Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Neyse kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var geçen 5 dk içinde kaçamk yapmış bulunmaktayım. Çok özel ağırlanması gereken misafirlerim vardı.onlara yemek yaparken kaçamak yaptım şöyleki 1 tatlı kaşığı rus salatası light yoğurt koydum ama diğer malzemeler elbette izinli değil tatlı kaşığının ucuyla bezelye 1 çay kaşığı prinç pilavı 1 çatal salata 4 -5 tanede kavurma yedim kavurma yağsız dana etiydi ama lezzet itibariyle 1 yemek kaşığı yağ koydum. Çokkkk suçluyum ve onlar hala yemeye devam ediyor hem suçluluk hemde deli gibi yemek isteğiyle boğuşuyorum. Ail psikolojik desteğe ihtiyacım var lütfeeennnnn höt deyin yeme len diyin aman ha deyin ama aklımı başıma getirecek bişi söyleyin nolurrrr

Kardeş yeme yazık emeklerine hazır zayıflıyoken bırak onlar ne yerse yiyip şişsin sen yeme dukancanım benim

Kardeş yeme yazık emeklerine hazır zayıflıyoken bırak onlar ne yerse yiyip şişsin sen yeme dukancanım benim

Saol cnm bnm ağzımı oyalamak light ayran içiyorum yudum yudum sonrada 1 bardak su içerim olmadı yeşil çay fln ağzım boş kalmaz ama yediklerimde diyeti bozmaz en azından

Kız dur içine gireceğin güzel kıyafetleri düşün, sonraa yazın bikini ile sahillerde salınacağını düşüünnn, sonraaa herkesin ay ne güzel olmuşsun nasıl yaptın demelerini düşünnn..
Kendine hazırda yemek bulundurman lazım güzelim yada yoğurt kepek yapıp açlığını bastırabilirsinn.. Tamam kavurma yağlı olabilir ama en azından protein ama diğerlerine sakın ama sakın bulaşma..

Lütfen lütfen bana da mesajını atarmısın canım :))

merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs,ilham ve irade olduğu İLHAM MELEĞİ • SİZİN İLHAM KAYNAĞINIZ OLABİRİİMM =) =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler
HADİ KİLOLARDAN HEPBERABER KURTULUYORUUUUZ !

Lütfen lütfen bana da mesajını atarmısın canım :))

:)))))) bu yazismanin devamina bak canim ismi geciyor birazdan :))))

Bu yazisma derken ipegin o begendigin mesajindan sonrasinda geciyor yani...

Son düzenleme:

Aslında ne kadar kacamaklarımda dukana model, Yani benim beslenme tarzım tamamen proteine odaklı.
En fazla sucuklu yumurta yaparım (mutlaka tavadan yağını süzdürdükten sonra yumurta kırarım) Ekmek kesinlikle normal ekmek tüketemiyorum. Yulaf ekmeğime o kadar alıştımki..
Hastanede olduğum zamanlarda ekmeksiz ne verirlerse diyeyim artık azar azar yedim. Pilav makarna zaten sevmem.
Ama meyve konusunda malisef kacamak zamanlarımda epey cömert kaldım.
Günde hiç olmadı bir elma bir mandalina yemisimdir.
Çay çok içerim zaten serbest ama şekersiz içerim. En fazla yediğim tatlı bir ayda 4-5 şöbiyettir.
Sütü feci tüketiyorum buda serbest zaten ama az yağlı içerim ezelden beri yağı sevmiyorum.

Sanırım beni kötü eden 15 günde arkadaşlarımla kahvaltı günümüz orda bir porsiyon börek yiyorum hemde çok severek
Spora gelince 2 günde 1.5 saatlik tempolu yürüyüs,hergün hafta sonlarıda dahil (netten) Ebru ile plates, son 1 aydırda jillian yapmaktayım. Zaten ne olduysa jilliye basladıktan sonra oldu.
İnsan spor yaparken kilo alırmı derseniz en bariz örneği ben oluyorum.
Çok yorulduğuma kanaat getirince platese ara verdim 2 haftadır jilliye devam kas kütlem feci arttı yağlardan gitmiyor ama totoda belde 1 er cm kalınlasma yarım kiloda artım var
Kacamaklarımda inanın bu kadar tek zaafım çok sık yiyorum ama çayla beyaz peynir günlük 2 kaşık kepeği geçirmeden. Daha napim ki

Sizin yazdıklarınızdan sonra iyice dağıldım. Okuduğum tüm yazılarda çok kolay olduğunu anlatıyorlar. Siz uygulayıcı olarak tersini.
Bu akşam bugün son günün tadını çıkar diye ne bulduysam yedim Karadenizliyim annem geldi yanıma mısır ekmeği lahana dolması bilen bilir ne tatlı olur
ve dün çok yoğun spor yaptığımdan bugün kaslarımı dinlendirim diye sporda yapmadm.
Bu kadar kacamak zamanından sonra Dukan beni affedermi bilmiyorum Ama gercekten bir aydır kilomda eksi adına tık yok üstüne neredeyse bir kiloya yakın almısım.
Dukana başladığımda inanamamıstım Bana uygun beslenme ile üstüne kilo veriyordum. öyleki kacamaklarım bile dukan ne dim artık

Yeşil cayı asla içemem keşke içebilsem her türlü şeklini denedim malisef midemi allak bullak etmekten başka işe yaramıyor.
Yumruk bir ara denedim üst üste faydası olurmuki?
Şu an 57 lere geldim neredeyse verecek kilomda az 5 kilo versem yeterli. Az oluncada vermek zorlaşır diyorlardı ama tek istediğim almayım bari
Napsam size günlük yediklerimi rapormu etsem hos acığımı zor bulursunuz ama ne bilim nasıl çözüm bulabilirim gerçekten bilmiyorum.:14

Son düzenleme:
sıvıyımı anam ben gece uyanıp su içiyorum yani sırf susuzluktan uyanıyorum bırakın baş ucumda bardağı sürahi duruyor

eeeee ne bekliyon o zaman anacim.. şişicen elbet..:)) kaç gündür diyettesin bilimiyorum ama umarım pek yakında suzuzluk azalır inşallah

:)))))) bu yazismanin devamina bak canim ismi geciyor birazdan :))))

Bu yazisma derken ipegin o begendigin mesajindan sonrasinda geciyor yani...

işte ben hep böyle balıklama yaparım..:))) gerçi markasını söylemiş ama hangisidir acaba? yoksa orda tek bir şampuan mı varmış...

:))))valla iste ipek amway inkini kullanmis cok memnunmus ama kullanipta memnun olmayanda var.sonra birde yeni bitane var revalid diye ondanda ovguyle bahsediyorlar ben onu almaya karar verdim.turkiyede yeniymis henuz..

Gerçekten enteresan. Uzman değilim tabii ama "insan spor yaparken kilo alır" diye biliyorum. Fakat bu kilo sırf ağırlaşan kaslardan ötürü. Biliyorsunuz kas yağdan daha ağırdır. En geç 3 ay sonra genelde bu yeni kaslar yağları şıkıştırıp onların yerini alırlar. Anladığım kadarıyla sporunuz çok fazla. Kaslarınız hızlı bi şekilde büyüdü, ama yağlar daha yavaş eriyor. O yuzden de geçici bi kallınlaşma olabilir.))

Belki de 2 günde bir 1.5 saatlik tempolu yürüş değil de her gün ama 30 dk deneseniz.. Ebru'yu bilmem ama pilates haftada 1 değil 3 olarak daha etkili olduğunu biliyorum. Gerçi pilates çok fazla kas yapmaz... Ayıptır söylemesi Jillian'ı de bilmem ama dediğiniz gibi herşeyin ondan sonra başladıysa belki de ona ara verip sonucunu takip etmekte fayda olabilir. Çok yediğinizi diyorsunuz ama çok da enerji harcıyorsunuz. Yedikleriniz ne kadar çok acaba? Şahsen sabah yediklerinizi saymam. Sucuk-börek olsa bile (lütfen kimse terliklerini fırlatmasın:))) Enerjiye ihtiyacınız var. Multivitamin alıyormusunuz? Vücudunuz eksikleri illa bir şekilde tamamlamak ister. Meyve ise evet mesele olabilir. Hiç duramıyorsanız yeşil elma ama yoğurtla beraber tavisye ederdim. Belki de akşam menünüzde miktar azalma yaparsanız ve saatini biraz geri çekerseniz bir fayda olur. Menünüzü de gerçekten merak ettim şimdi.:))

ayol koskoca amwayde bir tek şampuanı mı var acep?.. yoksa kellik için desem hemen anlarar mı?.:))))

bence bu dukan in yanetkileri arasinda komiklikte var.:))))burda eglendigim kadar eglenmiyorum.talkshow falan hak getire.kislaaar cok tatlisiniz yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…