Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar günde 1 elma yada 1 mandalin yesek nolur.hem c vitamini ihtiyacımızı karşılar.sizce bozar mı diyeti

canim arkadasim zaten gunde bir elma yada bir mandalin yenilebilseydi dukan amca bizdenmi esirgiyecekti.adam yeme diyor sende yemeyi ver.yersende sana kalmis

Canım stok yapıyorsan bayatlanmasın diye buzdolabın alt rafında tut kepekleri. Ben bu yaz toptan 15 tane aldım, kurtlanıcağından kortum ve böylece aylardır muhafaza edebildim.. Yazlıktayidim, orada kimsecik yulaf keğeğinden duymamış. Gittim oranın en büyük marketine, müdürü buldum ve ona, dukanı da, yulaf kepeğinin de paha biçilmez değerini anlattım. Ağladım adama ve getirtirirse 15 tane alacağımı söz verdim. Adam herhalde çenemden kurtulmak için tamam dedi ve sözünü de tuttu. Ama ben sonra 15 paketi nasıl ziyan edemiyim diye derdime düştüm...

Kesin bayattır diyorsan bütçen de el veriyorsa bence yenisini al ki leziz ekmeklerden mahruz kalma derim.

Herkese mutlu pazarlar aksam oldu ama neyse..:) is yerindeyim söyle bir bakayim dedim baktim ve gidiyorum firsat buldukca ugrarim yine.

arkadaşlar günde 1 elma yada 1 mandalin yesek nolur.hem c vitamini ihtiyacımızı karşılar.sizce bozar mı diyeti

ben 40 yılda 1 bir dilim elma ya da bir mandalinadan bi tanecik yiyorum ya da bi dilim portakal. ayda bir falan, rutine bağlamadan, sadece birinden bi dilim olacak şekilde hem de.
ki meyve izinli değil. yemeyiniz siz yine de :)
c vitamini ihtiyacı için vitamin kullanabilirsini, kullanan arkadaşlar var, öneri yapanlar olucaktır mutlaka :)

Herkese mutlu pazarlar aksam oldu ama neyse..:) is yerindeyim söyle bir bakayim dedim baktim ve gidiyorum firsat buldukca ugrarim yine.

sizin profilinizi her gordugumde DUKAN I gormus gibi oluyorum bir tirsiyorum niyeyse

Ahhh ahhhhhhhhhhhhhh........hafta sonu yaptigim kacamaklar yuzunden +2.5 gorunuyorum. Persembeye toparlanmam lazim kacamak da kacamak olsa bari...yarim mandalina, yarim elma ,bir kurabiye yayla corbasi birkac isirik tost...........abovvvvvvvv cok kacirmisim. Yazinca anladim

acıkmamanızın sebebi proteinler, yaşım 24 ama şöyle diet geçmişimi düşünüyorum neler neler yapmadım ya küçüklüğümden beri tombuldum, o muzffr kşkanın meyve diyeti, yok elma diyeti,lahana çornası dieti ne iğrençti ya....Hele şu an elma diyeti deneyimimi düşünüüyorum o yeşil elmadan tiksinmiştim...ama dukan ahh ahhh...ilk kıtabını çıktığında görmüştüm sevgilim aman para tuzağı demişti, keşke o zaman alsaymışım... işte 2 yıl öncesinde nette küçük bir araştırmayla hayatımın dietini öğrendim... artık kilo almamanın yollarını biliyorum...

Anam sosis salam jambon yağsızları varmı bunların

yağsızları var ama seyirdeyseniz gene uygun değil, yağ oranları çok düşük olanlar var mesela, pınar de light, şeker kokteyl sosis bunlardan bir kaçı, mgrosn dana jambon yada piliç jambon ürünleride var yağ oranlarına bakarsanız bize uygun ama içindeki patates nişastası yüzünden cısss patates nişastası bulunmayan hindi pastırma gibi ürünler var onlardan az olmak kaydıyla tüketebilirsiniz, su tutar çünkü....

bu nasil bir istir ya bir kiloyu verene kadar canimiz cikiyor bir hafta bazen dahada uzun suruyor ama iki gun dikkat etmeyince hooop 2.5 kilo ben bu isi anlamiyorum arkadas

bebişimm ellerini sağlık , süper görünüyorlar , 2. si benim tarifime benziyor , birde seninkini yapayım ama önce baton kek kalıbı alayım en iyisi

canım teflonmu kullanıyon kalıbı , silikonmu ??

Yenisini alıcam ama nereden alacağımı bilemedim kuzu. netten alıp tavsiye edenlerin olduğu bir siteden alsam. :) bir de doğalsan mı dersin ruşeym mi?

irmik tatlısı yaptım yulaftan tatlandırıcıya rağmen acılık hissediliyor.

"Yok canım,bana göre değil" dediğim bu diyete düştüm işte:)
Geçen teyzem,bu diyetle 6 kg. verip ideal kilosuna geldiğini söyleyince daha uzun bir araştırma yaptım netten... beni en çok etkileyen kısım son evre.. dilediğini ye ama haftada bir gun protein sadece... sürekli kilo alıp vermek bir işkenceye dönüşmüşken neden olmasın,dedim ve internetten dukan kitabıyla yulaf kepeği sipariş ettim..her ikisi de gelince diyete başlamak niyetim...e doğal olarak aranıza hoşgeldim

canım gurmenetten alabilirsin , hatta en son doğlasanın kampanyası vardı , ben halen doğlasan diyorum başka bişey demiyorumm , çünkü rusheimde hep kıtır kıtır şeyler geldi ağzıma ben çok rahatsız oldum bu durumdann

tabi tabi şu an seyirdeyim devam ediyorum 1 kaç kilom daha var. son güçlendirmeye geçeceğim azıcık sabırlı olun ve gün geçtikçe göreceksiniz ki bütün kıyafetleriniz bollaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…