Zeynepcim, şu simgeleri nerden ve nasıl koyuyorsan cahil bana detay detay bir anlatırmısın pliz?.))
bence bu dukan in yanetkileri arasinda komiklikte var.:))))burda eglendigim kadar eglenmiyorum.talkshow falan hak getire.kislaaar cok tatlisiniz yaa.
hiiim iste gunlerdir cevabini bulamadigim soruyu sordun.kac kez sordumda bir cevap bulamadim.bi daha sormayada utaniyordumki imdadima yetistin :))))bende ziplamak,oynamak,alkislamak istiyoruuum :))))
Zeynepcim, şu simgeleri nerden ve nasıl koyuyorsan cahil bana detay detay bir anlatırmısın pliz?.))
Yaaa evet cimriler bu konuda yahuu..:))) Ama yanılrmıyorsam bir kere senin mesajında da gördüm onları, hatta hatta ahhaaa öğrenmiş diye aklımdan geçmiştir.. gel gör ki ne yaptığını sen de farkında deilsin..:)))
al benden de o kadar gülüm!:))) gülmekten mideme kramplar girioy bazen:))) allah sizi de bolca güldürsün kıslar!
Kızlar ben komik oldum cidden geçer mi sizce?hep espri yapasım var
Kızlar ipek vadi kalkın msjlarımı beğenen biri çıktı.bakın bana ne soruyorkardeş msj yazdığımız yerin alt kısmındalar.bu soruyu bana yönelttiğin için sağol naçizane Engin deneyimlerime dayanarak cevapladım
yalann söyliyorsun yalannnnn:)) 9 tane var sade.. birine bastığım zaman başlığa gidiyor ancak. "Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz" ama o liste yooooook.
Kızlar ipek vadi kalkın msjlarımı beğenen biri çıktı.bakın bana ne soruyorkardeş msj yazdığımız yerin alt kısmındalar.bu soruyu bana yönelttiğin için sağol naçizane Engin deneyimlerime dayanarak cevapladım
Yolarım saçını başını ne yalanı olan o bilmiyorum o zaman neyse ondan da eksik kalınvalla benim bildiğim bı
Mesaj yazdığımız yerin altında gülümsemeler gösterilmesin var o işaretlidir sizde değiştirin
niye geçsin canım delimisin?:)) gülmek insanı zayıflatırmış:)))))
Yolarım saçını başını ne yalanı olan o bilmiyorum o zaman neyse ondan da eksik kalınvalla benim bildiğim bı
Deliriyorum henüz değilim amaşu surat çok komik sizin yok bakın doya doya
Lisabella aç benimkini bi bak ben kapatıyorum sen bak arkadaşlara bilgi ver tatlımöpüyorum alıntı ile cevaplaya gir benim altta hemen yüzler var,sen anlarsın bi bak canım
Lisabella aç benimkini bi bak ben kapatıyorum sen bak arkadaşlara bilgi ver tatlımöpüyorum alıntı ile cevaplaya gir benim altta hemen yüzler var,sen anlarsın bi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?