Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

atak dönemi 7 gün diyo yaa az değil mi 20 k,lo vermk isteyen biri için..bn 2 hfta yapcam acil kilo wermem lazım eşim çok rahatsz bu durumumdan

SAAKIIIIIN N e diyorsa onu yap sonra gercektende cok pisman olabilirsin.7 gunde sen zaten vucudunun sisliginden falan kurtulup 2-3 kilo verirsin ve kendini iyi hissetmeye baslarsin.bu rejim hizlica kilo verilecek bir rejim degil sonuclar cok iyi ama sabirli olman lazim.yavas yavas vereceksin sonrasinda.2 hafat zaten kitaptada yok en fazla 10 gun diyor ki oda ciddi obezite vakalarinda.normal sure aslinda bes gun ama 20 nin uzerinde ciddi obezsen 7 ye doktora danisarakta en fazla 10 cikrabilirsin.sana 7 diyorsa 7 yap.7 gun sonunda bile sende esinde mutlu olacaksiniz

acil kilo vermem lazım hmde çok acil...önereceğin bşka bşy war mı hızlandırcak vs(

acil kilo vermem lazım hmde çok acil...önereceğin bşka bşy war mı hızlandırcak vs(

ama bak acil olarak verilen kilolar acil olarak geri alinir malesef.simdi onunde iki secenek var ya baska bir diyet yapacaksin cok hizli verip bir sure mutlu olup tekrar geri alacaksin yada dukan i kararli ve istikrarli bir sekilde uygulayacak saglikli kilolar vereceksin.dukan i daha iyi sonuc alarak yapmak istiyorsan belirtilen sekilde beslen (bir cok sitede tarifler var cesitlilik yarat,izinli gidalari ,sinirli izinlileri ve yasaklari bilerek uygula)spor yapmaya calis,yesil cay ic daha hizlida verebilirsin.belkide yasin genc metebolizman iyi calisiyor cok hizlida vermeye baslayabilirsin.ama once ne yapmak istedigine karar ver..

Herkese iyi pazarlar!

Ev halkına mis gibi kurabiye pişirdim, ama kendim yemedim. Sanki başkalarına yemek yapınca benim canım daha az çekiyor, kaçamaktan daha uzak duruyorum. Normal yemek yapmaya devam etmeliyim.
Akşama da kendim için ekmekle-krep pişirsem fena olmaz buzluktaki stoğum azaldı.

Bol çaylı, sıcacık bir pazar geçirmemiz dileğiyle. :) Bugün herşeyi planlayalım, hafta iyi geçsin. (Sizden çok kendime söylüyorum bu son cümleyi. )

rica ederim kuşumm , ne demek

canım ben 1 yıl oldu rejime başlayalı , ilk 4-5 ay içinde 88-89 lara indim ama ardındaki 5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri , 10 ekimde 86.8 ile dukana başladım , şimdide 77yim , seyirdeyim şuanda , hedefim 71-72 civarında ,tickerıma 68. 5 yazdım , o zaman VKİ normal kilolu oluyo

zaten kiloyu aldıran yediğimiz yemkler değil , o tıkıştırdığımız abur cuburlar maleseff

sebzeler girince herşey daha iyi olacak ama ataktaki gibi hızlı kilo veremiyor insan seyirde , protein yemekten çekinme tatlım, yani tavuğunu falan kısıtlama , ama sütü günlük 1 bardak tut , yoğurdunuda istediğin şekilde ye , herşey güzel olacak kuzumm

ya bu süt tozu dediginiz kahveye koydugumuz degilmisya! bende bol bol kahve iciyorum simdi baska biyerde okudum . gerci tariflerde kullanmadim ama kahvede kullanamiyozmu ?

iyi akşamlar kızlar,dün eşim yemeğe götürdü oyüzden dün biraz kaçamak yaptım(pasta yedim) bakalım perşembeye nasıl yansıcak ama bugün devam,dünü unuttum,biraz sayfa okuyayım motive olmam lazım.

ya bu süt tozu dediginiz kahveye koydugumuz degilmisya! bende bol bol kahve iciyorum simdi baska biyerde okudum . gerci tariflerde kullanmadim ama kahvede kullanamiyozmu ?

evet bu hatayı yapanlar çok ama bilinmesi geekir onlar yağlı oluyorlar,ben kullanmıyorum ama burda kullanan arkadaşlar pınarın süttozunu kullanıyorlar.yardımcı olacaklardır.

resmen mikrodalgada harikalar yaratıyorsunuz ya. ben de mikro dalga almayı düşünüyorum ama annem çok zararlı deyip vazgeçiriyor her defasında.

canım bende evliliğimin 4. senesinde aldım ufaklığı büyütürken kullanayım istemedim, her nekadar çok sevsemde mikroyu bu zararlı lafları baya bir kafamı bulandırmıştı. Mikrodalga çalışanlar için mükemmel bir yoldaş, ilk kullandığımda yeni taşınmıştım pide ısıtmıştım eşim artanlar vardı neden söyledin tekrar demişti sonra birde pilav ısıtınca müptelası olmuştuk o derece yani hemen herşey hazırlanıyor şimdi daha bilinçliyim poşete atıyorum tavukları sebzeleri bugünki gibi mükemmel yemekler yapıyorum hem haşlama oluyor hemde haşlarken sebzelerin öz suları salmıyor tavsiye ederim...

ay canım banada ver şu ekmağin tarifinide bende yapayım ama bende öyle süttozu felan yok klasik malzemeler var,her abah krep yapmaktan gına geldi,yapıp buzluğa atayaım 2 hafta yetsin.

bayanlar yaptığım tatlının kekinde hiçbir problem yok çok güzeldi hala güzel 8 parçaya ayırdım... Ama sos olayını jelatinli beceremedim onun yerine sınırlı izinlilerden mısır nişastası kullandım, ama bu sefer tatlandırıcı koymadım böyle kekin az tatlı tadıyla güzel oldu çayın yanında güzel gidiyor...
Sos için
1,5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı kadar mısır nişastası
1 yemek kaşığı da süt tozu koydum kaynattım çok güzel kıvamlı bir sos oldu kekin üzerine yaydım ve YEDİM (en güzel kısmı yedim kısmı, hem leziz hemde dukan müsadeli)
fotolarını çok çektim ama bir türlü fırsat olmadı şimdide az tırtıklanmış şekilde utanıyorum koymaya :)

Drlarada ilginç geldi başta kobay fare gibi 40 çeşit tahlil yaptılar ama aşırı su tüketimine neden olacak en ufak bir rahatsızlığım çıkmadı cnm ben de bununla teselli buldum e fiziksel olmayınca geriye bir tek psikolojik olma ihtimali kalıyor.

Söylemeyi unuttum tek kaçamaklı (ızgara köfte küçükbaş etinden) bir dukancıyım ama ben bugün tartıda 89,900 bile olsa 80li sayıları gördüm bayanlar. Söylenenleri ve kitabı harfiyen uygulayıp, sporu asla asla asla ihmal etmezseniz gidiyor cidden gidiyorrrrrr.
Bugün apartman günümüz vardı yemedimmmm, hep karbonhidrat vardı sofrada... ama bayanlarıın ay yarın hemen bizde başlıyoruz çok güzel olmuşsun demeleri ve günün tam ortasına düşmem benim motivasyonumu tavan değil sema yaptı yaaaa tam gaz devam...
Misafirlerim geldilerrr, yemeğimi yedimmm, şimdi çayla pastamdan yiyeceğiiiiimmmmmmm, kim demiş ben diyet yapıyorum ağzıma kadar doluyorummmmm

kesinlikle çok geç yatmıcaksın yoksa kaçamak yapmak kaçınılmaz oluyor helede gece 12.30 da portakallı kek pişiriyorsan yarım dilim kek yedim allah affetsin şekerim düşmüştü

yemeseymisin iyi olurduda artik olan olmus taktik iyi ama unutup onune bakmak tabiki ya cok fazla etkilemeyecektir eminim cunku persembeye daha cok var sadece umarim duraklama yapmaz.balona igne batirmak sanirim bu oluyor

Son düzenleme:

firin posetini mikroyami koyuyorsunuz cok sasirdim hic denemedim.ben hep firina koyuyorum oda kolay ve lezzetli oluyor ama mikroyada oluyorsa deneyeyi m
ay canım banada ver şu ekmağin tarifinide bende yapayım ama bende öyle süttozu felan yok klasik malzemeler var,her abah krep yapmaktan gına geldi,yapıp buzluğa atayaım 2 hafta yetsin.

kesinlikle haklisin bende her sabah galet yapmaktan SIKILIYORUM.soyle ekmek yapalim yetsin bize .bir arastirayim bakayim tarifi sende bulursan banada ver

Bugüne kdr bir kez bile alsam mı acaba demediğim mikrodalgayı aldıracaksınız bana sonunda

Anam sosis salam jambon yağsızları varmı bunların

:26:ay hic bilmiyorum turkiyede varmi ben burda buluyorum ama ordada vardir diye dusunuyorum
gerci hindide tavukta gerekmeyebilirde dana salamlarda,sosislerde falan yagsiz olmasi onemli..

Son düzenleme:

O yulaf kepeği bayatlamışsa eğer değil süt tozu hiçbirşey fayda etmiyor. Ben armak zorunda kaldım şimdi kapalı paketlerde alıyorum en fazla 1 hafta gidiyor bayatlamayada fırsat bulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…