldu oldu güzel oldu :) bir kaynayınca bastım bi daha bi daha kaynattım 2 3 kere kaynadı gayet de katı oldu

Ben de düşünmüştüm de, pişmez diye de düşünmüştüm :) ama evet.. 1-2 kere kaynatınca olur yahuu di mii :) Saol.. Aklımızda olsun

Aslında bence kalçanın biraz büyük olması o kadar da kötü durmuyorrr.. Ki ben yıllardır küçüklüğünden şikayet ettiğimden belkide..
Bilmiyorum ama benim pantalonlarım hep düşer bir tarafımdan

Bana da beli inceltecek bir formül lazım ama ne yaparsam yapayım bel-kalça farkını 20cm den daha fazla açamadım ömrüm boyunca..

İpekçim kızacak callen diyecek ama benim evde i-mac var açamadım vidoeuuuu..

Eee işyerinde de olmuyor, kaldım böyleee...

kaynamış suda süre 4 dakika filan tutulursa kayısı kıvamında yumurta elde edilebilir bence

süte yeşil çayı duymamıştım ilk fırsatta denemeliyim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…