eeeee ne bekliyon o zaman anacim.. şişicen elbet..:)) kaç gündür diyettesin bilimiyorum ama umarım pek yakında suzuzluk azalır inşallah
işte ben hep böyle balıklama yaparım..:))) gerçi markasını söylemiş ama hangisidir acaba? yoksa orda tek bir şampuan mı varmış...
ipek = pksnmz
Maşallahh çok sevindimmm
Bu kiloyla şişko olan tek kişi olacaksın dünyadaa..
Gaza geldin dimiii ??
4 Kasım 2012 89,600
15 Aralık 2012 80,600
GİDEN tam 9 kiloooooooooooooooo
çıldırmamak elde mi
sağolun kızlar
aliye ablacım, medesacım, seççil, pksnmz, scholarppty, zeynepfurkan, lisabella, winnipoh,dttubkoc, egotrik............................
adını sayamadığım herkese desteğiniz için, sohbetiniz için çooooooooooooooooooook teşekkürler
ama durmak yok dukana ve desteğe devam :)
Aslında ne kadar kacamaklarımda dukana model, Yani benim beslenme tarzım tamamen proteine odaklı.
En fazla sucuklu yumurta yaparım (mutlaka tavadan yağını süzdürdükten sonra yumurta kırarım) Ekmek kesinlikle normal ekmek tüketemiyorum. Yulaf ekmeğime o kadar alıştımki..
Hastanede olduğum zamanlarda ekmeksiz ne verirlerse diyeyim artık azar azar yedim. Pilav makarna zaten sevmem.
Ama meyve konusunda malisef kacamak zamanlarımda epey cömert kaldım.
Günde hiç olmadı bir elma bir mandalina yemisimdir.
Çay çok içerim zaten serbest ama şekersiz içerim. En fazla yediğim tatlı bir ayda 4-5 şöbiyettir.
Sütü feci tüketiyorum buda serbest zaten ama az yağlı içerim ezelden beri yağı sevmiyorum.
Sanırım beni kötü eden 15 günde arkadaşlarımla kahvaltı günümüz orda bir porsiyon börek yiyorum hemde çok severek
Spora gelince 2 günde 1.5 saatlik tempolu yürüyüs,hergün hafta sonlarıda dahil (netten) Ebru ile plates, son 1 aydırda jillian yapmaktayım. Zaten ne olduysa jilliye basladıktan sonra oldu.
İnsan spor yaparken kilo alırmı derseniz en bariz örneği ben oluyorum.
Çok yorulduğuma kanaat getirince platese ara verdim 2 haftadır jilliye devam kas kütlem feci arttı yağlardan gitmiyor ama totoda belde 1 er cm kalınlasma yarım kiloda artım var
Kacamaklarımda inanın bu kadar tek zaafım çok sık yiyorum ama çayla beyaz peynir günlük 2 kaşık kepeği geçirmeden. Daha napim ki
4 Kasım 2012 89,600
15 Aralık 2012 80,600
GİDEN tam 9 kiloooooooooooooooo
çıldırmamak elde mi
sağolun kızlar
aliye ablacım, medesacım, seççil, pksnmz, scholarppty, zeynepfurkan, lisabella, winnipoh,dttubkoc, egotrik............................
adını sayamadığım herkese desteğiniz için, sohbetiniz için çooooooooooooooooooook teşekkürler
ama durmak yok dukana ve desteğe devam :)
Canım öyle çok tatlı istiyor ki anlatamam
Regl de bitti sayılır ama tatlısız zor geçiyor...
Diyete başlayalı da 38 gün oldu...
Bu sürede 4 kere light kola tükettim.. Tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle bastırmaya çalışıyorum...
Ben hala tatlandırıcı, süttozu almadım.Alınca devamlı tatlı yapıp yemekten korktuğumdan
Zaten yavaş kilo veriyorum onları da yiyince hiç verememekten çok korkuyorum...
Dayanabildiğim kadar dayanmalı mıyım acaba:26::26::26:
Canım öyle çok tatlı istiyor ki anlatamam
Regl de bitti sayılır ama tatlısız zor geçiyor...
Diyete başlayalı da 38 gün oldu...
Bu sürede 4 kere light kola tükettim.. Tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle bastırmaya çalışıyorum...
Ben hala tatlandırıcı, süttozu almadım.Alınca devamlı tatlı yapıp yemekten korktuğumdan
Zaten yavaş kilo veriyorum onları da yiyince hiç verememekten çok korkuyorum...
Dayanabildiğim kadar dayanmalı mıyım acaba:26::26::26:
kendine hafif birseyler hazirla bence tatli olarak cunku birikirse bu istegin sonra hata yapma olasiligin artabilir.basit dukan tatlilarindan birini yap bence mesela helva en basiti ve inanilmaz geciriyor tatli istegini
Kızlar gerçekten yulafı beğendiniz mi? benimkinin tadı rezil ötesi. Ekmek yaptım yiyemedim.Krep desen öyle. Şımarıklık sanmayın nolur; acaba acısı olur mu bu kepeğin.
Bir de nolur bana yardım edin. Dışardaydık annemle eve geldim ne göreyim. Komşum koca bir tabak kuru dolması göndermiş... En sevdiğim yaaa.Şu an odama kaçtım ama gidip saldırmamak için tabağa zor tutuyorum kendimi.
canım bende 2 farklı markayı kullandım , ilk başta rusheim aldım ama felaketti , sonra doğalsan aldım çook memnun kaldım
seninki hangi marka ?
hem bırak o kuru dolmaları , onların tadı senin kilo vermenden daha tatlı değildir , emin olabilirsinn
kızlar az önce mükemmel ötesi bir kek yaptım ama kremada başarısız oldum sanırım şu an buzlukta kek için:
4 yk yulaf
1 yk süt tozu
2 yk yogurt
1 yk tatlandırıcı
kabartma tozu
vanılya aroması
borcama koydumm mikrodalgaya postaladım mikrodalgada en düşük ayarda 9 dakika kadar pisti buzluga koymadanki halıyle sosumla ıslattım şimdi tezgahta bana geeeel diyor ama kremalı fotosunu da paylaşmak adına sabrediyorum bugün kepek hakkımında yarısını yemiştimmmmm akşama misafirlerle çay keyfi yapacağııııııımmmmm onlarada benimkinin dukansızını yaptımm
krema
1.5 su bardagı süt
2 yk süt tozu
1.5dan az fazla yk jelatin bakalım neticenin fotosunu arzedecem AZZ SONRAAA....
Ben daha önce ne bu kadar dirayetli olmuştum ne de bu kadar umursamıştım. Bu defa bedenim nedense gözüme batıyor. Kendimi yetersiz hissettiriyor ve 6. günümde bırakırsam kendime olan tüm saygımı yitireceğimi biliyorum. Kendimi dirayetsiz ve nefsine yenik düşen biri olarak göreceğim. Evet; şu an kurularla mücadele ediyorum ama ben onlardan daha önce yedim ve bundan daha sonra da yiyeceğim. Ama şu an nefsime yenik düşersem bir daha asla kendime güvenemem. :)
Oh. Biraz su içeyim en iyisi. :)
canım rusheimi kullanırken elersen daha iyi randuman alabilirsin , çünkü içinde çıtır çıtır bişeyler var , onlar beni rahatsız etti
bence sık dişini verme canını , yaparsın , hem sen öğretmen değilmiydin yaa ,aaa nasıl bu kadar dirayetsiz oluyorsun , yapma lütfen şekeriiimm
dimi :) ben ki yerli malı haftasında bile kendimi tuttum; öğrencilerimin verdiği yiyecekleri başka sınıflarda dağıttım. :)
bu arada tamam canım elerim. ama acılık var onu nasıl gidereceğim?
son olarak da splendanın sınırı nedir? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?