Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar nasılsınız?ne yiyip ne içtiniz bugün?inceldiğinizi fark ediyo musunuz?

Yulaf kepemeğinden yaptığım bir ekmek tarifi ise kitapta var.
2 kaşık kepek, yoğurt,biraz kabartma tozu, yumurta
Tavada krep misali pisiriyorum.

Dukan yapıyor iseniz bu tarifi bilirsiniz.
Kacamak olarak sadece 10 günden bahsediyorum. Oda zorunlu bir durumdu.
Okuduklarımdan benim kacamaklarımın kat kat fazlasını yapan arkadaşlar maşallah gayet güzel vermeye devam etmisler.

Sanırım ben derdimi henüz anlatamamısım

Eskiden göbeğimin değdiği ve gerdiği :26: polar kazaklarıma artık çook rahat girebiliyorum, göbek küçülüyorrr

Sevgili zeynepfurkan belki çok defa sorulmuştur ama ne kadar sürede bu kilonuza kavuştunuz? benim de hedefim 85 le başlayıp 67'de durabilmek ama.. yardımcı olabilir misiniz?

Tatlım 3-4ay diyetine uy istediğin kiloda olursun.ben çok dağıttığım halde kolay topladım.yalnız son 1,5aydır yaptığım gibi ciddi hiç yapmadım burada fena gaza geldim

umutla umutsuzluk arası bşyler yaşıyorum kafam allak bullak ağlıcam walla 1 yılda 12 kilo aldım nası vercm bilmiyorum bu diyet çok kafa karıştırıcı....okurken aynı zamanda diyet yapılıyo mu

Yaparsın kardeş okuyup yapsan daha iyi 12kilo ne ki yeter ki iste çabala verirsin ben verdim veriyorum herkes verir

Ay çok güldüm gece gece
Yanlıs anlamayın ne olur
Aklıma özel bir kadın filmi geldi
İzlemissinizdir belki julia roberts in filmi
Hani kızı hafif görür mağazadaki tezgahtar satmak istemez bişi
Sonra zengin beyfendi ile girerlir içeri herkes emre amade

Çok sevindim canım :) benim de artık bedenimin elverdiğini değil, gönlümün elverdiğini seçebileceğim alışverişlere çıkmak istiyorum. Çoğu mağazadan buradan hiçbir şey bana uymaz diye girmeden geçip gitmek çok kötü.. Hele incecik arkadaşlarınızla gidince onların kendilerine uyan el kadar kıyafetlerine bakıp, bana buradan birşey olmuyor, siz burada gezerken ben de bari ...xx... mağazalarını dolaşayım diyerek uzaklaşmak çook moral bozucu

Bu sapıtmak hangi aşamalardaydı.
Benim gibi durağanlık yaşadınızmı
Bir aydır bende tık yok
naptımsa olmadı
spor yaparken üstüne kilo almak offf

yeşil çay en az 2 bardak tüketilmeli, en çok da 3 olmalı bence
bunun yanında su en az 2 litre tüketilmeli

bu kurala uydunuz mu acaba

bence bir süre deneyin

bu ansiklopedi gibi kitabın hepsini okumak zorunda mıyız.. bn direk diyet programı kısmına daldım yanlış mı yaptım acep cewap bekliyorm dukancılar

Kendini besinler ve diyetler konusunda bilgili ve tecrübeli sanıyorsan okuma tabii Ama yok burada belli bir mantık vardır, yasaklar ve izinler ona göre tek tek sayılıyor dersen oku tabii

Buna mı güldün hemde çok öylemi ?buraya takılırsan gülerek bile zayıflayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…