Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yoğurda biraz karabiber ektim bir de sallama yeşil çayın poşetini açtım içindeki otların birazını döktüm yiyorum.. farklı bir tat oldu..
yeşil çay böyle de işe yara mı ki

Ben spora haftada 4-5 gün gidiyorum. Artık 5 olacak muhtemelen.. Öyle olmalı yani.. ama gitmediğim günler bişi yapmıyorum :S Sıkıyo zaten 4-5 gün :S Yapmak lazım tabi.. Yapiyim barii puuff ısınmadan direk karın hareketi yapınca işe yarar mı ki? Yaramaz gibi geliyor.. Gitsin artık ama yaa... Daha kiloluyken belli olmuyordu o kadar karnım, çünkü kalçalar daha belirgindi :S Sonra kalça basen daha çok eriyince göbek çıktı Sarkıyo bıngıl bıngıl Bu hafta da karın hareketi hedefim olsun bari :) Ay işteki hedeflerden bıktım, her şey de hedef hedef aaa saol canım

Oy oyy!! Ama valla spora para veriyorum zaten.. Bi de ona verirsem.. Piyuuvv.. Şu hareketleri bi deniyim de üşenmeyip önce Sen de saol :)

yoğurda biraz karabiber ektim bir de sallama yeşil çayın poşetini açtım içindeki otların birazını döktüm yiyorum.. farklı bir tat oldu..
yeşil çay böyle de işe yara mı ki

Eneee Ne yaptın seeenn :)) Çok değişik olmalı Afiyet olsun :)

Konuşalaım canım. Hem sen Yalovaya ne zaman geliyorsunn. Daha balışçılara gideceğiz. Yada ben yarın benim çıtıra gideceğim Bursayaa. kalırsam pazar bi aile sadeti yaşayıp kahvaltya gidebiliriz.
pksnmz@hotmail.com benim mail adresim yazışalım konuşalımmmm

25 kişi ayrı ayrı noktalama düşüneceğimize, sen o zekayla 1 kişi koysana noktalamalarıııı yada paragraf yap. telden zor oluyor demiştinnnnn
Şimdi şöyle amyol kullandım memnun kaldım benimkinden gibi bir cümle kurup diğer mesajında memnun kalmadım deyince çelişki oluyorr. Orda senin memnun olduğun aslında senin kullandığın şampuu ama...
Şey gibi olduuu
oku okuda baban gibi, merkep olma.
oku okuda, baban gibi merkep olma.

Ve emin ol aslında seni anlıyorzzzz ama anlamayanlar çıkarrr çekirgelerrr ne diyor bu derlerrrr.
Zaten okyanusun başını yedinnn :)

YAp ne olursa olsun yapp da NEss açıklmaış esas amacıııı.

Ben fişne olayına takıldımm. Faydası oldu dimiii. Bende bir tek bana yaradı bu iş diyordummm . Yalnız olmamak güzell :)
I love pelvissss

ben de öyleyim uyanınca dilim damağım yapışmış oluyor.. taa liseden beri hep öyle.. başucumda yarım lt su ile uyurum uyannınca dik kafaya..

küçük çocuklar gece wc için için uyanır ya ende aynen öyle uyanıyorum işte gözüm açılmıyor el yordamıyla sürahi bulmaya çalışıyorum baş ucumda e gelde kurtul bakalım ödemden

ayyyyy cok guldum diyecegim ne olur kizmayin vallahi komik anlatmissin :))))ozellikle "oku okuda baban gibi, merkep olma.
oku okuda, baban gibi merkep olma." ve "Zaten okyanusun başını yedinnn :)" kisimlarina BA-YIL-DIM :)))))ay spora gidecegim pc basindan kalkip gidemedim :))))

Oy oyy!! Ama valla spora para veriyorum zaten.. Bi de ona verirsem.. Piyuuvv.. Şu hareketleri bi deniyim de üşenmeyip önce Sen de saol :)

Kıslarr ben ne kadar para veriyorum diye sorun bakalım??

Aylık 50 bilemedin 60 lira en fazla o da..Ve haftada 2 gün 1 er saat.. Yani spor salonu b-fit vs daha pahalııı..
Gerçi Lisa sen fransadasın bilemedim varmı oralarda ama "Fırsat sitelerinden Bakınnn!!"
Ay reklam diye bipleneceğimm..

Canım ben denedim ama bu daha iyi diyorum hep No çelişki bizde.okyanusa ben ne yaptım destek oldumipek yaptı ona yapacağını :18:kıza ne desem bu beklediğim cevap deil,ben yesemde zayıflarım diyordu amann neyse ne açıklada açıkla kız seni yolarım sev beni seviyorum seni sevgiler saygılar.okyanusu üzerime atma fitili ipek ateşledi kendisi burda!ipek ne yaptın kıza seni dinliyoruz

burda bu isler inaniiiiilmaaaaz pahali gercekten.dusun bir agdaya 50 € bacak icin veriliyor gerisini sen dusun.benim esimin sirketi bir zayiflama cihazi yapiyor beni denek olarak kullanmalarindan memenuniyet duyacagimi dile getirdim hemde beles :))))

ALlah yardımcın olsun. Ben inanıyorum; başaracaksın mayısa kadar. :)

Bu arada ben de bugünki menümü yazayım. :)

Sabah

3-4 kaşık yoğurt

Öğle:

3-4 Kaşık yoğurt ve beyaz peynir.

Kırmızı meyve çayı

Akşam:

Az yağlı et sote. (1 tk zeytinyağı)
Biraz peynir ve Kepeğimle yaptığım ekmek :)

Kızlar sizce menüm nasıl?

Fayda ki ne fayda...9 yillik evliligimize renk katti callan teyze. Bir dukan bir de callan teyze kesin cennetlik...

Selam fıstık Dukancanlarr

nasılsınızz ? keyifler yerindedir umarımm
benden iyilik , buaralar pek bi ağır ilerliyorum , bugünden itibaren sıkı yönetim ve denetim dönemi başlattım kendim içinn

eşimin askerden dönmesine 34 gün kaldı , ben bu süreçte 5 kilo vermek istiyorum , hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsunn

Selam Kızlar,

Gripte 2.günüm :) Allahım'a çok şükür bugün daha iyiyim.

Yalnız boğazım kötü diye çok bişey yiyemedim.

Sabah 1 dilim dukan ekmeği, 1 dilim peynir, 1 fincan çay, 1 bardak süt, 1 kaç dilim domates

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle yok

Akşam dukan usulü lahmacun (dukandiyetitarfilerinden) kesinlikle öneririm süper, 1 bardak ayran

1 litre kadar su içtim, daha da içerim

50 € mu gözlerim açıldı birden belgrad ormanında katliam yapılır o paraya. Allahtan denek olma şansın varmış yoksa senin zayıflamaya vereceğin parayla burda araba alınır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…