Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ohhh eksik kalmadim bulduuum ..nasil buldugumu anlatabilirim imarim :18:

ivettt!!!

İsteyen varsa buyrun. Kullanıcı kontrol paneline girdim, Hesabım - Seçenekleri düzenle seçtim, Çeşitli Seçenekler'in altında Standart Editör - Toolbar tıkladım, kaydettim veee yaşasın oldum!!

Son düzenleme:
Hayırlı geceler.. Smiley sorununu şöyle çözebilirsiniz
Kontrol panelim-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-gelişmiş seçenekler kutusu onaylı olacak :)

hazirmisin anlatiyorum cok guzel seyler cikti :

kullanici kontrol panelini tikla

acilan sayfada solda profil bilgileri var ya secenekleri duzenleyi tikla

konu gorunum seceneklerinden imzalar,avatarlar,grafikleri isaretle ve gelismis secenekleri isaretle kaydet e bas

Son düzenleme:
Hayırlı geceler.. Smiley sorununu şöyle çözebilirsiniz
Kontrol panelim-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-gelişmiş seçenekler kutusu onaylı olacak :)

coook tesekkurler valla ugrastim buldum biliyordum degistirilecek birseyler vardi yaptim oldu.yinede tesekkur ederim.:119:

aaaaa ilginç bende onlar zaten işertliydi ama neyse çözdük olayı Bir tek mausumu süratlerın üstüne getirince rakamları görüyorum, anlamını değil. Sende de öyle mi?

aaaaa ilginç bende onlar zaten işertliydi ama neyse çözdük olayı Bir tek mausumu süratlerın üstüne getirince rakamları görüyorum, anlamını değil. Sende de öyle mi?

bendede oyle.ayy anlamini bosver duyguna en uygun sekli sec

sorma yaa pek neşelendim :124: umarım böyle bol boş mesajlar için bi uyarı almayız:13:

neyse ben kaçtım gülüm. tatlı rüyalar herkese!

:18::18:bende farkindayim sayfalari amacindan saptirdigimizin ama cozduk iste..herkesten ozur diliyoruz anlayisiniza siginiyoruz ..coook mutlu olduk ama dimi dukan mutluluk kilo kaybini kolaylasitirir demisti( galiba) bu gece kesin bir kilo gidecek

Gece ortam baya hareketliymiş ilk defa bir gece girmeyim dedim döktürmüşsünüz maşallah. İkonları bulduğunuza sevindim. Çok ama çok dolu bir porsiyon kahvaltımı az önce yapmış bulunmaktayım, galetam, sütüm, yumurtam ve light kaşarım... Bol bol çiğnedimmm.
Bayanlar sporu ihmal ettiğimi yazmıştım 2 gün belirtilen sürelerde sporumu yaptım ve -800 ü daha şimdiden gördüm sanırım perşembe günü vücudum bolca su toplamıştı.

evde yoğurt peynir stoğum mafiş durumda... Ayın 15i olması hasebiyle bugün market günü ah ah şimdiden hem mutluyum hemde paralar bitecek diye huzursuz. Şu 80li sayılara biran önce geçmek istiyorum çok hırslandım bugün balıkmı yesemki acaba balık bol bol verdiriyor.

ipek = pksnmz

Fayda ki ne fayda...9 yillik evliligimize renk katti callan teyze. Bir dukan bir de callan teyze kesin cennetlik...

Maşallahh çok sevindimmm

Bu kiloyla şişko olan tek kişi olacaksın dünyadaa..
Gaza geldin dimiii ??

Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Kızlar

Gripte 3. günüm maşallah toparlandım epey

Mutluyum çünkü sabah 80,600 geldim. Dün tam 81 idim bu sabah 80,600 ü gördüm :) mutluyum

arada sırada grip olmak lazımmış :) tövbe tövbe

kahvaltımı yaptım

1 fincan çay, 1 fincan süt, 2 yumurta,1 kaşık kepek, 1 dilim peynir ile yapılmış omletimsi bişey :) ve 1 muffin dukan ekmeği, 2-3 minik parça domates

umarım bu hafta yıllar sonra ilk kez 79 ları görürüm.

söz gördüğüm gün çığlık çığlığa ilk sizinle paylaşacağım

Günaydın Dukancılar :)

Dün 5. atak günümdü ve akşamına regl oldum. Bu olumsuz etkiler mi acaba bir şeyleri? :18:

4 Kasım 2012 89,600
15 Aralık 2012 80,600

GİDEN tam 9 kiloooooooooooooooo

çıldırmamak elde mi

sağolun kızlar
aliye ablacım, medesacım, seççil, pksnmz, scholarppty, zeynepfurkan, lisabella, winnipoh,dttubkoc, egotrik............................
adını sayamadığım herkese desteğiniz için, sohbetiniz için çooooooooooooooooooook teşekkürler

ama durmak yok dukana ve desteğe devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…