Kızlar nasılsınız?ne yiyip ne içtiniz bugün?inceldiğinizi fark ediyo musunuz?walla okumak zor gelmemeli :) ki bu soruyu yanlış bir kişiye yönelttin ben Türkçe öğretmeniyim.
şimdi sana burada kitap okumanın önemi ve faydaları ile ilgili sayfalarca bişeyler yazıp seni okumaktan soğutabilirim :)))
şaka bir yana da
kitabı okumazsan olmaz.
sen başla okumaya, hatta al eline bir renkli kalem çizerek oku bak nasıl kolay olacak okumak.
sonra gir dukan amcanın sitesine kaç gün atak kaç gün seyir yapman lazım o sonuçlara bak
biz her zaman buradayız
tabi ki de yardımcı oluruz
ama ilk yardımcımız Rabbim ki o sabrımızı veriyor sonra da dukan amcanın kitabı
bir başla okumaya bak hiç sıkılmayacaksın
demedi deme
Selam,
yulaf ekmegi nerden cikti. Yulaf ekmegine izin yok ki diyette. Yulaf kepegi, ezmesi bile olmuyor. Yulaf ekmeginin kalori ve karbonhidrat degeri olarak normal ekmekten pek bir farki yok, ama lif olarak daha degerli.
Dukanda meyveye ise izin yok, oldukca karbonhidrat iceren seyler.
Dukan kacamaklara cok hassa bir diyet eger dediklerinizi yapmissaniz, hic vermemenize sasirmadim, gayet dogal.
Kızlar nasılsınız?ne yiyip ne içtiniz bugün?inceldiğinizi fark ediyo musunuz?
Kızlar nasılsınız?ne yiyip ne içtiniz bugün?inceldiğinizi fark ediyo musunuz?
kilomuz hedefimiz aynıı ne kadar zamanda şmdiki kilona ulaştın
Sevgili zeynepfurkan belki çok defa sorulmuştur ama ne kadar sürede bu kilonuza kavuştunuz? benim de hedefim 85 le başlayıp 67'de durabilmek ama.. yardımcı olabilir misiniz?
Benim uzun sürdü çünkü çok sapıttım 3ay dosdoğru yapsaydım tamam olurdu
elimiz mahkum okucaz....ayrıca zahmet olmazsa test için link atar mısn acaba..
Gerçekten başarmak süper bugün pantolon aldım 40 beden kız o size büyük olur 38 getireyim dedi 40 beden güzel oldu ama kızın dediği paha biçilmez.çünkü aynı kız Eylül'de bana büyük beden satmıyoruz demişti yıkılmıştımumarım ben de başarabilirim sizin gibi
umutla umutsuzluk arası bşyler yaşıyorum kafam allak bullak ağlıcam walla 1 yılda 12 kilo aldım nası vercm bilmiyorum bu diyet çok kafa karıştırıcı....okurken aynı zamanda diyet yapılıyo mu
Gerçekten başarmak süper bugün pantolon aldım 40 beden kız o size büyük olur 38 getireyim dedi 40 beden güzel oldu ama kızın dediği paha biçilmez.çünkü aynı kız Eylül'de bana büyük beden satmıyoruz demişti yıkılmıştım
Benim uzun sürdü çünkü çok sapıttım 3ay dosdoğru yapsaydım tamam olurdu
elimiz mahkum okucaz....ayrıca zahmet olmazsa test için link atar mısn acaba..
Gerçekten başarmak süper bugün pantolon aldım 40 beden kız o size büyük olur 38 getireyim dedi 40 beden güzel oldu ama kızın dediği paha biçilmez.çünkü aynı kız Eylül'de bana büyük beden satmıyoruz demişti yıkılmıştım
Bu sapıtmak hangi aşamalardaydı.
Benim gibi durağanlık yaşadınızmı
Bir aydır bende tık yok
naptımsa olmadı
spor yaparken üstüne kilo almak offf
bu ansiklopedi gibi kitabın hepsini okumak zorunda mıyız.. bn direk diyet programı kısmına daldım yanlış mı yaptım acep cewap bekliyorm dukancılar
Ay çok güldüm gece gece
Yanlıs anlamayın ne olur
Aklıma özel bir kadın filmi geldi
İzlemissinizdir belki julia roberts in filmi
Hani kızı hafif görür mağazadaki tezgahtar satmak istemez bişi
Sonra zengin beyfendi ile girerlir içeri herkes emre amade
evet :) helva yapmaya karar verdim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?