Ahahhaha:))))))))))))))gecen gunde revalid diye bir sampuandan ovguyle bahsedilmisti ,kullanan varmi?
Amway in şampuanımı bu dediğiniz?benim saçlarıma iyi gelmemişti
romantik;:)
canım nasıl gidiyor dukan?
:))))))))))))))gecen gunde revalid diye bir sampuandan ovguyle bahsedilmisti ,kullanan varmi?
rica etsem bana ozelden mesaj atabilirmisin..bilmiyorum burda bulunurmu ama bir bakayim.benimde saclarla basim dertte..ha birde meshur browni tarifinizi lutfeeeeeen :))))
pksnmz ben de istiyorum şampuan adını; lütfen bana da atabilir misin? benim başım kel mi
Amway in şampuanımı bu dediğiniz?benim saçlarıma iyi gelmemişti
benim arkadaşımda kullanıp bırakmıştı, beğenmediği için...
acaba kişiden kişiye değişen bir yapısı mı var bunun
benim arkadaşımda kullanıp bırakmıştı, beğenmediği için...
acaba kişiden kişiye değişen bir yapısı mı var bunun
kızlar bir sorum olacak; annem eti pişirirken içine bir tane domates atmış. biber soğan sarımsak da tabi. yalnız yağı 1 tatlı kaşığı atmış. sizce bu yemek bana uygun mu değil mi?
maalesef canım,önce bebeğim emmek istemedi pompa ile sağarak sonra emdi ama süt azaldı bu arada.ilk iki ay emzirme ve mama ile gittik ama ne yaptıysam sütü arttıramadım ve şu an emzirmiyorum.allahtan bebeğimin gelişimi iyi ve artık yavaş yavaş ek gıdalara geçiyoruz.zaten kiloların bir kısmı da süt artsın diye yediklerimden kaldı.ama olsun bebeğimin canı sağolsun veririm elbet dukanla
AhahhahaAynen
Tatlım şampuan Türkiye'ye yeni geldi daha yakında görürsün kullananları ben çok memnunum amwaydan memnun kaldıysan buna bayılırsın sadece eczanelerde satılıyor ve saç çıkarıyor kılinik şampuan o bi dene
AMway canım. Hem aramana gerek yok.
Dedim ya NEss benim için üye oldu varmış onun bir tanıdığııı. Sağolsun uğraştırmadı beni sağda solda amwayci aramak için. Kargolar sağolsunnn :)
2 yumurtayı 4 kaşık takita ile uzun uzun çırpppp
8 kaşık kepekk
kakao
kabartma ekleee
kek kıvamına gelene kadar minnak sütttt etlee
Küçük kalıplara dök tam 8 çıkıyorrrr
150 derecede pişirrr
yarım bardak sütee 1 tatlı kaşığı datlandırıcı ve kakao ekle karıştır soğuktannn
Fırından çıkan keke sıcakken soğuk karışımı pay et dökkk
Offff diyorummm
Yeme yanında yatttt
hepsini küçük kalıba döküp yaparsan da yine ıslatttt sonra arasına üstüne dukan usulu puding bişey yapppp. Al sana iyiki doğdun pastasıııı
AFİYET OLSUN
Amannn derdim kel kalmamakkk
BAk yaa deli kızzzz sölemiş bileee
Nesss bu işin uzmanına sordu. Saç tipi çok öenmlii Öle kafana göre alamıyorsun zatennn. Uzman saç tipine göre tavsiye ediyorr.
Walla saç benim tek silahımdı zayıflamadan önce :)
Dolayısıyla çok öenmlliii benim içinnn
Orta okuldan beri saçlarım belimde ve kıvır kıvır
Denemediğim şey kalmadııı
Bu kadar çabuk reaksiyon almak beni çok mutlu etti.
Ness 3 kullanımdan sonra dökülmenin durduğunu söledi kendi saçındaa
Ben bir seferde yarıya düşürdümmmm.
Banyoda ki çöpüme dışardan baksan bi top kadar saç oluyordu artıkkk toplanıncaa içim acıyorduu.
O yüzden denemeden karar veremezdimmmm.
Kişiden kişiye de değişirr ama neyapalım umut dünaysııı
Vadicim banada iyi gelmedi kullanmadığım marka kalmadı kerastes aldım dünya para dökülme durdu ama saçlarım ağırlaştı daha neler neler bu şampuanı ben yurt dışında keşfettim geçen ay eczanede reklamı vardı çok şükür getirmişler 35 tl ama helal olsun serumunuda aldım kokusu süper serumun.aman neyse sanki ben satıyorum alan alır dener.noktalamaya dikkat edemiyorum.benim şu anda tek sorunum kalçalar onunda çaresini bulup paylaşırsam benden iyisi yok.kızlar ben iş yerimi kapatıyorum hatta Pazartesi boşaltıyorum buraya kadarmış olmuyor.
Uygun bacım afiyet olsun
Kızlar bu ne şimdi?ben övgüyle bahsetmiştim de bi ima seziyorum bana bakın yolarım saçınızı saç kalmaziyi diyorum lenn benim sözümün üstüne söz mü söyleniyor?size o iyi geldiyse sorun yok çıtırlar havanız batsın.saçları ahenkle dans edermiş,zayıflamışlar,çıtır olmuşlar gülüyorlar bide öneri be zorla satmıyoruz.kalça küçültücüyü size dersem ne oliyim
Vadicim banada iyi gelmedi kullanmadığım marka kalmadı kerastes aldım dünya para dökülme durdu ama saçlarım ağırlaştı daha neler neler bu şampuanı ben yurt dışında keşfettim geçen ay eczanede reklamı vardı çok şükür getirmişler 35 tl ama helal olsun serumunuda aldım kokusu süper serumun.aman neyse sanki ben satıyorum alan alır dener.noktalamaya dikkat edemiyorum.benim şu anda tek sorunum kalçalar onunda çaresini bulup paylaşırsam benden iyisi yok.kızlar ben iş yerimi kapatıyorum hatta Pazartesi boşaltıyorum buraya kadarmış olmuyor.
Seni anladığım gün ofisini devralacağım :)
Kızlar bu ne şimdi?ben övgüyle bahsetmiştim de bi ima seziyorum bana bakın yolarım saçınızı saç kalmaziyi diyorum lenn benim sözümün üstüne söz mü söyleniyor?size o iyi geldiyse sorun yok çıtırlar havanız batsın.saçları ahenkle dans edermiş,zayıflamışlar,çıtır olmuşlar gülüyorlar bide öneri be zorla satmıyoruz.kalça küçültücüyü size dersem ne oliyim
AhahhahaKızlar bu ne şimdi?ben övgüyle bahsetmiştim de bi ima seziyorum bana bakın yolarım saçınızı saç kalmaziyi diyorum lenn benim sözümün üstüne söz mü söyleniyor?size o iyi geldiyse sorun yok çıtırlar havanız batsın.saçları ahenkle dans edermiş,zayıflamışlar,çıtır olmuşlar gülüyorlar bide öneri be zorla satmıyoruz.kalça küçültücüyü size dersem ne oliyim
Geçmiş olsun Zeynep.. Ne oldu kii?Vadicim banada iyi gelmedi kullanmadığım marka kalmadı kerastes aldım dünya para dökülme durdu ama saçlarım ağırlaştı daha neler neler bu şampuanı ben yurt dışında keşfettim geçen ay eczanede reklamı vardı çok şükür getirmişler 35 tl ama helal olsun serumunuda aldım kokusu süper serumun.aman neyse sanki ben satıyorum alan alır dener.noktalamaya dikkat edemiyorum.benim şu anda tek sorunum kalçalar onunda çaresini bulup paylaşırsam benden iyisi yok.kızlar ben iş yerimi kapatıyorum hatta Pazartesi boşaltıyorum buraya kadarmış olmuyor.
Ahahhahaama hala gülüyoruumm Ne komiksin sen yaa :)) Ne zayıflaması ayrıca.. Zayıflayan çok var ama ben onlardan biri değilim :) O dediğinden kullanmadım da ben :) Gayet de havasızım ne yazık ki, keşke havalı olsam :)) İpekcan o kadar kasmış ürünün adını vermemek için.. Nerden girmiş nerden çıkmış.. Sen pat diye söylemişsin ona güldüm Biz anlamadık mı.. anladııkk İpek bilmiyo mu söylemeyi, biliyoo :) Yasak bacım yasak.. Yani farkederlerse uyarabilirler.. Ya da bilmiyorum ne yaparlar ama.. Fazla özel bi ürün.. Yoksa ürün adı söylüyoruz da.. Burdan satış yapmak amaçlı kullanıyosunuz diye itham edebilirler görürlerse. Yoksa havamız yok yahu ne havası :) Kalça küçültücü istemiyom ben karın için karıınn :) ondan istiyoom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?