Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:

Bene internte bakındım kayda değir birsey bulamadım? CALLEN nedir? link rica etsek...

bu alttaki iki satırı birleştirin lütfen.. (aksi taktirde site linki sansürlüyor

http://hotfile.

com/dl/182353920/1a60e00/Callanetics_10_hour_Challenge-dublajaltyaz.wmv.html

Birkaç önce TVde bir reklam vardı. Çok hoşuma gitii:))) Sofrada büyük anne, orta yaşlı bir baba, biraz daha genç bir anne ve çocuk vardı. Çocuğun önünde kocaman kuru fasulyeli pilavlı bir tabak, annenin önünde aynısı ama 2 kat daha az, babanın tabağında sadece kuru fasulye ve... büyük annenin tabağında sadece bir elma duruyordu..:))))) Reklamını konusunu hatırlamıyorum ama yaş ve metabolizma olması gerek.)) Yanlış anlama sakın, benim de yaşım ilerliyor. 45 oldum. Ama herhalde gerçek budur.))

Sporla bir neticesine ulaşabilmek için 1 ay azdır bence. Genelde en az 3 ay sonra farkediliyor. Artı durum, daha önceki spor yapma alışkanlıklara da bağlıdır. Bence devam et ki hoşuna da gidiyor. Önce kaslar güçlenir ve ağırlaşır, sonra da yağların yerini almayı başlar.:)

peki demleme mi oluyor yoksa şu sallama poşetlerdeki mi? Sallamalarda sanırım süreyi kısa tutuyoruz dimi?
Ben sallama poşet kullanmiyorum. Ayni çay demler dibi, porselen çaydanliga 1 çorba çaşigi koyup, 10-15 dak. demliyorum. 2 kupa çikiyor...sen açik içersin yarım çorba kaşigi ile demleyebilirsin. Bende herseyin en ilkeline ulaşma hastaligi var... bu yüzden poset çay hiç kulanmiyorum.

İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:

Link yok. Ness biryerlere yüklemişti ama ben bilmiyorum yeriniiii...
Sen bana adres yazz cd yollayayım sanaa

Bir tek şey yiyince küçülüyorr canım ama oda burda olmazz :)
Bak yaaa yine kötü kötü konuşturdun beni......

Selam veriyim dedim :)) Pek karşılaşamıyoruz da Koy koyy Merakla bekliyoruuzz...

Aleyküm Selammm
EEe neden acabaaaa bi düşün bakemmmm....

Yumurta çiğ kalmadı mıı :) Oluyo mu oluyo muu :)

Ayyy ben yurtta kalmıştım bi zaman. O zaman yapardıkk gece yarılarıııı hemde pek lezzetli fokurdardııııı :)

bir de kızcıklarım dün bi şey yaptım pek güsel oldu

tavuk göğsünü kıyma yaptırdım (aslında robottan geçiriyordum ama kablosunu yaktım da) yaım kilo kadar tavuk kıyma diyeyeim artık ona, nane biraz maydonoz, kırmızı biber, az tarçın, 2 kaşık ama böyle tepeleme yoğurt accık da süt katıp karıştırıp yağlı kağıtlı borcama koydum 250 derecede 20 dk kadar tuttum.. daha önce yine yapmıştım yoğurdunu az sütünü çok bir de yumurta koymuştum daha güzel olmuştu bu sefer malzeme eksiğim olunca böyle oldu ama bu da pek güsel oldu.. hemencecik çabucacık pratik ve güzel bişi oldu.. denemek isterseniz

benim de yurtta ütü üstünde yumurta kırdığım ve ketılda makarna haşladığım olmuştu ama yumurta hiç denememiştik çünkü kantinde haşlanmış yumurta satılırdı

Ben de spora başladım daaa.. 1,5 ay falan oldu.. Pek bi fark yok diye üzülüyorum Diyorsann ki en az 3 ay Öpiyim seni 1,5 ay sonra hala bi fark yoksa, senden bilcem hahah

......
.......
Aleyküm Selammm
EEe neden acabaaaa bi düşün bakemmmm....
.......
Selam verdik borçlu çıktık iyi mi Çekiliyorum kenara

Arkadaşlar yağsız sütle supangle yaptım, şu hazır satılan şekersiz supangle lerden aldım.2 kaşık tatlandırıcı koydum
Süper ötesi oldu. 3 akşamda bitirdim bayıla bayıla
Ama sanırım yasak bu. Çünkü ıçınde minik çikolata parçaları fln vardı muhteşemdi ((
Peki şekersiz kakaolu puding yapan var mı aranızda? Ondan yiyebiliyor muyuz ve ne kadar?

bugün zor geçiyor:18:

gözümün önünden elmalı turtalar geçmeye başladı

akşam bollaşan kıyafetleri giyip giyip, yeniden bakıcam... beni sadece bu moral durduruyo...

bugünü atlatırsam tamam...sanırım bünyem kırılma noktasında ve beni zorluyor...

İpek sen var ya:)tam komedisin bacım

yararlarından ötürü yeşil çayı ben de içmek istiyorum ama kokusu tadı beni mahvediyor nasıl daha sevimli hale getirebilirim?

bende icemezdim hatta icince midem bulanir afedersin kusardim.ama simdi icine bir dilim taze zencefil ve bir iki damla limon ile cok guzel iciyorum.cubuk tarcinda koyabilirsin...

sagol canim ya sayende hergun yeni bisey ogreniyorum.simdide bu soyledigine dikkat edecegim.benim o ilk gunlerdeki istahsizligim senin soyleminden sonra SIK SIK yemekle gecti ve simdi acikiyorum..

rica ederim..iste limonu genelde tatlandirici baharat olarak kullaniyoruz oysa domates sebze olarak salatada,kahvaltida,soslarda kullaniyoruz.ben limonu coook severim hele limon soslu tavuga bayilirim.diyetten once yemegin o suyunu icerdim ben :)))))evet aslinda dedigin dogru azlik cokluk anlayisi kisiden kisiye gore degisiyor....

bel gobek icin kesinlikle tek care spor yada her zaman olmasada bazen ise yarayan kremler.birde soyle bisey var ben 1 ay once spora basladim ve benimde en buyuk derdim gobegimdi.oraya yukleneyim diye dusundum ama spor hocasi bana yuruyuste yapsam,bisiklette cevirsem yeterli olacagini soyledi.cunku sen kardio yaptikca vucudunda oncelikle en yogun olan bolgelerden gitmeye basliyormus.bende 1 saat kadar bisiklet yada yuruyus bandi yapip arkasinada 30 kadar karin calisiyorum..internnetten arama yaparsan bel icin ozel bir suru egzersizde bulabilirsin.ebru salliyi onerebilirim ..

nESSSsssss

Şampuan muhteşem
Krem inanılmaazz
Köpük az geldiii
Bakım kremini henüz kullanmadımm

Sonuççç
Pamuk kadar yumuşak, missssss gibi kokulu, acayip kolay açılan ve dökülmeyi ilk seferde yarı yarıya düşüsen saçlarrr.
Çok sağol canım benimmm.
Saç perimsin sen benimmm.

Şimdi geldi olayı DUKAN a bağlamayaa....

Şimdi dukan sebebiyle bir çoğumuza olduğu gibi benimde dökülme oranım arttı. Benim saçlarım upuzun ve dalgalı olduğu için banyodan banyoya tarıyorum ve bol jöle kullanıyorum. Yıkayıncada fırçamın üstünde dünya kadar saç kalıyordu. Ve son zamanlarda rahatsız oldum bu durumdannn. Kel kalacam diye korkmaya başladım allah tan çok hacmli saçlarım da belli olmadı dışardann.
Sonra saç perim bana birşey önerdi. Bu bir markaa. Şimdi reklam olmasın ama hani temizlik malzemeleri ile meşhur olmuş ev kadınlarının satış yaptığı, isminin ilk hecesinde kadın organı adı olan markaaa :)
Zira kendiside denemiş ve memnun kalmıştı.
Ahh arkadaşım benim için saadet zincirine bile girdiii.
Ve 2 gün sonra elime geçtiii ürünlerrr
Henüz 1 kere kullandığım halde annem bile ne oldu saçlarına pek bi havaanmışlar dedi. Kokusuna da bayıldı.
Bakım kremini de hafta sonu kullancağım nette baktım yorumlar süperr.

Tekrar çok teşekkür ederimm

rica etsem bana ozelden mesaj atabilirmisin..bilmiyorum burda bulunurmu ama bir bakayim.benimde saclarla basim dertte..ha birde meshur browni tarifinizi lutfeeeeeen :))))

Son düzenleme:

Amway in şampuanımı bu dediğiniz?benim saçlarıma iyi gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…