Canım o sorunum lisede vardı aslında suyu o kdr çok içtiğimide fark etmemiştim böbrek rahatsızlığıyla gidince nedeninin içtiğim su olduğu anlaşıldı.sonra bana 3 gün müsade verdi içtiğim suyu not almamı istedi 1 bardak aşağı 1 bardak yukarı 6 litre tüketiyormuşum bunu anladık. Tabi ilk akla gelen şeker oldu .bi dünya test tahlil hiç bir sonuç çıkmadı alışkanlık olduğu anlaşıldı ve aileme beni sudan uzak tutmaları tembih edildi sıkı sıkı. Tabi bu arada aşırı su alımı nedeniyle vücutta vitamin mineral vs kalmamış hepsi suyla atılmış onlar için ilaç tedaviside uygulandı. Bendeki suya düşkünlük psikolojik gibi bilmiyorum yani bana 10 gün yemek vermesinler razıyım ama yarım saat susuz kalsam ölürüm herhalde psikoloğa gitmeyide düşünüyorum ama sıkıntın ne dediğinde su içiyorum desem deli raporu verir die pek yanaşmıyorum. Neyse ki bi arkadaşım bana ölçünü küçült kendini telkin et dedi bende denesem ölmem dedim ve denedim şimdi yıllardır çantamda likör kadehi taşıyorum küçük birşey dolu dolu içiyorum 1 su bardağı içtim sayıyorum hani bardak sayısı çok olunca suyuda çok içtim die kandırıyorum kendimi. Suszluktan ölsem bile en fazla 15 dk sınırım var. Dk sı dolmadan içmeyi yasaklıyorum dk sayıyorum fln şimdilik iyi gidiyor bir kaç yıldır böyle uzak duruyorum sudan
bu ansiklopedi gibi kitabın hepsini okumak zorunda mıyız.. bn direk diyet programı kısmına daldım yanlış mı yaptım acep cewap bekliyorm dukancılar
tatlım ne hayati bir karar vermişsin ama... alt tarafı 5 dakikalık bir mamadır yaa
hayati tabi
ekmek yemediğim için onu hep ekmek olarak değerlendirmek istedim ama olmadı :)
hemde her satirini,her cumlesini,kelimesini,noktasini dahi.basucu kitabin olacak,cantanda tasiyacaksin,surekli mutfakta elinin altinda olacak.ilk once soyle bir bilgi edinmek icin okuyacaksin,sonra elinde renkli kalemler cizerek okuyacaksin,notlar alacaksin....yani hatmedeceksin kitabisonrada buraya takilacaksin takildigini soracaksin..:126:
Kuzum kusura bakma biraz agir kacti galiba. Ekmeksiz gercekten hic olmaz. Ben de rushim aldim bir kac defa ama bana kotu gelmedi. Bayat mi acaba seninki? Peki kepegi once biraz kavurmayi denesen bir de icine biraz mahlep katsan ustune de cok az corek otu serpistirsen?.. En azindan koku guzel olur. Ekmegi firinda yaparken kivami mutlaka tipki kek icin gibi olmali, 180-200 derecede 30-40 dk pisiyor ve guzel kabariyor o zaman. Sen nasil yapiyorsun?
wooow!!!sanirim burda bi ben kitapsiz imansiz yaptim. ama cok guzel demissin! bravo!!
Yeni baslayanlar mutlaka Lisabella'yi dinlesinler!! Ben kendi bilgi birikimime guvendigim icin ve kendi bunyemi cok iyi tanidigimdan dolayi boyle yaptim.
Gununuz aydin olsun kizlar! Pazar pazar İstanbul yagmurlu vama onemli olan icimizin gunesli olmasi oyle degil mi
Bu sabah cokk mutluyummmm!Nihayet cok sevdigim lorlu pancakes yapmayi basardim ve nihayet lopur lopur yiyebildim Aramizda pankekleri seven varsa paylasiyim dedim. Dun migrostan uyduruk seramik bi tava aldim, tava da degil gerci minik bir sahan. Esimim yumurtasina bir turlu mani olamadigim catal batma aliskanlik icin alindi aslinda ama sonra aklima pankek geldi. Veeee olduuu! Tava kucuk oldugu icin pankek da tam oturdu ve onlari kalin yapabildim! Seramik oldugu icin hic ama hic yapismadi! Bunu bilenler vardir illa ama ben boyle minik tavayi anca kesfettigim icin icim icime siydiramiyorum ucuyorum resmen
Yok samimi ortamdan dolayı olduğunu biliyorum. :))
Ben eşeklik ettim 4 paket aldım sanırım acı benimki.Bayat yani.
Ben ekmeği, mayayı, sütü karıştırarak yapıyorum. Simlanın blogundaki gibi. Aslında yoğurda karıştırıp yerken sorun olmuyor; tek sorun pişirince oluşan acılık. Ben onun önüne geçemedim. Olmadı artık yoğurtla götürücem ama 9 ay da o sıkıntı çekilir mi bilmiyorum.
sanada gunaydin arkadasim(bilgi bankam benim)afiiiiyeeet olsun eminim guzel olmustur.paylasayim demissin tarif bekliyoz hala :26:
sosisle jambon aldım bugn ama lıght değil bi sorun olur mu sizce
olur bence cunku onlar oldukca yagliyagsiz olanlari var onlardan alsaydin keske..
bir sorum olcak..kitabı okurkendiyette aynı zamanda yapılabilir mi?? bir de şimdiki kilonuza ne kadar zamanda ulaştınız..cevaplarınz içn teşekkrlerr
Günaydın Dukancanlarım
geç kalkılmış bir haftasonu , ancak 12de günaydın oluyor sanırım
buralar çok değişken bi hal aldı kilom , artık sıkı yönetimimi başlattım , inşAllah bu iş en kısa zamanda sonuçlanacak başarıyla , vatana millete hayırlı uğurlu olaa
kuzumm süttozu kullandınmı ? o baya bi değiştiriyor tadını , istersen içine birde light beyaz peynir koy , ister rendele ister küçük küçük paçala öyle yap , üzerinede çörekotu , daha iyi olacağına eminimm
sen rejimine basla ama kitabinada basla ayni anda.ilk sayfalari okudukca inanacak motive olacaksin.sonra icinde bulundugun devreyi oku.mesela ataktaysan atak bolumunu oku bitir atakta ne yemen ne yapman gerektigine bak sonra seyire gecince coook zamanin olacak o arada kitabi bitirirsin zaten.ama testini yaptinmi biliyormusun kac gun atak yapacaksin?Benim kilomu kriter alma cunku ben oncesinde cok buyuk bir hata yapara sok bir diyet yaptim onunla 81.5 dan 76 a indim hemen arkasina dukana basladim 7 gun atak yapip 74.5 oldum yani sadece 1.5 kilo verdim 7 gunde cunku onceki sok diyetten dolayi normalde daha cok verilir.sonrada yaklasik 2 haftadir seyirdeyim ve 1.5 kilo verdim .duraklamalari oynuyorum .sen once testini yap sonra kitabinla diyetine ayni anda basla ve kitabinin atak bolumunu o gun bitir.sonra devami gelecektir..
atak dönemi 7 gün diyo yaa az değil mi 20 k,lo vermk isteyen biri için..bn 2 hfta yapcamacil kilo wermem lazım eşim çok rahatsz bu durumumdan
bak bu çok iyi bir fikir :))
deneyeceğim. :) sağol melek :)
sana bir sorum olacak, başlangıçlarımız yakın olduğu için soruyorumne kadar zamandır bu diyettesin bir de örnek bir menünü görebilir miyim? hala seyirde misin güçlendirmeye geçtin mi?
Bir de ben normalde yemek fazla yemezdim mesela iki yılı geçti balık yemedim. yemek olarak az yerdim ama pastadır, yağlı ya da çikolatadır onları deli gibi tıkınırdım. çoğu öğünümü çikolata ve cips oluştururdu.
ben şu an eskiden yediğimden daha fazla yemek yiyorum ama işte günde 5-6 kaşık yoğurt 1-2 bardak süt ve biraz tavuk ya da ete tekabül ediyor bu. sence metabolizmam yavaşlar mı? sebzeler girince biraz rahatlayacağım biliyorum ama beni korkutan güçlendirmede ekmek vs. girince sapıtmam. verdiklerimi geri almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?