canım gurmenetten alabilirsin , hatta en son doğlasanın kampanyası vardı , ben halen doğlasan diyorum başka bişey demiyorumm , çünkü rusheimde hep kıtır kıtır şeyler geldi ağzıma ben çok rahatsız oldum bu durumdann
abla özelden mesajıma bakar mısııııııııııııııın
ablami
saka saka bakarim tabi..
iyide ozelde mesaj yokki
wardı aslında..nyse..şu şok diyet nediryaşım 19 bu arada
tamam o zaman teyzede diyebilirsin
amaniiin sen kitapsizmi yapiyorsun?
gozumden kacmis vallahi.hic okumadan hemde oylemi ?
sanada gunaydin arkadasim(bilgi bankam benim)afiiiiyeeet olsun eminim guzel olmustur.paylasayim demissin tarif bekliyoz hala :26:
Bu arada bir şey daha eklemek istiyorum. Eskiden 1 saat bisiklete binebilirken şimdi maksimum 40 dk sonra tükeniyorum. gerçi sauna eşofmanı da kullanıyorum ama. sizce normal mi?
Yenisini alıcam ama nereden alacağımı bilemedim kuzu. netten alıp tavsiye edenlerin olduğu bir siteden alsam. :) bir de doğalsan mı dersin ruşeym mi?
irmik tatlısı yaptım yulaftan tatlandırıcıya rağmen acılık hissediliyor.
bebişimm ellerini sağlık , süper görünüyorlar , 2. si benim tarifime benziyor , birde seninkini yapayım ama önce baton kek kalıbı alayım en iyisi
canım teflonmu kullanıyon kalıbı , silikonmu ??
Tirsmaniza gerek yok sadece yaziyi okumani tavsiye derim.Yeme anam yeme gülüm.!!
Drlarada ilginç geldi başta kobay fare gibi 40 çeşit tahlil yaptılar ama aşırı su tüketimine neden olacak en ufak bir rahatsızlığım çıkmadı cnm ben de bununla teselli buldum e fiziksel olmayınca geriye bir tek psikolojik olma ihtimali kalıyor.
Kitabı aldım aslında.. ama güçlendirmedeyken.Ben aslında Dukana 1 gecede karar verdim. O da, kızım (henüz 16 yaşında iken) Şubatın başında bana gelip yarın Dukana başlıcağına söylemesiyle oldu. Hikayemi hatırlıyorsan, o dönemde sağlıklı kilo verme konularda yoğunlaştım ve kendime uygun bir diyet arıyordum. Kızımın çikolataya karşı aşkı ile başım bayağı dertteydi.:18:O da, meğer benden etkelenip internette araştırmış ve dukanı yapmaya karar vermiş. Bunları duyunca bende da onun beslenmesini kontrol edebilmek adına dukana katılmaya zorunda hisettim kendimi. Gece boyunca yabanci siteleri okuyup durdum. Onlar, dukanı bizden çok önce tanıdıkları için diyeti çok güzel özetlemişler ve her türlü sıkıtıları da paylaşmışlar. Evet, kitabı okumadan başladım ama bir gecede diyetle ilgili çok fazla bilgi topladım. O da yetti bana. Güçlendirmeye geçince de internete fazla giremediğimden kitabı almıştım.
Canımsın!Aslında tarifi değil de tavayı paylaşmak istedim Pankeklere bayıldığım halde büyük tavada beceremiyordum bi türlü. Tarif konusunda çok kötüyüm.. Uydurukçuyum ve göz kararı ile yapıyorum. Ama bügünkü şöyleydi...
- 2.5 y.k. yulaf kepeği (sen 2 kaşığa göre ayarla)
- 1 yumurta
- 3 y.k. tepeleme lor peyniri (sırf sevdiğim için bu kadar fazla:))
- 1 yumurta
- 2 y.k. susuz kısmından yoğurt
- 1 t.k. kabartma tozu
- 2 y.k. tepeleme splenda
- sulanmdırmak için biraz light süt (krepten çok daha koyu kıvamında, kek hamurundan da çok az daha koyu olmalı)
Genelde kepekten tatlı yaptığımda önce kepeğe yoğurt ve splendayı karıştırıp tadına bakarım, yeterince tatlı ise kalanları da ilave edip çırpıyorum. En son de sütü koyurum, kıvamı tutsun diye.Kızgın sahana (10 cm'lik gibi bişeydi benimki) 1 kepçe döktüm ki 1 cm'lik kadar kalın oldu. Hemen ateşini kıstım ve 2-3 dk bekledim. Spatula ile altına bakıp dikkatle çeverdim. Bi müddet sonra spatula ile hafifçe bastırdım ve altının kızarmasını biraz daha bekledim. 6 tane çıktı bende... piştikçe teker teker nescafemle sıcak sıcak götürdüm yarısını.
Anam sosis salam jambon yağsızları varmı bunların
kesinlikle haklisin bende her sabah galet yapmaktan SIKILIYORUM.soyle ekmek yapalim yetsin bize .bir arastirayim bakayim tarifi sende bulursan banada ver
karışmış gibi olucam ama kesinlikle doğalsan alın bence :)
aafiyet bal şeker bol bol eksi olsun canıııımteflondu benimki hiç yağsız yağlı kağıtsız olmasına rağmen yapışmadı da
ben onu hiç farketmemişim ya, iyi güldüm gece gece valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?