atak dönemi 7 gün diyo yaa az değil mi 20 k,lo vermk isteyen biri için..bn 2 hfta yapcamacil kilo wermem lazım eşim çok rahatsz bu durumumdan
SAAKIIIIINN e diyorsa onu yap sonra gercektende cok pisman olabilirsin.7 gunde sen zaten vucudunun sisliginden falan kurtulup 2-3 kilo verirsin ve kendini iyi hissetmeye baslarsin.bu rejim hizlica kilo verilecek bir rejim degil sonuclar cok iyi ama sabirli olman lazim.yavas yavas vereceksin sonrasinda.2 hafat zaten kitaptada yok en fazla 10 gun diyor ki oda ciddi obezite vakalarinda.normal sure aslinda bes gun ama 20 nin uzerinde ciddi obezsen 7 ye doktora danisarakta en fazla 10 cikrabilirsin.sana 7 diyorsa 7 yap.7 gun sonunda bile sende esinde mutlu olacaksiniz
acil kilo vermem lazım hmde çok acil...önereceğin bşka bşy war mı hızlandırcak vs (
bak bu çok iyi bir fikir :))
deneyeceğim. :) sağol melek :)
sana bir sorum olacak, başlangıçlarımız yakın olduğu için soruyorumne kadar zamandır bu diyettesin bir de örnek bir menünü görebilir miyim? hala seyirde misin güçlendirmeye geçtin mi?
Bir de ben normalde yemek fazla yemezdim mesela iki yılı geçti balık yemedim. yemek olarak az yerdim ama pastadır, yağlı ya da çikolatadır onları deli gibi tıkınırdım. çoğu öğünümü çikolata ve cips oluştururdu.
ben şu an eskiden yediğimden daha fazla yemek yiyorum ama işte günde 5-6 kaşık yoğurt 1-2 bardak süt ve biraz tavuk ya da ete tekabül ediyor bu. sence metabolizmam yavaşlar mı? sebzeler girince biraz rahatlayacağım biliyorum ama beni korkutan güçlendirmede ekmek vs. girince sapıtmam. verdiklerimi geri almam
ya bu süt tozu dediginiz kahveye koydugumuz degilmisya! bende bol bol kahve iciyorum simdi baska biyerde okudum . gerci tariflerde kullanmadim ama kahvede kullanamiyozmu ?
resmen mikrodalgada harikalar yaratıyorsunuz ya. ben de mikro dalga almayı düşünüyorum ama annem çok zararlı deyip vazgeçiriyor her defasında.
Herkese iyi pazarlar!
Ev halkına mis gibi kurabiye pişirdim, ama kendim yemedim. Sanki başkalarına yemek yapınca benim canım daha az çekiyor, kaçamaktan daha uzak duruyorum. Normal yemek yapmaya devam etmeliyim.
Akşama da kendim için ekmekle-krep pişirsem fena olmaz buzluktaki stoğum azaldı.
Bol çaylı, sıcacık bir pazar geçirmemiz dileğiyle. :) Bugün herşeyi planlayalım, hafta iyi geçsin. (Sizden çok kendime söylüyorum bu son cümleyi.)
Allah allah ilk defa böyle bir şey duyorum..Nedense hala bu sırf alışkanlıktan ötütü bişeydir gibi geliyor bana. Psikolojik olmasının ihtimali çok düşük bence, tamamen fizikseldir diye düşünüyorum. Vücudunda hararet var, için yanıyor ki sen susuyorsun. Kusura bakma, sesli düşünüyorum şimdi.. :26:Bildiğim birşey yok sadece ilginç geldi bana..
selaaam kislar,nasilsiniz ?bugun cok beslenemedim ben ..sabah gec uyandim kahvalti saati gecmisti sutlu kahve ile gecistirdim.1 saat falan sonra fume somonla,roka salatasi yedim.ve aksaminada 10 tane kadar karides yedim.ve simdi aciktim yaaaa ..biran once bir cilginlik yapmadan uyuyayimda bir an once sabah olsun..
iyi akşamlar kızlar,dün eşim yemeğe götürdü oyüzden dün biraz kaçamak yaptım(pasta yedim) bakalım perşembeye nasıl yansıcak ama bugün devam,dünü unuttum,biraz sayfa okuyayım motive olmam lazım.
olur bence cunku onlar oldukca yagliyagsiz olanlari var onlardan alsaydin keske..
canım bende evliliğimin 4. senesinde aldım ufaklığı büyütürken kullanayım istemedim, her nekadar çok sevsemde mikroyu bu zararlı lafları baya bir kafamı bulandırmıştı. Mikrodalga çalışanlar için mükemmel bir yoldaş, ilk kullandığımda yeni taşınmıştım pide ısıtmıştım eşim artanlar vardı neden söyledin tekrar demişti sonra birde pilav ısıtınca müptelası olmuştuk o derece yani hemen herşey hazırlanıyor şimdi daha bilinçliyim poşete atıyorum tavukları sebzeleri bugünki gibi mükemmel yemekler yapıyorum hem haşlama oluyor hemde haşlarken sebzelerin öz suları salmıyor tavsiye ederim...
ay canım banada ver şu ekmağin tarifinide bende yapayım ama bende öyle süttozu felan yok klasik malzemeler var,her abah krep yapmaktan gına geldi,yapıp buzluğa atayaım 2 hafta yetsin.
canım bende evliliğimin 4. senesinde aldım ufaklığı büyütürken kullanayım istemedim, her nekadar çok sevsemde mikroyu bu zararlı lafları baya bir kafamı bulandırmıştı. Mikrodalga çalışanlar için mükemmel bir yoldaş, ilk kullandığımda yeni taşınmıştım pide ısıtmıştım eşim artanlar vardı neden söyledin tekrar demişti sonra birde pilav ısıtınca müptelası olmuştuk o derece yani hemen herşey hazırlanıyor şimdi daha bilinçliyim poşete atıyorum tavukları sebzeleri bugünki gibi mükemmel yemekler yapıyorum hem haşlama oluyor hemde haşlarken sebzelerin öz suları salmıyor tavsiye ederim...
Anam sosis salam jambon yağsızları varmı bunların
Günaydın Dukancanlarım
geç kalkılmış bir haftasonu , ancak 12de günaydın oluyor sanırım
buralar çok değişken bi hal aldı kilom , artık sıkı yönetimimi başlattım , inşAllah bu iş en kısa zamanda sonuçlanacak başarıyla , vatana millete hayırlı uğurlu olaa
kuzumm süttozu kullandınmı ? o baya bi değiştiriyor tadını , istersen içine birde light beyaz peynir koy , ister rendele ister küçük küçük paçala öyle yap , üzerinede çörekotu , daha iyi olacağına eminimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?