İtiraf ediyorum okyanus konusunda ben de suçluyuuumm :18:
Neyse kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var geçen 5 dk içinde kaçamk yapmış bulunmaktayım. Çok özel ağırlanması gereken misafirlerim vardı.onlara yemek yaparken kaçamak yaptım şöyleki 1 tatlı kaşığı rus salatası light yoğurt koydum ama diğer malzemeler elbette izinli değil tatlı kaşığının ucuyla bezelye 1 çay kaşığı prinç pilavı 1 çatal salata 4 -5 tanede kavurma yedim kavurma yağsız dana etiydi ama lezzet itibariyle 1 yemek kaşığı yağ koydum. Çokkkk suçluyum ve onlar hala yemeye devam ediyor hem suçluluk hemde deli gibi yemek isteğiyle boğuşuyorum. Ail psikolojik desteğe ihtiyacım var lütfeeennnnn höt deyin yeme len diyin aman ha deyin ama aklımı başıma getirecek bişi söyleyin nolurrrr
Masum değiliz hiç birimiz:):):)
Kardeş yeme yazık emeklerine hazır zayıflıyoken bırak onlar ne yerse yiyip şişsin sen yeme dukancanım benim
Neyse kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var geçen 5 dk içinde kaçamk yapmış bulunmaktayım. Çok özel ağırlanması gereken misafirlerim vardı.onlara yemek yaparken kaçamak yaptım şöyleki 1 tatlı kaşığı rus salatası light yoğurt koydum ama diğer malzemeler elbette izinli değil tatlı kaşığının ucuyla bezelye 1 çay kaşığı prinç pilavı 1 çatal salata 4 -5 tanede kavurma yedim kavurma yağsız dana etiydi ama lezzet itibariyle 1 yemek kaşığı yağ koydum. Çokkkk suçluyum ve onlar hala yemeye devam ediyor hem suçluluk hemde deli gibi yemek isteğiyle boğuşuyorum. Ail psikolojik desteğe ihtiyacım var lütfeeennnnn höt deyin yeme len diyin aman ha deyin ama aklımı başıma getirecek bişi söyleyin nolurrrr
nESSSsssss
Şampuan muhteşem
Krem inanılmaazz
Köpük az geldiii
Bakım kremini henüz kullanmadımm
Sonuççç
Pamuk kadar yumuşak, missssss gibi kokulu, acayip kolay açılan ve dökülmeyi ilk seferde yarı yarıya düşüsen saçlarrr.
Çok sağol canım benimmm.
Saç perimsin sen benimmm.
Şimdi geldi olayı DUKAN a bağlamayaa....
Şimdi dukan sebebiyle bir çoğumuza olduğu gibi benimde dökülme oranım arttı. Benim saçlarım upuzun ve dalgalı olduğu için banyodan banyoya tarıyorum ve bol jöle kullanıyorum. Yıkayıncada fırçamın üstünde dünya kadar saç kalıyordu. Ve son zamanlarda rahatsız oldum bu durumdannn. Kel kalacam diye korkmaya başladım allah tan çok hacmli saçlarım da belli olmadı dışardann.
Sonra saç perim bana birşey önerdi. Bu bir markaa. Şimdi reklam olmasın ama hani temizlik malzemeleri ile meşhur olmuş ev kadınlarının satış yaptığı, isminin ilk hecesinde kadın organı adı olan markaaa :)
Zira kendiside denemiş ve memnun kalmıştı.
Ahh arkadaşım benim için saadet zincirine bile girdiii.
Ve 2 gün sonra elime geçtiii ürünlerrr
Henüz 1 kere kullandığım halde annem bile ne oldu saçlarına pek bi havaanmışlar dedi. Kokusuna da bayıldı.
Bakım kremini de hafta sonu kullancağım nette baktım yorumlar süperr.
Tekrar çok teşekkür ederimm
Lütfen lütfen bana da mesajını atarmısın canım :))
Merhaba, menünüz olmadam bir öneri vermek zordur. 3 aydır ne tür kaçamakları yaptınız? 1 aydır gerçek dukan'ı yapıyorsanız ve hiç kilo kaybınızı yoksa yediklerinizi gerçekten merak ettim. Hastaneden kaldığınız sürede (çok geçmiş olsun bu orada!) 2 kg almışsınız. Gayet olabilir çünkü ondan önce sadece 2 ay gibi kısa bir süre diyeti takip etmişsiniz. Anladığım kadar sporu en az 5 aydır aksatmadan yapıyorsunuz. O zaman kas ağırlığın artık oturması lazım.. Yoksa son 1 hafta güç antremanlara mı başlamışsınız?.. Genelde Dukan metabolizmayı yavaşlatmaz. Metabolizma ancak harcadığımızdan enerjiyi daha az alırsak (beinler sayısinde) yavaşlar normalde ki bu da sırf Dukan değil her diyet için geçelidir. Yani durum yine yediklerinize bağlıdır..
Merhabaa, diyetin bırakıldığı dönem kilo almanın en hızlı gerçekleştiği dönemdir, bunun aksini beklemek mucize beklemek olur, o sebeple bu diyet aşama aşama planlanmışAldıklarının bir kısmı sudur eminim ki, ben de öyle oluyor genelde. Ben sana yeşil çayı epey bir artırmanı ve beyaz yumruk denemeni öneririm.
İki diyeti de denemiş biri olarak ikisinin birbirine birçok konuda epey zıt olduğunu söyleyebilirim, şimdi bıktığın için ve eksi göremediğin için sana karatay daha kolay görünebilir ama karatay zor bir diyettir, gerçekten randıman almak için epey kasmak gerekir, dukandan sonra seni çok yorar ve gerer, sen dukana devam et
sıvıyımı anam ben gece uyanıp su içiyorum yani sırf susuzluktan uyanıyorum bırakın baş ucumda bardağı sürahi duruyor
:)))))) bu yazismanin devamina bak canim ismi geciyor birazdan :))))
Bu yazisma derken ipegin o begendigin mesajindan sonrasinda geciyor yani...
Lütfen lütfen bana da mesajını atarmısın canım :))
eeeee ne bekliyon o zaman anacim.. şişicen elbet..:)) kaç gündür diyettesin bilimiyorum ama umarım pek yakında suzuzluk azalır inşallah
işte ben hep böyle balıklama yaparım..:))) gerçi markasını söylemiş ama hangisidir acaba? yoksa orda tek bir şampuan mı varmış...
Kızlar hakkınızı helal edin bu gidişle beni burda çok barındırmazlarKasma tatlım amwaydan şampuan
Kızlar hakkınızı helal edin bu gidişle beni burda çok barındırmazlar
Seninle herşeye varım bengidersek birlikte gideriz herhalde :)))bende yazdim valla :)))
Aslında ne kadar kacamaklarımda dukana model, Yani benim beslenme tarzım tamamen proteine odaklı.
En fazla sucuklu yumurta yaparım (mutlaka tavadan yağını süzdürdükten sonra yumurta kırarım) Ekmek kesinlikle normal ekmek tüketemiyorum. Yulaf ekmeğime o kadar alıştımki..
Hastanede olduğum zamanlarda ekmeksiz ne verirlerse diyeyim artık azar azar yedim. Pilav makarna zaten sevmem.
Ama meyve konusunda malisef kacamak zamanlarımda epey cömert kaldım.
Günde hiç olmadı bir elma bir mandalina yemisimdir.
Çay çok içerim zaten serbest ama şekersiz içerim. En fazla yediğim tatlı bir ayda 4-5 şöbiyettir.
Sütü feci tüketiyorum buda serbest zaten ama az yağlı içerim ezelden beri yağı sevmiyorum.
Sanırım beni kötü eden 15 günde arkadaşlarımla kahvaltı günümüz orda bir porsiyon börek yiyorum hemde çok severek
Spora gelince 2 günde 1.5 saatlik tempolu yürüyüs,hergün hafta sonlarıda dahil (netten) Ebru ile plates, son 1 aydırda jillian yapmaktayım. Zaten ne olduysa jilliye basladıktan sonra oldu.
İnsan spor yaparken kilo alırmı derseniz en bariz örneği ben oluyorum.
Çok yorulduğuma kanaat getirince platese ara verdim 2 haftadır jilliye devam kas kütlem feci arttı yağlardan gitmiyor ama totoda belde 1 er cm kalınlasma yarım kiloda artım var
Kacamaklarımda inanın bu kadar tek zaafım çok sık yiyorum ama çayla beyaz peynir günlük 2 kaşık kepeği geçirmeden. Daha napim ki
Seninle herşeye varım ben
Kasma tatlım amwaydan şampuan
ayol koskoca amwayde bir tek şampuanı mı var acep?.. yoksa kellik için desem hemen anlarar mı?.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?