Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zeynep senin danışma merkezi gibi bir yerin mi vardı, hatırlayamadım tam.. bir de bursa'dasın diye hatırlıyorum.. Tam olarak neydi ve ne oldu anlatsana üzüldüm.. :S !?

İpekçim kekin muhteşem yalnız bende şöyle bir sorun oldu

Şey ben hepsini birden yedim, sonra da azcık durakladım.. Çok güzel olmuştu ne yapayımm

Ondan bir daha pişirmeden önce 2 kere düşüneceğimm..

Tam bir tatlı delisim ben yaaa..
1 ay oldu dukana başlayalı toplamda 5 kilo da verdim ama tatlıdan(tatlandırıcılı olanlar yaniii) yazgeçseydim 8-9 kesin verirdimmm..

Ah benim kafam ahhh..

:)) Saol canım.. Yoğurda, yeşil çaya inancım yok.. İkisinden de haddinden fazla tüketiyorum ziraa, ama bi işe yaramıyo.. Ya da yaramış hali buysa, vay benim halime hahah biberiye de spor salonunda olmaz sanki yaa Üstümden süşer müşer kayar eder ay ne biliimm Ben şu karın hareketlerine bakiyim, bi de karınsavara Teşekkürler ilgineee
Seninki nasıl azaldııı? Sadece rejimle mii? Hangisini yapıyorsun bu dediklerinden sen :)

Son düzenleme:
benim arkadaşımda kullanıp bırakmıştı, beğenmediği için...

acaba kişiden kişiye değişen bir yapısı mı var bunun

Seni anladığım gün ofisini devralacağım :)

İpek insanlar konuşa konuşa yaz telefonunu ariyim seni.bayılırsın kız bana.maddi değil manevi sebeplerden kapatıyoruz taşınıyoruz burdan.anlatması uzun içim sıkılıyor bahsedince düzenim otursun konuşuruz dukaniçeler.

aynen benim durum

herşeye dayanıyorum da, tatlı deyince bende irade diye birşey kalmıyor

Geçmiş olsun Zeynep.. Ne oldu kii?
Boşverin denedik olmadı diyelim milli eğitimin tozlu yolları gözüktü bana o kadar diyim.neyse...vadi ve ipek kız yolarım sizi anlaşılmayacak neyim var.o zekayla iki noktalama işareti koyamıyor musunuz? Neyse hayırlısı daha dikkat ediyim formun ağır ablaları beni anlayamıyormuş

Hayırlısı olsun..

kilo bakımından ağırlığım doğru da... başka da bir ağırlığım yok...

iki tel saçımız kaldı...yol bakiim... yol yola bilirsen

senin şampuanın var, sende de beş tel kalmıştır... bende onları yolarım

ipekcim, sayende ben de callan yapmaya başladım. her seferinde sana teşekkür ediyorum. incelme süper bir de benim haşna fişne olayı fena oldu yalnız

neyse işte asıl ben sana bi şey soracaktım. şimdi ben 4 gün üstüste callan yaptım. bir gün ara verdim. 1 gün daha yaptım 2 gün ara verdim. böyle olunca etkisi oluyor mu?yoksa 21 gün üstüste yapmak zorunda mıyız?

valla yesil cay ve yogurt malumunuz diyetimizin uyeleri onlari yapiyorum ise yaradilarmi bilmiyorum.birde butun yontemleri uygulayinca acaba hangisinden fayda gordu anlamak zor oluyor.ama spor yapiyorum haftanin besgunu.yuruyus bandi,bisiklet,step ... birde bir 20 dakikalik karin egzersizleri kaydim var televizyonda hergun onu mutlaka yapiyorum.ebrunun karinsavarini gorunce benim hergun yaptigim karin egzersizine cok benzedigini gordum (gerci karin icin butun egzersizler belli hepsi aynisini yapiyor).siparis vermek istedim ben bu karinsavar ve selulit savari ama ellerinde yokmus.birde dedigim gece kremini surup yatiyorum.spor onceside biberiyeyi kremimle karnima az suruyorum ama strech sarmiyorum.dedigim gibi acaba hangisi eritti cok emin degilim ama bence hepsi bir tarafa hergun yaptigim karin egzersizleri yapti bunu..

6 gün yapıp 1 gün dinlenerek toplam 21 callan yaptığın güne ulaşıyorsun. Bu kas oluşumuyla alakalı bir süreymiş. O sebepledir ki 36 saatten fazla ara verdiğinizde baştan saymaya başlayın deniyor

Ben atlayayım hemen

Ben kavitasyon + pasif yaptırıyorum.. Şimdi de bunların hepsinin olduğu değişik bir alete başladımm..

Çok reklam yapmıyayım ama işe yarıyor bence kızlar.. Yani göbekten daha çok gitti benim kilolarrr

evet ben guzellik merkezinde calisiyordum (hemsireydim gunduz guzellik merkezi gece hastane)kavitasyon dogru uygulandiginda ve diger starvac,bodysun gibi aletler cok ise yariyor.ama iste oralarin fiyatlari cok pahali malesef.herkes gidemeyebilir bence o yuzden evde birseyler yapmak sanirim daha kolay...

benimde fena değil işte.bugün bende simladan yayla çorbası içeceğim.dün gece yaptım:benim baskül dijitalde ne sanki:)-500 de kaldı kaç gündür

gerçi kabızlıkda var onunda şişkinliği var yani.20 dk da yürüdümmm.mayısa kadar incelmem lazım.ücretsiz izindeyim.mayısta başlayacağım.işe böyle başlarsam insanların tepkilerini düşünemiyorum bilee....
ha gayret diyeyim:))

:))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:

Ne reklamı be.bi kullandığınız pedin markasını yazmıyorsunuz yerim beni uyaranı yulaf kepeği niyetine

Kusura bakmayin, beni en cok kizdiranlar, emziriyorum ama atak yapiversem, dogun kilolarini hemen vermem lazim diyenler. O yuzden sordum. Bebislere zarar gelsin istemeyiz hic birimiz.

Umarim sizinki de saglikli nur topu gibi buyur o zaamn.

teşekkür ederim.

emzirseydim emin olun güçlendirmeden bile başlamazdım.kaldıki emzirme çok kalari harcatan hem bebeğin gelişimi hemde annenin kilosunu ve rahmini düzene sokan bir olay.ama bana kısmet olmadı.yapacak bir şey yok.

sıvıyımı anam ben gece uyanıp su içiyorum yani sırf susuzluktan uyanıyorum bırakın baş ucumda bardağı sürahi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…