Ben spora haftada 4-5 gün gidiyorum. Artık 5 olacak muhtemelen.. Öyle olmalı yani.. ama gitmediğim günler bişi yapmıyorum :S Sıkıyo zaten 4-5 gün :Svalla yesil cay ve yogurt malumunuz diyetimizin uyeleri onlari yapiyorum ise yaradilarmi bilmiyorum.birde butun yontemleri uygulayinca acaba hangisinden fayda gordu anlamak zor oluyor.ama spor yapiyorum haftanin besgunu.yuruyus bandi,bisiklet,step ... birde bir 20 dakikalik karin egzersizleri kaydim var televizyonda hergun onu mutlaka yapiyorum.ebrunun karinsavarini gorunce benim hergun yaptigim karin egzersizine cok benzedigini gordum (gerci karin icin butun egzersizler belli hepsi aynisini yapiyor).siparis vermek istedim ben bu karinsavar ve selulit savari ama ellerinde yokmus.birde dedigim gece kremini surup yatiyorum.spor onceside biberiyeyi kremimle karnima az suruyorum ama strech sarmiyorum.dedigim gibi acaba hangisi eritti cok emin degilim ama bence hepsi bir tarafa hergun yaptigim karin egzersizleri yapti bunu..
Ben atlayayım hemen
Ben kavitasyon + pasif yaptırıyorum.. Şimdi de bunların hepsinin olduğu değişik bir alete başladımm..
Çok reklam yapmıyayım ama işe yarıyor bence kızlar.. Yani göbekten daha çok gitti benim kilolarrr
sıvıyımı anam ben gece uyanıp su içiyorum yani sırf susuzluktan uyanıyorum bırakın baş ucumda bardağı sürahi duruyor
yoğurda biraz karabiber ektim bir de sallama yeşil çayın poşetini açtım içindeki otların birazını döktüm yiyorum.. farklı bir tat oldu..
yeşil çay böyle de işe yara mı ki
İpek insanlar konuşa konuşa yaz telefonunu ariyim seni.bayılırsın kız bana.maddi değil manevi sebeplerden kapatıyoruz taşınıyoruz burdan.anlatması uzun içim sıkılıyor bahsedince düzenim otursun konuşuruz dukaniçeler.
Boşverin denedik olmadı diyelim milli eğitimin tozlu yolları gözüktü bana o kadar diyim.neyse...vadi ve ipek kız yolarım sizi anlaşılmayacak neyim var.o zekayla iki noktalama işareti koyamıyor musunuz? Neyse hayırlısı daha dikkat ediyim formun ağır ablaları beni anlayamıyormuş
ipekcim, sayende ben de callan yapmaya başladım. her seferinde sana teşekkür ediyorum. incelme süper bir de benim haşna fişne olayı fena oldu yalnız
neyse işte asıl ben sana bi şey soracaktım. şimdi ben 4 gün üstüste callan yaptım. bir gün ara verdim. 1 gün daha yaptım 2 gün ara verdim. böyle olunca etkisi oluyor mu?yoksa 21 gün üstüste yapmak zorunda mıyız?
:))))))))))))))))))))))))
Seni anladığım gün ofisini devralacağım :)
ben de öyleyim uyanınca dilim damağım yapışmış oluyor.. taa liseden beri hep öyle.. başucumda yarım lt su ile uyurum uyannınca dik kafaya..
Konuşalaım canım. Hem sen Yalovaya ne zaman geliyorsunn. Daha balışçılara gideceğiz. Yada ben yarın benim çıtıra gideceğim Bursayaa. kalırsam pazar bi aile sadeti yaşayıp kahvaltya gidebiliriz.
pksnmz@hotmail.com benim mail adresim yazışalım konuşalımmmm
25 kişi ayrı ayrı noktalama düşüneceğimize, sen o zekayla 1 kişi koysana noktalamalarıııı yada paragraf yap. telden zor oluyor demiştinnnnn
Şimdi şöyle amyol kullandım memnun kaldım benimkinden gibi bir cümle kurup diğer mesajında memnun kalmadım deyince çelişki oluyorr. Orda senin memnun olduğun aslında senin kullandığın şampuu ama...
Şey gibi olduuu
oku okuda baban gibi, merkep olma.
oku okuda, baban gibi merkep olma.
Ve emin ol aslında seni anlıyorzzzz ama anlamayanlar çıkarrr çekirgelerrr ne diyor bu derlerrrr.
Zaten okyanusun başını yedinnn :)
YAp ne olursa olsun yapp da NEss açıklmaış esas amacıııı.
Ben fişne olayına takıldımm. Faydası oldu dimiii. Bende bir tek bana yaradı bu iş diyordummm . Yalnız olmamak güzell :)
I love pelvissss
evet ben guzellik merkezinde calisiyordum (hemsireydim gunduz guzellik merkezi gece hastane)kavitasyon dogru uygulandiginda ve diger starvac,bodysun gibi aletler cok ise yariyor.ama iste oralarin fiyatlari cok pahali malesef.herkes gidemeyebilir bence o yuzden evde birseyler yapmak sanirim daha kolay...
Oy oyy!! Ama valla spora para veriyorum zaten.. Bi de ona verirsem.. Piyuuvv.. Şu hareketleri bi deniyim de üşenmeyip önceSen de saol :)
Konuşalaım canım. Hem sen Yalovaya ne zaman geliyorsunn. Daha balışçılara gideceğiz. Yada ben yarın benim çıtıra gideceğim Bursayaa. kalırsam pazar bi aile sadeti yaşayıp kahvaltya gidebiliriz.
25 kişi ayrı ayrı noktalama düşüneceğimize, sen o zekayla 1 kişi koysana noktalamalarıııı yada paragraf yap. telden zor oluyor demiştinnnnn
Şimdi şöyle amyol kullandım memnun kaldım benimkinden gibi bir cümle kurup diğer mesajında memnun kalmadım deyince çelişki oluyorr. Orda senin memnun olduğun aslında senin kullandığın şampuu ama...
Şey gibi olduuu
Ve emin ol aslında seni anlıyorzzzz ama anlamayanlar çıkarrr çekirgelerrr ne diyor bu derlerrrr.
Ben fişne olayına takıldımm. Faydası oldu dimiii. Bende bir tek bana yaradı bu iş diyordummm . Yalnız olmamak güzell :)
I love pelvissss
Kıslarr ben ne kadar para veriyorum diye sorun bakalım??
Aylık 50 bilemedin 60 lira en fazla o da..Ve haftada 2 gün 1 er saat.. Yani spor salonu b-fit vs daha pahalııı..
Gerçi Lisa sen fransadasın bilemedim varmı oralarda ama "Fırsat sitelerinden Bakınnn!!"
Ay reklam diye bipleneceğimm..
İtiraf ediyorum okyanus konusunda ben de suçluyuuumm :18:
benimde fena değil işte.bugün bende simladan yayla çorbası içeceğim.dün gece yaptım:benim baskül dijitalde ne sanki:)-500 de kaldı kaç gündür
gerçi kabızlıkda var onunda şişkinliği var yani.20 dk da yürüdümmm.mayısa kadar incelmem lazım.ücretsiz izindeyim.mayısta başlayacağım.işe böyle başlarsam insanların tepkilerini düşünemiyorum bilee....
ha gayret diyeyim:))
Şey gibi olduuu
I love pelvissss
burda bu isler inaniiiiilmaaaaz pahali gercekten.dusun bir agdaya 50 bacak icin veriliyor gerisini sen dusun.benim esimin sirketi bir zayiflama cihazi yapiyor beni denek olarak kullanmalarindan memenuniyet duyacagimi dile getirdim hemde beles :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?