Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım yukarı alıntı yaptım ama orda yazmıyor sanırım tatlandırıcı, ben kullanmadığım için çok net bişey söyleyemiyorum , kızlar daha net cevaplar verebilirler bence

dukan diyet tariflerimde günlük 8 doz diyor , tabletse 8 tane kaşıksa 8 kaşık diyor ama bence 8 çoook fazla geldi bana :44::44::44:

sen yinede çok kullanmamaya özen göster derimm ...

Kız ipek bu açıklama niye seni bilmeyen mi varz

Sorma canım yaa kapı cçaldı. baktım komşu aşure getirmiş.eşime dedim hemen mideye indirdi. yarım saat geçti yine kapı... diğer komşu keşkek getirmiş.. eşim yemiyor , oğlum da sevmiyor...yememek için çöpe döktüm.(allah affetsin)
bazen çok zorlanıyoruz ama dukanın bir sözünü unutma'' bu yasaklıların hepsi sizin olacak'' sadece belli bir süre sabredeğiz.

merak etme canım, bırakmazsın. biz seninle ne 6 günler geçireceğiz. arada hatalar yapabiliriz. telafi etme şansımız var unutma. istersen mutfağa git ve kendine özel bişeyler hazırla. ben akşam makarna salatasına çok benzeyen bir şey yaptım. tavukları haşla didikle. havucu rendeleyip biraz sotele. tavuk,havuç , kornişon ve sarımsaklı yoğurdu karıştır. zevkine göre karabiber veya maydonozla tatlandır...

kızlar bende lahana diyetıyle başladım ama 2 gun dayanabıldım. 2 gundur de dukan yapıyorum 1 haftada 1.5 kg gitti. şimdilik çok memnunun bu dıyetten. acıkmıyorum hiç. neden bende anlamadım.. ama memnunum bu durumdn

Selam kızlarr,
Nasılsınız bakalım??

Ben valla yiyorum.. Tatlı yemeyip diyeti toptan bozacağıma sınırlı izinlileri kullanıyorum..
Tabi ki kullanmasam daha iyi verirdim, ama kullanmadan bu kadar rahat devam edebilir miydim onu da bilmiyorum

Canım kendine tavuklu yada kıymalı dolma yapabilirsin ki o zararlı yiyeceklere ihtiyacın yok.. Aç biraz araştır kuzum izinlilerle deli gibi tarif var dolmaya dair..

Tatlandırıcı şekersiz şeker satırındaki gibi 4-5 taneye kadar izinli..
Son güncellemelerde de kutu içeceği 1 taneye çekmiş dukan amca (330 ml yani) Anladığım kadarı ile tatlandırıcı ile duraklama yaşayan çok..
Aman dikkat diyeyim ama ben de tatlı delisimm

Sen bu yolculukta hiç tatlandırıcı kullanmadın mı?

Şapka çıkarıyorum önünde. :)

Bu arada faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim. Kitabı okudum ama okusun diye arkadaşa verince açıp bakamaz oldum. Netten de tarif araştırıyorum ama gözüm hep tatlılarda. :)

İnşallah ya :) çok çok teşekkür ederim destek için. :)

Winnieeee araştırıyoruum ama kafam o kadar ağır alıyor ki :) bir de hep tatlılar kafamda. :)
protein bende yan etki yaptı.

Kendi kendime şöyle diyorum ben bunları daha önce yememiş değilim, bundan sonra da yemeyecek değilim sadece şu an yemek istemiyorum

Selam kızlar!! Eminim herkes incelmiş bi şekilde tam gaz diyetini sürdürüyor! Malum haftasonu...
Benim gibi köfte sevenler için bi yazayım dedim:111: Gerçi aman aman bir tarif değil ama ben şahen sürekli değişik tariflerin peşine düşerken bildik tarifleri sık sık unuturum..:44:Belki birinin işine yarar diye düşündüm.
Neyse, elimde 6 tane çok vasat köfte vardı (tamamen yağsız bir kıymadan yaptım güya kuru köfte olacaktı ama kalın ve tatsız-tuzsuz bişey oldu). Ertesi gün onları domates rendeyle pişirecektim, sonra baktım ki dolabımda kolorabi var, kahvaltıdan kalan dilimlenmiş domates-biber de duruyor. İzmir köftesi şart oldu yani

Bilidiğimiz izmir köfte şeklinde yapıyoruz, tek farkı patates yerine elma gibi dilimlenmiş kolorabi (alabaş) koyoruz. Ben çok beğendim, hatta kerevizle de olabilir diye düşündüm ama henüz denemedim.:129: Beğenene affiyet olsun!

Günaydın Dukancılar :)
Dün 5. atak günümdü ve akşamına regl oldum. Bu olumsuz etkiler mi acaba bir şeyleri? :18:

Olumsuz değil de.. ama ödemli ve sişkin olabilirsin canım. regl bitince bunlar da biter ama..

Tatlım doktor değilim ama dururumun biraz anormal geldi bana. Niçin günde 6 lt su ihtiyacın olsun?...Ayrıca o doktorun sana yasaklanması değil de sürekli susadığının açıklaması ve müdahele yapmasının gerektiğini düşünüyorum.:113: Ben de suyu severim ve 3 lt rahatlıkla içebilirim ama sen gerçekten suzuzluk çekiyorsun yahu Başka bi doktora mi görünsen.. daha detayli tahlil mi yaptırsan.. birşey yolunda gitmiyor diye düşünüyorum.

yaaa bu göbek yok mu bu göbek...en hızlı o büyür ve en son da o gider.. tek çözüm mekik gibi egzersizler diyorlar canım. gerçi sana sevindereciğin haberim var, dukanla göbek, en son olarak olsa da neticeinde haloluyo! Ayıptır söylemesi şahsen hiç bir spor yapmadığım halde göbeğim yine de gettii. Daha da çabuk gitmesini istiyorsan mekik çek derim te o ka..

Resmen düşünüyorum ne yazacağım diye :26: sanki sınavdayım
Ruh halim kötü olsa da işin ilginci dukan iyi gidiyor ...
O kaçamaktan ( ) sonra çok akıllandım çok
.

Ne sınavı yahu Geldiği gibi dök içini kuzum! Buradaki herkes gerektiği şeklinde anlar zaten
Madem hayat bir sınavdır.. o kaçamak ta bir sınavdı. Bak akıllandım diyorsun, geçtin demek ki, gerisi de gelir illaki..

Helal olsun!! İradene hayran kaldım! Dayanarak ilerlemek şart mı.. bilemiyorum ama seçimine derin saygı duyorum!

Kavur o zaman o yulaf kepeğini ve helva yap! Cidden çok değişir tadı.. Bana öyle geldi ki pek tok gezmiyorsundur.. Yoksa gelen ikramlara zaten bakıcak halin kalmaz da..:90:

bu ansiklopedi gibi kitabın hepsini okumak zorunda mıyız.. bn direk diyet programı kısmına daldım yanlış mı yaptım acep cewap bekliyorm dukancılar

evet :) helva yapmaya karar verdim ben de :)

helal olsun sana devamı gelir inş... bana yardımcı olur musun bnm kafam çok karıştı başlayamadm bi türlü kitabı okumak gözmde çok büyüyo

Bu arada callan egzersizlerini yapıpta o bacak hareketlerinde ayak bileğini koyacak yer bulabilen varmı evde

helal olsun sana devamı gelir inş... bana yardımcı olur musun bnm kafam çok karıştı başlayamadm bi türlü kitabı okumak gözmde çok büyüyo

walla okumak zor gelmemeli :) ki bu soruyu yanlış bir kişiye yönelttin ben Türkçe öğretmeniyim.
şimdi sana burada kitap okumanın önemi ve faydaları ile ilgili sayfalarca bişeyler yazıp seni okumaktan soğutabilirim :)))

şaka bir yana da
kitabı okumazsan olmaz.
sen başla okumaya, hatta al eline bir renkli kalem çizerek oku bak nasıl kolay olacak okumak.
sonra gir dukan amcanın sitesine kaç gün atak kaç gün seyir yapman lazım o sonuçlara bak
biz her zaman buradayız
tabi ki de yardımcı oluruz
ama ilk yardımcımız Rabbim ki o sabrımızı veriyor sonra da dukan amcanın kitabı
bir başla okumaya bak hiç sıkılmayacaksın
demedi deme

iyi gecelerr :)

Atak dönemimin 5. gününü bitirdim. Hem de hiç kaçamak yapmadan.. :) 85.2 kilo ile başladığım bu yolda 81.5 kiloya düşerek, ikinci aşamaya başlayacağım inşallah, umarım herkesin diyeti yolunda gidiyordur..

Sevgilerimle

elimiz mahkum okucaz....ayrıca zahmet olmazsa test için link atar mısn acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…