İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:
Bene internte bakındım kayda değir birsey bulamadım? CALLEN nedir? link rica etsek...
cevabın için teşekürler :)
ben de 1 aydır gidiyorum aslında öyle bariz bir kilo problemim yok daha çok problemim göbeğimden yana; ama yaşım ilerdikçe sanki metabolizmam daha da ağırlaşıyor ve önceden sorunsuz ve sınırısız tükettiğim şeyleri daha zor harcadığımı görüyorum. Bu spora başladığımdan beri bende de ne kilo verme ne de incelme; hiç bir fark yok ama ortamı çok eğlenceli sadece oraya gittiğimde kendimi vicdanen daha rahat hissediyorum diye gidiyorum.
Ben sallama poşet kullanmiyorum. Ayni çay demler dibi, porselen çaydanliga 1 çorba çaşigi koyup, 10-15 dak. demliyorum. 2 kupa çikiyor...sen açik içersin yarım çorba kaşigi ile demleyebilirsin. Bende herseyin en ilkeline ulaşma hastaligi var...peki demleme mi oluyor yoksa şu sallama poşetlerdeki mi? Sallamalarda sanırım süreyi kısa tutuyoruz dimi?
İnternete baktım callen çok az bana bi link ver deneyeyim İpekçi'm.bişey yesek içsek kalçamız küçülse olmuyo dimi?kızlar siz bilirsiniz vardır kalça küçültme formülünüz?:18:
Selam veriyim dedim :)) Pek karşılaşamıyoruz daKoy koyy Merakla bekliyoruuzz...
Yumurta çiğ kalmadı mıı :) Oluyo mu oluyo muu :)
bu alttaki iki satırı birleştirin lütfen.. (aksi taktirde site linki sansürlüyor
http://hotfile.
com/dl/182353920/1a60e00/Callanetics_10_hour_Challenge-dublajaltyaz.wmv.html
Link yok. Ness biryerlere yüklemişti ama ben bilmiyorum yeriniiii...
Sen bana adres yazz cd yollayayım sanaa
Bir tek şey yiyince küçülüyorr canım ama oda burda olmazz :)
Bak yaaa yine kötü kötü konuşturdun beni......
Aleyküm Selammm
EEe neden acabaaaa bi düşün bakemmmm....
Ayyy ben yurtta kalmıştım bi zaman. O zaman yapardıkk gece yarılarıııı hemde pek lezzetli fokurdardııııı :)
Ben de spora başladım daaa.. 1,5 ay falan oldu.. Pek bi fark yok diye üzülüyorumBirkaç önce TVde bir reklam vardı. Çok hoşuma gitii:))) Sofrada büyük anne, orta yaşlı bir baba, biraz daha genç bir anne ve çocuk vardı. Çocuğun önünde kocaman kuru fasulyeli pilavlı bir tabak, annenin önünde aynısı ama 2 kat daha az, babanın tabağında sadece kuru fasulye ve... büyük annenin tabağında sadece bir elma duruyordu..:))))) Reklamını konusunu hatırlamıyorum ama yaş ve metabolizma olması gerek.)) Yanlış anlama sakın, benim de yaşım ilerliyor. 45 oldum. Ama herhalde gerçek budur.))
Sporla bir neticesine ulaşabilmek için 1 ay azdır bence. Genelde en az 3 ay sonra farkediliyor. Artı durum, daha önceki spor yapma alışkanlıklara da bağlıdır. Bence devam et ki hoşuna da gidiyor. Önce kaslar güçlenir ve ağırlaşır, sonra da yağların yerini almayı başlar.:)
Selam verdik borçlu çıktık iyi mi......
.......
Aleyküm Selammm
.......
Ben de spora başladım daaa.. 1,5 ay falan oldu.. Pek bi fark yok diye üzülüyorumDiyorsann ki en az 3 ay Öpiyim seni 1,5 ay sonra hala bi fark yoksa, senden bilcem hahah
Link yok. Ness biryerlere yüklemişti ama ben bilmiyorum yeriniiii...
Sen bana adres yazz cd yollayayım sanaa
Bir tek şey yiyince küçülüyorr canım ama oda burda olmazz :)
Bak yaaa yine kötü kötü konuşturdun beni......
Aleyküm Selammm
Ayyy ben yurtta kalmıştım bi zaman. O zaman yapardıkk gece yarılarıııı hemde pek lezzetli fokurdardııııı :)
yararlarından ötürü yeşil çayı ben de içmek istiyorum ama kokusu tadı beni mahvediyor nasıl daha sevimli hale getirebilirim?
Aynen bunu diyorum gülüm! Aldığından (800) daha fazla (1000) harcadığında metabolizma yavaşlar. Kim ne derse desin. Buna katılmıyan olur elbette fakat ben bunu bizzat yaşadım ve metabolizmamı bozdum. Şubatta başka bir diyet (5 haftalık) yapıyordum (bir yerde Martta diye yazdım, notlarıma bakıp Şubatta olduğunu hatırladım:)) Yabancı bir foruma takılıyordum o zaman. Bana, hep çok yediğimi derlerdi. Sporda harcadığımdan biraz daha az kalori alırsam daha çabuk zayıflıyacağımı denilirdi. İnandım, miktarları azalıp kalori saymayı başladım. 3 hafta sonra iştahım tamamen yok oldu. Zorla tıkıyordum ama kilo kaybım da tamamen durdu. Olsun, normaldır, kırılır, sen aynen devam et derlerdi. Hatta spora daha da yürklen diyenler bile oldu. Ne sporu.. multivitamin kullandığıma rağmen feci halsız düştüm, sürekli uymak istiyordum. Yemek aklıma gelince bile midem kalkıyordu. Yahu normal olur mu böylesi?.. Neyse ki aklım başına geldi birkaç gün sonra diyeti bıraktım ve yavaş yavaş değişik gıdalarla değişik vitaminleri azar azar hayatıma sokmaya başladım. 3-4 hafta sonra ancak normale döndüm ve çok ilginç bu sürede 2 kg bile verdim.:)))
O yuzden ilk önce vücudunuzu dinleyin diyorum artık. Mutlaka sinyalını verir. İştahsızlık asla normal değildir! Buna sevinmek değil endişelenmek lazımdır. Ayrıca ev ortamında mutfak tartı olsa bile kalorileri ne kadar net hesaplayabiliriz ki?.. Kasaptan aldığımız et gerçekten %10 yağlı mı ki? Balıktaki yağ oranını nasıl bilelim? Balığın da yağlanma dönemleri varken hangi mevsimde yakaladıklarını nerden öğrenebiliriz ki? Ancak kaba taslak hesaplıyabiliriz diye düşünüyorum.:))
Tatlım bilgi verdiğin için teşekkür ederim! Öğrenmenin yaşı yoktur gerçekten.) İşte bende hep olaya düz mantığımla yaklaşıyorum. Mesela, bir domatesi bir oturuşta rahatlıkla yiyebilirim ama bir limonu asla yiyemem.:)) Çayıma-çorbama da limonun yarısını sıkmam. O da birşey bildiğimden değil, sırf fazla ekşi geldiği için.))) Dukan, AZ dediği zaman karışıklar oluyor bence.:))) Az ne kadar olmalı? Bizim yenge'nın azı ve benim azım çok farklı mesela. O, pilav yaparken hep "birazcık" tereyağ katar ve çok az kouyduğuna inanır. Gel gör ki paketin 1/3 koyuyor!:)))) Abartılı bir örnek oldu tabii ama böylesi de var yani..:))
Aslında bence kalçanın biraz büyük olması o kadar da kötü durmuyorrr.. Ki ben yıllardır küçüklüğünden şikayet ettiğimden belkide..
Bilmiyorum ama benim pantalonlarım hep düşer bir tarafımdan
Bana da beli inceltecek bir formül lazım ama ne yaparsam yapayım bel-kalça farkını 20cm den daha fazla açamadım ömrüm boyunca..
İpekçim kızacak callen diyecek ama benim evde i-mac var açamadım vidoeuuuu..
Eee işyerinde de olmuyor, kaldım böyleee...
nESSSsssss
Şampuan muhteşem
Krem inanılmaazz
Köpük az geldiii
Bakım kremini henüz kullanmadımm
Sonuççç
Pamuk kadar yumuşak, missssss gibi kokulu, acayip kolay açılan ve dökülmeyi ilk seferde yarı yarıya düşüsen saçlarrr.
Çok sağol canım benimmm.
Saç perimsin sen benimmm.
Şimdi geldi olayı DUKAN a bağlamayaa....
Şimdi dukan sebebiyle bir çoğumuza olduğu gibi benimde dökülme oranım arttı. Benim saçlarım upuzun ve dalgalı olduğu için banyodan banyoya tarıyorum ve bol jöle kullanıyorum. Yıkayıncada fırçamın üstünde dünya kadar saç kalıyordu. Ve son zamanlarda rahatsız oldum bu durumdannn. Kel kalacam diye korkmaya başladım allah tan çok hacmli saçlarım da belli olmadı dışardann.
Sonra saç perim bana birşey önerdi. Bu bir markaa. Şimdi reklam olmasın ama hani temizlik malzemeleri ile meşhur olmuş ev kadınlarının satış yaptığı, isminin ilk hecesinde kadın organı adı olan markaaa :)
Zira kendiside denemiş ve memnun kalmıştı.
Ahh arkadaşım benim için saadet zincirine bile girdiii.
Ve 2 gün sonra elime geçtiii ürünlerrr
Henüz 1 kere kullandığım halde annem bile ne oldu saçlarına pek bi havaanmışlar dedi. Kokusuna da bayıldı.
Bakım kremini de hafta sonu kullancağım nette baktım yorumlar süperr.
Tekrar çok teşekkür ederimm
nESSSsssss
Şampuan muhteşem
Krem inanılmaazz
Köpük az geldiii
Bakım kremini henüz kullanmadımm
Sonuççç
Pamuk kadar yumuşak, missssss gibi kokulu, acayip kolay açılan ve dökülmeyi ilk seferde yarı yarıya düşüsen saçlarrr.
Çok sağol canım benimmm.
Saç perimsin sen benimmm.
Şimdi geldi olayı DUKAN a bağlamayaa....
Şimdi dukan sebebiyle bir çoğumuza olduğu gibi benimde dökülme oranım arttı. Benim saçlarım upuzun ve dalgalı olduğu için banyodan banyoya tarıyorum ve bol jöle kullanıyorum. Yıkayıncada fırçamın üstünde dünya kadar saç kalıyordu. Ve son zamanlarda rahatsız oldum bu durumdannn. Kel kalacam diye korkmaya başladım allah tan çok hacmli saçlarım da belli olmadı dışardann.
Sonra saç perim bana birşey önerdi. Bu bir markaa. Şimdi reklam olmasın ama hani temizlik malzemeleri ile meşhur olmuş ev kadınlarının satış yaptığı, isminin ilk hecesinde kadın organı adı olan markaaa :)
Zira kendiside denemiş ve memnun kalmıştı.
Ahh arkadaşım benim için saadet zincirine bile girdiii.
Ve 2 gün sonra elime geçtiii ürünlerrr
Henüz 1 kere kullandığım halde annem bile ne oldu saçlarına pek bi havaanmışlar dedi. Kokusuna da bayıldı.
Bakım kremini de hafta sonu kullancağım nette baktım yorumlar süperr.
Tekrar çok teşekkür ederimm
Amway in şampuanımı bu dediğiniz?benim saçlarıma iyi gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?