Sizi bilgili arkadaşlara yönlendiriyorumaliye şu msjlardaki suratlar nasıl çıkıyor arkadaşlar yapamamış bende bilemedim
bence ayarlar kismindan biseyimiz kapali bir sey varki onu degistirince cikacakta ne acaba
ohhh eksik kalmadim bulduuum..nasil buldugumu anlatabilirim imarim :18:
aman aman zaten saç baş gidici bi de sen eksik olma:))) yok yaaa bende Simge Kullanma diye bişey var onu değiştirince 9 tane vasat seçenek var, onlara da basınca sadece başlık kısmına aktarılıyor.( eksik kaldık yani. ((
Hayırlı geceler.. Smiley sorununu şöyle çözebilirsiniz
Kontrol panelim-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-gelişmiş seçenekler kutusu onaylı olacak :)
Hayırlı geceler.. Smiley sorununu şöyle çözebilirsiniz
Kontrol panelim-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-gelişmiş seçenekler kutusu onaylı olacak :)
hazirmisin anlatiyorum cok guzel seyler cikti:
kullanici kontrol panelini tikla
acilan sayfada solda profil bilgileri var ya secenekleri duzenleyi tikla
konu gorunum seceneklerinden imzalar,avatarlar,grafikleri isaretle ve gelismis secenekleri isaretle kaydet e bas
Teşekkür ederim!Aynı anda yazmışız. Ben standartı seçtim yine de olduuuu
aaaaa ilginçbende onlar zaten işertliydi ama neyse çözdük olayı Bir tek mausumu süratlerın üstüne getirince rakamları görüyorum, anlamını değil. Sende de öyle mi?
ayyy mesajlarimiz senlendi yaaa kuru kuruya olmuyordu kisss
sorma yaapek neşelendim :124: umarım böyle bol boş mesajlar için bi uyarı almayız :13:
neyse ben kaçtım gülüm. tatlı rüyalar herkese!
aaaaa ilginçbende onlar zaten işertliydi ama neyse çözdük olayı Bir tek mausumu süratlerın üstüne getirince rakamları görüyorum, anlamını değil. Sende de öyle mi?
Canım ben denedim ama bu daha iyi diyorum hep No çelişki bizde.okyanusa ben ne yaptım destek oldumipek yaptı ona yapacağını :18:kıza ne desem bu beklediğim cevap deil,ben yesemde zayıflarım diyordu amann neyse ne açıklada açıkla kız seni yolarım sev beni seviyorum seni sevgiler saygılar.okyanusu üzerime atma fitili ipek ateşledi kendisi burda!ipek ne yaptın kıza seni dinliyoruz
Fayda ki ne fayda...9 yillik evliligimize renk katti callan teyze. Bir dukan bir de callan teyze kesin cennetlik...
Neyse kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var geçen 5 dk içinde kaçamk yapmış bulunmaktayım. Çok özel ağırlanması gereken misafirlerim vardı.onlara yemek yaparken kaçamak yaptım şöyleki 1 tatlı kaşığı rus salatası light yoğurt koydum ama diğer malzemeler elbette izinli değil tatlı kaşığının ucuyla bezelye 1 çay kaşığı prinç pilavı 1 çatal salata 4 -5 tanede kavurma yedim kavurma yağsız dana etiydi ama lezzet itibariyle 1 yemek kaşığı yağ koydum. Çokkkk suçluyum ve onlar hala yemeye devam ediyor hem suçluluk hemde deli gibi yemek isteğiyle boğuşuyorum. Ail psikolojik desteğe ihtiyacım var lütfeeennnnn höt deyin yeme len diyin aman ha deyin ama aklımı başıma getirecek bişi söyleyin nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?