Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

romantik;:)

canım nasıl gidiyor dukan?

burdayıım eskileri okuyordum :)

iyi gidiyor :) köhne baskülüm 99 ile 100 arasında sallanıyor :)
bütün herkese yaydım diyette olduğumu :)

bugün ilk defa ekmek yiyeceğim simlanın ekmeğini tabi :))

senin nasıl gidiyor buğdaycıım :)

:))))))))))))))gecen gunde revalid diye bir sampuandan ovguyle bahsedilmisti ,kullanan varmi?

Tatlım şampuan Türkiye'ye yeni geldi daha yakında görürsün kullananları ben çok memnunum amwaydan memnun kaldıysan buna bayılırsın sadece eczanelerde satılıyor ve saç çıkarıyor kılinik şampuan o bi dene

rica etsem bana ozelden mesaj atabilirmisin..bilmiyorum burda bulunurmu ama bir bakayim.benimde saclarla basim dertte..ha birde meshur browni tarifinizi lutfeeeeeen :))))

AMway canım. Hem aramana gerek yok.
Dedim ya NEss benim için üye oldu varmış onun bir tanıdığııı. Sağolsun uğraştırmadı beni sağda solda amwayci aramak için. Kargolar sağolsunnn :)

2 yumurtayı 4 kaşık takita ile uzun uzun çırpppp
8 kaşık kepekk
kakao
kabartma ekleee
kek kıvamına gelene kadar minnak sütttt etlee
Küçük kalıplara dök tam 8 çıkıyorrrr

150 derecede pişirrr

yarım bardak sütee 1 tatlı kaşığı datlandırıcı ve kakao ekle karıştır soğuktannn
Fırından çıkan keke sıcakken soğuk karışımı pay et dökkk

Offff diyorummm
Yeme yanında yatttt

hepsini küçük kalıba döküp yaparsan da yine ıslatttt sonra arasına üstüne dukan usulu puding bişey yapppp. Al sana iyiki doğdun pastasıııı

AFİYET OLSUN

pksnmz ben de istiyorum şampuan adını; lütfen bana da atabilir misin? benim başım kel mi

Amannn derdim kel kalmamakkk

Amway in şampuanımı bu dediğiniz?benim saçlarıma iyi gelmemişti

BAk yaa deli kızzzz sölemiş bileee

benim arkadaşımda kullanıp bırakmıştı, beğenmediği için...

acaba kişiden kişiye değişen bir yapısı mı var bunun

Nesss bu işin uzmanına sordu. Saç tipi çok öenmlii Öle kafana göre alamıyorsun zatennn. Uzman saç tipine göre tavsiye ediyorr.
Walla saç benim tek silahımdı zayıflamadan önce :)
Dolayısıyla çok öenmlliii benim içinnn

Orta okuldan beri saçlarım belimde ve kıvır kıvır
Denemediğim şey kalmadııı
Bu kadar çabuk reaksiyon almak beni çok mutlu etti.
Ness 3 kullanımdan sonra dökülmenin durduğunu söledi kendi saçındaa
Ben bir seferde yarıya düşürdümmmm.
Banyoda ki çöpüme dışardan baksan bi top kadar saç oluyordu artıkkk toplanıncaa içim acıyorduu.
O yüzden denemeden karar veremezdimmmm.
Kişiden kişiye de değişirr ama neyapalım umut dünaysııı

kızlar bir sorum olacak; annem eti pişirirken içine bir tane domates atmış. biber soğan sarımsak da tabi. yalnız yağı 1 tatlı kaşığı atmış. sizce bu yemek bana uygun mu değil mi?

benim arkadaşımda kullanıp bırakmıştı, beğenmediği için...

acaba kişiden kişiye değişen bir yapısı mı var bunun

Vadicim banada iyi gelmedi kullanmadığım marka kalmadı kerastes aldım dünya para dökülme durdu ama saçlarım ağırlaştı daha neler neler bu şampuanı ben yurt dışında keşfettim geçen ay eczanede reklamı vardı çok şükür getirmişler 35 tl ama helal olsun serumunuda aldım kokusu süper serumun.aman neyse sanki ben satıyorum alan alır dener.noktalamaya dikkat edemiyorum.benim şu anda tek sorunum kalçalar onunda çaresini bulup paylaşırsam benden iyisi yok.kızlar ben iş yerimi kapatıyorum hatta Pazartesi boşaltıyorum buraya kadarmış olmuyor.

Kusura bakmayin, beni en cok kizdiranlar, emziriyorum ama atak yapiversem, dogun kilolarini hemen vermem lazim diyenler. O yuzden sordum. Bebislere zarar gelsin istemeyiz hic birimiz.

Umarim sizinki de saglikli nur topu gibi buyur o zaamn.

Kızlar bu ne şimdi?ben övgüyle bahsetmiştim de bi ima seziyorum bana bakın yolarım saçınızı saç kalmaziyi diyorum lenn benim sözümün üstüne söz mü söyleniyor?size o iyi geldiyse sorun yok çıtırlar havanız batsın.saçları ahenkle dans edermiş,zayıflamışlar,çıtır olmuşlar gülüyorlar bide öneri be zorla satmıyoruz.kalça küçültücüyü size dersem ne oliyim

ben amway kullanmadim ama bunu deneyecegim baktim fransadaki eczanelerdede revalid varmis..isvicre marka bir sampuanmis..

ayy soyledi bizde ona gulduk zaten :))))tarif icin cok tesekkur haftayaki tatli hakkimda deneyecegim mutlaka..

kalca ile ilgili bende bakayim ilginc biseyler varmi.bildigim bisey var ama liposuction..sen ne is yapiyorsunda kapatma noktasina geldin sekerim..

Seni anladığım gün ofisini devralacağım :)

fiyatı pahalıymış ama işe yarıyorsa alırız naapalım...

benim saçlar uzun...yanlardan açılmalar başladı... telaştayım yani...

hayırdır, işyerini mi kapatıyorsun?

ya hayir ipek reklam olur isim vermeyeyim falan dedi bizde ozelden mesaj at diye atladik sende cikip pattanadan ismi soyleyince ona gulduk :))))yoksa ayipsin soyledigine gulermiyiz (gerci beni cok gulduruyorsun allah ta seni guldursun:))))olaylarin gelisme sekline gulduk..

Son düzenleme:
Ahahhaha ama hala gülüyoruumm Ne komiksin sen yaa :)) Ne zayıflaması ayrıca.. Zayıflayan çok var ama ben onlardan biri değilim :) O dediğinden kullanmadım da ben :) Gayet de havasızım ne yazık ki, keşke havalı olsam :)) İpekcan o kadar kasmış ürünün adını vermemek için.. Nerden girmiş nerden çıkmış.. Sen pat diye söylemişsin ona güldüm Biz anlamadık mı.. anladııkk İpek bilmiyo mu söylemeyi, biliyoo :) Yasak bacım yasak.. Yani farkederlerse uyarabilirler.. Ya da bilmiyorum ne yaparlar ama.. Fazla özel bi ürün.. Yoksa ürün adı söylüyoruz da.. Burdan satış yapmak amaçlı kullanıyosunuz diye itham edebilirler görürlerse. Yoksa havamız yok yahu ne havası :) Kalça küçültücü istemiyom ben karın için karıınn :) ondan istiyoom

Geçmiş olsun Zeynep.. Ne oldu kii?

:)))))))karin icin evet bildiklerimi soyleyeyim;yesil cayin ve yogurdun yapilan arastirmalarda metebolizmayi hizlandirdigi ve ozellikle karin yaglarini yaktigi ile ilgili calismalar var.birde soya sutude karin yaglarini yakiyomuski bizim diyette yasak.bir diger bildigim biberiye yagini spor oncesi karnina sureceksin strech ile sarip sporunu oyle yapacaksin(spor salonunda isen salonu buram buram biberiye kokutacaksin :))))gerci eczaci bana biberiye yagini verirken tek basina surme yanetkisi olabilir bir kremin icine bir kac damla dokup sur dedi.birde ben burda S...... diye bir krem var onu kullaniyorum sadece gece yatarken suruluyor .bilmiyorum turkiyede varmi (reklam diye ismini yazmadim ya dusunup bulunuz :))))))ve en onemlisi tabiki karin egzersizleri (internette 8 dakikada karin egzersizleri var her gun yapilirsa yeter bence birde ebru sallinin karin savarina bir bakin oda guzel ...bu arada benimde fazla kilolarimdan ziyade gobegin dogum sonrasi bile 5 aylik hamile gibi duruyordu simdi 1 ayda gobegim 2 aylik hamile seklini aldi :))))hamile olmayan sekline ise bir ay saonra kavusmayi umit ediyorum :))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…