Kızlar gerçekten yulafı beğendiniz mi? benimkinin tadı rezil ötesi. Ekmek yaptım yiyemedim.Krep desen öyle. Şımarıklık sanmayın nolur; acaba acısı olur mu bu kepeğin.
Bir de nolur bana yardım edin. Dışardaydık annemle eve geldim ne göreyim. Komşum koca bir tabak kuru dolması göndermiş... En sevdiğim yaaa.Şu an odama kaçtım ama gidip saldırmamak için tabağa zor tutuyorum kendimi.
cnm çok güldüm yine sana.ya varya hani şu göbek kısmını montajla silme imkanım olsa dersin fıstık gibi ne bu diyet ama göbeği görsen ya doğur ya ameliyat ol dersin babam halalarım dayım hepsi çöp gibi bi annemde var göbek bende sülalede başka kimse yok gibi anneme çekmişim göbekten yana. beni diyete mahkum eden tek yerim o lanet göbeğim kahrolsun göbek....
Kızlar gerçekten yulafı beğendiniz mi? benimkinin tadı rezil ötesi. Ekmek yaptım yiyemedim.Krep desen öyle. Şımarıklık sanmayın nolur; acaba acısı olur mu bu kepeğin.
Bir de nolur bana yardım edin. Dışardaydık annemle eve geldim ne göreyim. Komşum koca bir tabak kuru dolması göndermiş... En sevdiğim yaaa.Şu an odama kaçtım ama gidip saldırmamak için tabağa zor tutuyorum kendimi.
merak etme canım, bırakmazsın. biz seninle ne 6 günler geçireceğiz. arada hatalar yapabiliriz. telafi etme şansımız var unutma. istersen mutfağa git ve kendine özel bişeyler hazırla. ben akşam makarna salatasına çok benzeyen bir şey yaptım. tavukları haşla didikle. havucu rendeleyip biraz sotele. tavuk,havuç , kornişon ve sarımsaklı yoğurdu karıştır. zevkine göre karabiber veya maydonozla tatlandır...Ben daha önce ne bu kadar dirayetli olmuştum ne de bu kadar umursamıştım. Bu defa bedenim nedense gözüme batıyor. Kendimi yetersiz hissettiriyor ve 6. günümde bırakırsam kendime olan tüm saygımı yitireceğimi biliyorum. Kendimi dirayetsiz ve nefsine yenik düşen biri olarak göreceğim. Evet; şu an kurularla mücadele ediyorum ama ben onlardan daha önce yedim ve bundan daha sonra da yiyeceğim. Ama şu an nefsime yenik düşersem bir daha asla kendime güvenemem. :)
Oh. Biraz su içeyim en iyisi. :)
Canım öyle çok tatlı istiyor ki anlatamam
Regl de bitti sayılır ama tatlısız zor geçiyor...
Diyete başlayalı da 38 gün oldu...
Bu sürede 4 kere light kola tükettim.. Tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle bastırmaya çalışıyorum...
Ben hala tatlandırıcı, süttozu almadım.Alınca devamlı tatlı yapıp yemekten korktuğumdan
Zaten yavaş kilo veriyorum onları da yiyince hiç verememekten çok korkuyorum...
Dayanabildiğim kadar dayanmalı mıyım acaba:26::26::26:
Ben daha önce ne bu kadar dirayetli olmuştum ne de bu kadar umursamıştım. Bu defa bedenim nedense gözüme batıyor. Kendimi yetersiz hissettiriyor ve 6. günümde bırakırsam kendime olan tüm saygımı yitireceğimi biliyorum. Kendimi dirayetsiz ve nefsine yenik düşen biri olarak göreceğim. Evet; şu an kurularla mücadele ediyorum ama ben onlardan daha önce yedim ve bundan daha sonra da yiyeceğim. Ama şu an nefsime yenik düşersem bir daha asla kendime güvenemem. :)
Oh. Biraz su içeyim en iyisi. :)
canım yukarı alıntı yaptım ama orda yazmıyor sanırım tatlandırıcı, ben kullanmadığım için çok net bişey söyleyemiyorum , kızlar daha net cevaplar verebilirler bence
dukan diyet tariflerimde günlük 8 doz diyor , tabletse 8 tane kaşıksa 8 kaşık diyor ama bence 8 çoook fazla geldi bana :44::44::44:
sen yinede çok kullanmamaya özen göster derimm ...
canım yukarı alıntı yaptım ama orda yazmıyor sanırım tatlandırıcı, ben kullanmadığım için çok net bişey söyleyemiyorum , kızlar daha net cevaplar verebilirler bence
dukan diyet tariflerimde günlük 8 doz diyor , tabletse 8 tane kaşıksa 8 kaşık diyor ama bence 8 çoook fazla geldi bana :44::44::44:
sen yinede çok kullanmamaya özen göster derimm ...
Sorma canım yaa kapı cçaldı. baktım komşu aşure getirmiş.eşime dedim hemen mideye indirdi. yarım saat geçti yine kapı... diğer komşu keşkek getirmiş.. eşim yemiyor , oğlum da sevmiyor...yememek için çöpe döktüm.(allah affetsin)
bazen çok zorlanıyoruz ama dukanın bir sözünü unutma'' bu yasaklıların hepsi sizin olacak'' sadece belli bir süre sabredeğiz.
merak etme canım, bırakmazsın. biz seninle ne 6 günler geçireceğiz. arada hatalar yapabiliriz. telafi etme şansımız var unutma. istersen mutfağa git ve kendine özel bişeyler hazırla. ben akşam makarna salatasına çok benzeyen bir şey yaptım. tavukları haşla didikle. havucu rendeleyip biraz sotele. tavuk,havuç , kornişon ve sarımsaklı yoğurdu karıştır. zevkine göre karabiber veya maydonozla tatlandır...
Selam kızlarr,
Nasılsınız bakalım??
Ben valla yiyorum.. Tatlı yemeyip diyeti toptan bozacağıma sınırlı izinlileri kullanıyorum..
Tabi ki kullanmasam daha iyi verirdim, ama kullanmadan bu kadar rahat devam edebilir miydim onu da bilmiyorum
Canım kendine tavuklu yada kıymalı dolma yapabilirsin ki o zararlı yiyeceklere ihtiyacın yok.. Aç biraz araştır kuzum izinlilerle deli gibi tarif var dolmaya dair..
Tatlandırıcı şekersiz şeker satırındaki gibi 4-5 taneye kadar izinli..
Son güncellemelerde de kutu içeceği 1 taneye çekmiş dukan amca (330 ml yani) Anladığım kadarı ile tatlandırıcı ile duraklama yaşayan çok..
Aman dikkat diyeyim ama ben de tatlı delisimm
Günaydın Dukancılar :)
Dün 5. atak günümdü ve akşamına regl oldum. Bu olumsuz etkiler mi acaba bir şeyleri? :18:
bnm susuzluk ezelden beri var cnm diyetle ilgisi yok bi ara günlük 6 lt su içiyordum ben sonra su zehirlenmesi nedeniyle dr yasaklamıştı günlük 2 litreden fazlasını.şimdi dikkat ediyorum 3 litreyi geçmemeye likör kadehiyle su içiyorum 1 bardak içtim die kandırıyorum kendimi en azından her susadığımda içmiş oluyorum böylece ama gel gör ki gündüz o 3 litreyi içmişsem o gece sabah olmuyor
cnm çok güldüm yine sana.ya varya hani şu göbek kısmını montajla silme imkanım olsa dersin fıstık gibi ne bu diyet ama göbeği görsen ya doğur ya ameliyat ol dersin babam halalarım dayım hepsi çöp gibi bi annemde var göbek bende sülalede başka kimse yok gibi anneme çekmişim göbekten yana. beni diyete mahkum eden tek yerim o lanet göbeğim kahrolsun göbek....
Resmen düşünüyorum ne yazacağım diye :26: sanki sınavdayım
Ruh halim kötü olsa daişin ilginci dukan iyi gidiyor ...
O kaçamaktan () sonra çok akıllandım çok
.
Canım öyle çok tatlı istiyor ki anlatamam
Regl de bitti sayılır ama tatlısız zor geçiyor...
Diyete başlayalı da 38 gün oldu...
Bu sürede 4 kere light kola tükettim.. Tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle bastırmaya çalışıyorum...
Ben hala tatlandırıcı, süttozu almadım.Alınca devamlı tatlı yapıp yemekten korktuğumdan
Zaten yavaş kilo veriyorum onları da yiyince hiç verememekten çok korkuyorum...
Dayanabildiğim kadar dayanmalı mıyım acaba:26::26::26:
bu ansiklopedi gibi kitabın hepsini okumak zorunda mıyız.. bn direk diyet programı kısmına daldım yanlış mı yaptım acep cewap bekliyorm dukancılar
Helal olsun!!İradene hayran kaldım! Dayanarak ilerlemek şart mı.. bilemiyorum ama seçimine derin saygı duyorum!
Kavur o zaman o yulaf kepeğini ve helva yap! Cidden çok değişir tadı..Bana öyle geldi ki pek tok gezmiyorsundur.. Yoksa gelen ikramlara zaten bakıcak halin kalmaz da..:90:
Olumsuz değil de.. ama ödemli ve sişkin olabilirsin canım.regl bitince bunlar da biter ama..
Tatlım doktor değilim ama dururumun biraz anormal geldi bana. Niçin günde 6 lt su ihtiyacın olsun?...Ayrıca o doktorun sana yasaklanması değil de sürekli susadığının açıklaması ve müdahele yapmasının gerektiğini düşünüyorum.:113: Ben de suyu severim ve 3 lt rahatlıkla içebilirim ama sen gerçekten suzuzluk çekiyorsun yahu Başka bi doktora mi görünsen.. daha detayli tahlil mi yaptırsan.. birşey yolunda gitmiyor diye düşünüyorum.
yaaa bu göbek yok mu bu göbek...en hızlı o büyür ve en son da o gider.. tek çözüm mekik gibi egzersizler diyorlar canım. gerçi sana sevindereciğin haberim var, dukanla göbek, en son olarak olsa da neticeinde haloluyo! Ayıptır söylemesi şahsen hiç bir spor yapmadığım halde göbeğim yine de gettii. Daha da çabuk gitmesini istiyorsan mekik çek derim te o ka..
Canım o sorunum lisede vardı aslında suyu o kdr çok içtiğimide fark etmemiştim böbrek rahatsızlığıyla gidince nedeninin içtiğim su olduğu anlaşıldı.sonra bana 3 gün müsade verdi içtiğim suyu not almamı istedi 1 bardak aşağı 1 bardak yukarı 6 litre tüketiyormuşum bunu anladık. Tabi ilk akla gelen şeker oldu .bi dünya test tahlil hiç bir sonuç çıkmadı alışkanlık olduğu anlaşıldı ve aileme beni sudan uzak tutmaları tembih edildi sıkı sıkı. Tabi bu arada aşırı su alımı nedeniyle vücutta vitamin mineral vs kalmamış hepsi suyla atılmış onlar için ilaç tedaviside uygulandı. Bendeki suya düşkünlük psikolojik gibi bilmiyorum yani bana 10 gün yemek vermesinler razıyım ama yarım saat susuz kalsam ölürüm herhalde psikoloğa gitmeyide düşünüyorum ama sıkıntın ne dediğinde su içiyorum desem deli raporu verir die pek yanaşmıyorum. Neyse ki bi arkadaşım bana ölçünü küçült kendini telkin et dedi bende denesem ölmem dedim ve denedim şimdi yıllardır çantamda likör kadehi taşıyorum küçük birşey dolu dolu içiyorum 1 su bardağı içtim sayıyorum hani bardak sayısı çok olunca suyuda çok içtim die kandırıyorum kendimi. Suszluktan ölsem bile en fazla 15 dk sınırım var. Dk sı dolmadan içmeyi yasaklıyorum dk sayıyorum fln şimdilik iyi gidiyor bir kaç yıldır böyle uzak duruyorum sudan
4 Kasım 2012 89,600
15 Aralık 2012 80,600
GİDEN tam 9 kiloooooooooooooooo
çıldırmamak elde mi
sağolun kızlar
aliye ablacım, medesacım, seççil, pksnmz, scholarppty, zeynepfurkan, lisabella, winnipoh,dttubkoc, egotrik............................
adını sayamadığım herkese desteğiniz için, sohbetiniz için çooooooooooooooooooook teşekkürler
ama durmak yok dukana ve desteğe devam :)
Dukan kitabından mı bahsediyorsunuz siz?eğer öyleyse baştan sona her satırı okumalısınız.
helal olsun sana devamı gelir inş... bana yardımcı olur musun bnm kafam çok karıştı başlayamadm bi türlü kitabı okumak gözmde çok büyüyo
elimiz mahkum okucaz....ayrıca zahmet olmazsa test için link atar mısn acaba..walla okumak zor gelmemeli :) ki bu soruyu yanlış bir kişiye yönelttin ben Türkçe öğretmeniyim.
şimdi sana burada kitap okumanın önemi ve faydaları ile ilgili sayfalarca bişeyler yazıp seni okumaktan soğutabilirim :)))
şaka bir yana da
kitabı okumazsan olmaz.
sen başla okumaya, hatta al eline bir renkli kalem çizerek oku bak nasıl kolay olacak okumak.
sonra gir dukan amcanın sitesine kaç gün atak kaç gün seyir yapman lazım o sonuçlara bak
biz her zaman buradayız
tabi ki de yardımcı oluruz
ama ilk yardımcımız Rabbim ki o sabrımızı veriyor sonra da dukan amcanın kitabı
bir başla okumaya bak hiç sıkılmayacaksın
demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?