Zeynep senin danışma merkezi gibi bir yerin mi vardı, hatırlayamadım tam.. bir de bursa'dasın diye hatırlıyorum.. Tam olarak neydi ve ne oldu anlatsana üzüldüm.. :S !?Vadicim banada iyi gelmedi kullanmadığım marka kalmadı kerastes aldım dünya para dökülme durdu ama saçlarım ağırlaştı daha neler neler bu şampuanı ben yurt dışında keşfettim geçen ay eczanede reklamı vardı çok şükür getirmişler 35 tl ama helal olsun serumunuda aldım kokusu süper serumun.aman neyse sanki ben satıyorum alan alır dener.noktalamaya dikkat edemiyorum.benim şu anda tek sorunum kalçalar onunda çaresini bulup paylaşırsam benden iyisi yok.kızlar ben iş yerimi kapatıyorum hatta Pazartesi boşaltıyorum buraya kadarmış olmuyor.
Seni anladığım gün ofisini devralacağım :)
ipek sen bir tanesin
...
:)))))))karin icin evet bildiklerimi soyleyeyim;yesil cayin ve yogurdun yapilan arastirmalarda metebolizmayi hizlandirdigi ve ozellikle karin yaglarini yaktigi ile ilgili calismalar var.birde soya sutude karin yaglarini yakiyomuski bizim diyette yasak.bir diger bildigim biberiye yagini spor oncesi karnina sureceksin strech ile sarip sporunu oyle yapacaksin(spor salonunda isen salonu buram buram biberiye kokutacaksin :))))gerci eczaci bana biberiye yagini verirken tek basina surme yanetkisi olabilir bir kremin icine bir kac damla dokup sur dedi.birde ben burda S...... diye bir krem var onu kullaniyorum sadece gece yatarken suruluyor .bilmiyorum turkiyede varmi (reklam diye ismini yazmadim ya dusunup bulunuz :))))))ve en onemlisi tabiki karin egzersizleri (internette 8 dakikada karin egzersizleri var her gun yapilirsa yeter bence birde ebru sallinin karin savarina bir bakin oda guzel ...
benim arkadaşımda kullanıp bırakmıştı, beğenmediği için...
acaba kişiden kişiye değişen bir yapısı mı var bunun
Seni anladığım gün ofisini devralacağım :)
İpekçim kekin muhteşem yalnız bende şöyle bir sorun oldu
Şey ben hepsini birden yedim, sonra da azcık durakladım.. Çok güzel olmuştu ne yapayımm
Ondan bir daha pişirmeden önce 2 kere düşüneceğimm..
Tam bir tatlı delisim ben yaaa..
1 ay oldu dukana başlayalı toplamda 5 kilo da verdim ama tatlıdan(tatlandırıcılı olanlar yaniii) yazgeçseydim 8-9 kesin verirdimmm..
Ah benim kafam ahhh..
Boşverin denedik olmadı diyelim milli eğitimin tozlu yolları gözüktü bana o kadar diyim.neyse...vadi ve ipek kız yolarım sizi anlaşılmayacak neyim var.o zekayla iki noktalama işareti koyamıyor musunuz? Neyse hayırlısı daha dikkat ediyim formun ağır ablaları beni anlayamıyormuşGeçmiş olsun Zeynep.. Ne oldu kii?
Hayırlısı olsun..Boşverin denedik olmadı diyelim milli eğitimin tozlu yolları gözüktü bana o kadar diyim.neyse...vadi ve ipek kız yolarım sizi anlaşılmayacak neyim var.o zekayla iki noktalama işareti koyamıyor musunuz? Neyse hayırlısı daha dikkat ediyim formun ağır ablaları beni anlayamıyormuş
Boşverin denedik olmadı diyelim milli eğitimin tozlu yolları gözüktü bana o kadar diyim.neyse...vadi ve ipek kız yolarım sizi anlaşılmayacak neyim var.o zekayla iki noktalama işareti koyamıyor musunuz? Neyse hayırlısı daha dikkat ediyim formun ağır ablaları beni anlayamıyormuş
Stepper iç bacak için çok iyidir. Kalça toplar ama küçülmesi için desteklemek gerekir.
YA ben neden anlatamıyorumm derdimii
CALLEN le kalça 1 haftada en az 2 cm gidiyorrr.
Ay bi deneyin olmazsa gelin olmadı deyinn
Yapıpda olmayan görmedim ben henüzzz.
Benim çıtır artık yapma diyorrrr o derece yani...
Buyrun benimmmmmmmmmmmm
Ajdadan bambaşka birini söledikkk yükleyebilirsem face e koyarım videoyuuuu, fena reklam oldum memleketee:)
:)) Saol canım.. Yoğurda, yeşil çaya inancım yok.. İkisinden de haddinden fazla tüketiyorum ziraa, ama bi işe yaramıyo.. Ya da yaramış hali buysa, vay benim halime hahahbiberiye de spor salonunda olmaz sanki yaa Üstümden süşer müşer kayar eder ay ne biliimm Ben şu karın hareketlerine bakiyim, bi de karınsavara Teşekkürler ilgineee
Seninki nasıl azaldııı? Sadece rejimle mii? Hangisini yapıyorsun bu dediklerinden sen :)
6 gün yapıp 1 gün dinlenerek toplam 21 callan yaptığın güne ulaşıyorsun. Bu kas oluşumuyla alakalı bir süreymiş. O sebepledir ki 36 saatten fazla ara verdiğinizde baştan saymaya başlayın deniyoripekcim, sayende ben de callan yapmaya başladım. her seferinde sana teşekkür ediyorum. incelme süper bir de benim haşna fişne olayı fena oldu yalnız
neyse işte asıl ben sana bi şey soracaktım. şimdi ben 4 gün üstüste callan yaptım. bir gün ara verdim. 1 gün daha yaptım 2 gün ara verdim. böyle olunca etkisi oluyor mu?yoksa 21 gün üstüste yapmak zorunda mıyız?
:)) Saol canım.. Yoğurda, yeşil çaya inancım yok.. İkisinden de haddinden fazla tüketiyorum ziraa, ama bi işe yaramıyo.. Ya da yaramış hali buysa, vay benim halime hahahbiberiye de spor salonunda olmaz sanki yaa Üstümden süşer müşer kayar eder ay ne biliimm Ben şu karın hareketlerine bakiyim, bi de karınsavara Teşekkürler ilgineee
Seninki nasıl azaldııı? Sadece rejimle mii? Hangisini yapıyorsun bu dediklerinden sen :)
Boşverin denedik olmadı diyelim milli eğitimin tozlu yolları gözüktü bana o kadar diyim.neyse...
Ben atlayayım hemen
Ben kavitasyon + pasif yaptırıyorum.. Şimdi de bunların hepsinin olduğu değişik bir alete başladımm..
Çok reklam yapmıyayım ama işe yarıyor bence kızlar.. Yani göbekten daha çok gitti benim kilolarrr
burdayıım eskileri okuyordum :)
iyi gidiyor :) köhne baskülüm 99 ile 100 arasında sallanıyor :)
bütün herkese yaydım diyette olduğumu :)
bugün ilk defa ekmek yiyeceğim simlanın ekmeğini tabi :))
senin nasıl gidiyor buğdaycıım :)
ya hayir ipek reklam olur isim vermeyeyim falan dedi bizde ozelden mesaj at diye atladik sende cikip pattanadan ismi soyleyince ona gulduk :))))yoksa ayipsin soyledigine gulermiyiz (gerci beni cok gulduruyorsun allah ta seni guldursun:))))olaylarin gelisme sekline gulduk..
Kusura bakmayin, beni en cok kizdiranlar, emziriyorum ama atak yapiversem, dogun kilolarini hemen vermem lazim diyenler. O yuzden sordum. Bebislere zarar gelsin istemeyiz hic birimiz.
Umarim sizinki de saglikli nur topu gibi buyur o zaamn.
Herkese merhabalar! Tartılar ve bollaşan kıyafetler hep günüzü aydınlatsın inşallah!
aaaa light labne'nın 500 gr'lık kutular varmıymış?.. Hiç rastlamadım da..:))
Bence terazi değil ödemdir canım. Normalde akşama hep 1-2 kg daha ağır oluruz. Büyük ihtimal yatmadan önce çok sıvı alıyorsun yada yemeğini çok geç yiyiorsundur. Dukan yatmadan en geç 2 saat önce yemeklerimizi ve sıvılarımızı kesmemizi tavsiye eder.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?